Премиерът: За България дипломатичният тон не е валиден

Това е най-хубавият доклад за България, защото той вече е конкретен и казва директно нещата, каза по bTV премиерът Бойко Борисов по повод оповестения вчера Годишен доклад на Европейската комисия за напредъка на България.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: За България дипломатичният тон не е валиден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та така-аааа .... Ами хайде по точките : 1.Докладът е добър, защото дава конкретни констатации и препоръки ... които обаче хич не говорят добре ; 2.В доклада си има прецизно пръстопоказване ... е, наистина по брюк-селски ; 3.Засега държавното управление на България с нищо не е показало потенциал да стане какъвто-и-да-е ученик ; Показаното от него ( И надлежно доказано в Техническата Обосновка на Доклада ! ) е махленски шмекерии, шменти капели и тинтири минтири . -------- ... и някакси недоумявам защо се (опитва да се) заобиколи крещящата неотложна необходимост за ревизия/осъвременяване на Конституцията на Република България ?!

Добре, но не помислихте ли, че вече не може да има своеволия. Забравяте ли, че сме член на ЕС и не всичко зависи от Бойко. Това условие се отнася за всички държави, които са членки на ЕС. Та ние не сме робинзоновци, а част от света и сем длъжни да спазваме общите порядки. А напредъкът ще дойде с разбиране именно към тази наша принадлежност. Наистина хората се стремят, не ги хулете, а размислете. А за живеенето живея наистина в чужбина и затова имам по- реален поглед ърху това как се гради бъдеще. С търпение и толерантност.

Простете, мислеща -- ние обикновените данъкоплатци своеволия не вършим ; Тъпотевичните наглости ги `творят` точно онези-там шмекери, дето уж са ни избранници .

Дипломатите, които от сега нататък ще се изпращат да ни представляват зад граница, трябва да овладеят изкуството на речта на банчанския кратунчо. Така полека-лека ще въведем нов стил и стандарт на общуване и в ООН. Колко му е да реформира нашичкия и тази загнила къща.

мен пък ме е срам да гледам дръвници като Станишката и доносник Гоце. Хем грозни, хем нахални, като се казва. Но иначе големи специалисти - единият по съветските униформи, другият по история на БКП. Гоцката и доносник на ДС. Е, иначе и чеп за зеле не става от тях, ама нейсе.

Как не си омръзна и сам на себе си вече, бе човек?!

Как да си омръзне, като и той е като идола си - самовлюбен и прост....

тъпи прости ненормалници от ГЕРБ вземете си простака премиер и по асфалтираната лунна пътека вървете на...

Разбрахте ли от ЕС? Трябва да промените тона си - да слезете на нивото на Б.Б. и да говорите като него - по мутрински, че да ви разбере.

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, Държавник, политик - са мръсни думи, корупция, лъжи и страх царят, престъпността лети като куршуми, а правда, доброта край нас пълзят. Стремим се към високите етажи, към кулоарите на власт, елит; достойнство, скромност, чест са камуфлажи, "ЗА СЕБЕ СИ ДА ТРУПАШ" днес е хит. Агресия и злоба ни заливат, децата вече книги не четат, мечтите в наркотика те откриват, насилия и кражби се множат. Компютри информация складират, но малко знаят хората, уви, ненужно всички бързат, зле планират, все нещо куца, нещо не върви. Да трупаме години към живота, не влагаме в годините живот, реформите буксуват в глуха кота, по-беден става нашият народ. Във вярата си често лицемерим, човечност губим и от ден на ден със злобна ярост търсим да намерим единствено за себе си рефрен. Превърнахме се в долни егоисти, забравихме какво е милостта и с мислите, с делата си нечисти така ще си умрем сред суета. ЗА ВСИЧКО ТОВА ВАШАТА ВИНА Е ОГРОМНА!

Много си добър. Кога ще издадеш стихосбирката?

