Нова телефонна заплаха срещу премиера - този път с бомба

Антимафиоти задържаха 35-годишен мъж от пловдивското село Караджово, който заплашил с бомбен атентат премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на МВР. Това е втората заплаха за живота на министър-председателя за последните 5 дни.

Обратно в новината

Коментари - Нова телефонна заплаха срещу премиера - този път с бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незабавен съд и най-строго наказание за гнусния терорист, който се е осмелил да заплашва министър-председателя на България, новия Левски д-р Бойко Борисов!

Само гледай как Бойко Борисов ще увисне като Левски, след няколко месеца. Тогава ще е и НАЙ-ГОЛЯМАТА-ЕВРОМЪКА на европейската Народната партия.

С каква скорост заловиха терориста?И как така всички се оказват криминално проявени или психично болни?т Тъй ли не се намери един нормален..............

ЗА"ei takava" ЕЙ ТАКАВА НЕГРАМОТНОСТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ...НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПОНЕ БЪЛГАРИЯ И ТО С ГЛАВНА БУКВА!!! ЕТО ТАКИВА "ГРАМОТНИЦИ"СА ПОДКРЕПАТА НА БОЙКО И ГЕРБ.....

SH

Да, ама "Дано" не е като "АЗ ЩЕ".... !!!... :) :) :) :D :D :D

Айде стига де! Вчера някакъв пенсионер, днеска по-млад! Тоя ПР не е продуктивен! Ставате смешни другари ГЕРБерасти!

За какво да го убиват? Той няма служба вече... УВО!

Аман от калпав пиар! Кой ще го гърми тоя, все едно на умрял кон нож да вадиш.

аман от тоя!

Те да се радват, че има заплахи, щот тогава е ясно, че са шеги. Ще е проблем като няма шеги и стане сакатлък.

Голям страх го гони нашичкия премиер, трижди коронясван за мъж на годината още преди да седне на трона на тия, на които на времето е бил гавазин. То не са скверни думи по негов адрес, лоши погледи и още по-лоши помисли. Как да не го е страх, дори и при цял батальон остригани кратуни около него на всяко появяване по медиите. Едвам смогва да си отреже лентичките на спокойствие при толкова народ наоколо. А пък за хляба, с който го срещат ония опасни девойчета да не говорим. По очите им познава какво му мислят и с право не им яде залъците. И с право не ходи в парламента в петъците. Опасно си е. Тези вероломни опозиционери ще му развалят рахатлъка за мачлетата през уикенда. А пък бомбите дето хвърчат по него са през 5 метра. Добре че кожата му е дебела и всичко отскача от него както чуждо мнение от главата му.

Я , панчо,кажи къде живееш да те гръмна тебе, да видя що за мъж безстрашен си. Че нещо много се навъдихте.....

Ти пък от къде се пръкна, да не си от мутренското обкръжение на БоБо? Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!

Къде му е черния колан? Нашия премиер само на масата и пред журналистите е велик иначе е една гнусна мижитурка, която я е страх все повече за живота си, защото знае какви мръсотии е натворил и затова се използува всеки един повед, за да се каже, че ъуж някой е "заплашил скъпия ни премиер", за д аможе да се дават допълнително пари за охрана, за д аможе да се приемат пак закони, с които да се обличат незаконните деиствия на службите за охрана и т.н..... с една дума само постановки ни правят в стил милиционерщина от Татово време!!!!

Айде пак се почна цирка. Циркаджите веселят народа и той вече по улиците се стича да изрази радостта си.

SH

...И ЛЮБОВТА, И ОБИЧТА.... :)

Държавата ни Фалира,защо не ни опростят дълговете и на нас,като на Гърците,та да живнем малко народа,а не да ни цедят само паричките.Високи данъци малки заплати,високи сметки ток,вода,топло.и т.н

Гърците се бунтуват здраво, а не като нас - мижави протести.

Нашите дългове са сравнително много малки!!! Около 16% от БВП, на фона на мало над 100% от БВП на САЩ!!! Проблема ни е, че икономиката ни умира, убита от Боки и хер Флик!!!

