Борисов: Ако ЕС не се отбранява заедно, ще бъде лесна плячка

„Преди няколко месеца, когато заговорихме за обща европейска отбрана, беше като ерес, а сега вече френският президент говори за общи европейски сили.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако ЕС не се отбранява заедно, ще бъде лесна плячка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно европейско сътрудничество може да ни спести една атомна централа като Белене в момент на върхово натоварване в резултат на необикновенно застудяване или аварии или неработещи ВЕИ вjaтърни мощности чрез ВЕЦ в Норвегия и SHвеция както и в Анадола.

...тия като се срещат по коридорите си говорят за луканкат.... ........."Русия не е заплаха за националната сигурност за България, но не съм против да има бази на НАТО у нас, заяви външният министър Екатерина Захариева........ На въпрос дали трябва да има база на НАТО на брега на Черно море, тя заяви, че ..........не вижда нищо лошо в това да има бази в България, тъй като сме съюзник. НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност. Нека да не бъркаме нещата. Целта му не е да предизвиква военни действия.......... е и от кого се плашим толкова....? вероятно от ким ир сен, ама той отдавна го няма този така добър приятел на тато....

Един виц от едно време за освобождението на България. То било в резултат на пунктуационна грешка. Получава се телеграма от Петрбург от най високо място относно освобождението на България. ДА СЕ ОСВОБОДИ НЕ , ДА СЕ ЗАРОБИ. Обаче телеграфистът сбъркал и написал ДА СЕ ОСВОБОДИ , НЕ ДА СЕ ЗАРОБИ. Може да се допусне че при влизането на Червената Армия в царство България се е получила телеграма от Москва от най високо нясто . ДА СЕ ИЗБИЯТ , НЕ САМО НЯКОИ, а телегражистът е сбъркал и е написал ДА СЕ ИЗБИЯТ НЕ , САМО НЯКОИ.

За "ПЛЯЧКА" и то лесна такава може да си мисли само човек с опит във въртенето на бухалка в CV-то си.

Споко, Баце, народът ще те пази! Таквоз "национално богатство" кат' тебе не може да се остави току така на произвола на чуждите нашественици. И за да можем да те опазим по-добре, ще те вкараме в СЦЗ. Има дебели стени, непробиваеми, нема да се страхуваш, че я Сретен, я оня, симитлийския, ще те докопат. А бай Ставри, строг но справедлив човек, ще ти даде "стая" с южно изложение...

Боже, какво светило, какъв гений, какво слънце се е пръкнало по нашите земи. Че той оправи вече нашата страна, ето икономика, граници, няма безработица всичко е блясък и сега е тръгнало светилото да оправя ЕС. Мале мила, бягай Европо. Мазни се, целува, побутва, прегръща, надява се на висока служба там, че то тук парите свършиха. Не, малко му е туй - дайте му света да оправи. Как се роди туй чудо у нас, боже?

По критерии България е най-надеждната граница на Шенген, финансово-икономическите ни показатели са пример, борбата с контрабандата и корупцията също, каза Борисов. ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

Тиквата все още храни надежди, че газът, който ще транспортира Турция ще го разпределя България под ръководството на тиквата. Смотаняк продажен!

Лесна плячка в ръцете на кого бе аланкоолу!?Намекваш отново за Русия,която я превърнахте в сатрап за България.Ако съм на мястото на Вл. Путин,ще затворя до отказ крана на газта която се "излива"към държавата ни,за да ви изгонят от каменната сграда със сопи и камъни.Поучи се ако можеш, от дипломатичната политика на унгарският премиер Виктор Орбан,за да разберат ошашавените българи,че има кой макар и малко да мисли за тях.

Кой точно е нападнал ЕС?

ПАПАГАЛ е и то не от добрите понеже прави много грешки при повтарянето. Това е и причината да казва различни неща няколко пъти в денонощието.