Да се стихоплетства е оригинално, но в младежкото бСП авно много четат поезия от времето на социалистическия реализъм. То това, социалистическият реализъм е малко като морското свинче - въобще не е свинче, но пък няма и нищо общо с морето. Но стилът е същият, като на онзи партиен поет дето екзалтирано беше написал за Партията ".... и ти си права, когато съгрешиш дори...". Така си мислеха културтрегерите - и най кривата линия е безкрайно права, щом е успоредна на линията ан Партията. Аз лично предпочитам поезията на Лермонтов и Есенин. Не бих се отказал и от поезията на Д. Дебелянов и Лилиев. Но такива изблици на интелектуален онанизъм в областта на стихоплетството ми напомнят на леко циничните стриофи на друг един поет Пеньо Пенев: "Пръднята е божествен дар, че само здравият пърди, а щоме гръмка и тържествена, тя, братя никак не смърди." Е, който иска може да прочете и цялата "Ода за пръднята", ама да я публикува по форумите, много ще се разсмърди.

Запретвайте ръкавите, ГНЕВЕН ! (, но не за перо -- визираните от Вас ни четат, ни разбират ) Животът е днес !!! ( Вчера -- си замина и трябва да сме си взели поуките , а утре -- трябва да видим резултатите на сътвореното от нас днес ! )

"Това е най-хубавият доклад за България..." Леле, леле! Ако вземат някога и нещо добро да кажат, Бойко място няма да може да си намери на земята от надуване. Направо ще лети из астрала.

С риск да бъда оплют смятам ,че нещата не могат да се кажат по-просто и ясно.Съвсем друг въпрос е дали този тоталитарен резерват(съдебнаата система)ще допусне най-после да бъде реформиран и да работи прозрачно законно и бързо.

Колко хубаво ще бъде, ако качеството "злоба" не съществуваше. Особено между себеподобни. Не разбирам / сигурно защото съм тъпа, случва се да го казват по форумите/, но уж сме един народ, живеем в една държава, а когато трябва да се решават важни за народа ни проблеми се започва плюене срещу тези, които се стремят към доброто. Говоря за явното добро и понастоящем. По- добре би било вместо да критикуваме да помогнем. Нормално е да има и недоволни, защото все на някой няма да му изнася това или онова правителство, но тъй очевадно да се пречи е недопустимо. Вижда се, че като цяло има подобрение в системата ни, ако мога така да кажа, но е ясно ,че не може изведнъж всичко да си дойде на мястото. Просто оставете ги хората да си работят спокойно , потърпете още малко, защото има за какво и нещата ще бъдат различни. Тук казвам кураж на правителството и дано успеят да превъзмогнат неприязънта на БСП-то и подобни.

Помага се на човек който иска помощ защото е осъзнал че неможе да се справи ама на "слънце" как да помогнеш?

Помага се на някой, когото виждаш, че се мъчи и опитва да оправи нещата. Но как да се помага на човек, който сам не знае какво иска да направи? И още нещо. Стига е изпълнявал заръките на ЕС или на някой, който му мери ширината на гърба и му казва "браво", а да се захване да изпълнява онова, което е обещал на избирателите си. Въпросът не опира до БСП, ДСБ, СДС или разни други политически креатури, а до това, да се прави нещо за България. Тогава няма да са толкова много тези, които го "хулят".

Първо, госпожо, ГЕРБ нямат капацитет да оправят каквото и да било. Нямат. И второ - като ги редите така за разбирателство и сътрудничество, Вие къде живеете? Не чувате ли, как всеки ден ГЕРБ и най-вече началниците - Б.Б. , Цв.Цв. и другите, нагнетяват постоянно напрежение между хората и омраза и ги насъскват едни срещу други. Значи те така правят, а към тях всички, обаче, трябва да проявяват само съглашателство и никаква критика. Не е редно това. Никак даже.

Не съм ГЕРБ-ер, но пък и не се чувствам нагнетен с напрежение. Май е време да погледнем себе си, преди да гледаме другите, а? Може и да бъркам...

Аахахахах, Педерас... Комунягите по същия непукистичен начин говореха преди 3 години за кризата и се насраха.

боже , прости , че споменавам името ти , той си вярва ! даже не осъзнава колко смешен и прост е в очите на другите .

BIG AL, пак ли си ти? По запетайките те познах. Къде са ти главните букви?

Борисов трябва да бъде предложен за Нобелова награда за най-голям фукльо и празнословец.

Боко, народа те мрази, ЕС не те обича, само Уорлик ти остана, ама докога ли ?

Мрази, мрази, колко да го мрази. На всички избори напоследък ББ събира 2,5 пъти повече гласове от бСП. И повече гласове от всички останали. И кой народ? Насрани пенсионери от партийните клубове на БСП? Или лумпени с фланелки на Че Гевара. а може би крадливи цигани. Във всички случаи номенкалтурата ан БСПБКП, и младежкото БСП на престъпника кирил Добрев. С две думи - лош материал.

