Захариева: Борисов препраща и на мен SMS-и, че ме топят

Правосъдният министър Екатерина Захариева заяви, че не вижда заплаха в SMS-а от премиера до шефа на ВКС. Борисов препращал и на нея, за да й каже, че я топят.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Борисов препраща и на мен SMS-и, че ме топят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе г-н Борисов направо ме изумява с развитие,преди време не можеше да работи на лаптоп,сега това- препращане на СМС -му е все едно форхенд с лява ръка

Ако на един правосъден министър не е проблем,че министър председателят си джитка едни SMS си,и и е все едно,то незнам кое по напред та пустосвам-правосъдието ли,министъра ли,или Батко.Батко е ясен,(Толкова си може момчето),ама министъката,явно никак не си го може девойчето

Не е само това. По-интересното е, че на един министър на правосъдието трябва да се напомня и обяснява, че е недопустимо едната власт да се намесва, комаднва, поучава, заплашва, кадрува,... в друга, КОЕТО ТОЧНО ПРЕДСТАВЛЯВА БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО НАХЛУВАНЕ НА НЕПОКАНЕНИЯ И НЕВИКАН, НЕЖЕЛАН ПРЕМИЕР БОРИСОВ НА ЗАСЕДАНИЕ НА ВСС, КЪДЕТО СЕ ДЪРЖА ПО ЕДИН АБСОЛЮТНО И НЕОПРАВДАН, И ПРОСТАШКИ, И НЕЗАКОНЕН И БЕЗПОДОБНО АРОГАНТЕН НАЧИН, ПОЗВОЛЯВАЙКИ СЕ ДА СЕ ЗАКАНВА, ПОУЧАВА И ЗАПЛАШВА, и на всичкото отгоре оправдавайки се, че ... НА НЕГО МУ СЕ МЕСЕЛИ, КАТО ГО ПРИВИКВАЛИ!?!?! И КОЕТО ПРОСТАШКО ПОВЕЕДЕНИЕ, ПРОЗРАЧЕН ЖАЛЪК ОПИТ ЗА КРИЗИСЕН ПиАр ТОЗИ ОПРАВДА ТОЧНО С ... ТОЗИ АНОНИМЕН SMS, ЧИЙТО АВТОР ГОЛЕМИЯТ МЪЖ И НАЙ-ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ ПО МВР И СЛУЖБИТЕ ПО НЕГОВИТЕ СОБСТВЕНИ СКРОМНИ ОЦЕНКИ КРИЕ ДО ДУПКА! Повече от ясно е за всеки, който не е пълен идиот или се прави на такъв, че разкриването на цялата истина около това съобщение, с авторите, рецепиентите и всички участници просто не само категорично доказва грубото погазване на законите и Конституцията в страната, но дори дава и технологията, по която то се извършва, и затова Борисов се крие като мишка и цялата сарайско-библиотекарска мафия и капиите й са впрегнати и мобилизирани на пожар да го гасят.

Това признание е много опасно и не навреме. Сега току виж внесе разкол между Боко и чехлйо, току виж и до дуел се стигне

Нищо лошо за момето от снимката, но човек като я гледа (снимката), си казва: " абе това моме е по-скоро танцьорка от някое вариете, но в никакъв случай не би могла да бъде м-р, при това на правосъдието". Скед това се пита, защо такива парадокси се случват само у нас?! Правилният отговор дава отговор на всите други наболели въпроси, които тормозят бълг. народ

Не сте прав. Би могла да бъде и великолепен модел за реклама на очила.

Не по врат а по шия казва народа! Предназначението на хиперболата като жуд. средство е тъкмо за такива случаи, когато трябва да се привлече/провокира вниманието на масите...

Само се питам как тия там в кучкарника на боко сядат на една маса и си говорят когато всеки е информиран от боко кой го ''топи''????НЕдостойни дебили дето не им пука и като ги плюят си мислят че роса ги вали зер държавната служба мангизи дава а работа не изисква,

И тази е същата по ум и възможности като Румяна Желева дето в първия си кабинет Борисов я беш турнал за външен министър, а след това я "пробута" и на чиновниците от Брюксел.

