Двама премиери и еврокомисар преминаха по Дунав мост 2

Животновъдът Евгени Петков от с. Букувец пресрещна премиера Бойко Борисов и еврокомисаря по регионалното развитие Йоханес Хаан на разходката им по Дунав мост 2 и дари чуждия гост с домашно сирене.

Обратно в новината

Коментари - Двама премиери и еврокомисар преминаха по Дунав мост 2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комшиите оттатък Дунава се изказаха ласкаво. .....Най-вече - за евентуалната възможност да действаме заедно.

Всички големи инфра проекти почнаха при Костов. Жълтите ги забавиха яко, при Станишев имаше раздвижване. Беше явно, че ще завършат 2012-2013. Затова не е нужно да си мерят ......., защото всички имат принос. Друг е въпросът, че всичко можеше да стане много по-бързо..

А Лиляна Павлова какво общо има с моста?

БATKO

Добре де, как се открива този мост, като бъде открит през пролетта? Не може ли пускането и откриването да бъдат в един ден? Така ще спестим от безмислено рязане на лентички и от командировъчни за Банкянската Лоена Топка. А и правителствения самолет ще има време да извозва Бистришките тигри и други подобни.

Алабализниме!? Нека тешкотоварня бате бойко да мине с 200 километра с тешко бродираната тайота, па тогава да свири музиката !!

Гинче, пише се теЖкотожарен мо...

Предпочитам Борисов по цял ден да реже ленти по телевизията отколкото Станишев да ми обяснява , че това което виждам не е това което се вижда.

Не, Станишев обяснява, че той бил направил всичко, а Борисов само му режел лентите... И този мост дължим на другарите от Позитано, ама те от скромност не са резнали лентата, а я оставили на Бойко..

Какво са правили Премиерите на този мост! Та, това, че са свързани двата бряга с бетонни панели, е далеч от окончателното му завършване! Румънците ще има да се туткат още поне 3-4 години, докато се довърши работата по моста и се пусне в експлоатация! Похвално е, че ген.Борисов ги натиска през ЕС, ама те са непукисти! Този мост не им трябва. Те биха премахнали, ако няма да има международен отзвук и моста при Русе! Там те чакат с нетърпение да падне от не-поддържане на румънската му част! За тях, Сърбия и Гърция е по-изгодно товаро-потоците и туристите да минават през Сърбия за близкият изток!

За ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙЦИТЕ този мост наистина не е толкова удобен/през Сърбия им е по-къс пътя/. За Румънците дори е вреден/защото скъсява пътя на горните ,които минавайки с фериботите на Калафат и Бекет плащат и създават повече работни места/. Полезен е само за нас и за тези които превозват товари /за да избегнат излизане и отново влизане в ЕС при преминаването през Сърбия. Така ,обаче ще бъде до приемането на Сърбия в ЕС-след това за товарните пак ще бъде по-изгодно да минават през Сърбия. Този мост щеше да бъде извънредно полезен по времето на Югоембаргото и войната в бивша Югославия,ако тогава го имаше.

браво! голям инфраструктурен проект се завършва. Далеч по-полезно от миграцията към два града в държавата с цел подпиране цената на панелята с кредит

В ЗНАК НА ПРОТЕСТ, В СЪЩИЯ МОМЕНТ, БСП И ДПС ПРЕПЛУВАХА ДУНАВА ОТ ВИДИН ДО КАЛАФАТ И ДОКАЗАХА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА ПОЛИТИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

И също така, докато ядяха асфалт скандираха - строят за да крадат...

Тази вечер ще падне голямото гледане на ББ по тиву-то! Много му е запълнена програмката за деня, още от сутринта тук в link го оповестиха...а пък телевизиите ще се "съдерат" да го предават...