Борисов: Европейската гранична полиция стартира от България

Европейската гранична полиция ще стартира на 6 октомври от България, съобщи в русенското село Басарбово премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Европейската гранична полиция стартира от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СРАМ,СРАМ,СРАМ за България,ДРУГАРЮ Борисов От кога ТРЪБИМ,че България се нуждае от РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИ,а не от СЛЪНЦЕ като Вас ХОРАТА ,ни видяха,че с ОГНЕБОРЦИ,ФИЗКУЛТУРНИЦИ,КАЛИНКИ не ще се справим и ПРАТИХА ОФИЦЕРИ,КУЧЕТА да ,да КУЧЕТА и ПАРИ Дано и тези ПАРИ бързо не ги УСВОИМ-ОТКРАДНЕМ Пази Боже

При тия корумпирани митничари и граничари, които се занимават по скоро с каналджийство на нелегалните мигранти, това е добро решение. Сега е момента да се направи чистка в тоя загнил отрасъл, приватизиран от мафията и с протекции от високите етажи на власта!

Щом хората, които трябва да пазят, се занимават с каналджийство, това показва колко е затъпял народът....

...ще стартира 6 октомври, но 2017!!!

Червеногъз дявол с пятолъчка на челото и партиен билет в джоба пали свещ в църква!

БОКО ИСКА ДА СИ КУПИ И БИЛЕТ ЗА РАЯ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР НЯМА ДА СТАНЕ СТРАШНО МНОГО Е ГРЕШЕН СЕГА ПРЕДАВА БЕДНИТЕ НИ РЕГИОНИ И ВЗЕМА ПАРИТЕ ЗА МИГРАНТИТЕ СТРАШНО ДВУЛИЧЕН ПРЕМИЕР С НАРОДА НА СТРАНАТА ЗА ВСИЧКО ВАЖНО ЛЪЖЕ ОСВЕН Е ИСТИНСКИ В КРАЖБИТЕ НЕКА ДЕИСТВИТЕЛНО МУ ПРОВЕРЯТ ДЕИСТВИЯТА ИСТИНСКИТЕ В БИЗНЕСА КРАДЕ ПО 50%

Защо бе борисов? Защо Шенген не е нашият интерес в момента? путин ли ти нареди така да говориш? Знам че не е в кремълския интерес България да стане нормална европейска държава с големи заплати и пенсии, но защо и ти припяваш на московската мафия?

Щото ако те приематт сега, утре като дадът на турчалята безвизово пътуване в Шенген ще станем анадола 2.

Стига сте говорили глупости за тия големи европейски заплати. Нещата отдавна не са тия, които баха. В Германия младите за да си докарат що годе добър доход работят на по 3 места, а във Франция заплатите се въртят около 1500 - 2000 евро, като цените, които бяха във франкове сега имат същото или по голямо изражение, но в евро, при положение, че заплатите почти не са мръднали! И като се добави и инфлацията за всичките тия години, то се констатира, че хората прогресивно обедняват!

фашисти няма да стане вашето.ще станем нормална демократична страна.мигрантите са ни братя

и да палиш свещи няма да си изкупиш греховете. Мутрата си е мутра.

Pesh0

Все пак да ви кажа , че преди 25 години , при внезапна атака от Турция или Гърция . Нашата армия по план трябваше да мине през босвора и да контролира териториите до Египет. Което ще разреши на руския флот да се разгърне в средиземно море . А сега какво точно имаме и трябва ли да живеем по този начин ?????????????

Нашата армия от 18 годишни новобранци- страшна армия беше, ама само в изкуфялата ти глава.

Армията не се състоеше само от 18-20 годишни новобранци.Запасняците до 55 години не бяха никак малко и това си беше една доста солидна армия.Не пишете неща от които нямате понятие. Младостта Ви не е извинение!

Заради такива лъже'вярващи'' много хора отблъсна черквата...Ами защо не си осигурил помощни средства след толкова милиарди заеми ама освен лентички от всеки километър друго на яве няма. Такъв дебилможе да се пише ''премиер'' само в България където всеки за изгода може да си го назначи това момче за всичко от много години

Pesh0

На кого ще се молим за помощ??????????? И от къде евентуално би дошла ??

Pesh0

Сега вече е ясно . че неможем да си пазим границата , от не въоражени пришълци . А какво ще правим , като Ердоган реши да ни присъедини ???????????????/

не се заблуждавай! Европа никога няма да позволи на тоя г-з да се шири из Европа. Нито на мюсюлманството. И това той много добре го знае.