нещастник,Баба ти от Германия ли ти ги внушава тези глупости?Вмето да си измисляте небивалици за Путин ,да беше прекарал южния поток а не да го подариш на султанан,БОРИСООООВ и ЧЕП ЗА БУРЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБ

Тотално си закъснел! ЕС вече е плячка на хамерика!

Абе Борисов, от кого да се отбранява ЕС? Щото ако имаш предвид джагалите, дето ги кани баба ти Меркел, ЕС няма никакво намерение да се отбранява, дори напротив: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). Ясно е, че ако някой трябва да се отбранява, това е Европа и то не само от ислямо-джихадистката инвазия, ами и от вътрешните си продажници и предатели, т.е. не само Меркел, Юнкер и кликата им, ами и от другите унищожители на европейската цивилизация и християнството чрез предприетата вече ислямизация: "Социалистите продължават ислямизацията на Франция, започната от предишните правителства" е заглавие на публикация от 9 август 2016 на френския католически сайт Льо салон беж ("Les socialistes poursuivent l'islamisation de la France amorcée par les gouvernements précédents", le 9 août 2016, Salon Beige). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Горката България с такива политици като Борисов

Трябва незабавно да се попълни ротата теляци. Имаме опит. Няма да проваляме общата отбрана.

Извинявайте,ама никъде още не съм чул да се говори за увеличаване производството на фасула!?И то фасул с висока конвертируемост в газ?Кой ще пълни този хъб !?

Ако Плямпа още такива Недомислия, ще докара "Голяма Поразия" в Родината. ---------------- Този е КРЕТЕН.

А може би ще го назначат за някакъв шеф в ЕС, а?

СЕГА СЕ ОТВОРИЛО МЯСТО ЗА КРАЛСКИ ИЗТРЪСКВАЧ НА НОВИЯ ФЮРЕР НА ЛЬО РАЙХА , БАБОЕБЪТ МАКАРОНИ :))) ... АКО МЕРКЕЛ ХАНЪМ УДАРИ ЕДИН БАДЖАК - КАТО НИЩО СА ГО ИЗБРАЛИ СУДЖУК АГА :))

Става за пазач невъоръжена охрана

ама само на паркинг!

Вижте до къде я докарахме професионален контрабандист от началото на 90-те години да се бори с корупцията. Имам предвид Питека от Банкя. Разполагам с оригинални документи които доказват какъв контрабандист на цигари е бил Макака от Банкя. В книгата си "Шайка" - първа част подробно описвам мръсотиите му от това как е тарашил пазарджиите по Илиенци до контрабандата на цигари и на белото. Този идиот се борил и срещу корупцията ха-ха-ха. Вече всички сте слушали аудиозаписа където Цветан Василев и представителката на турска компания обсъждат начина по който Трътлестия саламджия от Банкя си иска 50 000 000 евро рушвет за да запази активите на банката. Иначе щял да ги пробуда на Делян Пеевски за без пари..... Днес говорихме с Недялко Недялков от ПИК. Знаете , че неговия брат Асен Йорданов през 1995 г. е получил писмо от Банкянския чекиджия в което пишело " Иди в гробищата и си избери най хубавото място." И пак днес лизалкото Недялко публикува хвалебствие в сайта си в което нарича Тиквата глобален играч. Ха-ха-ха..... Обърнете внимание, Недялко вече ходи с отворена уста от правенето на много гърлести бибитки на Банкхянския саламджия.

Няма "Охранителна фирма" в България, която "да не познава лицето Бойко Борисов". --------------- Това означава, че и Бизнес ала "ТИМ" също да го познава. ----------------- Питам се, кой ли "бизнес" в България не познава Борисов. ......................... И така - Борисов НИКОГА не е Крал и Няма да Краде. Това е ЛЕГАЛНА и Законна дейност. ---------------- Да беше поне колекционер на Дюрер ... ама не е ..

Бойко показва на мошеника Радев как се прави дипломация, че оня селянин от къде да знае! Като стана въпрос за цифровите технологии има голям скандал в момента в Европа точно в тая област. Испания блокира сайтове и изземва домейни за референдума в Каталуния и нашата Мария една думичка не казва - веднага оставка!

