Борисов: В най-големите градове - същите кандидати за кмет

В София, Варна, Бургас и Пловдив партията ще се яви със сегашните градоначалници Йорданка Фандъкова, Иван Портних, Димитър Николов и Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: В най-големите градове - същите кандидати за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пловдивчани, опомнете се!

Бойко Борисов никога не е бил и НЕ Е това, което са неговите противници комунисти, атакисти, фашисти, патриоти, мафиоти!!!!!! Ето затова го обичаме, защото е чиста душа!!!!!

Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

не "организират", а осъществяват ,25 години вече и жънат огромен успех....

, но защо всички мълчат

Онзи ден Винету умря , но Буда е още при нас .

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

избирателите на тиквата

Другари, пънете се напразно. Никой не ви ще момата, чалмата и сачмата, както и техните производни. Заминавате у лево.

всички ни купува ГЕРБ

Първо, да уточня: не симпатизирам на никоя партия, но на Фандъкова бих дала доживотен мандат.

да уточня ,не симпатизирам вече на ГЕРБ и не бих гласувал за техен човек

50 кинта и си мой

Вотът ми е МАЖОРИТАРЕН. Нали това е целта, да гласувам за този, който си върши работата, изобщо не ме интересува откъде идва. Въпросът, че тя е единственото блестящо попадение на Бойко, е съвсем друг.

само кметове от ГЕРБ могат да не разследват сегашните безобразия в общините в Бургас ,София ,Варна ,Пловдив

Затова емигрирайте, докато сте млади. Докато имате силите, които ще са ви нужни, ако отидете някъде, в една друга земя, в която ще бъдете ако не по-щастливи, то поне по-спокойни. Защото спокойствието е най-важното нещо, което един човек може да постигне: спокойствието, че си осигурен/ защитен/ нужен и важен като личност. Какво получавате в България: заплата, колкото да не умрете, две кебапчета, колкото да гласувате. Една ракия вечер, колкото да заспите. Едни почивни дни, колкото да си починете. Един живот, колкото да го изживеете. Ако това не ви стига заминавайте. На никого няма да му пука, че си тръгвате. Нито един от познатите до болка лица от предизборните клипове, не се интересува, че точно вие утре си хващате сакчето и си тръгвате. Унизени и нещастни, защото напускате страната, в която сте се родили. Но на тази страна не й пука за вас. Важен е само гласът, който евентуално ще дадете, и бъдещето на някой, което този глас ще осигури. Не си го причинявайте. Никой няма да ви е благодарен, че сте се борили.

Не мога да разбера троловете - все твърдят, че ГЕРБ са с ДПС, Убуу де, БСП и ББЦ не са ли? Това някаква малоумщина за подкрепа на "Атака към батака" ли е?

и на референдума как се гушнаха в подкрепа ДПС и ГЕРБ ,заедно ,на гласуването на третия пол ,докога ГЕРБ и ДПС няма да се обединят в една партия

ако някой беше видял как премиера смята на пръсти ,щеше да припадне

Вина за управлението на ГЕРБ и за това , имат избирателите ,особено тези първите ,които подкрепиха ГЕРБ ,окапаха се във власт и сега добавя гладове и с всякакви машинации купуване ,печатане на бюлетини .....

От такива промити мозъци като теб страдат всички читави хора...

Дреме ми на ... шлифера колко страдаш и дали си читав!

Ти във всичики случаи си боклук!

То всички от ГЕРБ са такива. Нали са наследници на БКП - все бетонни глави. За това трябваше на 10 ноември всички комунисти до станата и Бум, КАКТО В РУМЪНИЯ

10:00 ч.: Бойко Борисов се събужда, облича се и се кани да тръгва за НДК, където в зала 3 трябва да се проведе конгресът на ГЕРБ. На вратата Цветелина го спира: - Имам един подарък за теб. - Какъв? - пита Бойко. - Винетка за колата. 10:01 ч.: Бойко вече е в НДК. 10:02 ч.: В залата Бойко среща кмета на София Йорданка Фандъкова. - Мила, без твое знание днес пуснах 50 снегорина да чистят София. - Но, то няма сняг?- учудва се Фандъкова. - Няма, щото пуснах снегорините- отговаря Бойко. 10:30 ч.: Бойко си мисли: "Ще преместя времето, че не ми се чака..." И така 11:00 ч. - начало на конгреса. Бойко Борисов взима думата: - Чакаме ли някого? - Само телевизия "7 дни" не са дошли още...- се чува от редовете- всички останали телевизии са тук. - И от mezzo сме тук- обажда се някакъв оператор.

11:01 ч.: Бойко казва: - Преди да открием конгреса, нека се преместим от зала 3 в зала 1 на НДК, щото съм номер 1. 11:05 ч.: Зала 1 на НДК. Борисов отново взима думата: - Членският внос от 2 лв. на година ми се струва малък. - Да го вдигнем на 2.10- предлага някой. - Прието. 11:06 ч.: Бойко: - Преди да гласувате за мен за нов шеф на ГЕРБ, искам да ви кажа, че приемам залози за това кой ще е първият изгонен министър. Цецо, ти за кой залагаш? - Залагам 5-те си апартамента, че ще е Божидар Димитров. - Ей, Цецо, само на сигурно играеш! 11:10 ч.: Пристъпване към първа и единствена точка, цитирам: "Избор на Бойко Борисов за председател на ГЕРБ".

за да си човек от ГЕРБ трябва да можеш да се правиш на неразбрал и на малкото което подозираш ,че става ,да се усмихваш нагло и да си подмолен ,лукав ,арогантен ,надменен ,лицемерен ,алчен ,злобен

Йорданка Фандъкова се прибира в София след конференция в чужбина. Излязла от терминала на летището и гледа че никой не я чака. Чакала, чакала, но никой не идвал. Накрая не издържала и отишла до близкото такси. - Извинете, ще ме откарате ли до кметството имам много важна среща след 10 минути. Знам че е почти невъзможно, но ако успеете, ще ви платя подобаващо. - Добре качвай се казал таксиметровия шофьор. Той пришпорил таксито, минал по някакви тайни улици и след 7 минути стигнал пред кметството. - Лелее, как го направи това удивила се Фандъкова Откъде мина? Кажи ми за да знам за в бъдеще и аз. - Никога няма да ти кажа! - Защо? - Защото и тези улици ще ги разкопаеш

Егати бакшиша, защо не й е казал? Ако бе разкрил откъде е минал, днес можеше да имаме още няколко нови улици с нов асфалт. Сигурна бакшиша е бил някоя пенсия - вие бесепашите нали асфалт не ядете, за това нямате интерес от нови улици. За вас е важно НЯКОЙ да ви дава да папкате, защото сте некадърни сами да се изхранвате.

не ги копая ,проверям за архелогически забележителности

Обзалагам се с всеки един, на каквото пожелае, че Данчето ще бъде избрана за кмет без да има допълнителен балотаж. И това ще е факт, защото изборът за кмет на София зависи от Герберите. А както добре знаете, ГЕРБ е партията на българския народ и за това винаги са печелили всички избори, парламентарни, общински и за президент.

Ами ако обществото издигне някоя силна независима кандидатура? Е и за това може да се обзаложим - в голямото село такова животно, като общество, нема. :)

Издигнете силна, независима кандидатура. Защо я криете, мммммм?

Герб е партията на простаците , като теб -Глупак

Тези четиримата кметове опоскаха имотите на общините ,не живеят в реалноста и създават илюзията ,че държавата е тези четири града ,как не повдигна въпроса тази Цолова за другите градове

Вие, които се чудите за кого да гласувате (ако ви е писнало от управлявалите последните 15 години) - изберете си някоя малка партия и гласувайте за нея. Въпросът е - да се ГЛАСУВА, а не циганите да определят кой ще управлява! боко-тъпото е изключително прост и нагъл човек, и с днешните си изказвания отново го доказва.

Може да гласуваш за Атака, перхидролената подлога не се слави с голям електорат. Гласуваш за Атака, назначаваш ДПС. Нали знаеш кой си даде златното пръстче, за да се състави правителство на Орешарски с подкрепата на Атака?

А КОЙ помогна на ГЕРП за плоския данък и дълга от 16 млрд. лв.? ... ДПС !!

Нещо обърка изборите ми се струва. Тук се гласува за личност, а не за партия. От някоя малка партия не може да имаш 3,5% кмет на София!

И що Фандъкова да мрази Русия? Дежурните атакистки педерунгелски тролове с опорните точки долетяха...

Фандъкова мрази Русия ,защото като учител по руски не е вземала десетина хиляди рушвети и се е занимавала с любознателни деца ,а сега никой не пита къде потъва народната пара и не и пука за Русия ,парите ,парите

С ГЕРБ напред!

... към пропастта.

Фандъкова ,Тотев ,Портних ,Димитър Николов ,Владислав Горанов ,този Бойко няма доверие на никого ,все старите обучени крадци на общински и държавни пари си предпочита

Провинциалистчетата да не говорят наизуст за София, защото не са наясно какво е било преди десетина години и какъв прекрасен град е днес. Направете си една екскурзия до столицата и след това може да дращите по форумите.

Човече София не е само бул."Витоша" и части от центъра я се разходи малко по кварталите и тогава говори . Смешник

То по тая логика и Санкт Петербург е абсолютна кочина, защото крайните му квартали са по-зл и от тези на София.

Да, много е прекрасен. Същия кенеф като преди, ама с повечко лъскаво тук там.

не ме разсмивай ,Фандъкова не знае точната бройка на жителите ,камо ли знае за теб ,че си почитател на мръсотията ,а градът се стопанисва с два милиарда на година ,вчера Сашо Диков показа и как се управляват двайсет милиона за асфалтиране на петстотин метра ,като в тези пари е включено частичното преасфалтиране ,за да покажат управляващите колко са взискателни за пред такива като теб глупави

Ти в някаква друга София ли живееш, защото тази в която аз живея откакто съм се родил никак не е хубава. Омръзна ми да скачам от дупка в дупка. p.s. Доколкото си спомням Цариградско шосе го ремонтираха преди няколко години-няма ли гаранционен срок предишния ремонт та сега пак ремонтираме???

Ако беше от София, щеше да знаеш, че участъка от "Цариградско шосе" който се ремонтира в момента, не е ремонтиран от десетилетия. Простено ти е. Сигурен съм, че си от село.

Ще му е трудно да пребори другата кандидатура. Ако събере 30% ще е пак добре.

Тотев като продава имотите на общината заедно със сградата на ТЕЛК ще си купи гласовете ,а в София ще сложат този който не се съпротивлява на беззаконията и грабежите

Предлагаме истинските алтернативи на данчето фъндъкова,специалистки по мачкани чаршафи-мая сърбежната, мара календерска и деничка гаджева!Ташева вместо Кристалина Георгиева да ни представя пред света! Само за 2 години ще построят толкова,колкото фъндъкова за 100!

Лиляна Павлова мачка чаршафите в Банкя

Бойко прилага правешките ,тъпи,тодорови хитрувания,които я ясно ,че не могат да сътворят някакъв напредък!А застоя е факт и само усилията за реформи на РБ,не може да помогне за оправдание,че нещо се прави!

пак старите крадливи кучета

БОСТАН!!!

Лиляна Павлова е родена през декември 1977 г., а през 1997 г. още преди да навърши 19 години, в края на първата й година като студентка в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), тя става финансов мениджър на проекта Програма за обучение на мениджъри, финансирана по програма ФАР. През 1999 г. (на власт е правителството на Иван Костов) преди да стане на 21 години и все още незавършила висшето си образование, тя вече е: - експерт по международни проекти към Института за следдипломна квалификация към УНСС; - експерт в Координационно звено по ИСПА в Министерството на регионалното развитие и благоустройството; - офис-мениджър по Програма ФАР, Темпус проект Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари; - продължава да бъде и финансов мениджър по Програма ФАР Програма за обучение на мениджъри. Народната мъдрост, че е невъзможно да се носят две дини под една мишница е опровергана тотално! Л.Павлова съумява да носи не четири, а даже пет дини ако прибавим и това, че е студентка в УНСС. Меко казано, добър старт, като се има в предвид, че за да заемат посочените длъжности (особено експертните), на простосмъртните са им необходими поне едно висше образование и солиден стаж в областта. За подробности като спечелване на задължителните конкурси в съответствие с приетия през 1999 г. Закон за държавния служител няма какво и да споменаваме.

Тази кариера доказва, че Л.Павлова е изключително ценен кадър за поне четири политически сили СДС (преди разцеплението му), БСП, ДПС и НДСВ. Явно, умее да разпределя, отпуска и контролира изразходването на средствата от ЕС по начин, който удовлетворява всички тях, ако се възползваме от юридическия термин представлявани заедно и поотделно. През 2009 г. на власт дойде партията на Бойко Борисов ГЕРБ. Едно от най-важните й предизборни обещания беше подобряването на усвояването на отпусканите по линия на ЕС фондове и отстраняването и наказването на високопоставените чиновници, които доведоха нещата до там, че парите, които внасяхме в ЕС са повече от тези, които получавахме. По логиката на това обещание, Л.Павлова би трябвало незабавно да изхвърчи от заеманата висока позиция. Това и става, но по по-особен начин. Тя изхвръква, но нагоре и на 32 години става заместник-министър на регионалното развитие. Така към Политическия фенклуб на младата икономистка се присъединява и ГЕРБ.

като допълнение добавям че баща и е ректор на Бургаския свободен университет ,където става доктор по икономика ,не се смейте ,това е и самочувствието и да претендира пред Румен Гечев ,че също е доктор по икономика

Сега разбирам че Фандъкова е учител по руски и е обяснимо защо мрази Русия и съответно старата си недоходоносна професия

кой е по -голям наглец Искров че се бори да запази собствения си пост или този който организираше платените протести за да дойде на власт

Абе каква полза, че Цацарката повдигал обвинения на някого? Да има някой осъден? Винаги липсват доказателства за големите политици. Ако има такива, те са негодни и нищо недоказват. ДаВи таковам правосъдната система.

