Коментари - Премиерът посочи Цветанов като причина за лошия доклад на ЕК | Днес.dir.bg

Премиерът посочи Цветанов като причина за лошия доклад на ЕК

Премиерът Бойко Борисов призна, че една от причините оценката за България в междинния доклад на Европейската комисия, който излиза днес, отново да не е много добра, са постоянните нападки на вътрешния министър срещу съдиите.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът посочи Цветанов като причина за лошия доклад на ЕК | Днес.dir.bg

Коментари

Г-н Цветанов, какъв пример ще дадеш на собствените си деца.Непрекъснато си мисля, че за да бъдеш министър, трябва да имаш солидна подготовка, морал, сърце и съвест. Другото се казва наглост !!!!

Нещо аз ли не разбирам? Докладите отразяват положението при нас или приказките за нас? Как така докладите са неблагоприятни зощото Станишев бил приказвал? Тия европейци да не си събират данните и показателите по седенки и кръчми? Нивото на тоя "премиер" е обидно за мен :(

Дръжте се момчета! Врагове имате, колкото не може да си представите. Не им се връзвайте! Дръжте здраво фронта, както комунягите го държаха кога додоха на власт! :) И не правете като тях след това - оцапаха пейзажа до небето ... :(

Възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото.

Кеф ли е да си правите вятър на пръстите? Кой ви е...е за живи!!!

Така ще е като ни управляват тикви, и има много хора, които им се кланят. Цвъко, че ще си ходи това е ясно, но дали няма да стане като много неразгаданите по време на главния секретар - мутров в София и страната , че и зад границата ни!

ЦЦ е просто необразован човек- вифаджия и не е възможно да прави политика. Това изисква повече образование и интелект. Кастов е прав за жалост, че ЦЦ ще провали бате, но последния може и да го пожертва...

Костофф да е прав?Та това е направо чудо от приказките...на някои другари!

Поздравления за Премиер Борисов! Един истински съратник и продължител на идеите на Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски! Премиер Борисов с мъдрост и визия за утрешния ден! Стига вече с този несретник Костов ! Тодор Живков Цар Симеон II Юнак Бойко Борисов!

Нали от там Боко ги взема и ги прави министри.

ДО Б.БОРИСОВ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ОСВОБОДИШ ОТ ДЛЪЖНОСТ МИНИСТЪР И БЕЗ ДРУГО САМО ТЕ ИЗЛАГА.

А кога Борисов ще накара цветанов да си подаде оставката? Мъжество ли не му стига? Директора на спортната зала го уволни и ние трябваше да му ръкопляскаме. Колко гафа са нужни за оставката на Цветанов, а г-н Премиер? Това, че е сърцат Цецо, първо не е вярно, защото по-голям тапигьоз от него няма, второ- това не е качество, което да му гарантира поста след толкова провали.

Цецка не би си ходил сам- защото ако се разприказва- от ЕС от Европол и откъде ли не- ЩЕ ЗАНЕМЕЯТ, КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ , И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА Тиквата-Цар... Толкова престъпления- , никога , никъде , НИКОЙ ПРЕМИЕР НЕ Е ИЗВЪРШВАЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ !

Хайде цецко изкарвай тетрадчицата на бонбонко , после ти си лесен,ааааа и да не забравиш да се оплачеш на американците ,а пък те ще те изпратят при арменския поп.

С две думи хората казват че това управление вече не ще да прави каквито и да било промени и се стреми да ограничи откриването и наказването на корумпираните.На верващите честито.

Хайдееее,махайте се .Не я можете тази работа- след вас 10 години няма да ни стигнат да оправим простотиите и глупостите ,които натворихте.Това не е като фалшифицирането на избори....

Бойко какви ги дрънкаш, няма да молиш Цветанов, а ще му наредиш. Защото ти си премиерът, пък Цецо е министърът или при Вас отношенията са други?!?

Ми той Цецо стар ДС кадър вероятно е посъбрал това онова за вожда

"Премиера посочи Цветанов, като причина за лошия доклад на ЕК" Ко прайм ся? Ами Цвъцко, ако извади папката??? Голям майтап ще стане.