След тези декларации на министърката......след няколко дни в доклада на ЕК ще излезе ясна и точна оценка (декларация от Първа ръка): "България е изпреварила всички страни в света с електронното правителство. Управлението на всички власти и държавността е само с СМСи.

КАКВО ЗНАЧИ, НЕ СА ВАЖНИ ЕСЕМЕСИТЕ, ТА ТОВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ВЛАСТИ, КОИТО НЕ БИВА ДА СЕ МЕСЯТ И ТОЗИ ЕСЕМЕС Е ОТЧЕТ ПРЕД БОРИСОВ "ТОВА НАПРАВИ ПАНОВ АМА НИЕ НЕ ГО ПРИЕХМЕ" В ДРУГА СТРАНА ВЕДНАГА ПРЕМИЕРА И ДОКЛАДЧИКА ЩЯХА ДА ИМ БИЯТ ШУТА !!!!!!!!

захариева е същата гювендия като боко тъпия нали той си я назначи

Ех Калинка, калинка, Екатеринка моя ... Что сглупила доррогая ...

В ЕС без никакви проучвания,статистики,доклади,могат спокойно да ни пишат на всички последни места няма да сгрешат,виж първи сме по смъртност и корупция и лимузини за корумпираните ,партийни субсидии и папки с дела с изтекла давност и осъдена държава в Стастбург.Ето за това най голяма вина имат такива като тази проста жена.

Аааа,не така,според палячото ПРЕЦЕДЕНТ, ние сме в топ 5 на икономиките в света....

Държава на SMS-и,незаконни подслушвания,корупция,държавен рекет,шуробаджанащина,КОЙ,- към светли бъдниини върви..

И какво лошо има банкянски ерген да праща мръснишки есемеси на разведена интелектуалка?

Захариевааааа, алоооуу, ти министър ли си, или букова шума?

където има пари и власт все има и л...а така и е по фирмите така е и по банките така е навсякъде !!!!!!!!!!

Захариева: Борисов препраща и на мен SMS-и, че ме топят... Г-жо Захариева, На Вас премиерът е нормално да Ви препраща sms, защото сте му пряко подчинена. Не е нормално препращане на sms между изпълнителна и съдебна власт. Айде да не принизяваме интелигентността на обикновения българин, към която група съм и аз, а?!

Борисов действа като последният интригант!! По този начин държи марионетките си в подчинение,вижте какъв съм пич,другите ви топят,ама аз ви казвам да си знаете .....

Tе, си менкат SMS-чета, а стадото плаща кредити, дерат го с нови данъци, и то си блее!!;)) "лош мат*рял. яде сланина и пие ракия менте" !!;;))

Нещата дотам са стигнали в България, че за да вдене и последният идиот и разбере и види и последният слепец и иденферентен тип в България и извън нея, и тази Захариева най-после да стопли и спре с простотиите си, просто трябва Лозан Панов да се направи на мутра и да ... влети на заседание на правителстово и Бойко Борисов в Министерски съвет И ДА НАПРАВИ И ИЗРЕЧЕ АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИ, КОИТО БОРИСОВ В ЗЛЕ ЗАМИСЛЕНАТА И ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ИЗИГРАНА ПИЕСКА ИЗПЪЛНИ ВЪВ ВСС, със същите откровени заплахи пряко към Борисов и останалите! Като оправдае немислимата си атака срещу Правителството с това, че ;;; Е ПОЛУЧИЛ SMS ОТ МИНИСТР НА ТОВА, НА ТЕКУЩОТО ЗАСЕДАНИЕ, ИЛИ ПРЕПРАТЕН МУ ПРЕЗ НЕГОВ СЪВЕТНИК, НО ЧИЕТО ИМЕ НЯМА ДА КАЖЕ, И ЧЕ ОТ НЕГО Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ... МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ И ЛИЧНО ПРЕМИЕРЪТ Е ИСКАЛ И НАСТОЯВАЛ ЛОЗАН ПАНОВ ДА БЪДЕ ПРИВИКАН ТАМ ЗА ДА БЪДЕ РАЗПИТВАН ЗА НЕГОВИ СЪМНИТЕЛНИ ВРЪЗКИ, НАРУШЕНИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!?!? ТОВА КАК ВИ ЗВУЧИ? И КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ТОВА? И АКО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, И ДОРИ И ДА СИ ГО ПОМИСЛИМЕ, ТО ТОВА ЗАЩО Е, НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ? НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НИ ЛИ, ИЛИ ... НА ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ Е МУТРА И "КАРАТИСТ", КОЙТО НЕ ЕБАВА И НЕХАЕ ЗА ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ, И СИ ДЖАПА БОС ПО ТАЗИ ЗЕМЯ, И СИ СЕ ХАРЕСВА, И ТО ДАЖЕ МНОГО - А И СЕБЕПОДОБНИТЕ МУ, И НА ТОВА, ЧЕ ...МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА? Много ми е интересно тогава какви ще ги реди тази, Захариева, пишмнан-министърката на правосъдието, и кой според нея тогава ще клати държавата и прави провокации, и то не месеци, а години, десетилетия наред! Щото е повече от ясно, ЧЕ МАФИЯТА ГО ПРАВИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ЧЕ ВОДИ ВОЙНА СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И ДЪРЖАВА, И ЧЕ В ТАЗИ МАФИЯ ВАЖНА РОЛЯ В МОМЕНТА СЕ ПАДА НА БОЙКО БОРИСОВ!

