Първанов: Борисов не може да прочете за цял ден това, което аз съм свършил

Лидерът на БСП Сергей Станишев и експрезидентът Георги Първанов днес се обединиха - в защита на АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Борисов не може да прочете за цял ден това, което аз съм свършил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя галфон с IQ146 явно много е закъсал с разсъдъка! Да хвалиш едно явно доказало се некадърно и нагло правителство е все едно, навремето тия, които хвалеха Червенков, Сталин, Хрушчов, Тодор Живков да са прави! Видяхме какво стана с измислената "народна демокрация". Сега нещата се повтарят - Мин. председателят се изживява като собственик, работодател, депутат в НС, благодетел, дава ултиматуми на кметовете, покровителства корупцията (Ваньо Танов, Мишо - бирата, Красьо - черния, Валентин Златев, Цеко Минев, банкерите с неясен капитал - Цветелина Бориславова и др. и др.). И това буди адмирация у простаците, такива като някой си с измислен IQ! Такива като него заслужават презрението и шамара на Левски!

Нищ полезно за народа не си свършил, другарю Първанов!

триперливия да си затваря мордата

Щом си СВЪРШИЛ - ВЪРВИ СИ. Това, че си свършил е видно за всички. Престъпниците, които пуснахте с Марин ще свършат и нас - Не ти ли стига?

Абе вярно, че много си ги вършил, но от повечето ти деяния или България е изгубила или нищо не е спечелила....

А как е положението в другите бивши соц държави- Чехия, Унгария, Полша?

Браво, бе! А къде бяхте, другари, та не направихте референдуми за възстановяването на строителството, за НАТО, за ЕС, за Южен поток, за шистовия газ, за Набуко, за ... Май само защот трябва да "повръщате" гушнатите комисионни се сетихте за референдума?! Нахални, безочливи лапачи!

Жалко , но Първанов е прав.

ХЕМ НАС РАН ХЕМ ГОЛЯМ

simeon

Струва ми се, че не сте наблюдателни.БАС слагам, че БОЙКО чете по бъзо отколкото комундетата могат да мислят (справка отговор на въпроси в НС)

Еее, не е честно. Това е удар под кръста! Щото знаеш, че чете бавно и трудно нали? Що на вземете да се биете, да видим тогава кой ще победи... :)

Какво си свършил бе комунист. Едно голямо НИЩО, за цели 10 ГОДИНИ. Не те е срам. Я се скрий и не замърсявай публичното пространство.

Често му прави на Първанов.....че си признава активното участие в създаването на този жесток за българите енергиен капан. Ходил, договарял, основавал, съгласувал. Браво! Така е работил за българския човек, че този българин плаща най- висока цена на газта в Европа, трябваше да плати за изграждането на най-скъпата АЕЦ в региона и пи това за вече морално стари реактори, трябваше да си унищожи туризма, за да имат гърците невтопровод. Първанов явно трудно излиза от собствените си сметки и политически еквилибристики. А за коментарите, че ББ бил направил всичко това, трябва да кажем, че ББ изрива след Първанов и БСП оборите, за да станат годни заползване.

Заблуденяко, влез в сайта на Европейският съюз - статистика! Не ти давам линк, за да се напрегнеш малко, да видиш и други информации, там! Ще видиш, че България има една от най-ниските цени на Природният газ в ЕС. По-евтино го получават само две от прибалтииските бивши републики на СССР, по причина за диверсифициране пътищата на газа към Калининград! Не се лови на думите и цифрите казани от Б.Борисов, че внасяме по 600 долара за 1000 куб.м газ от Русия. Те са за такива като теб и нямат нищо общо с действителността! Това е Бойко Борисов - факир, магесник, омайник, ментарджия!

сега е времето да излязат наяве всички кражби на червените крадци около аферата "голям член" на агент гоце. това ще баде логичен краи на анти соци алистическата партия на червените разбоиници.

Само с ,,ику,, не стае, са Първанката че ви тури на место. Той наистина напраи сите тиа проекти. Понеже ББ не помни ще се опари много силно щото Първанката и тук е първи. Ако почне да вади документите, ще се окаже, че всичко, за което се бие у гърдите ББ е измислено, проектирано, договорено и започнато от предишните. А ББ само си присвоява чужди заслуги.