Ами то освен този народ, който си описал останалото е безгласно малцинство, така че колкото и да жалиш по премиера, той е там, защото "лумпените" го търпят.

Бойко е велик. Който не го харесва е разбойник и крадец!

Празноглава Фенке, заради такива като теб страдат сега нормалните хора в България .

Да бе, 20 години страдаме заради Бойко, я марш, завиждаш му, че е готин мъж и комай единствен МЪЖ в управлението през тия години. Ми писна ни на нас жените в България, хем страдаме от недоимък, работим на 2 места, щото мъжете ни, не можете да издържате семейството, пък и 20 години гледаме идиоти! То не бе, Гейчо, то не бе треперешият от алчност Кобургчо, то не бе лудия Ганчо. И най-после МЪЖ, ПАК ЩЕ СИ ГО ИЗБЕРЕМ!!!

Ха-ха-ха! Ти ме разсмя. Блазе на мъжа ти. ;) Само, между другото, все пак любимият ти Бойко не е турен за победител в мистър Мускулатура или мистър Еротика, ами е Министър-председател на цяла държава, а за това се изискват по-други качества.

Да не би да го пробва вече?... :-) Да ти имам вкуса. Май ти е само в устата.

Какъв мъж бе? По-голяма П...А от тоя няма. То и затова си го харесвате де..... :-)

От името на коя държава, говориш , бе, примитив криминален?? От името на ИПОН или държавата Правец-управлявана от руските агенти ??От името на ТИМ-държавата или ДС-БКП държавата ?? Какво общо имаш, крими , ТИ , с нормалната държава.. Кога в бандите, си учил , работил или си се борил за НОРМАЛНАТА държава..КОГА ?? В Симеоново ли изучи за нормалната държава ?? Или когато лепеше лепенките с ИПОН ?? Компир, изглежда си се взел насериозно ..:))

"Повторението е майка на знанието" - знаят ги тези неща в бСП-то и овтарят ли повтарят. Превърнали са се в повтарачи. Като цигани на 16 години в първи клас. Майка на знанието е повторението, но и баща на затъпяването. И това е една от причините БСП да са толкова тъпи. Наред с четенето на произведенията на специалисти по съветски униформи и по история на БКП, наред с ходенето по партийни сбирки, наред с "челобитието" пред Русия (съжалявам за руския термин, но няма точен превод на български. "Дупедавство", не е точно такова.) симпатизантите ан бСП затъпяват с всеки изминал ден. И всякакви напъни да изглеждат малко по-интелигентни ги прави колкото смешни, толкова и жалки.

А бе човече, научи се, че преди препинателен знак на се слага интервал. И с тия главни букви, не само, че не акцентираш, ами направо не се чете. Дай набързо на Позитано да ви спретнат един курс по четене и писане. На повечето са им дали списък с постове и само правят копи пейст. И ето един проявил инициатива, ама нищо не му се разбира

Ако ще говорим за грамотност, то положението с герберите и поддръжниците, е направо отчайващо. Така че, не гледай сламката в окото на другия, ами вземи та направи курс нещо по елементарно ограмотяване в ГЕРБ.

Инфраструктура..магистрали..пътища....спортна зала...стадиони....околовръстно....метростанции... мутри по очи на земята... Трактор в ареста.... отзовани ченгета от ДС....Черепа,Банев,Гергов,ред сълзи,ред сополи..... край на изборния туризъм...40% по малко автобуси от Турция.... Правителство на малцинството....смелост...кураж....политическа воля.....възстановяване на държавността.... Костов,Доган,Станишев,Първан в един отбор.... БЕЗЦЕННО! Има неща,които не се купуват с пари! Ааах...колко лесно е да бориш форумни плъхове,щом фактите са на твоя страна! :)))

Надявам се казаното от Красимир да е саркастично и е наистина тъжно, че има бавни хора (да не кйажа нещо по-тежко) които дори не осъзнават, че Герб са най-корумпираното, неуспешно и вредно правителство от началото на прехода. За невярващи-вижте корупционните скандало, договорът с Шеврон за унищожение на питейните ни източници и 4% от територията ни без екологична оценка, абсурдите около Евро+ и всичките мутренски изпълнения на Рапона.

