Бареков предложи сделка на Борисов срещу ДПС

Председателят на ББЦ Николай Бареков предложи на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да подпишат споразумение преди изборите, че няма да допускат ДПС във властта.

Обратно в новината

Коментари - Бареков предложи сделка на Борисов срещу ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе този, найстина ли е мръднал нещо, или на такъв се прави.Той е изтрещял а иска държават да управлява.Няма ли някой около него да го ощипе, за да се усети какви бръщолеви.За него в дира днес има две статии.В тази тук иска да прави коалиция с Бойко Борисов.В другата озгаглавена 'Ако медиите не ме подкрепят, ще се оттегля,плюе против Борисов и едам не го изкарва престъпник, пак данни против него ще изнася.Както вече писах в един мой друг пост.България е превърната в помиина яма - накъдето и да се обърнеш мирише - политическа система, съдебна, банкова, здравеопазване...Сега надявам се разбирате защо по едно време царя е забранил партиите в България, като открито е заяви, че те са вредни за нея.

Господин "Никой" предлага сделка на господин Първия във вота на народа. А пък народа рупа ли рупа. Нека първо Барека успее да влезе в следващата Парлама, пък тогава ще му видим силиците. Една баба каза, че без КТБ пари за кебапчета, Парламата ще я гледа само по телевизията. Нещо като другаря Костов.

Съжалявам Капут, никакви сделки и споразумения в деня за размисъл:)

дудук смотан, даже името не му споменавай, нещастнико, не си достоен! ДРЪЖ МЕСТАН, ДОГАН, ДЕЛЯН, А ДАНО СЕ НАМЕРИ И ЕДИН АСЛАН ДА ТИ ДАДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ!

От една висота, от която виждаше своя втори и дори трети управленски мандат, Бойко БОРИСОВ изведнъж се озова на стълбите на Народното събрание, обграден от стотина служители на Титан и един тир грухтящи прасета. Долу Костов.

Това е метода на Доган: Обединяване на електората чрез общия враг. Суъдава се плашило което да засраши малцинствата които уж само ДПС защитава и така се мобилизира циганския и турскоезичния вот. Преди плашилото беше АТАКА, сега е БЦЦ.

Добре печеш кебапчета на скара !

Що,ти да не си ги опитвал?

Бонев, КАЛИТКО вече го каза: БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !

Боби,бая ракийки си цапнал(или нещо друго).

Бонев, я трай и си яж гювеча!

ПИТАТЕ КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ОТ КТБ? АМИ, ВИЖТЕ МУ НА ТОЯ ЧАСОВНИКА, КОЛАТА, КОСТЮМА, НОВАТА КЪЩА ЗА МИЛИОН... ВИЖТЕ С КАКВО КУПИ 30 000 "ЗАСТЪПНИЦИ" И СЕМЕЙСТВАТА ИМ! ПО 50 ЛЕВА НА ЗАСТЪПНИКК + ПО 40 ЛЕВА НА ДОВЕДЕН ИЗБИРАТЕЛ. ЕЙ ТАМ СА ВИ ПАРИТЕ, ДЕТО СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ ВРЪЩАМЕ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАТВОРИ КРАДЦИТЕ И ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА И ПАРИ?!

И този същият ще прави операция "чисти ръце"....ех какви ги говори и какво прави...?" По делата ще ги познаете". Цитат -Бареков.. без коментар

Стъпил на пирамидата от догаски пари този се взе на сериозно!? Бюреков, пари вече няма! Хванете се под мишка със свинеподобния "министър на вътрешните работи" Росен и се измитайте от публичното пространство!Лай*ата, които сътворихте са вече до носа ви...

Дудука се оля тотално. Оказва се, че той съвсем не е толкова луд, колкото се прави на такъв. Лапнал е няколко милиона от далаверите си за последните месеци, купи си евродепутатско депутатство и 5-годишен имунитет, и сега ръси тъпотии, само за да хвърля прах в очите на хората. Този трябва да бъде дискредитиран по най-бърз начин и ако има възможност, да се отзове от Евро Парламента, защото там ще ни носи само срам и позор. Отделно, че като му се свали имунитета, може Прокуратурата да се заеме с него. Нека тези от вас, които имат по-реална представа как да стане това, да дадат съвет.

Като писахме и говорихме, че додука е протеже на цветан василев и пеевски, защо 10% отидоха и го вкараха в европарламента. После кажете че няма "лош материал". Пълно е с глупаци.

