Разгорещени спорове в парламента за еврофондовете

Парламентът реши кабинетът до два месеца да представи актуализиран варинт на финансовата рамка на Европейкия съюз за 2014-2020 г. и българската позиция.

Обратно в новината

Коментари - Разгорещени спорове в парламента за еврофондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалки, смешни,озлобени, неадекватни, нелогични и бизсмислени протестиращи пред БНТ... А ние не участваме в това правителство.... Шматки фашизоиди! Сънувайте до 2017-та!

На този нещастник /БОКО/ така и не му стана ясно, че не е важно кой кого и как ще бие, а пътищата по, които България ще дръпне напред. Мутрата изобщо не може да си представи, че може да съществуват и по-важни неща от нараненото му его, а идеи и икономическа програма за възстановяването на страната са последните неща, които някога биха му хрумнали.

Голяма част от феновете на протестите не могат да разберат нито езиково, нито смислово какво говори Орешарски. Те са свикнали на общуване по схемата "Аз съм прост, вие сте прости..." и си го искат отново /а и получават пари за това/.

Много ясно че е така.Това е вид мазохизъм!Феновете на Боко са така!

Милиционерските зомбита харчат вече три месеца откраднатите от нас пари от герб и костов ! Да сме живи и здрави ние работещите, за да плащаме простотиите на продажните лумпени и техните господари - мавъра и милиционера !

До кога един доказан престъпник , като този ще се разхожда на свобода Прокуратурата Спи.... Аз смятам , че докато този и Цветанов не влязат в затвора България нищо добро не я чака. Не мога да повярвам , че това Просто и Елементарно човече е било близо 4-и години начело на държавата!

А кажи де?

Демокрация у нас, да ама друг път!Народният суверенитет е по-добър от авторитарната власт на един човек или група от хора. Свободният народ не виси по барикадите, той отзовава тези свои политически пълномощници, които са го излъгали или не могат да се справят с поверените им задачи, и назначава нови. Разликата между народния суверенитет и авторитарната власт е в това, че при демокрацията, народът сменя управляващите веднага щом последните почнат да носят вреда, докато при авторитарната власт, управляващите се сменят само когато живота стане непоносим.

Много правило казано и написано!Браво!

Правилно я,ДОЛУ БОКО и ГЕРБ!

Има и друго - оставка на протеста !лумпените марш!Свирки долу!Кукловодите вън!Край на анархията!знамето е свято!Отивайте да работите!Площада да се дезинфекцира от смрадливата сган !

Да,да ,точно така!

С своя егоизъм Боко иска да завземе и Реформаторския блок, но засега десните не искат и да чуят за него.Кой иска да чуе за него?

Няма кой,нали рекетираше всички!

Борисов не разбра ли, че никой не иска да се обединява с него, защото той носи негативи.

Точно така ,правилно!

Прави са протестиращите да си искат Боко. Тоя Орешарски за 100 дни два пъти не сме го видели и чули по телевизията.Друго си е да си ежедневно в центъра на вниманиманието, няма значение с лентички или без лентички. Пък като гледаш тая мощна снага дето тежи поне 10% от тона, как да не се "възхищаваш". Орешарски какво, има нема 60 кила с мокрите дрехи.

Тоя шопар. от както е спрял да задоволява постоянно растящите сексуални нужди на Цветелина, започна да трупа сланина. Независимо от това продължава да стърчи като свински "зарзават" (пърдон- м...д...и)

Нека да не забравяме че до преди 4 месеца Бойко Борисов и неговите хора искаха да смачкат делото срещу корумпираната мутра Мирослав Найденов. Същите тези почти три години най-нагло ни лъгаха че такова дело няма, а докато ни лъжат те се събират с Кокинов и се опитват да смачкат прокуратурата.Заради такива балкански тарикати България все и все повече ще потъва!

що бе пич а какво стана със приятелите на Първанов с милиончетата от машините втора употреба купени със евро средства пък част от тях отидоха в джоба на Първанов за тези нещо да напишеш или червените те са света вода ненапита 20 години ни управляват за разлика от Бойко който е само от три

Боце, вчера завърших външния си клозет и те каня да му резнеш лентичката! За откриването съм поканил все видни гости: доц.д-р Трактора, Йоца Амстердама, Будимир Куйович и Пашата!Ха НАЗДРАВЕ!!!

Дон Тиквун ще си остане сам като куче! Политика с грандомания и нарцисизъм не се прави, а и да се направи е от ден до пладне (4 г.)!