хора засрамете се нека всеки си варши работата за която е избран.и нека одаваме по голямо ъважение на политиците като знаем всички толкова много защо все е оплакваме от хала си.нали сме ъмни а пак все до кривата кръша нещо нещата сериозно се разминават.пак балгарина е спецялна порода не хваща вяра на нищо коеето не мъ е тъпнало вархъ сосбтвената глава а като се слъчи се почва едно ваикане и никакво деиствие задалжителното правило.г-н борисов е премиер на балгаря и е избран от балгарскят народ така че......изморих се от тази дива балгарска безгранична селяня не запомних някои велик балгарин да е бил лубим на народа.този народ е предавал дори и хора като васил левски.как се ъгажда на такива картънковци които и след още 1000 години ще си прегращат все манталитечето на селскя хоре мак я кажи сега ти мене ъваяаваш ли ме..приемете написаното и се замислете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

куку-куку-кукууууу, откачалке!!!!

Да, верно е - ние сами си го избрахме и наехме да свърши една "дребна" работа - да направи живота на Нацията малко по-добър. Той се провали и го направи по-лош, но направи живота на ЕРП-тата и други приятели на ГЕРБ по-добър... Тъй че НАШЕ НЕОТМЕНИМО право е да си го УВОЛНИМ, щото ние ТУК плащаме със залъка си Тиквата полуграмотна да се прави на ВИЗИОНЕР и ДЪРЖАВНИК... А ти като си толкоз доволна от реда на нещата, що пишеш със менторски тон, на латиница и явно отдалеч - ела тук и вкуси до дъно продукта на Боковата "държавническа" дейност, разходи се из улиците и чуй хората какво ще ти кажат за тоя РАЗЦВЕТ дето Боко ни донесе...

Да, верно е - ние сами си го избрахме и наехме да свърши една "дребна" работа - да направи живота на Нацията малко по-добър. Той се провали и го направи по-лош, но направи живота на ЕРП-тата и други приятели на ГЕРБ по-добър... Тъй че НАШЕ НЕОТМЕНИМО право е да си го УВОЛНИМ, щото ние ТУК плащаме със залъка си Тиквата полуграмотна да се прави на ВИЗИОНЕР и ДЪРЖАВНИК... А ти като си толкоз доволна от реда на нещата, що пишеш със менторски тон, на латиница и явно отдалеч - ела тук и вкуси до дъно продукта на Боковата "държавническа" дейност, разходи се из улиците и чуй хората какво ще ти кажат за тоя РАЗЦВЕТ дето Боко ни донесе...

Браво!

Този народ е прост, завистлив и мързелив. Предал е Ботев, Левски и още и още. Този народ от купанята си по-далеч не вижда, но е вещ по всички въпроси: от атомни централи до театри. Виж по форумите всички от всичко разбират само дето им куца българския и граматиката българска. Тук всеки се ражда не с мозък в главата, а с по един мех пълен с плюнки и започва да се плюнчи от бебе до старец.

Кълвеш по клавиатурата, но само калпави дивотии излизат. Поне да можеше да пишеш правилно, дори главана буква не признаваш!

Работите се запекоха явно с тоя ОЛАФ, спряха финансирането и Интернета на местните ГЕРБотове и сега се налага чужди ботове да юзват, ама те пък пишат на латиница.... Голема профанация...

Голям страхливец бил тоз Бойко,измислят му рзни атентати за да му се дигне рейтинга,но и това няма да му помогне народа ще го изрита скоро и да се моли да не го стигне съдбата на Кадафито,да го влачат като мечка по пазарите.

Ама той уплашил ли се?

Интересно.Когато заплашват премиера тутакси откриват виновника,а когато някой извърши убийство с години не могат да го хванат,а най-често-изобщо.

SH

Ами как да хванат някой убиец, когато той не е "криминално проявен", а всички тези, с които се пълнят в последно време новините, са "КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ" ПО СВЕДЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО РЪКОВОДСТВО НА МВР.... :) :) :)

Боко още в началото на управлението беше пуснал мухата, че го заплашват с убийство. Мине не мине време и пак същата муха се пуска в пространството. Това е кьор фишек, за да се отклони вниманието на хората за агент Буда и криминалното му минало. Уж че е притиснал неговите авери и сега видите ли искат да му видят сметката. Това са али-бали. Бивша мутра няма.