В началото на 90-те, малко стрелба, малко убити, едни пари, производства, бизнес, малко пране ........ и ... после сложиха белите ризи, облякоха се официално и започнаха да строят параклиси, църкви, да палят редовно свещи и дълбоко вярващо да се молят ...... не бъркам нали ...

розови блузки, а не бели ризи

Борисов: Европейската гранична полиция първо у нас. Не бе Винетко, първо у Банкя, да ти варди дебелия осран г.з.

а парите от европа за опазване на външните граници ще стартират ли за нещо смислено или ще останат на стартовата линия в нечий джоб алчен а????

Абе те хубаво ще стартират от нас, но какво по-точно ще правят ? Ще пазят мигтантите да не напускат България ли?

''Американски военен представител заяви "с голяма доза сигурност", че цели на коалиционния им партньор - сирийската армия, са били поразени по грешка. Най-малко 63-ма сирийски военни са загинали. Инцидентът е станал около 11 часа вчера сутринта. Бомбардировката е продължила около половин час. Действията са били прекратени незабавно, след като руски военни са подали сигнал, че поразените цели не са на джихадисти, а на сирийките сили. Говорител на президента Обама заяви, че Вашингтон изразява дълбоко съжаление за удара. Съветът за сигурност на ООН насрочи заседание при закрити врата, за да обсъди ситуацията.'' ПЕДЕРАСИ !!!!!!!!!!! Ами ти Бойко ?!

КОННА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ в комбинация с най съвременна техника и въоръжение би спестила ЗНАЧИТЕЛНИ РАЗХОДИ...

"След дългогодишен застой на строителството, през юли месец одобрихме необходимите 150 000 лв. за довършване на новата манастирска църква." Не може човек да разбере БГ-политиците, дъъъълъг застой заради мизерните 150 000 лв., най-сетне откъснали се не от душите им, по-скоро от страха от Бога(да се надяваме, Бог знае дали е така) за малкия според асфалтовия аршин на Борисовата мафия:((((((((((

Този овчар се моли да е живо и здраво стадото българско и да го търпи докато. ......!?!?

Дедите и прадедите са го казали: "...Който не храни своя армия, храни чужда".Тези некадърници и продажници от "управтъ" съсипаха всичко което беше съградено.

дайте да се разберем. тоя цървул, нищо не направил, тези пари и като цяло подкрепа са най нормалното нещо което може да се очаква, ако европа изобщо има намерение да има граница. същото е като с магистралите, АЗ ви ги направих, ама с вашите пари и тези на европа. само че 90% знаем какъв си ти. ;)

Ще ни създава центрове за мигранти и ще тъпче Родината ни с терористи .

първо да видим каква ще я свърши, па тогава ....поздравленията.

Като им се опънеш твърдо, и се разбързват, когато има кой да вдигне глава. Иначе с общи ефимерни лозунги "Ние сме с вас", "Заедно ще победим", "Вие сте ни приоритет" и т.н. какво? Още щяхме да тичаме покрай мрежата сами като маратонци.

Вашингтон продължава са се държи като световен престъпник , а Бацето се опитва да налови своите 4-ри килограма карагьоз в мътните български води.Аз няма да продължавам да бъда безропотен заложник за тези безумия.

Баце Б. ме притеснява! Преди след всяка дума поставяше "АЗ", напоследък употребява "ние", но това не е най-лошото. Напоследък все по-често говори за хороскопи (колко било зле разположението на планетите за България) и за Господ (как само той можел да помогне на България). Цялото това съчетание - бягане от отговорност чрез "аз - ние", оправдаването със звездите и търсенето на спасение чрез Господ, а не чрез тези (по-скоро този), които забъркаха лай.я.ата каша, ме навежда на мисълта, че те (или по-скоро той) са ги забъркали големи и миризливи и ТОЙ (знаете КОЙ) се готви да избяга и да ни остави сами да се спасяваме. Защото, както вече знаем, Господ не само не българин, той изобщо не съществува.

А трите твои шестици които си ги изтипосал, чий символ са, и какво се крие зад тях и съществува ли нещо ???

Шестиците са символ от клавиатурата, който ми е на лесно и удобно място. Трите шестици са символ на Дявола/Сатаната/Звяра ... или както там се казва. Ето още едно нещо, в което не вярвам :))

ДА СЕ ПОМОЛИМ ДА ГО ВЗЕМАТ

Пази БОЖЕ от таквиз боклуци!!!!!!!!