а съсела само ще го шиба доган и покрай него и останалите червени цървули ще го гризат

Колкото повече говори другаря Борисов, толкова повече бърка. Къде се е чуло и видело ПАЖАРНИКАР да има потенциал да управлява, той може само да източва? Затова не обръщайте внимание на другаря Борисов,това ще го съсипе впсихически.

Този примат е неизлечимо болен! Не намеквам за хипертонията(тя е следствие). Основния му проблем е в главата! Боци си е направо луд човек, много по луд и от доскорошния му партньор Болен Сайдер! Който се е докоснал до тази отрепка е изтичал в канализацията! Последен си изпати Янето Ярешки(комай всички го забравиха)!

като на червените винаги там им е бил проблема това са червени чугунени кратуни нищо не влиза в тия тъпи червени дърти тикви

Дон Балон Решил, един скучен летен ден, да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд, и извикал Своят малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 24г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя, Лесно се подобрява, много е просто, Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация!

Бойко! Не си сам! Яне Янев е с теб! Просто го изкарай от боклука, поизтупай го малко, позабърши го оттук-оттам и ще си имаш един чудесен коалиционен партньор и верна приятелка!

Тази мутра -Боко и Цецко- трябва да бъде веднъж за винаги разкарана от медийното пространство и БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ . ДОЛУ ГЕРБ !!!

Пряката демокрация съвсем не означава елиминиране на законодателния орган или неговото разтуряне, нито означава, че всяка седмица ще има референдум. Правото на пряка власт не допуска подмяна на суверена и безконтролно упражняване на властта от страна на политическите пълномощници. Тя предпазва обществото от политически сътресения и метежи, защото, когато народът суверен не е съгласен, той просто ще упражни властта си, а не прави барикади.

ГЕРБ да ползва Реф.Блок за свалянето на БСП,да му помогнат за тежката работа,а после да се гаври с тях ида се подхилва.Това го знаеме!!!

Всеки свързал се с ГЕРБ губи, но лошото е, че не губи само себе си. Самото съществуване на Герберунгелите е вредно.

Боко Тиквата си харчи парите на вятъра. Оставка няма да има, а лумпените пред парламента зимата ще струват повече, няма да се мине само с "Ариана", винце и ракийка требе да се поръчат.

Боце, мъка бате! Голема мъка! Къде останаха времената, когато можеше всеки ден да се обаждаш в сутрешните блокове и да се заиграваш по половин час. А сега трябва да пишеш във ФБ. И като знам колко си образован за теб си е направо мъчение писането без грешки. Я прати ЦвЦв да им нахлуе в стената на тия фейсбуци и да стои там, докато ние те благославяме. Той има опит в тия работи.

България има спешен проблем да решава, да се раздели с националния предател и политически абсурд наречен Плевнелиев, иначе рискува твърде много!

Един Балон лети, лети у Нас и не само там, Балонът на Представителната Демокрация.Каква отговорност носят представителните политици, че с такава готовност я поемат, цялата отговорност - Отговорът е една Голяма, пълна с въздух отговорност, наречена - Политически Представителен Балон.Представителните политици не носят никаква отговорност, а само Манипулират Гражданите с цел - представителни политици да докопат и следващите "избори".Защо, елементарно е - Чрез Представителните Избори, представителните политици изземват законната власт от.

Тъпите герберунгели искат тотален контрол над всичко, искат тотално разграбване без коментар, искат да ни изкарат от ЕС, искат всичко. Гангстери, крадци и убийци - бивши мутри и ченгета!

квото и да напишеш червен цървул 8 на 0 за боко в изборте .Много боли червени макаци нали

До кога един доказан престъпник , като този ще се разхожда на свобода Прокуратурата Спи.... Аз смятам , че докато този и Цветанов не влязат в затвора България нищо добро не я чака. Не мога да повярвам , че това Просто и Елементарно човече е било близо 4-и години начело на държавата!

Милиционерските зомбита харчат вече три месеца откраднатите от нас пари от герб и костов ! Да сме живи и здрави ние работещите, за да плащаме простотиите на продажните лумпени и техните господари - мавъра и милиционера !

Спокойно. На всички са намалени субсидиите. Нека видим преди 50 години какви неща сме построили сами, а сега не може да ги ремонтираме дори. Никога няма да направим Петрохан по тази логика, защото не бил важен за Европа и няма субсидия. Нашето благополучие зависи само и единствено от нас, за добро или лошо. Станали сме като наркоман на инжекции-само живеем между 2 боцкания и толкова ни е хоризонтът.

Лееее ужас парите са по малко какво ще правим сега другари? Ше се мре маи а?

И точно серГЕЙ ли трябва да пита за договорените условия с ЕС? Много нагъл тип.