ДУДУК, ПОСЛЕДНО...НАРОДНА РЕПУБЛИКА ИЛИ МОНАРХИЯ? ЗА ЦАР ЛИ ША ТЪ ИЗБИРАМИ ИЛИ ЗА НАРОДЕН КОМИСАР? АААА, НАРОДНА МОНАРХИЯ! ВСЕКИ МОЖЕ ДА УДАРИ НА ЦАРЯ Я ШАМАР, Я ПО ЕДНА П...А. Е, ЩЕ ПОМИСЛИМ..

Я ПА ТОА!

Освен пълните простотии, които ръси всеки път, когато си отвори устата и от езика на тялото му лъха същото. Бих повърнал, ако се държи така и когато не го снимат.

Бареков отново се надценява. Скоро и кукловодите му ще рзберат, че са си похрчили парите напразано.

Не трябва да допускаме повече да ни въвличат толкова дълго и продължително в политически интриги,времето си минава,а те искат само да се напечелят!Търсят се спешно национално отговорни политици,изключвайки лицето от снимката!От нас зависи да пресечем тази партизанщина вървяща за наша сметка,нито да търпим повече да ни се качват на главата всякакви тарикати!

Що е майна, все е лайна ! Проекта ДУДУК взе да се пропуква ! А жалката политико-олигархична цесия на формацията, води до обезценяване на балона - Н.Бареков !

А БЕ БАРЕКОВ НАЛИ ЩЕШЕ ДА ВКАРВАШ БОРИСОВ В ЗАТВОРА А СЕГА МУ КАЗВАШ ЗА СПОРАЗУМЕНИЕ-ТИ СЪВСЕМ СИ СЕ ОБЪРКАЛ-ПО-ДОБРЕ СИ ГЛЕДАЙ БЕБЕТО ВМЕСТО ПОЛИТИКАТА-ХА-ХА-ХА

Жалко, че казвайки истината за ГРОБ и ДПС - след останалите лъжи - нормалните българи няма да го чуят!

Сега се прави ,че не е с ДПС,после друго ще пее,постоянно си променя мнението както решат кукловодите,за да отклонява,но че му дават пари от няколко "майки",няма спор и от Василев и от ДПС.Още не е избистрено какво точно цели,но балона ще се спука,стига да не е късно!

И каква е истината казваш ?

Отвратително!Каква власт ,какви споразумения преди изборите,ще решава преди избирателите,откъде се извъди,нито изборите минали,нито се знаят резултатите,гледаме мазно и противно агресивно манипулиране и демагогия.Противна сцена,не сме заслужили такива извъртяни продажници,нищо и никакви търсещи властта!Бъкан с пари,само разводнява и обърква хората,дали от ДПС или от Василев,все тая,нелицеприятно излъчване,целящо интриги и застой!

Какво ли се е провинил Доган пред свойте шефове от ДС ,че му противопоставят един от другите си слуги -Бареков ?

Barеков е лицемер, грам доверия не заслужава.

Бареков няма да ти стане номера и ти да се правиш на цар като царко негово височество

нали боко го дебнеше да го убива, заради него в най-големите жеги ходи с бронежилетка и шапка за баня, ко стана сега - първи приятелки?

Г-н Бюреков, всички знаем, че Вашите баници не са със сирене, а с извара!

Събраха се!

Бареков е стряскащо активен, все се предлага като на сергия, готов е да сваля цената, но за съжаление никой не му ще стоката. По-добре е пак да се върне към скарата - за нея винаги ще се намерят будали, но не знам кой ще плати кебапчетата този път.

Този май задмина БОЛНИЯ САЙДЕР .

Боклуците се ритат!

А Роско ще е вътрешен министър и ще ги гони до дупка.

Нещо ми се чини много подозрително яростното говорене на това лице срещу ДПС. Дали пък подтекстът не е: Аз не съм техен генномодифициран продукт? Плоско и скудоумно...

След като всичко вече излезе наяве, влизането на филибесерсема в парламента е повече от проблематично...

Абсолютно невъзможно е...

Не съм сигурен колко са идиотите в тази страна, които още не са хоспитализирани...

Всите сте маскари!!! Хората се опитват с 500 лв семейство да изхранят-тези си подхвърлят заплати от по 20 хилки като на майтап! В задачата се пита: Откъде ви идват тези хилядарки бре момчета? Възможно ли е вашите пачки да са в близки роднински отношения с изчезналите милиарди от КТБ?