агент гоце е прав, сада, които ще го сади няма да може да прочете за цял ден престапленята изваршени от него срещу балгарскiя народ.

до правителството и парламента: сирищнишкото говедо рие, но на гарба му пада. да се смени веднага марионетката на гоце поставена за главен прокурор и да започне разследване за откраднатите милярди от чрвените шамани в аферата "големя член"

този неистов вои на червените крадци е доказателство, че балгария варви по верния пат.незабавна забрана на разбоиническата партия и сад за гоце, сатанишев, овчаров, петков, и лумпените около тях.

Въпрос - колко ще струва положителен изход на референдум за АЕЦ-а? Ако гласуват 2 млн. души(твърде съмнително, че ще отидат толкова...) и подкупят половината от тях, и им дадат на подкупените по 50 лв., това е = 50 млн. лв. Сега да видим колко печели Русия на гърба на българския данъкоплатец от строителството на АЕЦ-а? Руснаците и техните агенти в България, долните рубладжии от БСП-то, ще КРАДНАТ по близо 1 млрд лв. на година. За 6 години това са най-малко 6 млрд.лв. срещу едни пикливи 50 млн. подкупи за лумпените. Даже няма нужда и да ги подкупват! Малоумниците - 70% от народонаселението е ЗА БЕЛЕНЕ, щото си мисли, че започва с тая централа ГОЛЕМИЯ БИЗНЕС И ЩЕ ЗАБОГАТЕЯТ! Господ, като иска да накаже някого, първо му взима ума... Въпросът е Русия ще инвестира ли някакви си 50 млн., за да си осигури с години напред по 1 млрд. лв. чиста печалба на година? На тях и на слугите им от БСП-то? Мисля, че това е риторичен въпрос... Същото е и с шистовия газ... Затова НЕ ТРЯБВА да има референдум! Може ли да сметнат рубладжиите, с колко % могат да се увеличат пенсиите ако не се строи БелеНЕ и тия 6-7 млрд. се раздадат на пенсионерите???

Явно мозъка ти не стига да си направиш елементарни сметки, камо ли да видиш общата картина! Замислял ли си се защо най-богатата държава в света (не говоря за икономика , а за природни ресурси) й дреме толкова много за нашата пръднала 111000 кв км държавица. Дреме им на руснаците от кого ще си взимаме ток. При условия , че реализират хиляди милиарди долари печалба от газа си ( захранват 80% от европа с тях ) мислиш ли, че на някой ще му дреме за 0,1 -0,2 % печалба... Проблемът е, че на простия българин му е нагнетено, че някой трябва да дойде и да го направи богат, вместо да седне, да работи и да си заслужи правото да живее добре. Затова и до сега всяко едно правителство бива избрано след лозунга "изберете ни и ще ви опрваим". Е мисля, че всички виждаме в какво се изразява това "оправяне". Но какво ще се случи след 9 години ? Затвяря се АЕЦ Козлодуй и с това умират и последните надежди да произвеждаме продукти на конкурентни цени, защото нито ще имаме енергетика, нито ще имаме електропреносни мрежи. Обаче българина като е смотан по рождение си мисли, че всичко е ден за ден - дай днеска да плащаме по-малко данъци пък утре е*и му мамата. Затова и сега баба ти и дядо ти са със 100 лв пенсия, затова и заплатата ти е 400 лв, затова и социалните ти придобивки клонят към 0.

Всички смотани ти най умния. Ако след 10г. светът реши че тия реактори са морално остарели, тогава какво ще правим-най скъпия мозей на глупоста, ами и сега е това, само че по евтин, милярд и нещо!!

АЕЦ-Белене беше касичка, създадена от КРАДЦИТЕ на съвременна България за финансиране на личните разходи на същите и нелегалната им политическа дейност.Грешката на КРАДЦИТЕ бе, че никой от тях не е очаквал, че вместо да седнат на софрата и да КРАДАТ, Борисов и Дянков(най-вече) ще задават въпроси за цена, ефективност и други подобни дреболии. Тук въпросът с привличане на ИНВЕСТИТОР беше от изключителна важност! И то инвеститор, финансиращ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ, а не само неговата част от съсобствеността. Намериха ли КОМУНОИДИТЕ такъв инвеститор? Не! Балъци по света няма, вкл. и руснаците не са такива. На тях им дай някоя далавера - като да отпуснат кредит на 12% лихва, а ние, данъкоплатците, да го плащаме, и като да доставят газ за $600/1000куб на някоя братска, приятелска държава. Срещу дебел рушвет за съответния енергиен министър и ПРЕЗИДЕНТА на държавата в момента на подписване на договора. Много интересен тук е въпросът, какво става, когато рушветът е взет, а АЕЦ няма? Как ли ще реагира Вовата Путин? Дано като с руските олигарси!!!