Искам да ме застрелят с патрони за Доган и да ме взривят с бомба за Борисов!

Буда пак е шмъркал бело

Браво, другари! Отлично се справяте! Довечера - по една порция за вечеря, който напише повече постове - ще има две.

SH

Мурджо, отивай при Буда за полагаемата ти се пържолка, че да не би да те изпреварят Калитко, Гаргамелиус (къде ли изчезна) или някой по-нов.... :) :) :)

SH BG,ЗА СВЕДЕНИЕ- Гаргамелиус отдавна не мърда - умря,Герб не му платила хонорара.

Ха-ха-ха, ГЕРБ по примера на ДПС си самоорганизират атентати :) Как може Борисов толкова да се излага, смяташе се, че поне от Доган е по-свестен?! Ама явно не е.

Ето хронологията: 92 ЛУКАНОВ-- пълно разграбване, ФИЛИП ДИМИТРОВ--мултигруп, КАРАМАНСКИ борчета, ЖАН ВИДЕНОВ пълна бъркотия с банки инфлация кредитни милионери, КОСТОВ-- РМДта безпрециденти разпродажби, организирани престъпни групировки, САКСКОБУРГА-- убииства ,гори ненаситни юпита , жестока престъпност, СТАНИШЕВ, ДОГАН--върхът на всичко, убииства, отвличания, грабежи,заменки, олигарси, БОРИСОВ-- строеж на детки градини, спортни зали магистрали, всеки който се опита нещо незаконно вънка, арест на НАГЛИ , ТРАКТОРИ , КИЛЪРИ, икуп други бандюги усвояване на еврофондове, е как КОМУНОХИЕНИТЕ ЩЕ ТЪРПЯТ??

Давай, комсомолецо, смело! Както си хвалил навремето другаря Димитров и вожда Сталин, давай сега и за другаря Буда (оппа, Борисов)! Лъжи, мажи, демагогче, само вожда да оцелее, пък и ти да намажеш покрай него :)

От ЕГН-то ти ще да е твоята нонромалност или падане на главас нелетален изход. За жалост теб никой не иска да те убие. Не струваш дори колкото нискокачествена китайска пиратка.

............продължение на хронологията:2009г.- до сега - Боко, Цвъки, Лъчо Мозъка, Фидоска, Менда, хер Флик - унищожение на всякакъв дребен бизнес, заграбване СИЛОВО на всякакъв по-голям бизнес, превръщане на държавата в ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, довеждане на хората до пълна мизерия, безработица над 20%, самоубийства от мизерията, наглост на властта, арогантност, безумни решения, милиционерщина, последно доразграбване на държавата, тотално предателство на националните интереси на държавата.................................и още куп "хубави придобиви"!!!

това "превръщане на държавата в ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА" си е много ТОЧНО! Респект.

Какво се случва бе хора , кой ви плаща бе, дай и на мен некой да ми плати и цял ден ще пиша лъжи и глупости... Ебаси държавата!!!

Наборе, земи си пий апчетата, че драскаш глупости. Пиши ако можеш за Мишо Бирата, за Веско Златев и не на последно място за Цветелина Бориславова, за безплатните самолетни екскурзии на Бистришките и етрополски ритнитопковци и т.н. и т.н.

Между 'атентатите' срещу агент Сава и агент Буда има няколко разлики. Открийте защо няма разлика :)))

тези, които замислят атентат, няма да го обявяват публично.

И такива искат да управляват България ?!?! Тези простички хорица които и хабер си нямат от засичане сигнала от мобиления телефон или от написаното на компютъра от тях, тезе нещастници си мислят да променят света ???

SH

Щом такива като тебе From ГЕРАНЯ (кладенеца) допласкаха България до днешното положение, "криминално проявените" (а и не само те), започват да се пробуждат и бунтуват, но това явно не Ви харесва.....!!!

Глупендър, такъв, простичък човечец, както казваш не може да е атентатор!!! Ега ти глупавите гробари, начело с любимия им ДОН"БУДА"....

Не се плаши Бойко! Ние ще те пазим! Трябваш ни жив и здрав със сребърни гривни на ръцете и адвокат на коленете!