"Цвъцко, ако извади папката???" отива веднага да пие бира при Мишо - бирата.

За БГ-съдиите истината е нападка. Малоубници - цял народ ги плюе с отвръщение, а те мислят, че дъжд вали. Да отидат в Приморско за евтини парцели и да не се връщат в съда. Да дойдат млади, нови и демократични хора. Май правото в България е от социализма останало.

ААААА, моля, моля че Цветанов не става е ясно ,но мутрето да не се измъква пак- и той има заслуги ,да не си мисли ,че ония от брюксел не му знаят спатийките.........

Колега, малкочка ни си доразбрал доклада.Той е в защита на съдийте и критикува ДОСЪДЕБНАТА ФАЗА.И не само, ами цялата система създадена от Бойко и Цвъцко.Както се казва простонародно му, по премиерски.Те сега им съдраа гащите.Критиката е за новоназначените съдии от ВСС и ПАРЛАМЕНТА.Изобщо много гаден доклад за едно почти тригодишно управление.Ама така е, като им даваш ум да си намалят заплатите и сочиш себе си и държавата, която си скапал за пример и подръжание.

заслужава ли си пак да ни успивате г- н премиер, като почти никой вече не ви вярва. Казвам почти, защото по форумите драска едно същество с няколко ника, като КГБ, Распутин,преди изборите и като КАЛИТКО и като Аврора, което наистина ви вярва. Струва ли си толкова усилия от ваша страна, за една дръглива овца.

Попитали радио Ереван: С какво ще се запомни ББ. Отговор: Със Сергей Станишев и още : с вица , че на кривата ракета космоса й пречи.

БАТЕ БОЙКО, БЪДИ МЪЖ, НА ДУМАТА СИ ДРЪЖ! Нали ти каза, че за петролопровода "Бургас - Александропулис" няма да платиш и един лев, а вчера приведе цялата искана от Москва сума?! Ние може да сме кучета и свине, но не и маймуни. Помним повече от 3 минути, 3 дни ... ТРИ ГОДИНИ

И да допълня Дянков даде бонуси на тия дето са се занимавали с приключването на отношенията ни с Русия точно по тоя въпрос.

Не ти е виновен Цветанов ,че говори истини ,а погледни по реално и се вгледай в правдоподобните отценки за бездействащата съдебна система бат Бойко.

въпросния госбодин,като не му стане самолета сигур станишката му е виновен,ама не си признава-смешко.

Интересно, а себе си защо е прескочил като изрежда виновните за батака ?

Б. Б.:"Огледалце, огледалце я кажи, Свети Бойко ли виждаш ти?" Всички в тази държава сме грешни, защото виждаме само лошото в Бойко Борисов. А хубавото, колкото и малко то да е, сваля маските на мутрите, олигарсите, блюдолизците в България. Джеймс Уорлик пък прави видими кукловодите и "конците им", на които висят нашите компрадорски "управляващи". Всичко случващо се сега, смачква мирогледът на теисти и атеисти и ги прави реалисти ... веднага след като се отмият илюзиите им с "язовирна" или "речна" вода.

Цвъ-Цвъ е особено честен човек,само дето не можа да ни убеди за внезапното си забогатяване след влизането си в политиката.

Колко честен човек е Цв.Цв. не знам, особено след като така и не ми стана ясно кой какво е дал за 6-те апартамента...

стига с тези апартаменти. Всичките са придобити преди герб да спечели изборите и преди цц да е министър. Всички преди тях-емел,доган,станишев и брат му,мазната масларова и родните й, м.велчев, царя, овчаров и всички червени свини и родата им забогатяха след печелене на избори и заемане на държавни постове. Цвъцко как и защо ги има преди спечелването на поста и властта

Не точно. Придобити са докато Цецко беше в столичната община

Ега ти нахалството! Но,това е и добро за Цветанов!Сега ще й изкара кирливите ризи,но нека процеса да е ОТКРИТ! Да се види цялата пародия на съдебната система!!