ТЪПА ДЕБЕЛОВРАТА МУТРО!!! ТИ СЕ ПРАВИШ НА СВЕТЕЦ, МИЛИСТИВА ДУША, А НЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!! ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ, ПРОСТАТА ТИ ТИКВА НЕ УВИРА И НЕ РАЗБИРА, КОГАТО ТИ ГОВОРИ ОРБАН-СЛУШАЙ И ИЗПЪЛНЯВАЙ , А НЕ ЛИЖИ ЗАДНИКА НА НЕМСКАТА КУКУНДРЕЛА!!!

Алооооо, вие свободни журналисти ли сте, защо мълчите за удара на САЩ по Сирийската армия, или от Козяк не разрешават!?ХА, ХА, СМЕШНИ И ЖАЛКИ, КРАВАРИТЕ СА ДОБРИ, така трябва, лижете яко, герберасти, еврогейци, герберасти, вие си знаете...

Този на снимката с облеклото си в храм, забележете, символизира кои ни управляват в момента-прости, нагли, без никакво възпитание мутри, бивши милиционери и тъпи комуняги!Радвайте му се, простаци, той ви каза, прост съм като вас и го потвърждава не ежедневно, а ежечасно....Бог да пази България, стигнали сме дъното на нашето овчедушие и примирение....

Рано рано си легнахте снощи и още не сте се събудили. Проспахте важни новини за случилото се в Сирия... и не сте единствени .. Добре че има медии..макар и малко които будуват.

А бе, едно време тази граница я пазеха 18 годишни момчета и птичка не можеше да прехвръкне, стреляше се и се патрулираше. Две години от младостта им минаваха по чукаците, ама нямаше навлеци и каналджии. Войнишката заплата по мое време беше 2.50 на месец. Сега ще даваме милиони за да посрещат някакви брадати субекти и да ги въдворяват на наша издръжка тук. Ега ти простотията!

И кво ще правят - ще ги спират да влизат или просто ще ги разнасят по-бързо до лагерите за настаняване ?

Ми така ми, точно на България и се полага да стане охранител 1 на ЕС... Та нали и премиера ни е бивш охранител...Но едно е вярно - ГЕНЕРАЛА ОТ БАНКЯ ГО ПРИЕМАТ С УВАЖЕНИЕ ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЕС...!!!!!! И доверие за парите на ЕС за България, само на него имат доверие ! Защото той строи и съзидава - вчера за 3 часа отидох до Бургас... Това е днес България - строителната площадка на Борисов...!!!!!! И президента ще е от ГЕРБ, то у ясно комунягии...!!!!!!

Баааси мамата, като чета това се връщам с мчного години назад, и като че ли чета лозунг от поредниия конгрес на БКП, само го няма -Напред, и ура другари, а пропуснах1 и да живей, живей...ха ха ха !!!!

След 9-ти (9.IX.44) Хасан изчезнал. Няма го седмица, две, на третата се връща у дома. Бит, окъсан, насинен. Айшето го метнала от вратата: - Къде ходиш бе 'Асане. Ти къща нямаш ли? - Остъй съ бе Айше, приба'а мъ ком'нистити, за дето съм свирил с 'лакардиона на фа'ашистити! - Ух бе 'Асане, толкуз ли си проз, толкоз сигани свирят на 'лакардион, ша кажеш, че ни си ти бре. - Кък да кажем, че не съм аз бе Айше, 'Ми те мъ знаят ма, те все същите хора бяха...

Абе тези, дето са у нас, може и да се върнат (???), щото препятствията към "обетованата" немска земя стават все повече, ама онез от там едва ли ще хукнат да се връщат. Веднъж усетили на баницата мекото и на работата лекото, малко трудно ще ги пратиш отново да пасат камилите и да им събират фъшкиите за отопление, така че..."интегрирането" (по меркелски...) му е майката. А може и по КриСталински... Ще си останат там да "подобряват" генофонда на немската, австрийската, френската и други западни нации. Дано не останат у нас да "подобряват генофонда", че ние си имаме достатъчно "подобрители", дето не могат да ги накарат тока и водата да си платят, които така го "подобряват", че скоро само таквиз "подобрители ще останат, и други не ни трябват...

Наистина човеко говори като политик! Аз нищо не можах да разбера? Може би съм тъп,но не съм сам. Ще има ли "бежански" центрове или не?? Ще строим ли стена или центрове??Ще работим ли или ще чакаме -да свърши войната??,ами ако се отвори втора или тази продължи 19год.????Нищо не можах да разбера??Тъпаци с тъпаци-лош матриал??

Пак е добре, че в началото ви дадоха или поне обещаха 160 милиона, за да плащате заплати на европолицията.