SH

Това за СРЕБЪРНИТЕ ГРИВНИ е отлично попадение!!! За кого среброто (според хамериканските мувита) е смърт?... :)))) Но и две гривни на ръцете (свързани с яка верижка), неимоверно ще повишат "авторитета" му...!!!! :)))

поредния пиар!!! НЕ ВЪРВИ! горкият човечец - ще заплати този пореден фарс!

МОЛЯ, НЯКОЙ ДА КАЖЕ КЪДЕ СЕ СКРИ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДЕНА НАШИЯ ЛЮБИМ ПРЕМИЕР ?????

Страх го лови от "всенародната любов" а и вяра на охраната си няма като видя как го "защитават" медийно аверите му..

Майтап на гол гъз?

Терористите нямат задръжки. Те са готови да избиват собствения си народ, само за да са на власт. Народа няма да допусне, терористи да са в управлението на България.

ТОВА СА КОМУНДЕТАТА - КРАДЦИ, ЦИГАНИ, РЕЦИДИВИСТИ..

ТОВА СА КАЛИТКОВЦИТЕ ТЪПИ И ПРОСТИ А И ЛЕСНИ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ПО 2 ЛЕВА

Така ще да е от тук нататък!!! Той българинът е ужасно търпелив, но напоследък и неговото търпение се изчерпва!!! То бива 23 години кражби и лъжи, ама вече почва да ни писва! Ако погледнем глобално, той и Папата си подаде оставката, само НАШ БОЙКО НЕ!

Стига с тези изтъркани PR акции. ББ губи по всички показатели и сега се опитват да го изкарат герой. Кой от нас,поне веднъж през тези години, откакто ГЕРБ е на власт, не е казал"Ще го гръмна"

ББ няма нито един загубен ИЗБОРен показател. Няма нито едно изгубено социологическо проучване, спрямо БСП. Така , че твоите показатели си важат само за теб. Фактите са много различни от твоите желания.

То и за това сме на това дереже!!

Нищо бе, ще има - златни ти уста! А ако службите се занимават със заплахи като тая, само с PR няма да вземете изборите ...

Говорим за ония факти, разнасяни в депутатски чували, нали? Пред тия "факти" и народната воля мълчи.

Комунистите църква взривиха, какво остава за Борката ...

То, май, папата от тях се уплаши.

Не че съм против шегичките и сатирата изобщо, но такъв черен хумор ми е трудно да възприема. Все пак човек трябва да бъде внимателен, какво говори, защото мъдреците казват, че Бог забавя, но не забравя. Та дано на твоята майка не й занесат такава кутия с остатъци от поколението й. Какъвто й да е човекът, да му мислите чак смъртта ми се струва доста нецивилизовано или казано направо дивашко. Не е воновен Борисов за неудачите на народа си. Огледайте се наоколо и вижте, каква мързелива паплач има на всяка крачка. Какво друго прави този народ освен да негодува и по предишните и по сегашните... Пие, пуши, гуляе, краде ...вместо да намери начин да подобри състоянието си по достоен начин. А възможност има, но е по- лесно като овцете, че някой си бил недоволен и хайде и ние. Прост народ е българския, а не Борисов, Станишев и т.н. Никой няма да е добър за такъв невеж народ.

Принципно си прав, че никой не би трябвало да желае смъртта на друг човек! Но я ми обясни, какъв шанс имаш, ако си млад човек, завършил висше образование и няма нищо, като наследство, от рода на жилище, семеен бизнес, сметка в банката!!! Как точно такъв човек може да успее в живота!?? Само ще вметна, че банковите лихви са около 4 пъти по-големи от "белите държави"!!!

Съвсем вярно!? Това може да каже някой, за който се знае, че има "акъл море и глава шамандура", която не може да разбере, че всичко идва от "главата". Когато Тя не е наред, което е характерно за селските идиоти, всичко друго е изоставено на волята на съдбата!!!

SH

Не беше ли това най-голямата заплаха за тираните - Когато народа започне да "Пие, пуши, гуляе..."... !!!!

БСП-електорална единица...Срещу литър олио...Естествено крадено...