Много добре! Ще видим кой, кум - кой, сват .... е, не става дума за свата на Цвъчко; ха-ха

Какво стана с братя Галеви от Дупница. От Декемри миналата година когато трябваше да се произнесът визшите съдии досега пълно мълчание. Срока за произнасяне отдавна мина. Мълчание.... В Дупница пак си е същото.... Въпреки присъдата на втора истанция те са на свобода... Страха отново се завърна в града. Няма промяна. Ккво очаквате от Евродоклада?

Общо 9 (девет) правописни и граматически грешки. Добро постижение за такова кратко текстче!

Това, че е така - така е, но нека сега г-н Борисов да си спомни когато не беше на власт, кой беше най-големия български ревлю в Брюксел? А сега да сме обединена нация:).

Браво! Той беше като космическа совалка в ЕНП през мандата на Станишев! Сега - реве! Като затихна гафа с 6-те апартамента , пак започна да си отваря човката! Мълчанието е злато! Не е необходимо да си развяваме кирливите ризи в съседските дворове!

Висш полицай блъска двама човека на пешеходна пътека и пита свой колега корумпиран съдия: - Какви ще са последствията? - Този, който с глава е разбил предното стъкло - пет години за нападение и опит за грабеж; а този, който е излетял в храстите - осем години: опит за грабеж и напускане на местопроишествието. коментар без коментар ...

Кучето си лае, кервана си вьрви Нищо не може да се промени тука защото няма воля за това Това положение е удобно и изгодно

Ей тия злобари от Брюксел докато не видят Масларова в затвора няма да мирясат! ;)

Не знам дали злобарите от Брюксел ще видят Масларова в затвора, но я видяха до Боко в Япония.

Руиз

Всеки има право на мнение, но ми прави впечатление обидните и грозни думи по адрес на министър-председателя. Въпрос на култура! Питам се защо цензурата в дир.бг пропуска такива обиди ? Нали точно това не трябва да се допуска !!!

А какво ще кажете за културата и възпитанието на министър-председателя? Аз не виждам такива!

много отдавна съм казала, макар и в непринудени разговори, че Цветанов ще изиграе лоша шега на Борисов, че той го дърпа надолу е ясно и на бебетата, но не разбирам защо Борисов се прави, че не разбира това. Аз не съм симпатизант на ГЕРБ, но е вярно, че за негативизма изобщо към тази партия огрона и ключова роля има Цветанов, както в страната ни, така и извън нея. Ето, днес се видя ясно. Как може да искаме другите да ни вярват и уважават като в собствения си двор /разбирай самата партия/ си нямат доверие и си играят игрите. Затова Борисов доста внимателно да се ослуша, огледа и осмисли отношението си и доверието си към въпросното си вице. Цветанов, г-н Борисов, не е за подценяване и внимавайте с него.

Борисов и ГЕРБ отново мерят с различен аршин. Когато той (Борисов) ходеше в Брюксел и носеше доклади против управляващата тройна коалиция, това беше в интерес на България. Сега, когато неговата опозиция прави същото, действията им са против националния, българския интерес. Не коментирам кой прав, кой крив в тези доклади, а двойния стандарт, който ГЕРБ прилага във всичко.

С тая тактика нищо добро не чака България. А такти ката е "Катуница"Значи няма да говорим за циганската престъпност, ще се правим че я няма и всичко е наред.И сега същата тъпотия.Има един честен и прям човек който казва истината за съда и той бил виновен за докладчето на Борисов. Значи и сега ще се правим че проблеми в съда няма , ше малчим и другия доклад ще е ок.Ех ако можеха с нещо тия доклади да помогнат на жертвите на престъпленията.Ама тях кучета ги яли както и всички българи.Важното е Брюксел да ни гали по главичките(тъпите)

iи все пак Цветанов е прав за кривосъдието и има огромна корупция в съда.Изпитваме го и днес

Той затова си назначи съдийка.

iи все пак Цветанов е прав за кривосъдието и има огромна корупция в съда.Изпитваме го и днес

Как до сега не pазбpа че не ставаш за тази pабота бе мой човек Вместо всеки ден да мисlиш с кого да се опpавдаешл иlи коя lентичка да пpеpежеш иlи с кого да напpавиш едно мачlе на футбоl иlи тенис да беше понаучиl някоя дума я на ангlийски я на немски но за това тpябва и акъl а не само с ядене

За филията с мас ли намекваш???