от БСП(БКП), ДПС и т,.н. Опази ни и държавата (доколкото я имаше)! И това е благодарение на ГЕРБ! Ако беше останал Станишев и компания - Гърция щеше да се движи вече по отъпкани пътеки! Но нас нямаше да ни спасяват, защото не сме в Еврозоната!

от БСП(БКП), ДПС и т,.н. Опази ни и държавата (доколкото я имаше)! И това е благодарение на ГЕРБ! Ако беше останал Станишев и компания - Гърция щеше да се движи вече по отъпкани пътеки! Но нас нямаше да ни спасяват, защото не сме в Еврозоната!

реве червенат пасмина. и псува. Това е добре.Много добре. Значи това, заради което българите избраха ББ малко по малко започва да се случва - БСП бива навряна ан Мурджо в ауспуха. Нещо, което досега никой не направи. Е, така трябва да става. Българинът мрази БСП и се кефи да гледа как ББ ги мачка. И ако ББ съсипе бСП и компания, следващият мандат му е в кърпа вързан.

И такъв да е отново БОКО ще го интерпретира като критична бележка, която е ясно казана и се знае какво точно да се прави...

Новината за силнокритичният доклад на ЕС по отношение на България е е отразена и в "Ню Йорк Таймс". В коментарите на рускоезичен сайт към нея един читател пише: "...вспоминается мне притча болгарского гида. 21/07/2011, 09:57 Мы, говорит, были в составе Османской империи. Империя развалилась. Вошли в советский блок - СССР распался. Сейчас в Евросоюзе. Когда он скончается, будет кандидатствовать в США...".

БСП-то четат само руско-езична литература. Не че го говорят руския толкова добре, но поне мъничко разбират. Докато с английския съвсем хич ги няма. Те дълго време си мислеха че не американците, а руснаците са кацнали на Луната. Уж тайно, уж много секретно. А истината е по-простичка - преди точно 42 години Нийл Армстронг направи първата стъпка ан Луната. А на вчерашния ден спускаемият апарат "Игъл" на "Аполо-11" кацна на Луната. Целият свят разбра, само нашите тъпанари не го отразиха. А руснаците и след повече от 40 години не са кацнали. Май китайците ще ги изпреварят. Ама като се чете много литература на русдки, така става. И поне да беше "Архипелаг Гулаг" на нобеловия лауреат Солженицин, а то сводките на КГБ.

Луна 1 първият космически кораб, който напуска околоземна орбита 2 януари 1959 г. Луна 2 първият апарат, направен от човешки ръце, достига повърхността на Луната, въпреки че не оцелява след кацането. Луна 3 първи снимки от обратната страна 4 октомври 1959 г. Луна 9 първото в историята безпилотно меко кацане - февруари 1966 г. Луна 10 първи изкуствен спътник на Луната - 1966 г.

Кажи бе , руски слуга , как върви покриването на ЛУК- за неспазването на Закона ?? Каk са приятелчетата от мафията- ТИМ и златевчето , как са ДС-кандидат кметовете ти , ::)) Ти ли , Рапон за демокрация и морал ще говориш? Как е оная , с която откраднахте стотици милиони , мафиоте ?? :D :D :D Гледам вчера си чел почти един час !!?? Стига ти за този месец..:))) Примитив :))

Рапоне, с еманципацията си от ТЕБ мутрите , мафията , ТИМ , златевци , герговци , вифаджиите и симеоновците , фуражките от ДС т.н. ,МАРТИН ДИМИТРОВ може САМО да СПЕЧЕЛИ..:))) Все пак , Компир , НЕ всички сме от ИПОН или сик , от Симеоново или ВИФ-а.. ИМа и НОРМАЛНИ граждани, освен простолюдие , в България ::))) :D :D :D Kak е ЦветИто , пере и мангизите ?????

Браво!

Ще видим как ще квичи ББ като вече не е на власт, сега е лесно.

Както сега Квичи Джоган и Съселчо

За пореден път от ЕС ни критикуват, но БОКО си мисли, че го хвалят - не мога да повярвам какъв премиер имаме.

