Борисов поздрави Орбан, ОССЕ отчете нарушения на изборите

Българският министър-председател Бойко Борисов поздрави унгарския си колега Виктор Орбан за победата на парламентарните избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поздрави Орбан, ОССЕ отчете нарушения на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Доста очевидно е, че има и някои спорни въпроси в нашето сътрудничество, имам предвид различни подходи към миграцията", отбеляза Зайберт. Той добави, че въпреки това Берлин е готов да работи с Будапеща за отстояването на ценностите на ЕС. ТОВА ОЗНАЧАВА - НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ НА МИРА И ЩЕ ВИ ПРИНУДИМ ДА ПРИЕМЕТЕ НАШИТЕ МИГРАНТСКИ "ЦЕННОСТИ"

Вишеградската четворка е регионална организация на 4, граничещи една с друга, държави от Централна Европа. Тя не обсъжда политически въпроси, а осъществява регионални проекти на Унгария, Полша, Чехия и Словакия в икономиката, енергетиката транспорта, образованието и културата. За сведение на незнаещите, Вишеградската група няма намерение да приема нови членове и на България никога не е предлагано членство в групата.

Ти знаиш ли кво е Будапеща и кво е София,бе?

кога е приятелство и как се създава? Приятелство е по ценно от другарство. Не всеки може да ми е приятел - избирам си ги! Предаността и себеотрицанието важат.

Цени такива хора, защото може би ще бъде близо времето когато приятелството с такива хора ще ти потрябваза алиби!

На последната лятна олимпиада Унгария има 8 - осем шампиона...може би защото Орбан бил диктатор!!! Да се заклейми?

....всичко ,което не е Oрбан е Borisov ...и обратното сащо е вярно !!!...унгарскiя народ ликува и е горд с избора си ...а нашiя...както по горе (принципа е сащiя ) !!!

Невероятна реторика - той е чудесен юрист, говори много добре английски, интелигентен е и с одухотворено излъчване, родолюбив, корпоративен играч, с верни и интелигентни съратници, има семейство - жена и пет деца.

"Като цяло основните права и свободи бяха спазени, но те бяха упражнени във враждебен климат. ". очевидно са били пускани прекалено много статии на dw. само те и други нео-левотроцкистки медии могат да образуват враждебен климат не само над европа, но и над целия свят със своите не само газови, но предимно ежечасни, злобни и антинародни манипулации.

Нашия селяндур умира от яд, че Орбан е обичан от народа си и има огромна подкрепа! На нашия 80% го мразят и не му вярват на интригите!

Нашият селяндур не смее да се покаже пред народа, защото ще го разпънат на кръст.

не са лесна работа, а специално модьорският е направо кошмарен за нас, та как ли се е осъществил контактът? Направо "Немтодом!"

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". В САЩ И ЕС ИМА ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

И докато на Орбан дьшерите и сина ЖИВЕЯТ в Будапеща ,Боиковата шерка Венета се подвизава в Санта Ана-Ориндж Каунти -Калифорния родното място на ШЕФА на ЦРУ Маик ПОМПЕО/вероятно американците я дьржат нея Боико-младши и мьжа Ванко като гаранции-ЗАЛОГ за нешо по голямо/

Орбан е женен за жена и има пет деца.

Мисията на ОССЕ при избори в България си трае за "гимнастиките" на ЦвЦв.

И колко са тези нарушения? 0,3%? Да не са 30% случайно... ай сиктир!

ОРБАН дьржи в шах с 1 компромат на унгарските служби за КРАЖБА на КОЛИ в БУДАпеща и 1 убит унгарски гражданин на които е отнета колата от 1 банкянски джигит-джамбазин

Алооо, ройтерсите ! Къде бяхте по време на фарсовите избори в България ?!!! То не бяха явни фалшификации , купени цигански гласове , " мъртви души " , абе целия арсенал на гуменетката !!! Или щом " управляващите " са назначени от сащисаната амбасада - може ! Де гиди петорен стандарт и малоумие ... Поздрави за Виктор Орбан ! ОСТАВКА за гербавата шайка !

Мечтата на банкянския Винету е да бъде като Путин или най-малко като Орбан, обаче няма нито дупе, нито сурат, нито пипе!