Ще те питам след 10 години как ще пускаш ток само за рожденния си ден, а през останалото време ще караш на свещи

Софарма произвежда лекарства, в Турция три- пъти по евтени, произвеждаме жито но цената на хляба е все едно че сме го купили от Аржентина.Така че приказките за след 10 г. ........

Когато двама ПАРТНЬОРИ правят съвместен проект, в случая Южен поток, е задължително да си предоставят взаимно НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ. Е, ние не получаваме газ от Русия по НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ. Тъкмо напротив - газта за нас е НАЙ-СКЪПАТА в Европа. Като НАЧАЛО на преговорния процес за газопровода - цената на руската газ ЗА БЪЛГАРИЯ трябва дя бъде изравнена с НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА, ПОСТИГНАТА ОТ ГАЗПРОМ В ЕВРОПА! След това могат да преговарят и за още по-ниска цена, и за транзитни такси, трасе и др. техн. въпроси!

Кога ПРОКУРАТУРАТА ще се занимае с газовите и атомните престъпници на България? Кога ще започнат да вдяват колко е 2х2? Докога разбойническата пасмина, оглозгала държавата, нагло и ехидно ще се смее, скрила се зад бездействието на прокуратурата и съда? Скрила се зад ИМПОТЕНТНИТЕ ЗАКОНИ, приети за да НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ КРАДЦИТЕ? Тоя грабеж, ГАЗОВО-ЯДРЕНИЯ, ако беше в нормална държава, щеше да докара десетилетни присъди на ГАЗОВО-ЯДРЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, начело с Р.Овч. и ГОЦЭ! Справка - Украйна - Тимошенко със 7 годишна присъда! И то в страна, където президента е проруски! Къде е ДАНС, къде е ПРОКУРАТУРАТА? Кой ще защити България и ще раздаде правосъдие на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ???Цитат:Юлия Тимошенко беше осъдена на 7 години затвор заради обвинения в злоупотреби с власт при подписването на сделките за доставка на природен газ от Русия. Ако този текст се приложи в България, КОЛКО годинки могат да се дадат на националния ПРЕДАТЕЛ Р.Овч., който, заедно с предателската клика на тройната коалиция, осъди България на газов геноцид? ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ, СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ КУПУВА РУСКАТА ГАЗ 2 ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ ГЕРМАНИЯ? Да им пресметна ли щетите? 6 години х $500 млн./година = $3.000.000.000=4.500.000.000 лева! ЩЕТА ЗА БЪЛГАРИЯ! КОЛКО ТРЯБВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА НАЗНАЧИ ПРОКУРАТУРАТА ПРОВЕРКА И ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ? КОГО ОБСЛУЖВА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС ИЛИ КЛИКАТА ОКОЛО ГОЦЭ???

simeon

Глупостите на ГОЦЕ нямат край. Само, че те вървят пред полу грамотния му електорат.И децата вече знаят, че комуноидите го правят за лична изгода.Ако някога са мислели държавнически, за 62 години щяхме да сме на друг хал.

Въпросния "хал", който описваш дойде за последните 20, а не за последните 60 години. Аз за разлика от лумпените, които хвалят сегашните некадърници помня времената преди 89-та година.

И като помниш, как не си забелязал че едно времешните агитатори, са днешните експлотатори!

Помниш защото МНОООГо си лапал и ни си имал време да мислиш,нали и сега това правиш? На Х няма да отговориш по с ъщата причина. А на Гоце с неговото АЗ,АЗ,АЗ-бих го перефразирала О..........О/нула/.

На Боко такива работи не трябва да му се говорят, че го заболява сърцето. Направо да се чуди човек на следващите избори за кого да гласува - нито старите крадци стават, нито новите месии ги бива в нещо.