Борисов в този наш Свят се е направил на "Вълк Единак", даже не може да го направи на "Чужд сред свои, Свой сред Чужди". ----------------- Това е ЛЕГЕНДАТА. Само ако вземеме Всичките т.н "Охранителни фирми" в България ТОЙ Е МНОГОО "заможен"човек. ------------- Не е нужно НИЩО ДА КРАДЕ ... ама ---------------------- За близо 20-години това е СТРАХОТНА СУМА ... Борисов никога не е крал и няма защо да краде.

На нас Обикновените БЪЛГАРИ не ни трябват ни "самолети", ни "корвети", ни "танкове". Ние се Обезличихме, като Държава и сега чакаме, някой да ни вкара в Географските Карти, като Държава. -------------- Една Транзитна спирка на "Чалми", "Спиртосани Шведи и Англичани", циганки Проститутки, Вилнеещи Мутри, Без читава Храна и Внасяме Домати, Ракът е плъпнал по Хората, Диабет, Няма ПАРИ, рови се в кофите, ЦИГАНИ, няма Лекари, Съдии, Прокурори ... останали са само Старите Милиционери, нарекли се модно "Полицаи"....

...уjaс !!!...този само повтаря назубрени евролиберастки мантри !!!...отврат !!!

АБЕ няма пи кой да му каже на този ТИКВЕНИК какво мислят и пишат хората за него?????

Много умно се изказва Суджука, май е гледал CNN тази сутрин (с преводач разбира се)

СИКАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ УСЕЩАТ ЧЕ ИМ ГОТВИМ ЧЕРВЕНИТЕ ГЕРДАНЧЕТА ЗА КОЛЕДА И КВИЧАТ "НАТО И ЕС" :)))

ОТДЕЛНО ЧЕ МНОГО ШИИТИ В СИРИЯ И ОТ ЛИВАНСКАТА ХИЗБУЛАХ ЗАГИНАХА ОТ БЪЛГАРСКО ОРЪЖИ ПРОДАДЕНО НА ТЕРОРИСТИТЕ И НИЩО ЧУДНО ШЕЙХА НА ХИЗБУЛА ДА МУ ПРАТИ НА СУДЖУК АГА КОЛЕТ :)))

Ще напиша пак - При "Чалмите" казаната ПРИКАЗКА е Равностойна на ИЗСТРЕЛЯН КУРШУМ. ------------------------------- Ако Не можеш да кажеш нещо добро и дипломатично, "като Хората" , по добре си МЪЛЧИ . ---------------------- Борисов, спри да говориш по Тази Тема, само ЗЛИНИ ще донесеш на Родината ни ... Дано го Разбереш.

абе служил съм ама и сега съм готов съм да служа още няколко години и да защитавам ... ? е как кого този които ми плаща стига, заплатата да е натовска а не "африканска", а иначе така за едната слава мммм не баце мерси ...

разбира от цифрови технологии колкото свинка от кладенчова вода.

Той няма достатъчно Близък Човек да му каже - Озапти се, говориш Простотии ... Ни Жена , ни Приятел ... ---------------------- Разведената ЖЕНА е тачен педиатър в реномирана Клиника в Калифорния, нейният Мъж е Спец в ИТехнологиите. /На времето, на младини са били приятели/. Кой да му каже - Цветан ли? Че то и на Цветан трябва да се каже същото - Да се Озъпти простотията ... ------------ Борисов така се е омотал в собствените си Лайна, че в тях ще се удави. Срамота за годините му, срамота ...

Стига с тия отбрани и нападения ! На който му се воюва - да ходи на фронта ! Никой не ни заплашва, напротив - НАТО дрънка оръжие и пищи нахалост ! Аз на фронта не отивам- ако ще да ме съдят.

Ако "Слънцето - Суджук" не РЪСИ ПРОСТОТИИ, България Никой не я Заплашва, защото на никому лошо не е сторила ... ------------- "Чалмите" ще го направят САМО ЗАРАДИ ПРИКАЗКИТЕ на един Откачен. -------------------- При "Чалмите" ДУМАТА е равностойна на КУРШУМ.