Пак Станишев му е виновен!!!Мандата му изтече и пак тройната коалиция и Станишев са виновни!!!Смешен и жалък!!!!

Червените циркаджии освен да забъркват компромати, бъркотия и чадър над корупцията от десетки години, е видно, че друго занимание нямат.

то и ББ така плюеше и спряха еврофондовете, но тогава това беше истина, а сега не е, така ли. И кое е лъжа, че изборите бяха зле или че ЦЦ прави глупост след глупост, или, абе трябва ли да изброявам всичките глупости

НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ЗАД ВРАТАТА, АКО НЕ СЕ Е КРИЛ ЗАД НЕЯ.

Така е,Цветанов да не се опитва да каже истината за крииминалния преход и неработешия и корумпиран съд,а да си мълчи както всички до сега ,че ще си загуби сладкя пост!

Физкулт- ура- ура - ура!!!

Само с доклади не се живее...

Уважаеми,за кого е тази демагогия?Кога Цецко Цв. ще си позволи да каже нещо,без да е питал Командира си?Та нали същия този Командир до вчера подчертаваше как Цветанов го пита за всяко нещо и как двамата редат пасиансите и как "логически" громят бандите?Най-важното е,че на Цветанов му държи дупето да се хвърли във всяка посока,която му е целеуказана и от това понякога има файда.

Точно такива като МироСлава Тодорофф са хората , които умишлено провалят съдебната с-ма и затова е тази им реакция, когато ги посочат с пръст. Кой се страхува от истината?! - Онзи, когото тя изобличава.

Лесно можем да постигнем забележителни резултати в борбата с организираната престъпност и корупцията- 99% от т.н. магистрати - съдии и прокурори , се изпращат в трудови лагери , ограбеното от тях се конфискува полза на държавата . Елементарно. Със здраве : )

"Отново, вече в трети пореден доклад, има препратка и към препоръките на групата страни за борба с корупцията към Съвета на Европа ГРЕКО, която още през есента на 2010 г. поиска законови промени за ограничаване на злоупотребите и корупцията при финансирането на политически партии и изборни кампании у нас." Това касае законодателната и изпълнителната власт. ЕК знае, че куфарчетата с пари от маржа на лихвите в банките, в които са насочени парите на държавните органи и предприятия продължават да текат към партийните каси!! Вкл. и на ГЕРБ!! В доклада не си говори вече и за желание на правителството да се бори с корупцията!!!

И предходните правителства имаха опозиция. Тя също непрекъснато се опитваше да ги клати и дори събори. Но никой не се оплакваше толкова много от този факт. Правителствата работеха и гонеха стратегическите цели на страната. Вследствие на това вече сме в НАТО и Европейския съюз. Всички са допускали грешки по пътя, но толкова сълзи и сополи не са разливали. ББ забравя, че от последните 22 години той е на върха на държавата 2 г. и 7 м., а преди това от 2001 г. до 2009 г. първи по ранг борец с престъпността (200 поръчкови и неразкрити убийства от МВР) и кмет на столицата. Той е бил и е активна част от този преход и нема нужда да се оправдава.

Такъв доклад е искал Борисов. След като Цветанов бил приказвал и това е допринесло за такъв доклад и след като Борисов защитава Цветанов, означава, че Борисов е искал такъв доклад. Сега да си ги динка. И Цветанов и докладът.