От ЕС ни критикуват откато сме влезли в ЕС. Даже от по-рано, още като кандидати. И как няма да ни критикуват когато има защо. Не може някой като Ковачки да е откраднал 16 млн, и да го осъдят условно. И като абсолютна гавра - да плати глоба от 20 хил. За 16 млн - 20 хил глоба. Смехория. Или пък случая с доц. д-р Тракторов - по лично указание на доносника на ДС агент гоце съдът го пуска. И не е само той. МВР го хваща съдът ги пуска а бандитите продължават да действат. Не един и два са случаите. ББ епоказал че той държи здраво юздите. И по отношение на Правителството проблеми няма да има - който си позволи да не въши работа изхвърча. Поне досега е така. Но и в съдебната система и прокуратурата трябв ада се въведе този метод. А не "нашите хора" на "топлите местенца" с големите заплати да не ги пипаме. каквито и ще безобразия да правят.

МОЛЯ КОМЕНТИРАЙ ТОВА Младият собственик на Кремиковци го препродаде

Те му казват да си ходи...той си мисли че това е най-хубавия доклад...какво иска тоя човек да се махне... шашките били игра....ами при следващите шашки, ако загинат кучетата му в двора в Банкя пак ли ще е игра !?

Казват му да си ходи от ЕК на доносник Гоце и на 20 дипломати-доносници ан ДС. И на Станишката му казваха да си ходи. За Бб такова нещо в доклада няма и намек. Пък и в ЕС не са глупави. Той лесно ще си отиде ББ. Но кой ще дойде? Доган + Станишко? Или с добавка бай Иван Мангъра. БСп трябва да свикнат с мисълта че ББ ще стои още 2 години. най малко. Защото при такава политическа импотентност на бСп и компания и следващите парламентарни избори са му вързани в кърпа.

Вие като предводител на писачите на ГЕРБ, няма ли да научите нов репертоар. Нещо ново?? Нещо смислено?? Имам чувството, че пише бавноразвиващ? Ама то какъвто му шефа такива и служителите. Прочети поне Винету.

това беше върха - Боко Тиквата срича доклада на ЕК пред депутататите от ГЕРБ, повечето дремят, а той ги светка как да тълкуват безкрайно ясните констатации! Третира ги като деца- дебили, каквато всъщност е и оценката на ЕК...

A те не са ли дебили щом му ръкопляскат на всяка глупост, щом го имат за "юнак" след всичките му издънки, нали са безделници само за парички и да си пазят местата.

Ох, картуно проста герберска, Бойко и Доган вече бачкат заедно, само Вие редовите гербери не сте разбрали. ДПС и ГЕРБ гласуват заедно в ЦИК и вчера гласуваха двамата скандални прокурори за ВСС, това е много по-ясен индикатор от какъвто и да е било вот на недоверие.

ЗА ВСЕКИ УЧЕНИК НАЙ ВАЖНОТО Е ДА УЧИ, НЕ ДА ЗУБРИ! А СЕ УЧИ С РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ, ПРИЛАГАНЕТО ИМ НА МЯСТО! НЕ САМО В МАТЕМАТИКАТА ИМА ЗАДАЧИ! НАЙ ВАЖНАТА ЗАДАЧА СПОРЕД МЕН Е ДА СЕ СНЕМЕ ЧАДЪРА НАД АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОЙТО ИМ ДЪРЖИ ПРЕЗИДЕНТА! ТРУДНО, НО С ПОВЕЧЕ МОЗЪК СТАВА!

Ама ти как разбра, че Ал.Петров е престъпник? Защото го каза, "чистият като сълза" Цветанов ли? Ясно. Гледай случайно да не попаднеш и ти в някое СРС и да те лепнат един хубав етикет, пък върви се доказвай после. Какво мозък ли? Откъде? Няма. На ГЕРБ и в склада няма.

По думите му(ББ) България е оценена от ЕК като упорит ученик, който има воля, желание, но още няма достатъчно знания и възможности, т.е. упорит, но тъп ученик. По добре "ученикът" да беше умен, но мързелив- тогава има шанс да се случи нещо по-добре, но тъпотията е нещо безнадеждно....