Краварите са стиснали Боце за топките, държат му и щерката и внука в плен и каквото му кажат това прави, Ф1ш, нова база на нато , каквото му кажат е готов, готов е и дебелият си задник да даде, но те задникът му нещат, България искат!

Плячка на кого бе, Борисов? Нали руснаците са ни братушки и трябва да им свалим санкциите. На кого? На твоя приятел Ердоган, с който твоите министри и посланници се скъсаха да ни сближават? Че ние сме вече превзети, каква плячка те гони? Огромна руска държавна фирма 15 години работи на загуба в България и никой не го интересува това, годишно изтичат милиарди. Териториалното превземане ще е само някаква формалност... И това всичко става с любезното съдействие на ГЕРБ, ДПС и БСП.

Тази огромна руска фирма храни най-добрия град за живеене в България.

Този Профан трябва да си мълчи, "като Гъз със запек". Ако "Чалмите" ни подхванат, не ми се мисли, какво ще стане ... Атоматите и Боеприпасите НЯМА ДА ГИ СПРАТ - те са си платили вече за тях. И на когото трябва, но не и на Българина.

Баце ги чува нещата, и у бъдещето ги гледа!

А да коментираш това, като Министър - Председател, на България, е все да преиначиш нашенското - "Барабар Петко с Педеругите". ------------- Вече се чудя, да не се окаже,че и този е "Обърнат" ... и май ...

Тоя гейберастки суджук е голем спец по цифрови технологии, въоръжени сили, хъбчета, пъбчета и др.алабализми. Ще им разкаже играта на естонците, че то при тях - ред, дисциплина и ... голема скука.

Путин каза още ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ, при първите Атентати - Трябва Европа да е ЕДИННА, в тази БОРБА. А този Малоумник ми говори за ЕС - РАЗГРАДЕН и ИЗПЕДЕРАСТЕН, Останал БЕЗ ЦЕННОСТИ "Съюз", където "Чалмите" си Взривяват и Убиват, когато си ИСКАТ ... Да ви "таковам" ЕС-а ...

НАТО едва ли ще отвори база в България. Защото, както е известно, българското общество не е толерантно към хомосексуалните.

Предложение: Газовияг хъб "Балкан"--- да се преименува на: "Нероден Петко" или "Суджук и мас ОЙЛ" ! :)))))

Добре че беше Б.Б. да каже на Макрон, да се оправят нещата. Ей, велик е!

Щял да бъде "Лесна Плячка". Че до сега какво беше - влакове, метра, автобуси, ножове , църви, пастори, бусове за сладолед ... ----------------- Този Суджук е абсолютен АБДАЛ.

ква плячка няма плячка мършата се вмирисва и така .Новото робство не изисква непременно военни действия .

Борисов , в новите Европейски Войски , помоли да поемем някои тилови функции , например да доставяме.... суджук!Имаш огромен опит в тия работи , може и свинска мас , хем ще е за кухнята , хем ще мажат ислямистите като ги разпитват!

Имало едно време ХАН КУБРАТ.....

И с какво ще се отбранява, по време на войната в Либия, Франция и Италия свършиха боеприпасите за една седмица, американците трябваше да ги спасяват. Европа е обезоръжена, самодоволна, мързелива и безгрижна.

Тиквата след като измисли думата "Конграчюлейшън" и думата "хъб", сега измисля и "общите европейски сили" за които се говори в Европа от 15 години. Все пак албанския му реотан успе да сгрее, можеше и да не разбере за тази тема до края на живота си. А дали ще сгрее кой точно пречи на ЕС да има собствени въоръжени сили? Не вярвам да се сети, защото от Козяк ще му набиват канчето.

Забравяш две основни думи, а именно "огромни" и "усилия", забележете....

Американците ли визираш г-н Борисов. За първи път ще се съглася с теб.