Евала те Бате Бойко ако те няма сме загубени в батака.Голем си Бойко господ да те пази

Баце, а ако не спре войната и тя продължи, какво ще ги правите "бежанците" ? Че те същите в Германия нито искат да работят нито искат да се интергрират и чакат баба Меркел да ги храни, но тя може а ние ? И тук Баце ако не искат да работят какво ще ги правите, а нашите пенсионери а другите или първо ще храните "бежанците "???!!!

Това е една хубава новина за рано сутринта в неделя.

Гугутката на Ердоган се чуди как да замазва гафовете си.

този е предател и продажник, каква му е работата да осквернява свято място с присъствието си? щом само Бог може да ни оправи - тоя мутротиквеник и неговата крадлива партия за какъв чеп са ни и то на власт? България си има конституция и интереси, и не ни е работа да плащаме за това, че Европа свири по гайдата на Америка и поема бежанската армия инициирана от американските войни

БОЙКО КАКТО ВИНАГИ Е ПАТРИОТ!

Хитлер е влязъл в Чехия по същия начин....

az ne viarvam v religiite.

на живот и смърт в Материята и вярват само във това, а не в Бог, защото са бедни духом!Преди да се достигне етапа на духовно обновление - отбелязва Слава Севрюкова в свое пророчество, ще се премине през разногласия и ожесточени борби. Религиите ще се съберат в една, прокламираща Прераждането. За Прераждането и Кармата ще се създадат учебници. Ще се изучават в образователни програми...Предстоят върховни изпитания. След поредица от сриващи природни и социални бедствия, на границите на оцеляване- няма път назад... остава една спасителна пътечка - навътре, към себе си, към Духа! Меним се ние, мени се и Небето! Религията не ще остане в скована неизменност. Ще има невероятен скок в духовната еволюция. Човечеството ще е с универсална вяра! Божествената институция на Земята ще трябва да се адаптира към новите, разрастващи се изисквания на времето. Или ще я принудят обстоятелствата.Бъдещото Човечество ще говори един език. Народностните езици не ще се погубят, въпреки наличието на общо комуникативно средство! Ще се запази тяхната есенция. Ще оцелеят свидни вековни традиции, но с ограничена функция -за отделните народи.Постепенно ще се заличат държавите. Ще се обособят като провинции, изграждащи Единната Земна Общност.Човечеството все повече осъзнава: Съдбата ни е неразривна част от тази на Вселената...Няма да се състои колонизиране на Космоса, категорична е Слава... Животът на Земята е необходим за развитие на душите. Не е съвкупност от забавления! Изживян лекомислено, прескъпо - се заплаща"...

Търсете Тодор Живков всичко ще е наред.

Защо да търсим умрелите? Та Боко си му лика - прилика с работодателя си?! Баща да му беше на Боко-нямаше толкова да си приличат в излъчване, в жестове, в демагогстване и лъжене. Пфуууууу-у-у-у!!

НАЙ ДОБРЕ ДА ТЪРСИМ НОВ ТОДОР ЖИВКОВ. СТАНИ, СТАНИ ТОДОРЕ ДА ВИДИШ КАКВО НАПРАВИХА С БЪЛГАРИЯ.КАК НАРОДА ПЛАЧЕ И ГЛАДУВА.

Гладуват, а шофират нови и стабилни автомобили?!

Баш тези, С НОВИТЕ АВТОМОБИЛИ НЕ ГЛАДУВАТ! Защо тях не попиташ откъде са им парите за Лусозни Играчки, а ?! Ако не си сляп, отвори очите си! Разходи се насам натам из крайните квартали на София, в провинцията, в селата, където наистина се шири безработица и глад...

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА СИ МИСЛИ ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ И ЕВРО-ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ПАЗЯТ НЕГОВИЯ РЕЖИМ ОТ МАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ..... .... ЗАТОВА СЕ ОКОПАВАТ МУТРИТЕ :))

Прекратете тоя рев на мотори нощем из София, бе. Тая Фандъкова със всичкия ли си е да им даде разрешение да тероризират 1000 мотора целия град.

Не не е.

Ад е наистина! Никакъв толеранс за тия гнусни и нагли инфантили!

Бойко казва, че светът е пламнал от войни. Като е така, защо не се прилага международното право. Някой сеща ли се, че България не е страна в нито една война и не е съседка на нитп една война? Не. Защото това противоречи на плановете. Има гранични пунктове има УСЛОВИЯ НА БЪЛГАРИЯ за влизане. Всичко останало под удара на закона и действията като към граничен нарушител, както е в Северна Америка. Точка. Вижте ги австралийците, страната им граничи със себе си и въпреки това са абсолютно безкомпромисни със измислените нашественици. Гледайте в you tube клип с име "Senator Pauline Hanson".