Ви никакъв случай Не Трябва да се Убива Боко!!! Той Трябва де Жив за Да Вкуси Изцяло Вкуса на Провала си, Позора си и Националното Презрение!!! Според мен това е НАЙ-Страшния грях - НАГЛО и МАЗНО да даваш фалшиви надежди и да лъжеш онеправдани и облъскани хора, които са ти се доверили! Страшно е да ОБЕЗСЪРЧАВАШ и ПРОКУЖДАШ СПОСОБНИ хора, защото така УБИВАШ НАЦИЯТА си и я ОСЪЖДАШ на бавна и мъчителна ДЕГРАДАЦИЯ!!! Така, че Боко и шайката от ГЕРБ трябва да се Изринат, пък Тя Историята Си Знае Работата.

Бойко е дал дума като стане на 85 години да се оттегли от премиерския стол...по примера на папата...БСП следва да си наляга парцалите и да чака !

Ако е за един стол цялата дандания, да си го взима в къщи и да си седи на него ако ще и до 100 години...

SH

Тези фалшиви заплахи са кьор фишек и са предназначени за наша употреба!... Буда обаче знае, че "приятелчетата" на които беше чадър, са му приготвили няколкограмово оловно подаръче.... !!!! Луканов го чака при себе си и му е нагласил меко кресло....!!! Свидетеля е ликвидиран!.... Делото приключи!... ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!

Най ме е яд като започне да ни убеждава колко по-добре сме сега при неговото управление.Боко,има Господ.Да ти даде Господ да живееш толкова добре,колкото ние сега под мъдрото ти ръководство.

"Той (кмета на селото) уточни, че асеновградският съд вече е наложил наказание от 1 година пробация на Койчев заради позвъняването." Хайде нека сега някой да смее да каже, че МВР и прокуратурата не работят бързо и качествено. Събрани са достатъчно неоспорими доказателства и съда е осъдил този нещастен циганин. Днес е 12.02, а случката е на 10.02. Само се питам какво още липсва, за да е приключило разследването и да се повдигне дело срещу Енимехмедов, след като всичко се видя от 2000 души в залата и куп народ по телевизиите, а тази "заплаха" е станала по телефона и никой не е видял и чул циганина когато е отправил заплахата. Май пак се връщам на тезата си, че е време за кризисен ПР.

КОЙ беше казал , че ако Борисов не си тръгне по демократичен път , това ще стане по ДРУГ начин? Сега вече е ясно , защо терориста е заловен толкова бързо. Браво на МВР!

Ако не си разбрал: другият път е е с мирни и законови средства усилено и ежедневно да молим бог БУДА да ни остави на мира!

И аз се възхищавам от бързата реакция на МВР! Но много ме притеснява немърливото поведение на медиците имащи отношение към Вашето заболяване!

Евала! Не бе мвр не бе буца с масло.

Граждани! Стига сте заплашвали Бойко! Не разбрахте ли, че той е живия бог БУДА слязъл при нас да ни ощастливи? Дори папата сам сдава поста, но един бог не може нито да го сдаде, нито пък да го премахнат със сила. Време е с мирни и законови средства усилено и ежедневно да помолим бог БУДА да ни остави на мира! Ние не сме БУДАли!

Вземи си качи снимката за да си я копирам и разпечатам в плакатен формат за тоалетната. Страдам от хроничен запек.

Ей! Нема да ми стресирате Боко, че още магистрали има да се строят!

Така е , след като не става с компромати ще пробват с терор. Това е изпитана партизанска тактика първо позиви , след това тероризъм. Някой да е изненадан ...

Да ,изненадан съм че още не са успели

Моля заплахите към Буда да се отправят на телефон 113! За другите може и на 112!

Римокатолическата църкво, след абдикацията на папа Бенедикт, готви избирането на Боко за нов папа, с църковно име папа Рапонели . Те на това му викам дялан камък, става за всичко.

Какво е виновна марионетката? Да му гръмнат кукловодите

Цецко! Стига си звънял на 112!

Благодаря ти за олигофреничния ти анализ. Един съвет - пръсни си мозъченцето - ще прочистиш БГ от още един изключително тъп поданик...

Айде още един приканва към стрелба! А бе вие от БСП наистин нямате акъл за 5 ст. Не можете ли да живеете, като създавате, а все ви се стреля по живо. Ами вие сте убийци на нацията ни и на хора поотделно. Колеми изроди!

..ами следващия път даже и заплаха няма да има..