Мдааааа типично по Боковски. Все някой му е крив. Не че той не си свършил работата ама просто хората не искали да лъжат и мажат. Пък и като се замисля основния плювач по съдебната система е Цецко

Коментари - Премиерът посочи Цветанов като причина за лошия доклад на ЕК | Днес.dir.bg

Премиерът посочи Цветанов като причина за лошия доклад на ЕК

Премиерът Бойко Борисов призна, че една от причините оценката за България в междинния доклад на Европейската комисия, който излиза днес, отново да не е много добра, са постоянните нападки на вътрешния министър срещу съдиите.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът посочи Цветанов като причина за лошия доклад на ЕК | Днес.dir.bg

Коментари

Г-н Цветанов, какъв пример ще дадеш на собствените си деца.Непрекъснато си мисля, че за да бъдеш министър, трябва да имаш солидна подготовка, морал, сърце и съвест. Другото се казва наглост !!!!

Нещо аз ли не разбирам? Докладите отразяват положението при нас или приказките за нас? Как така докладите са неблагоприятни зощото Станишев бил приказвал? Тия европейци да не си събират данните и показателите по седенки и кръчми? Нивото на тоя "премиер" е обидно за мен :(

Дръжте се момчета! Врагове имате, колкото не може да си представите. Не им се връзвайте! Дръжте здраво фронта, както комунягите го държаха кога додоха на власт! :) И не правете като тях след това - оцапаха пейзажа до небето ... :(

Възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото.

Кеф ли е да си правите вятър на пръстите? Кой ви е...е за живи!!!

Така ще е като ни управляват тикви, и има много хора, които им се кланят. Цвъко, че ще си ходи това е ясно, но дали няма да стане като много неразгаданите по време на главния секретар - мутров в София и страната , че и зад границата ни!

ЦЦ е просто необразован човек- вифаджия и не е възможно да прави политика. Това изисква повече образование и интелект. Кастов е прав за жалост, че ЦЦ ще провали бате, но последния може и да го пожертва...

Костофф да е прав?Та това е направо чудо от приказките...на някои другари!

Поздравления за Премиер Борисов! Един истински съратник и продължител на идеите на Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски! Премиер Борисов с мъдрост и визия за утрешния ден! Стига вече с този несретник Костов ! Тодор Живков Цар Симеон II Юнак Бойко Борисов!

Нали от там Боко ги взема и ги прави министри.

ДО Б.БОРИСОВ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ОСВОБОДИШ ОТ ДЛЪЖНОСТ МИНИСТЪР И БЕЗ ДРУГО САМО ТЕ ИЗЛАГА.

А кога Борисов ще накара цветанов да си подаде оставката? Мъжество ли не му стига? Директора на спортната зала го уволни и ние трябваше да му ръкопляскаме. Колко гафа са нужни за оставката на Цветанов, а г-н Премиер? Това, че е сърцат Цецо, първо не е вярно, защото по-голям тапигьоз от него няма, второ- това не е качество, което да му гарантира поста след толкова провали.

Цецка не би си ходил сам- защото ако се разприказва- от ЕС от Европол и откъде ли не- ЩЕ ЗАНЕМЕЯТ, КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ , И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА Тиквата-Цар... Толкова престъпления- , никога , никъде , НИКОЙ ПРЕМИЕР НЕ Е ИЗВЪРШВАЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ !

Хайде цецко изкарвай тетрадчицата на бонбонко , после ти си лесен,ааааа и да не забравиш да се оплачеш на американците ,а пък те ще те изпратят при арменския поп.

С две думи хората казват че това управление вече не ще да прави каквито и да било промени и се стреми да ограничи откриването и наказването на корумпираните.На верващите честито.

Хайдееее,махайте се .Не я можете тази работа- след вас 10 години няма да ни стигнат да оправим простотиите и глупостите ,които натворихте.Това не е като фалшифицирането на избори....

Бойко какви ги дрънкаш, няма да молиш Цветанов, а ще му наредиш. Защото ти си премиерът, пък Цецо е министърът или при Вас отношенията са други?!?

Ми той Цецо стар ДС кадър вероятно е посъбрал това онова за вожда

"Премиера посочи Цветанов, като причина за лошия доклад на ЕК" Ко прайм ся? Ами Цвъцко, ако извади папката??? Голям майтап ще стане.