Това комунистите са интересна "порода".... Всички знаем за спрените Еврофондове при тройната коалиция.Сега трябваше най-малкото да си траят и с наведени глави!!!! Нооо, не, комуниста си остава комунист-черното е бяло, а бялото-черно...... :-) :-) Не се усещат, че стават СМЕШНИ...... :-)

Ти ГЕРБ за НЕкомунисти ли ги имаш ве уееее.....

не са баш като дъртаците пред НДК и съсела да им се радва и да мъкне мангали от кърджали жалка работа

Кой ще се докопа до европейските фондове?! Таксите за членство ги плащаме всички, но малцина са избраните да разполагат с евро-субсидиите. Честито на печелившите.

мутра с вратовръзка, готино

Вместо закони, коментирай това: "Лелка Марси си траеше - досега. Докато оня ден се появи в студиото на Босфор ТВ и заяви в прав текст - "САЩ биха оценили ако управляващите в България се консултират с тях при вътрешни назначения на т.нар. чувствителни позиции, но това все пак зависи от правителството." Ауууу, колко лесно било. Сваляме суверенитета си и минаваме под дистанционното управление на САЩ. (Да се чуди човек, що си свалиха доверието от БУДА и след аудиенция при нея ББ стана Булката Беглец на другия ден).... Интересно, назначенията в държавната администрация на САЩ минават ли през подобни процеси? Не говоря за сложността - не се назначава чиновник в малко село, а в немалка по европейските стандарти държава. Полезно интервю! Изкарващо в цялата й прелест американската посланичка с наглостта, безцеремонността, презрението към аборигените, повече от дръзките искания към уж суверенна и независима България.... Като финал ще посоча само една от много ЛЪЖИ на лелката в интервюто. "Преди над 100 години решихме, че използването на химически оръжия е неприемливо и това заслужава сериозен отговор, това наистина е морална бариера" Виетнам.. Agent Orange.. Orange II.. Purple.. Green.. Dinoksol... Trinoksol.. 57 000 тона отрови. С мутагенно, тератогенно и ембриотоксично действие... Лицемерие, лъжи"

Само да припомня на хората тук, че бивша Югославия бе обработена по същия начин с какви ли не боклуци както Виетнам. Та сега в момента ядем също попората на снарядите с обеднен уран и графитовите бомби.

Съгласно Конституцията на Р. България, чл. 105 ал.2 (2) Министерският съвет осигурява ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ и осъществява общото ръководство на държавната администрация и на Въоръжените сили.

ШАРЕНОТО КОТЛЕ СЕ ВЪРНА!!!!

И още КРБ чл.108 (1) Министерският съвет се състои от министър-председател, заместник министър-председатели и министри. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството и носи отговорност за нея. Той назначава и освобождава от длъжност заместник-министрите. (3) Министрите ръководят отделни министерства освен ако Народното събрание реши друго. Те носят отговорност за своите действия.

Кому са необходими тези текстове от тук присъстващите?

КРБ Глава пета МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ Чл. 105. (1) Министерският съвет ръководи и осъществява вътрешната и външната политика на страната в съответствие с Конституцията и законите. (2) Министерският съвет осигурява обществения ред и националната сигурност и осъществява общото ръководство на държавната администрация и на Въоръжените сили.

к'во има да се карат? На доказаните крадци от тройната коалиция им СПРЯХА еврофондовете, на ГЕРБ им ги отпускаха! Айде сега започвайте да чукайте минуси! Успех

що не писа тез безценни мисли и не поставяше въпросите си към служебния премиер РАЙКОВ! Да го питаш за тайния договор за износ на оръжие за Катар и от там за "протестиращите" в Сирия! За "помилваните" убийци, изнасилвачи и т.н. престъпници освободени в С. Арабия срещу участието като "протестиращи" в Сирия!!! Когато световния полицай САЩ с поредицата от войни и АРАБСКИ ПРОЛЕТИ изгражда МЮСУЛМАНСКАТА СИ ЯКА, около Европа!! Сега е късно да се търси сметка! Протестиращ СРЕЩУ ПОСЛЕДИЦИТЕ НА ВСИЧКО ТОВА, ПРИ ТОВА С УЧАСТИЕТО НА СЕГАШНИ И ПРЕДИШНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!

Прочети горещата тема - вдясно, пък си спомни и баталиите около Шенген! За ролята на България като външна граница на Европа! И съответно - приетите ангажименти, които ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ! И дано дипломата ти не е от правния факултет на ФИДОСОВА! С определението ти за ПРЕЗИДЕНТА и ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА като БИВШИ ПОЛИТИЦИ сееш огромни съмнения за това!!!!