Доколкото си спомням това лице в тандем с ММ в деня на размисъл забъркаха аферата Костинброд с една единствена цел - да попречат ГЕРБ да спечели изборите с пълно мнозинство. В резултат дадоха на тепсия властта на ДПС и БСП. Сега предлага на ББ сделка срещу ДПС...Който може да мисли, да си прави изводите що за пиленце е...

''да попречат ГЕРБ да спечели изборите с пълно мнозинство''-какво относно мнозинството в конкретния случай,че не разбирам нещо.

Нещо са ти се объркали нещата-какви избори,каква власт.Изборите бяха за европарламент.Така си чаткате,без връзка с централния.Пък и плюсаджиите и те лупат ли лупат.Те с таков народ никога,ама никога няма да се оправим.

Нищо не му се объркало на човека. Явно имате нужда от малко опресняване на паметта. Костинбродската афера се случи преди изборите за национален парламент, а не преди евроизборите, а ММ е Майчето Манолова.

Тези двамата не се ли съдят взаимно?

Двама луди диктатори в една каруца вече е световен прецедент.

Ха Ха тоя дудук се надява да влезе в парламента ли ?!?!?ЕЕЕ мечтите поне са безплатни :))))

Тази отврат Симеон Борисов Сакскобургготски бил ли е на власт след Костов? Нали този гнусен Мадридски Кретен обеща магистрала за Олимпиадата в Гърция? Защо Мутрата-Юнак Фидосов (известен и като Премиер Борисов) не се сеща за любимия си охраняван от него "цар", а все Костов му е в смрадливия бандитски задник?

вуйно , спешно вземи мерки , не ти е добра работата !

Бостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя, Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Ал Джабури (НДСВ), Красивият Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ...Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

Аз имам постройка от 1902 година на село... да вземат да ми дават пари за нея ... пак няма да гласувам за теб ... Боклук ... склонен съм да платя по-висока такса смет само да те изметат от хубавата ни страна...(не държава)

Борисов трябва да е малоумен за да говори с бареков, не за да приеме сделка с него, но лекето защо да не предложи?! няма какво да губи-всички знаят, че е леке

споко , няма опасност... и единия боклук и другия - не ги харесваме !!!

Тоя се оказа по-голям лъжец и от Борисов. Целта му е ясна. Да влезе в управлението. Не е трудно да бъде залъган материала. Цирковете дето ни разиграва няколко месеца/ че щяха да го убиват и него и детето му.../, вече не са актуални. И разследвания правеше срещу Плевньо и него ще прегърне сега. Важното е да е фактор. Значи Ангел Славчев се оказа прав. И интерсно, преди медиите го нападаха, сега го щадят. За да загърбят колегиалната си злоба, значи става нещо. Журналята почнаха да се правят на улави и пропуснаха много гафове на Бареков. Доскоро плюеха този, който се присъедени към него, сега плюят този, който се разграничи. Борисов и Бареков все пак ще са заедно, а ние отново сме излъганите камилчета.

най-плювания и най-мразения от всички- Ангел Славчев /НАКРАЯ АКО ГО СЛУШАМЕ ЗА ОБЕЩАНИЯТА МУ ОЩЕ ОТ НЯКОГА , ЧЕ ИСКАЛ ДА СЕ МАХНЕ "ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ"../ , нкрая ще се окаже прав .. НО ,НАКРАЯ .. КОЛКОТО ГО ПЛЮВАТ- СЕ ОКАЗВА ВСЕ ПО-ПРАВ... НО ТОВА Е ДРУГА " ТЕМА "..ИЗВЪН ТЕМАТА :)))

И сега Бареков заигра играта аз не съм с ДПС...... Сценария на Доган: Глейте за на пред понеже дпс вече ще е як трън реши да си направи друга партия и тя да се явява коалиционния партньор на управляващата я ГЕРБ я БСП а ДПС ще се включва когато е необходимо тихомълком.

а бееее , ще се сети народа... , че както Бареков е "проект" на Сокола , така и ГЕРБ И БСП - на БКП...:))) трябва време ...

Убеждавам се,че обществото има един единствен шанс-коалиция Боце и Дуди.Няма да ви казвам,какво ще произтече,кой да е отгоре,но убеден съм обществото ще спечели а тия завинаги ще отидат там където им е мястото,но категорично не в политика и държавно управление.

Гана и Пена се срешнали и Гана казала:Твой Вуте ме срешна и ме целива,целива.А Пена казала: Па нищо, он не е гнуслив. Г-н Борисов, да се надяваме , че ще спазвате необходимата хигиена.