"Цвъцко, ако извади папката???" отива веднага да пие бира при Мишо - бирата.

За БГ-съдиите истината е нападка. Малоубници - цял народ ги плюе с отвръщение, а те мислят, че дъжд вали. Да отидат в Приморско за евтини парцели и да не се връщат в съда. Да дойдат млади, нови и демократични хора. Май правото в България е от социализма останало.

ААААА, моля, моля че Цветанов не става е ясно ,но мутрето да не се измъква пак- и той има заслуги ,да не си мисли ,че ония от брюксел не му знаят спатийките.........

Колега, малкочка ни си доразбрал доклада.Той е в защита на съдийте и критикува ДОСЪДЕБНАТА ФАЗА.И не само, ами цялата система създадена от Бойко и Цвъцко.Както се казва простонародно му, по премиерски.Те сега им съдраа гащите.Критиката е за новоназначените съдии от ВСС и ПАРЛАМЕНТА.Изобщо много гаден доклад за едно почти тригодишно управление.Ама така е, като им даваш ум да си намалят заплатите и сочиш себе си и държавата, която си скапал за пример и подръжание.

заслужава ли си пак да ни успивате г- н премиер, като почти никой вече не ви вярва. Казвам почти, защото по форумите драска едно същество с няколко ника, като КГБ, Распутин,преди изборите и като КАЛИТКО и като Аврора, което наистина ви вярва. Струва ли си толкова усилия от ваша страна, за една дръглива овца.

Попитали радио Ереван: С какво ще се запомни ББ. Отговор: Със Сергей Станишев и още : с вица , че на кривата ракета космоса й пречи.

БАТЕ БОЙКО, БЪДИ МЪЖ, НА ДУМАТА СИ ДРЪЖ! Нали ти каза, че за петролопровода "Бургас - Александропулис" няма да платиш и един лев, а вчера приведе цялата искана от Москва сума?! Ние може да сме кучета и свине, но не и маймуни. Помним повече от 3 минути, 3 дни ... ТРИ ГОДИНИ

И да допълня Дянков даде бонуси на тия дето са се занимавали с приключването на отношенията ни с Русия точно по тоя въпрос.

Не ти е виновен Цветанов ,че говори истини ,а погледни по реално и се вгледай в правдоподобните отценки за бездействащата съдебна система бат Бойко.

въпросния госбодин,като не му стане самолета сигур станишката му е виновен,ама не си признава-смешко.

Интересно, а себе си защо е прескочил като изрежда виновните за батака ?

Б. Б.:"Огледалце, огледалце я кажи, Свети Бойко ли виждаш ти?" Всички в тази държава сме грешни, защото виждаме само лошото в Бойко Борисов. А хубавото, колкото и малко то да е, сваля маските на мутрите, олигарсите, блюдолизците в България. Джеймс Уорлик пък прави видими кукловодите и "конците им", на които висят нашите компрадорски "управляващи". Всичко случващо се сега, смачква мирогледът на теисти и атеисти и ги прави реалисти ... веднага след като се отмият илюзиите им с "язовирна" или "речна" вода.

Цвъ-Цвъ е особено честен човек,само дето не можа да ни убеди за внезапното си забогатяване след влизането си в политиката.

Колко честен човек е Цв.Цв. не знам, особено след като така и не ми стана ясно кой какво е дал за 6-те апартамента...

стига с тези апартаменти. Всичките са придобити преди герб да спечели изборите и преди цц да е министър. Всички преди тях-емел,доган,станишев и брат му,мазната масларова и родните й, м.велчев, царя, овчаров и всички червени свини и родата им забогатяха след печелене на избори и заемане на държавни постове. Цвъцко как и защо ги има преди спечелването на поста и властта

Не точно. Придобити са докато Цецко беше в столичната община

Ега ти нахалството! Но,това е и добро за Цветанов!Сега ще й изкара кирливите ризи,но нека процеса да е ОТКРИТ! Да се види цялата пародия на съдебната система!!