смешен плач

"..И съответно - приетите ангажименти, които ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ!.." България НЕ Е член на Шенген и ние НЯМАМЕ ЮРИДИЧЕСКИЯ СТАТУТ НА ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА ШЕНГЕНСКОТО ПРОСТРАНСТВО! Ако живеете в държава- член на ЕС и тя е член и на Шенген, е ясно защо реагирате така:) Моля, не смесвайте двата правни статута!

"...що не писа тез безценни мисли и не поставяше въпросите си към служебния премиер РАЙКОВ! .." Абе Вие четете ли на български език?! Написала съм , че нормативната база на Р. България НЕ ПРЕДОСТАВЯ такава правна възможност на бг. граждани по време на мандата на управлението на КОЕТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО!

ами и ще се сбият. Тук-таме може и ножове и саби да засвяткат. Не случайно ПсихоБолен ходи въоръжен с пищов. Ловджийте с пушки ще почнат да идват. Толкова мангизи да отидат при случайни фирми, а да заобиколят "бойковинките", как ще стане тая? Той за к'во е там, чий го крепи? До миналата година е текло, а сега няма дори да капе, айде-де!

Брюксел не дава на КРАДЦИ.

Писалите минуси на коментар "smeshenplach ( регистриран ) 13.09.2013 13:32" да бъдат така любезни да ми отговорят- къде, в кой закон , се съдържа юридическа възможност един бг. гражданин по законен начин да поиска корекция на политическите решения на управляващите политици през 4 годишният им мандат, и политиците да се задължават при наличие на напр. 50 000 подписа на бг. граждани да направят тази корекция? Това е възможно само ако в КРБ има и пряка демокрация!

Няма такава правна възможност. За това прилагат поговорката "Кучетата си лаят, а керванът си върви". Разбирайте ме в буквален и преносен смисъл кой кой е от тази поговорка, какви са съответните дейтвия и последиците за всички ни. Лично аз не желая повече да съм в ролята на кучето, но принудят ли ме може да бъдат зле ухапани. Това е не само в преносния, но и в буквалния смисъл, защото имам тези възможности и опит.

смешен плач

Знам, че няма такава правна възможност:( Бясна съм , защото съм свикнала да имам правна възможност и да има санкции за виновно насрещно поведение/ в юридически смисъл/. За това и не съм се включвала до сега в протестите- просто знам, че те не могат юридически да задължат политиците да приемат исканията или поне част от разумните искания на протестиращите. Но чашата вече преля- става въпрос за сигурността и живота, здравето и собствеността на ВСИЧКИ бг. граждани, живеещи в България - включително и моите и на членовете на семейството ми!

Предложение: Довечера .13.09.2013г., в 18:00 ч. на ъгъла на Шишман и Площада пред НС, каним всички от цялата страна, които не са съгласни, нито с приемане на бежанци, нито с безконтролните екстри, които им се предлагат, нито с бунтовете им на недоволство, нито с безконтролното им нахлуване в държавата ни!

Разрешение от общината извадихте ли?

смешен плач

ПОЛИТИЦИТЕ ЗАКОННО ЛИ НИ ОТНЕМАТ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, СЛЕД КАТО В ЦЯЛОТО БГ. ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НЯМА ЗАКОНЕН НАЧИН ДА БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ЧУЯТ ГЛАСА НА БГ. ИЗБИРАТЕЛИ И ДАНЪКОПЛАТЦИ, КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ? АКО ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, БГ. ГРАЖДАНИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ! ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ Е НА НС.

смешен плач

ДРУГИЯТ НАЧИН Е РЕВОЛЮЦИЯ , И ВЯРВАЙТЕ МИ- ДОРИ И АЗ ВЕЧЕ СЪМ ГОТОВА ЗА ТОЗИ ВАРИАНТ!

Бат Серго е голям посерко. И онази поговорка за хипопотама потънал в лайната и неспира да говори.

Писмо до бай Сотир Бай Сотире, днес ти пиша, за един безумен дришльо. Дали му да пази Кричим. Той направил лукс за Джиджи!!! Плазми,интернет, пердета, и текстилните тапети, и чаршафи- чер сатен, в тоалетни -лукс стаен! Триста бона от бюджета, без да пита ни момчето, харчи здраво! Бащиния... Малък Пицко, с уроспия! 08.08.2013г.Паси

Е нема по-нагло копеле от Станишев, не му били спирали фондовете, егат наглеца....

Ами не са му ги спирали на Станишев! На нас ни ги спряха! Виждате ли, че не лъже! Станишев никога не лъже!