бъди като Орбан,мисли за народа и че загуби Б-я

Щом като нашият Пасе беше в ОСЕ отписвайте я като почтенна организация. Сорос плаща и шрайбят

Нашите измекяри и гьотверени никога няма да бъдат достойни мъже като Орбан

Орбан може да е вожд и учител на боко...

Стига лицемерие , еднокнижни ! Два пъти Орбан ни идва на крака да ни кани да се присъедим към Вишеградци . Където е достойното място на България . Два пъти подвива опашка и се усуква за подхвърлен козяшки отпадък . Жалкар продажен !

Това за подхвърления козяшки отпадък и за жалкаря ми напълни душата - невероятно точно казано!

Поздравите са нещо нормално. Борисов хубаво цени приятелството, но защо не се опита поне малко като Орбан да мисли повече за народа си,за да бъде харесван като него? Докато победата на Орбан е истинска, победите на ГЕРБ винаги са придружени с много съмнения и знаем как стигат до тях.

В главата на Някой има само мисли за собствения му търбух, а мисли за народа няма.

Бойко,можеше и ти бъдеш като Орбан за българите,но ти предпочете да си пудела на Меркел и Ердоган.Затова и смешника Юнкер те плеска зад врата.А българите сме разочеровани от вътрешната ти политика.

Унгария няма да се даде на платените от чудовището Сорос ЕК и някакви организации за платени избори.

Борисоффффф,виж какво заглавие цъфна горе в дясно-В България мафията удобно се настани!!!!!!!! Кво става с тази държава на която ти си важна клечка бе!!!!!!!!!Сега за да заблудиш партньорите си осван яловата комисийка АНТИКОРУПЦИЯ трябва да се създаде и комисия АНТИМАФИЯ ама пък дали ти не си първият и клиент последван от Цвъки,Цацата,ПееФски и други бандити!!!!!!!!!!

Имало едно време един рай неземен. В него текли реки от мед и всичко лепнело от сладост, а маслото за нищо го нямали. И били едни такива свободнииии, лягали и ставали с правата на човека. Като напъплили един ден диви племена от долната земя, райчани се зарадвали. Настанала солидарност и политкоректност. Напливът за безплатни мед и масло станал толкова мащабен, че райчани нали са с добро сърце, обърнали взор на изток. Изтокът се обитавал от сурови варвари с кожуси, намръщени темерути и националисти, та чак нацисти. Райчани щедро посочили на хората от долната земя Изтока. Но... станала тя каквато станала. Темерутите са калпаци се оказали наистина мегапростаци. И спрели бедните любители на чужд труд и лесни булки. На изток от Рая се възцарил тъмен популизъм. Единството и Ценностите били заплашени. Настанали тежки мигове за човешките права. Още по-на изток имало още по-лоши и диви популисти. Те яздели мечки, накичени с шпагини и калашници. Смутни времена. Тъмни северни облаци вледенили Рая. Медът взел да секва, а маслото присядало. Но кой да сдържи лошите темерути с мечките? Простаци, ама яки. А райчани били с гъвкави китки и изпълнени с човешки права. Ех, защо нямаше един юнак да напляска популистите и приказката да продължи... а долните хора да заживеят щастливо в Рая...

"Правата на изборите са били "общо взето спазени" Общо взето, криво-ляво, долу-горе, може да се каже, абе карай сега...нали сме хевропейци, няма да издребняваме :-) То и на нашите "избори" ако започнат да гледат под лупа да се спазва на 100% всичко, резултатите ще са непредсказуеми, дори за вездесъщите социологически агенции, а това не би се харесало на ЕС. Те обичат да залагат само на предварително известни резултати. ц.

И на времето е било така - унгарският войвода Янош Хуниади и полският крал Владислав Варненчик са се били за християнската вяра в България, а българските боляри са подгъзували на султана.

пожелавам на ББ да го гепи орбановия вирус за управление в полза на народа - западняците са изработили ваксина, ама ние сме си на изток... :)

ББ има вроден имунитет към този вирус, затова западняците го търпят и го крепят - удобен им е.

Какви колеги сте бе, тикво проста и продажна?! Орбан работи за унгарците и Унгария, а ти срещу България и българите!

на евролиберастите как им е кисело гроздето,та самите си го вкиселиха с лакомията си