По време на Борисов-1,всички министри бяха съгласни да бъдат подслушвани!Сега е същото,ще ги подслушват,ще ги управляват чрез СМС-си и ще си мълчат!Не народ а мърша!

беше БЪЛГАРИН, ама после го отказахме... И той си отмъсти - НЕ СИ ПРИБРА ВЕРСИИТЕ...

Права е. Всеки ден скандали. Днес пак скандал -- недозастреляли някакъв почтен бизнесмен. Или то май беше вчера. Е добре де, има време, още е по обядно време.

Така е , приятел. Трябва да се бърза, докато Местан не е направил партия. Трябва да се клати държавността. Както виждаш чисти, школувани убийства, професионалисти са момчетата, които ги вършат. Явно принадлежат към оная каста, с която имат отношения една десета от служителите в управлението на държавата, както каза президента. Идеята на всичко, от началото на прехода е нито едно правителство, каквото и да е то, да не управлява два мандата подред. Това е най-страшното за кукловодите - ще направят всичко за да не се случи- спомнете си Царя, Костинброд( за малко да се провалят) и сега отново. Трябва да се внушава на народа, че демокрацията е нещо страшно, гибелно и всички неблагополучия се дължат на нея, а ние изобщо не сме я помирисвали през тези години от прехода. А тя много добре си работи в Дания ( децата ни честичко ходят да учат там- безплатно), Холандия, Белгия, Норвегия,Великобритания ( дали защото по някаква случайност те всички са монархии?).

По Тошово време въртяха телефоните, сега с есемеси.Като се срещат чат- пат не си ли говорят по държавните дела. Пародия, като цялата държава

Прости и Господи , тя не съзнава какво говори.

И е грозна и проста кариеристка!

да не работи правителството! Работи та пушек са вдига - В НОВИНИТЕ РАБОТИ!! Не видиш ли, че кат ЦВЕТАРКИ търчат от телевизия в телевизия и по цял дени ни убеждават, КОЛКО СМЕ ДОБРЕ!!! А за там, дет не сме добре - КОЙ ИМ Е ВИНОВЕН, че не сме добре.. А в туй време - #С КОЙ си взе и Техномаркет, и Химко.. Доктор Менгеле - "кон за кокошка" врътка ваксини, ТРЕТИ съдия за КТБ са турга - докат се запознае с документацията, дет е колкото Витоша, още по-длибочко да са заровят далаверките..

Противник съм на монархията , но случайното попадане на разни екземпляри във властта ме кара да се замислям.

"порадва" на МОНАРХА, кат премиерин? Кво по-различно от останалите направи.. Върна си горите, имотите.. Дълговете от хазарт си разплати.. Издръжката на майка му в Португалия, с магистрала Тракия изплати..

Дядо комарджия , си напълно прав , е лош пример . Лош късмет имаме .Доброто в случая е , че поне монарх не стана.