Тъпотията е неотменим белег на членовете и симпатизантите на БСП-БКП. Дали поради тесните им връзки със СССР, дали поради омразата им към американците (ако ги питаш защо ги мразят трудно ще ти отговорят), но тъпотата на БСП е факт. Напоследък гарнирана с инфантилизъм под влиянието на видния специалист по съветски униформи Гей Дмитриевич. Трябва да има баланс между талант и трудолюбие. Защото мързеливият талант просто пропилява таланта си, докато трудолюбивият тъпанар си мисли че е постигнал всичко, а всъщност крайният резултат е нулев. Мързеливият гений има начин да го накараш да постига резултати. При трудолюбивия тъпанар това е невъзможно. БСП са тъпанари. Кои от тях трудолюбиви, кои откровено мързеливи - но максимума който могат да достигнат е специалисти по история на БКП.

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!!! ТИ ГО ПЛЮЕШ ТО СЕ ХВАЛИ!!!

Бойко сигурен ли, че преводачите са ти дали същия доклад, а не нещо друго?!?

Сам си го е превел .... на неговия език

КОГАТО НА Г-Н БОРИСОВ МУ ЛИПСВА "НАЙ-ВЖНОТО", НЕ Е ПРЕЦЕНИЛ, ЧЕ ЕВОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОТДАВНА Е КАЗВАЛА ДИРЕКТНО, А СЕГА МУ ШИБВА ШАМАР, НО ДЕЛИКАТНО, С ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА. КОЙТО Е ЧЕЛ ДОКЛАДА НА ЕК, Е РАЗБРАЛ ТОВА.

е боко тиквата определено ще остане в историята - това е най-тъпото говедо, заставало начело на страната! в сравнение с него Тато е истински аристократ и професор!

Точно и ясно казано от доклада на ЕК и от премиера Бойко Борисов.Сега жече може да плюете и да кълнете на воля.Знаме че го желаете.Аз лично се радвам че това правителство ни управлява,защото вече виждам някъкъв ред.И постепенно ще си стъпим на краката.

Какъв някакЪкъв ;) ред? Че съвсем бързичко забогатяват ред-поред ли от ГЕРБ? Хората масово обедняват от ден - на ден, страдат от увеличената престъпност и т.н. Нещо да кажеш?

БСП нищо не правеше и докладите им бяха само "червени". Наистина е най-добър е до сега. Но не означава че е "ОТЛИЧЕН". Има още много работа

Същите си бяха и преди, винаги е било "благодаря че се опитвате, ама няма резултати"... стига простотии, престъпността се увеличава а кризата се задълбочава (по ваша статистика).. какво добро има в доклада на какво се радваш ?????????

Същите бяха докладите, ама май се възмущаваха след публикациите им, че не били за пред пресата и за пред простолюдието.

Потресен съм от видяното по новините снощи ! 117 депутати слушат като първокласници как им се чете един доклад, натъртва и повтаря им се отделни пасажи, а някой дори подремваха ! Имат ли тези хора капка достойнство и няма ли поне един да се изправи и ясно да заяви позицията си ! Явно вече няма държавност, няма парламентаризъм, а само едно меркантилно мислене . Вече е началото на края и отново сигурно ще градим т.нар. демокрация !

Ми г-н учителю, като не могат да четат депюфтенца тутатете, да им метнем лъжица лютеница за гарнитура, а кво ще кажеш?

Питам се каква работа им вършат на депутатите от ГЕРБ онези IPOD-и, които преди време им ги раздадоха ? Защо се съгласяват като на олигофрени да им четат доклада в парламента, вместо сами да направят същото, като мислещи и живеещи хора през XXI век ?

Това, че пожарникарят е глупак, клевета ли е, или е държавна тайна?

Този самодоволният на снимката, каквото и да каже, всичко е обратно на това, което казва! По-нагъл човек от Пожарникаря няма, няма и да има! Те го плюят, той казва, че дъжд вали! Е, на такъв гьонсуратлък, здраве му кажи!Само не знам,у докога ще го търпим?

Има няма още 30 години, така че може да се гръмнеш още сега и да направиш услуга на всички!

На кои всички да направи услуга на Вас тъпите гербери, дето не можете да мислите ли?!?! редиците Ви оредяват постепенно, а вече се хванахте за палците и пред Доган, пътят на долу започна.

За гръмването, добре си го измислил, но няма да стане, то вие гербаджиите сте свикнали всичко така да решавате, по мутренски а и нали любимеца ти пожарникар е мутра, така че грабвай ибрика и отивай да ги подмиваш!!!!!

Тази сутрин мутрата беше подозрително кротък. