Бойко Борисов проведе разговор с Доналд Туск за Белене

Премиерът Бойко Борисов запозна председателя на Европейския съвет Доналд Туск с решението на Арбитражния съд в Женева за спора между НЕК и „Атомстройекспорт”.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов проведе разговор с Доналд Туск за Белене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боцко, това е решение на Арбитражния съд, не на Ешропейската комисия. Така че каквото и да си говориш с Туск, НЕК ще трябва да плаща за съжаление. Кога ще се научиш, че не трябва да се държиш като малко дете за полата на майка си. Тогава може би в Европа ще започнат наистина да те уважават, а не да правят това само от куртоазия.

Кой спря строителството на 'Белене"?Този, същият, сега да извади 1500 000 000лева и да плати!Ако не може да плати със собствени средства, да си сложи въжето и да ритне столето, както правят ДОСТОЙНИТЕ ХОРА!!!

Шефът да каже.

По повод строителството на север-ен поток 2 , баба Меркел се е изказала така " Северен поок 2 не политически проект а е икономически " ит.н.

българите и да искат да сменът тиквите не могат (няма кой -едни пенсионери и хора които не ги интересува това+ ромите ! хамерите докато имат печаба от простия б-ски народ ще я смучат и няма да дадът никаква възможност за Маидан! Така ,че греи и ти слънце в тая робска страна .ще да загине и тоя народ но млъкни сърце

тоя пак хленчи, до вчера се би в гърдите, че лично е осуетил сделката за Белене

Само , че сега му се пише много на гъза това осуетяване. Уж щеше да продава оборудването , но явно нема къде и ще се плаща яко и ще се пише на неговият гъз и ще трябва да обяснява по изборите как ще се плаща тази негова генерална грешка !

Не е грешка. Всичко е добре замислено в голямата бяла къща. Проблем няма да има защото от тукащната малка бяка къща ще продължат да подкрепят явно или не гербопитеците защото дават да ги милват по главиците и слушат много. Народът си е народ от него нищо не зависи докато не направи "революция" та или гега в гърбината на гербавите или ще си караме така до второ пришествие.

КАКВО УПРАВЛЯВА ТОЯ НАВИТ ПОЖАРЕН МАРКУЧ КАТО ПИТА ЗА ВСЯКО НЕЩО СУЛЬО И ПУЛЬО , АЙДЕ ДА ИЗЧЕЗВА ОТ ХРАНИЛКАТА .

Пита началниците. Егати цирка. ЩОМ ЩЕ ПИТАМЕ БРЮКСЕЛ АЙ СТАВАЙ И СЕ МАЩАЙ БЕ БОЙКО! ЗА КОКВО СИ НИ ТИ КАЛИНКЕ МИЛА?

Туск трябва да чуе,че онзи Йоско,който уби хората с джипа и беше осъден, вече е изтърпял половината от присъдата си в " Токуда".Явно добре е плащал на тези от правосъдието,защото те нищо .

българоубиеца!

когато тиква разяснява. Само си помислете какво би се случило с цялата политическа сган в нормална държава, при такава изцепка. Щеше да има масови оставки. Вижте ги нашите, дори нямат капка вина. Срам ме е от вас.

Дали няма да бъде бъде запомнен само с това,че изби собствения си народ и развъди цигани на негово място като истински чифутски слуга?

искаме си централата искаме си тръбата искаме си земята искаме си свободата искаме си страната .... иначе воина за пълна победа и безусловна капитулация на враговете на страната!

"...въпреки отказа от последната седмица на Турция да бъдат приети обратно в страната незаконно преминали на наша територия лица, положението по границата е под контрол..." КАКВО СПОРАЗУМЕНИЕ И КАКЪВ КОНТРОЛ? 1. Споразумението не се спазва, значи го няма. 2. Незаконно преминали има, значи контрол няма. (или е недостатъчен) 3. БОКА, АКО СЪМ НА ТВОЕ МЯСТО, ЩЕ СПЯ НА ГРАНИЦАТА...

абе кратуне, смешни ви направиха рушките партенки! да се обяснявате имате ли сестра и кви измислени флотилии ще правите!

Боко уведомява Туск, че "разчита на съдействието му ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОЛУЧИ СТАНОВИЩЕ относно последващите си действия, които да защитят в максимална степен НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС в СЪОТВЕТСТВИЕ С ЕНЕРГИЙНАТА ПОЛИТИКА на Европейския съюз"...Тиквата докато започне да загрява, че ЕС, освен собствения си интерес на високо платени масонски чиновници, не защитава ничии други национални интереси, камо ли такъв на някаква си България, то ще вземат да закрият институцията, а както е тръгнало с такива мутри начело - и България!!! НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА!!! Затова за закриването на Белене един ден ще отговаря Боко Тиквата, а не някой си Доналд Дък -Туск!!!

Аз пък се чудя ние суверенна държава ли сме или васално образование и територия за експерименти. Иначе успешно съсипаха народа и държавността.

Сега Туск не може да заспи, мислейки как да помогне на България.

най хубавото което може да ни се случи е този идиот да получи инфаркт

ТОЗИ се парви на Тато. Навермето Тодор Живков разясняваше на Хелмут Кол новия икономически механизъм. Тиква.

"Бойко Борисов проведе разговор с Доналд Туск за Белене" Разговор... трудно е да се нарече "разговор" ситуация, в която нашичкият само е повтарял: "Yes, Sir... Yes, Sir..."

Много ми е любопитно на какъв език е разговарял с Доналд Туск пожарникаря?

На руски!

Тиквата си е пътник колкото и да се напъва и да се снима с безобидни дечица (мутренски номера)! Преди да затворим реакторите в Козлодуй продавахме ток на турците (беше по-евтин от този за вътрешно ползване). Сега им се молим да не ни изпращат диваци, теглим огромни заеми и плащаме обезщетения на руснаците. Аман от този ЕС. За два салама от Лидъл станахме за резил.

Не е достатъчно само да си "тъп изпълнителен слуга на Запада" тоа дали го разбра?

А пък Доналд Туск му е казал, че е много доволен, и затова ще го черпи една студена минерална вода (служебна).

Я да сметнем ..620 разделено на 3 милиона работещи прави по 207 долара дълг на работещ или стедно 350 лева Или за месец по 30 лева и за година сме готови

Това е само за ГЕРБерастката Изцепка=Провал по САЩска поръчка ..на строежа на АЕЦ Белене . Само за това ,ами 20 Милиарда Нов Дълг Изпарил се без следа ??

Е да, ама Работещи у Нас - Ако намерите докъм 300-400К - Пак добре.

Недалече от истината.

Правилно г- н премиер. На това му се казва балансирана външна политика. Те Ви дърпат конците, Вие ги питате кой ще плати сметката на руснаците? Аз, обаче си мисля, че скоро ще изтеглите още един заем а оборудването за АЕЦ- а ще отиде на вторични суровини.

Често се Опитваме да се разберем катХора отн. ИзточнияВъпрос... - напънах се да поогледам кои СА изпълнителите на Макро ниво проектите у Нас (Да ! - Задължително с евроСредства и Изцепки.) ...и Навсякъде : - Главболгарстрой ! ....а переводить Ето - зря ! ...:-)))))))

Във Велика Британия основните инвеститори-строители на почти всичко са Китайци,Араби ,Руснаци . Те британците дали са Маоисти,Комунисти,Ислямисти или Кагебисти ? На път са да станат Брекзитисти .

Китайците са Оттатък-Атлантика... Арабите - ако Имате предвид Ал Сайад - ммм... Руснак/киня Инвеститор ?! ...Извън Русия ?! - Абсурд !!! ... Абрамовичкия Челси - е Покупка. ...а как е Реалното име на Роман - а де ? ...колкото до брекси-мекси и разните хуморески - да Видим ! ...по-скоро - Дали пък няма Да тръгне ЕС до Сев.бряг на Босфора и до Урал ?!

Нали АЕЦ Белене беше Гьол ? Нали беше скъпо да Достроим централата ,и нямаше пари ?? Взехте 20+ Милиарда за 1,5 година ...Достатъчни за Два нови АЕЦ Белене ...и Вече Няма и следа от тези 20 Милиарда !!? Нали се Хвалехте във Вашингтон колко Слугински Разградихте Всички Руски Енериини проекти в България!? И ви потупаха по рамото като добри слуги на САЩ !? Съд за вас проклети ГЕРБерасти !

То тоя банкянскио има болЬшой късмет !, че в Овалния - НЕ го прибраха.

как,пък го каза-Гербаристи.та това не са ли скрити псевдо комунисти,или евронадуписти

Pesh0

Нашия интерес е след като ще си купуваме 2 реактора , да ги пуснем да работят . Виж на европа САЩ и туск интересите , сигурно са различни . Докато ги питаме , какво да правим , няма да ни се връзват нашите интереси . Ще си имаме американски централи и европейски ЕРП та .

ако следвахме нашият интерес,нямаше да затворим 4 изрядни и работещи реактора,и да ги заменим ,за безмитни гръцки домати,полски гъби,и немсколидълски и кауфландски хранителнозаместващи боклуци

пука му,че му дреме на доналд дък,за някакъв си реактор,за някоя си държава,която дори трудно намирана картата.а още по малко му дреме за 1 престъпник,назначен от някой"батю"да ръководи поредната "бананова" или"лапнишаранова"република. е ,ако можеше нещо нещо да ни "лепне,или гепне" чичко доналд сам щеше да ни звънне

Бочко за арбитража и си го премести.. Щото му е през оная работа за нещо дет е започнато още преди България да са пръкне в ЕС.. Я си спомнете как през 2010 Бочко плачка на раменцето на Тантето за едни влакчета Сименс. Дет подчинената му тогаз икономическа полиция проспа като сделка на НИКИТО ВАСИЛЕВИЯ.. Та тогаз Тантето му каза - ДРЪЖ СИ ГИ ВЛАКЧЕТАТА, А СИ МИ ДАВАЙ ПАРИТЕ...

с големите джуки ни уверяваше, че ще спечелим делото за АЕЦ Белене. Прогнозата му се сбъдна.

българите сега като покорни роби ще напълнят гушата на руснаците с НЯКОЛКО МИЛЯРДА, заради това че доказани предатели и доказани руски агенти са подписали някакъв договор за който предварително се е знаело че няма да бъде одобрен от ЕС, Бойко се прави на ощипан Цацаров също

Мисля, че на ощипани трябва да се правят Станишев и кохортата му, които подписаха договор с отворена цена. Бойко работи да минимизира загубите, но да кажеш, че с еправи на ощипан, все едно да си плюеш в лицето.

какво работи а не ги съди за държавна измяна, което ще доведе до пълно анулиране на договора

Сега Международен Съд Осъди България=Нас Всички,даже и тези от ГЕРБ .....да Платим ..1 240 Милиона =1,240 Милиарда ..Заради Слугинството на Милиардера Боко Тиквата и Банда ГЕРБ ! Това е всичко !

Скоро и Борисов дам ще разбере че е време да си ходи Щото в България всички пищят за пари И НАТО иска поне 10 истребителя А сега и Русия И като го сметне човек излиза че ми трябват повече отколкото получаваме от ЕС А други пари няма И Борисов бавно го разбира

-Ало Доналд ,Боко Борисов е . -Кой ? -Абе пак да ти се оплача от големите лоши Руснаци . Срааха ми в гащите !! За 1 Милиард и 300 Милиона ми ср.ха! -Е ? -Нали вие заедно с Обама ме накрахте да Прецакаме големите лоши Руснаци ?! А Международния Съд иска България да Плаща !? Българите ще разберат че не ставаме за нищо ,иначе ми дреме ,нали аз няма да плащам !Ама !? Рейтинга се срива,Брекзит,Грекзит ,... Вече не ми вярват ,че АЕЦ Белене е само един гьол ,особено като платят над 1 милиард ? -Абе кой се обажда бе ?

Попаднах в един сайт на упътване за българи: 10 начина да скриеш, че си прост. Да говориш за еди-какво си, да казваш еди-какво си Не го дочетох, защото от дете си знам, че единственият, познат на човечеството начин да се скрие простотия, е с мълчание. Забелязали ли сте, че на простите, които не говорят много, им казват мълчаливи, а не прости.

МДАА

Един тривиален въпрос - боко слънцето владее ли английски или някакъв друг език ?

Боко Тиквата владее малко Български Език с груб Банкянски акцент. И Мутренски сленг . Владее и банкови сметки за близо 2 милиарда ! Малко ли е ? Не е . Стига му да е премиер на древна държава .

Борисов, първо разсекретявате договора за АЕЦ, ако не сте се сетили още, после натискаш главния прокурор, който сам си избра да подведе под отговорност някой и да го обвини за служба срещу народа, после този някой при старание може да се увеличи като бройка. От тях, гарантирано след влизане в затвора, поне един ще се разприказва и цялата схема ще се разплете постепенно. Вероятно ще почнат да издават замесени и за КТБ и за редица други схеми. Ще те обвинят и теб и така ще влезеш в затвора пълен с познати. И понеже ти си доносник от млад, ще се разприказваш достатъчно за да ни освободиш от всички тия калинки крепящи се една на друга с изнудване и компромати.

Просто като фасул а. И до тука . Щото и неговия розов дупец е сложен за общо ползване

Аз предлагам сметката за ток да се увеличи с 10% А на фактурата да пише+ 10 % данък тъпи политици И така докато се разплатим с Русия

на Тиквата Ердоган: От петък до днес броят на нелегалните имигранти, преминали границата ни с Турция, е нараснал три пъти повече от обичайното. Районът между малкотърновското село Звездец и царевското село Резово е наводнен от изселници, предимно серийци и афганистанци, но броят на афганистанциите е двойно повече, съобщава "Флагман". На места даже са срязали и оградата, въпреки че преминават основно през места, където съоръжението все още не довършено. Явно е, че турският президент Реджеп Таип Ердоган вече изпълнява заплахата си да напъли България с бежанци. Гневът му бе предизвикан от отказа на официалните български власти да включат страната ни в общ антируски флот в Черно море.

Турците ги мислехме за балами, а тя каква стана!

Само ще добавя, че има и обострен гастрит, но се пази в тайна.

тепърва ще бере ядове. И в страната и навън никой не го бръсне за слива. Така е когато си дадеш задника под наем.

Какви са тези разговори? Франция има 59 реактора и незнам да е питала българия .

МАЛЕ, КАКВА КОМИСИОННА ЩЕ ЛАПНА

този Туск сигурно никога не е чувал, че в договорите съществуват и клаузи за неустойки. Нашият сигурно това му е разяснил.... Другият път следва да се пише, че неустойките са за сметка на ЕС, но тогава те ще рекат, че не са страна по договора.

За жалост българските политици слушат какво ще им наредят предимно от въд океана.Няма ЮП,Няма АЕЦ Белене,няма руски реактори и т.н.Те и инвеститорите се страхуват да инвестират в такива несуверенни страни.Обаче с независимите страни нещата са по различни.Сърбия и Китай са подписали документ за стратегическо сътрудничество-промишлено техническо сътрудничество,за републикански и международни инфраструктори,съвместно развитие на селското стопанство,отбранителна промишленост,телекомуникации,проекти в сферата на науката и образованието ,строеж на електростанции,банково сътрудничество,меморандум по очистване на сточни води в Белград и др.документи.Си Цзипин заявява ,че Сърбия се явява първата страна в региона с която КНР сключва стратегическо сътрудничество.Китайците са положили венци на загиналите при бомбардировките.Ще строят скоростна железница-350 км.Белград-Будапеща.Преди това Сърбия подписа и документи за сътрудничество с Русия.

Аз

Мда... Междувременно Турция и ЕС не се разбраха и Ердоган го наби на нас - от няколко дни има утроен приток на нашественици, които вече разглобяват оградата и никой не може да ги спре. ЕС пък отказа да издава визи на украински военни, участвали във военните действия в Новорусия. Да напомня - ние сме в ЕС.