За 25 г. демокрация, двуполюсен модел съдбата направлява ни. Дели той българската нация на управляващи и управлявани. те това е формулата на еврогейските ценности

За 25 г. демокрация, двуполюсен модел съдбата направлява ни. Дели той българската поулация на управляващи и управлявани. те това е формулата на еврогейските ценности

Еееее, най-сетне да случим на "качествен" министър !!! Точно и ясно е обяснила как се управлява държавата- с СМС-и !!! Направо супер !!!!

Определено си натопена , направо си мокра , очевидно си гола вода.

Дреме им на шамандурите какво се коментира за тях. Европа отдавна ни е обявила за двойкаджии,отписала ни е и едниственият й кахър е да ни направи буферна зона за нашествениците. Нашите си диплят кайметата, купиха си луксозни бази по чуждоземски курорти и при фал ще се настанят там, а тук ще останат шерпите.Такава е хавата!

Абе нямахме ли договорка с Испания за екстрадиране на престъпници ?

ДО ЛЕЙКАТА: Знаем, знаем че си фенка на Мутрата, развода ти Радо Пръмов как мина ??? Парламента не е виновен за нищо, само съдиите, те са независими от всякакви закони приети от ГРОБ нали ?!? КАЖИ СИ ЛЕЙКЕ, КАЖИСИ ! НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ, ТЕ ГИ ПУСКАТ НАЛИ това е ваща работа !

Захариева, ето само за това което си изрекла"Борисов препраща и на мен SMS-и,че ме топят "трябва да си отидеш.Може ли един министър така да се излага?И ти с IQ146.

тази никой не я взема насериозно, освен та самата себе си. били я топвали, за какво , че не е претакала зелето в бидона ли. в хипотезата, че поне за това става.

Ама то така ли работи правителството на Борисов? Всеки топи другарчето и праща на Борисов, а той препраща на другарчето. Едно време така работеше ДС, само че на другарчето му изпращаха други работи.

Плюйте, плюйте, тролове изродски. Хората искат да свършат работа, но троловете във ВСС, слугите на Крадците, които са заплашени от промените, не им разрешават... А вие плюйте, изроди. Плюйте по тези, които искат нещо да направят ЗА ВАС! Като цигани сте, продавате се за жълти стотинки и се поставяте в услуга на тия, които после ви крадат. И оставят България на опашката в ЕС!!!

"Много добро изказване" ..... Ей ,тъпако я си избърши пяната около устата , че целия си се омазал .

що не си видиш как БЪЛГАРИЯ ЗАЕ ДЕ ЩО ИМА ПОСЛЕДНО МЯСТО в класациите на ЕС именно ПРЕЗ ПЪРВИО МУ МАНДАТ!! ГА БЕХМЕ УЖ ОТЛИЧНИЦИТЕ НА ЕВРОПА!! И защо да не плюем, след като гу'жата сама си казва, че НЕ Е В ЧАС!! НАЧАЛНИК ВИНАГИ МОЖЕ ДА ИЗПРАЩА СМС НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ!!! За разлика от ШЕФ НА НЕЗАВИСИМ ПО КОНСТИТУЦИЯ СЪД!!! А да спазват тази конституция гу'жата и НАЧАЛНИКА И са се клели МНОГОКРАТНО..

тук темата е за независимостта на една от трите власти, за върховният съдебен орган и други някакви аспекти. вие да не сте състудент на недоразуманието-министър, заменило друга подлога без адвокатски права дори. вашият коментар, освен простотия и комплексарщина, непознаване на материята и плюене на общо основание, друго не подсказва. у лево, плийз.

Когато е заслужено, от мен плюенето е безплатно!

най-великият капацитет по съдебна реформа, с 2 г. стаж като адвокат, невлизал в съдебна зала, отприщва популизмите. от всичко отбира, по всичко компетентен. типично по боковски, и мутрата проста и неграмотна грее навсякъде, най-вече във ФБ и туитър, управлява с есемеси и тефтерчета. но проС матриял, крадливи управляващи, слаба държава, нисък стандарт

Поздравления за коментара много точно сте го казал.

благодарско, но това не оправя дереджето с оскотяването, изпростяването, обедняването и озлобяването на гражданите. идеална среда за управляващата каста да цака 'ликтората, както намери за добре.