Много добре! Ще видим кой, кум - кой, сват .... е, не става дума за свата на Цвъчко; ха-ха

Какво стана с братя Галеви от Дупница. От Декемри миналата година когато трябваше да се произнесът визшите съдии досега пълно мълчание. Срока за произнасяне отдавна мина. Мълчание.... В Дупница пак си е същото.... Въпреки присъдата на втора истанция те са на свобода... Страха отново се завърна в града. Няма промяна. Ккво очаквате от Евродоклада?

Общо 9 (девет) правописни и граматически грешки. Добро постижение за такова кратко текстче!

Това, че е така - така е, но нека сега г-н Борисов да си спомни когато не беше на власт, кой беше най-големия български ревлю в Брюксел? А сега да сме обединена нация:).

Браво! Той беше като космическа совалка в ЕНП през мандата на Станишев! Сега - реве! Като затихна гафа с 6-те апартамента , пак започна да си отваря човката! Мълчанието е злато! Не е необходимо да си развяваме кирливите ризи в съседските дворове!

Висш полицай блъска двама човека на пешеходна пътека и пита свой колега корумпиран съдия: - Какви ще са последствията? - Този, който с глава е разбил предното стъкло - пет години за нападение и опит за грабеж; а този, който е излетял в храстите - осем години: опит за грабеж и напускане на местопроишествието. коментар без коментар ...

Кучето си лае, кервана си вьрви Нищо не може да се промени тука защото няма воля за това Това положение е удобно и изгодно

Ей тия злобари от Брюксел докато не видят Масларова в затвора няма да мирясат! ;)

Не знам дали злобарите от Брюксел ще видят Масларова в затвора, но я видяха до Боко в Япония.

Руиз

Всеки има право на мнение, но ми прави впечатление обидните и грозни думи по адрес на министър-председателя. Въпрос на култура! Питам се защо цензурата в дир.бг пропуска такива обиди ? Нали точно това не трябва да се допуска !!!

А какво ще кажете за културата и възпитанието на министър-председателя? Аз не виждам такива!

много отдавна съм казала, макар и в непринудени разговори, че Цветанов ще изиграе лоша шега на Борисов, че той го дърпа надолу е ясно и на бебетата, но не разбирам защо Борисов се прави, че не разбира това. Аз не съм симпатизант на ГЕРБ, но е вярно, че за негативизма изобщо към тази партия огрона и ключова роля има Цветанов, както в страната ни, така и извън нея. Ето, днес се видя ясно. Как може да искаме другите да ни вярват и уважават като в собствения си двор /разбирай самата партия/ си нямат доверие и си играят игрите. Затова Борисов доста внимателно да се ослуша, огледа и осмисли отношението си и доверието си към въпросното си вице. Цветанов, г-н Борисов, не е за подценяване и внимавайте с него.

Борисов и ГЕРБ отново мерят с различен аршин. Когато той (Борисов) ходеше в Брюксел и носеше доклади против управляващата тройна коалиция, това беше в интерес на България. Сега, когато неговата опозиция прави същото, действията им са против националния, българския интерес. Не коментирам кой прав, кой крив в тези доклади, а двойния стандарт, който ГЕРБ прилага във всичко.

С тая тактика нищо добро не чака България. А такти ката е "Катуница"Значи няма да говорим за циганската престъпност, ще се правим че я няма и всичко е наред.И сега същата тъпотия.Има един честен и прям човек който казва истината за съда и той бил виновен за докладчето на Борисов. Значи и сега ще се правим че проблеми в съда няма , ше малчим и другия доклад ще е ок.Ех ако можеха с нещо тия доклади да помогнат на жертвите на престъпленията.Ама тях кучета ги яли както и всички българи.Важното е Брюксел да ни гали по главичките(тъпите)

iи все пак Цветанов е прав за кривосъдието и има огромна корупция в съда.Изпитваме го и днес

Той затова си назначи съдийка.

iи все пак Цветанов е прав за кривосъдието и има огромна корупция в съда.Изпитваме го и днес

Как до сега не pазбpа че не ставаш за тази pабота бе мой човек Вместо всеки ден да мисlиш с кого да се опpавдаешл иlи коя lентичка да пpеpежеш иlи с кого да напpавиш едно мачlе на футбоl иlи тенис да беше понаучиl някоя дума я на ангlийски я на немски но за това тpябва и акъl а не само с ядене

За филията с мас ли намекваш???