Защо този сайт не обръща никакво внимание на смехотворните изказвания на Борисов за това, че у нас прокуратурата била независима и всичко било наред в борбата с корупцията или по-скоро, явно се краде по добре "смазани механизми".... Да не би и на този сайт да се плаща, за да мълчи.... Но не забравяйте, че колкото повече си мълчим рано или късно пожара ще се прехвърли и в нашия двор и тогава и да врещим няма да има кой да ни помогне, затова ако обичате заемете адекватно отговорната си граждаска позиция, а не ГЕРБО-ДПС угодна!

Естествено че му се плаща да ни трие постовете който го оплуват Мойте жинаги ги трият впредвид името ми:(((

Популяризирането на вредни за обществото хора е неморално.

ако не беше данчето софия сигурно щеше да е по друга тапири не виждате ли че софия харчи парите на цяла българия тая курва какво толкова е направила

Ще видиш ти 21, ние депесароатакисчетата ( ще вземем и кутевчетата ние тех си ги обичаме и уважаваме, уважаваме)като тръгнем на юруш и цяла България е наша!

Всеки, който поставя под съмнение преяждането ви на държавната софра, е много лош човек.

А Стара - Загора? Най успешния кмет Живко Тодоров:))

В последните десетина години за София е направено повече, отколкото в предишните 50-60г. Софиянци се гордеем с това, че никога не сме имали за кмет бесепаш. А перхидроления, даже и не вади кандидатура за кмет, защото знае, че ще стане за смях. Силата на бялата Златка е в малките паланки и махали, където населението е бедно и гласуват за Сидероглу, защото им обещава високи доходи. Какво щастие е, че сарайският паж никога няма да е на власт. Той може само да е подлога на някого. Бил е подлога на Борисов, на Доган, сега е подлога на Путя.

Ти не си в ред!? София била добре - само разбити улици и тротоари!!!

Фандъкова ще е кмет докато си пожелае. Всеки един явил се срещу нея ще стане за смях. Софиянци не виждат алтернатива на Данчето. Същото е в Пловдив, Бургас, Варна ... Гетата са запазени за ДПС/Атака и БСП/Евророма.

Данчето - учителката по руски от Самоков ли няма алтернатива?

Точно така, за същата става въпрос. Абсолютно правилно си разбрал. Поздравявам те за прозрението!

еее колко поредни...пъти....

Много ми е кеф да чета коментарите на кутевите и перхидролените тролове. Такава злоба и безсилие лъха, мед ми капе на душата.

Безсилие, интелектуално, лъха от теб. А че си трол е толкова очевидно, че направо е смешно да ми говориш за "тролове".

-ЦИПЕТО, мнооого забавен идиот, него нещо Боци го скри напоследък. А Главчо си падна на дедовеца на трибуната на НС!

Хатака ще предложат ли другарката Шашева за кмет? Другари, Колкото и да плюете, това е положението. В София ще сте трети, а може и други големи градове - също.

е така..

От далече се познавате тва герберите. Без враг, с когото да се легитимирате като по-приемливите боклуци не можете да дишате.

Атакистите сте врагове на България, защото защитавате руските интереси и назначихте ДПС в управлението на Орешарски. За това няма да имате никога кмет, дори и в последната паланка, защото сте продажници и народа ви е разкрил.

Значи сме доволни от управлението им? Като прибавим и постоянните внушения "колко сме добре" (докато западната преса ни описва като "най-бедни" и "врящ котел от корупция и мизерия") излиза, че основната цел на мнозинството е циментиране на статуквото. Определението "реформаторско" в случая е някакъв вид цинизъм?

Другарю! Затова са местните избори - хората чрез гласа си казват дали са доволни, или не. Останалото е кутевщина и перхидролщина.

Върви да другаросваш партийния си координатор. За разлика от него и от другите ти шефове аз не съм бил член на никоя соц формация, докато те са си червена аристокрация от сой.

НЕПОБЕДИМИТЕ!!! Щастлив съм че живея по едно и също време с такива хора!!!

троле. Ако ти махнем келепира от властта, ще видим колко ще си "щастлив". Превърнахме се в нация от проститутки - класически (по-малко срамното) и интелектуални.

Нали за това се борихме 25 години за келипира!!! Който плаща той е.....

говори каквото си иска....а другите са беззъби баби. Около 40 партии са коалицията и всяка търпи негативите от управлението в което се набута,защото няма безплатен обяд. Три партии са опозиция,две от които едва берат душа....,а третата ДПС си стои непокътната в златната среда както винаги и винаги желана...в трудни моменти. Борисов ми прилича на героя в приказката Храбрия шивач...дето.... девет с един удар....

ВСЕ СМЕ ЗА ГЕРБ ТОВА Е! За сега по добри няма!

А България е цъфнала и вързала. Пак и пак. И така чак до скорошната й кончина....