Тази измислена министърка, когато са и чели лекции сигурно е била в голямо междучасие! Абе, Захариева, говорим за независима институция, чийто символ е със закрити уши и очи! За какви предупредителни, за какви заплашителни СМС- и може да става дума?!

Тази наистина говори и се държи като откровен лумпен и тотално правно неграмотна, тези неща са известни на всеки с поне два грама ,мозък в главата, на всеки срено интелигентен човек. Аз се чудя наистина как се контактува с подобни същества, които говорят и поддържат подобни нелепи твърдения и тези, и то по наболели теми и въпроси! С тази явно освен от позиция на силата, като Борисов и господарите му, по друг начин, разумно с факти и аргументи не може да се говори! Плакат ли ги, купуват ли ги, с компромати ли ги държат такива, чешат ли им крастата с възможност за камера и слава при вътрешна непълноценност и неудоивлетвореност, или карирерни амбиции не знам, но това наистина е жалка работа и трагедия за България! И тази излезе като всички...тоест като повечето, като останалите лумпени и мошеници!

Министерката за втори път влезе в ролята на Матросов, който с гол гъз запушил дупката на амбразурата и спасил взвода си. Изглежда другите не могат да вържат две думи на кръст и тя е решила самоотвержено да ги спасява.

Калинка Захариева!

Да идват хавлиите и ДА РЕЖАТ глави ! Явно това е решението за такива нагли каки като тази ....

Тези че са от един бостан тиквие ясноНо защо народа играе ролята на ЛАСТУНИ!!!!! И друго ако тиквите бяха в опозиция то щеше да има вой до лудост!!То чужди посланици,то продажни медии простотиращите щяха да са зад картечниците и лайнометите а пък сега тази прокълната платена пасмина е на амбразурите да спасява Мутрата!!!!!!!!!!!!!!

Ето, най после българското кривосъдие си намери най достойния министър.Честито да ни е!

Захариеваq, една от близките до президента, насадена като такава и за министър.Едва ли, ако е на свободна практика ще изкара и два лева?Некадърни политици.

И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ? Сергейчо Сталинишев също е свързна с Маргините. Боко, Доган и Сергейчо са свързани с Брендо. Как тогава въпросните лица да искат реформи в съдебната система ? Та нали те са оплетени като свински черва с лицата от ъндърграунда ... Боко, Доган и мамин Делянчо Пеефски си назначиха корпоративно - търговската цаца, за да им прикрива престъпленията . Аз пък съм убеден, че корпоративно - търговската цаца ще си подаде оставката и след това официално ще стане дпс - там където му е мястото ! Имаше един полуграмотен бостанджия от дпс, който каза, че тяхната партия щяла да стане 7 милиона ... Оказа се, че цацата слугува на мафията, която разтваря чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата, Брендо и която е свързана с Йосич ... Не е ли повече от очевидно, че Доган, мамин Делянчо Пеефски и Митьо Гестапото са главните сикаджии в държавата , които разтварят чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата и Брендо, а цацата е техен верен слуга ?

След като на всички вече е ясно, че Митьо Гестапото и Доган стоят зад Писанчев, Цв. Йовчев и Св. Лазаров , и след като на всички е повече от ясно, че Б.Б. ги назначи на съответните постове , нека повторя един факт от 2012 г. ! На 20.10.2012 г. в СУ имаше 'научна конференция' относно творчеството на Л. Живкова и там официален гост беше Митьо Гестапото ... Който умее да разсъждава, нека си направи изводите относно това кой кой е и кой с кой управлява задкулисно ! Повече от ясно е, че Б.Б. е в скрита коалиция с Доган и мамин Делянчо . Доказателствата за това са назначените от тях лица - цацата, Цв. Йовчев, Св. Лазаров, Писанчев, Иван Искров, Стоян Мавродиев. Сега виждаме, че Б.Б. си пази Св. Лазаров и Писанчев . Да видим кои лица са близки с Брендо ! 1. Сергейчо Сталинишев и Брендо имат общ счетоводител ; 2. Брендо е ползвал един от хотелите на Доган като офис ; 3. Цв. Йовчев продава апартамент на Брендо / корупция или пране на пари ? / ; 4. Стоян Мавродиев е свързан с Брендо - беше казано в съдебна зала ; 5. Б.Б. назначава Стоян Мавродиев на поста му и въпреки кражбата в КТБ не го сваля от поста му .