Пак Станишев му е виновен!!!Мандата му изтече и пак тройната коалиция и Станишев са виновни!!!Смешен и жалък!!!!

Червените циркаджии освен да забъркват компромати, бъркотия и чадър над корупцията от десетки години, е видно, че друго занимание нямат.

то и ББ така плюеше и спряха еврофондовете, но тогава това беше истина, а сега не е, така ли. И кое е лъжа, че изборите бяха зле или че ЦЦ прави глупост след глупост, или, абе трябва ли да изброявам всичките глупости

НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ЗАД ВРАТАТА, АКО НЕ СЕ Е КРИЛ ЗАД НЕЯ.

Така е,Цветанов да не се опитва да каже истината за крииминалния преход и неработешия и корумпиран съд,а да си мълчи както всички до сега ,че ще си загуби сладкя пост!

Физкулт- ура- ура - ура!!!

Само с доклади не се живее...

Уважаеми,за кого е тази демагогия?Кога Цецко Цв. ще си позволи да каже нещо,без да е питал Командира си?Та нали същия този Командир до вчера подчертаваше как Цветанов го пита за всяко нещо и как двамата редат пасиансите и как "логически" громят бандите?Най-важното е,че на Цветанов му държи дупето да се хвърли във всяка посока,която му е целеуказана и от това понякога има файда.

Точно такива като МироСлава Тодорофф са хората , които умишлено провалят съдебната с-ма и затова е тази им реакция, когато ги посочат с пръст. Кой се страхува от истината?! - Онзи, когото тя изобличава.

Лесно можем да постигнем забележителни резултати в борбата с организираната престъпност и корупцията- 99% от т.н. магистрати - съдии и прокурори , се изпращат в трудови лагери , ограбеното от тях се конфискува полза на държавата . Елементарно. Със здраве : )

"Отново, вече в трети пореден доклад, има препратка и към препоръките на групата страни за борба с корупцията към Съвета на Европа ГРЕКО, която още през есента на 2010 г. поиска законови промени за ограничаване на злоупотребите и корупцията при финансирането на политически партии и изборни кампании у нас." Това касае законодателната и изпълнителната власт. ЕК знае, че куфарчетата с пари от маржа на лихвите в банките, в които са насочени парите на държавните органи и предприятия продължават да текат към партийните каси!! Вкл. и на ГЕРБ!! В доклада не си говори вече и за желание на правителството да се бори с корупцията!!!

И предходните правителства имаха опозиция. Тя също непрекъснато се опитваше да ги клати и дори събори. Но никой не се оплакваше толкова много от този факт. Правителствата работеха и гонеха стратегическите цели на страната. Вследствие на това вече сме в НАТО и Европейския съюз. Всички са допускали грешки по пътя, но толкова сълзи и сополи не са разливали. ББ забравя, че от последните 22 години той е на върха на държавата 2 г. и 7 м., а преди това от 2001 г. до 2009 г. първи по ранг борец с престъпността (200 поръчкови и неразкрити убийства от МВР) и кмет на столицата. Той е бил и е активна част от този преход и нема нужда да се оправдава.

Такъв доклад е искал Борисов. След като Цветанов бил приказвал и това е допринесло за такъв доклад и след като Борисов защитава Цветанов, означава, че Борисов е искал такъв доклад. Сега да си ги динка. И Цветанов и докладът.

Мдааааа типично по Боковски. Все някой му е крив. Не че той не си свършил работата ама просто хората не искали да лъжат и мажат. Пък и като се замисля основния плювач по съдебната система е Цецко