Ако Борисов беше обърнал внимание на сигналите , вместо да ги препраща , сега доверието в институциите щеше да е по високо !

Борисов, както и Цацаров, и много други НЕ СА ПОСТАВЕНИ ТАМ ЗА ДА "ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА СЕРИОЗНИТЕ СИГНАЛИ" А ДА ГИ ЗАМАЗВАТ, ВКЛ. С ВСЯКАКВИ ПРОСТОТИИ И АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЕ, ПО МОДЕЛА "АТАКАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА", И КАТО НЕПРЕКУСНАТО КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА ЗАМАЗВАТ НЕЩАТА (това е цитат на думи на Цацаров, изтекли от "двете каки") И точно, ама точно това тези и непрекъснато праят и ги наблюдаваме вече толкова години, без значение от глупостите, лъжите и лакардиите им, които вече даже не могат да се преброят.

Кога зетят на Камен Пенков от дпс ще отговори на следните въпроси ? Лицето Доган ли 'самоуби' Ахмед Емин ? Лицето Доган ли 'поръча' щофьора на Ася Петрова, докато тя беше окръжен прокурор в Шумен и работеше по делото 'Килърите' ? Лицето Доган ли 'поръча' Илия Павлов , с когото бяха заедно в Мултигруп ? Лицето Доган възлагал ли е 'мокри' поръчки на Пешо сумиста ? Лицата Доган и Камен Пенков ли са покровителите на Брендо ? Лицата Доган и Камен Пенков ли са покровителите на Златко баретата ? Лицата Доган и Д. Пеевски ли са покровителите на Пешо сумиста и Маргините ? Лицето Доган ортак ли е с Йосич чрез Хр. Ковачки , Пешо сумиста и Брендо ? Лицето Д. Пеевски пере ли мръсните пари на Доган , Йосич, Брендо ? Лицето Доган ли контролира вип - проституцията / чрез Маргините и Пешо сумиста / ? Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират кокаина / чрез Брендо / ? Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират хероина / чрез Златко баретата / ? Лицето Доган 'сив вълк' ли е ? Лицата Доган и Д. Пеевски извършват ли финансови престъпления в енергетиката чрез подставени лица ? Лицето Доган ли 'поръча' Златко баретата на 28.01.2013 г. ? Ясно е, че зетят на Камен Пенков няма да отговори на тези въпроси ! А защо Боко мълчи и не отговори ясно и категорично на зададените въпроси ?

Въпрос-Ще признаят ли за СМС-са и кога? Принцип- Правосъдието е основа на държавата! Написано е и във Съдебната палата.

Правосъдният министър Екатерина Захариева заяви, че не вижда заплаха в SMS-а от премиера до шефа на ВКС. Борисов препращал и на нея, за да й каже, че я топят. Захариева не се съгласи с думите на члена на Висшия съдебен съвет Калин Калпакчиев, че в съобщението до Лозан Панов прозира заплаха. По-скоро това беше - аз лично така го тълкувам, тъй като на мен няколко пъти ми се е случвало министър-председателят да ми препрати SMS-и., т.е. Виж как те топят - това според мен не беше нито опит за намеса, нито опит за сплашване, но това е моето тълкуване на нещата, коментира тя пред Нова телевизия. Според нея заседанията на ВСС са достъпни за медиите и въпросът с информирането на премиера се преекспонира. Запитана дали трябва да се направи проверка, която да установи кой е изпратил съобщението, министърът отговори, че лично тя би призовала този, който го е направил, да го каже. По думите й не е толкова важно дали някой е информирал Борисов, а че напрежението води до конспирации. "Занимаваме се поне от 4 месеца със скандали, нонстоп се създават, когато един се потуши, се създава нов. Аз си мисля, че просто някой не иска и правителството, и аз, и самият ВСС да започнем да се занимаваме със същината на съдебната реформа" e ми аде в къщи да си одиш!!!!!там нема скандали!!!ОСТАВКА!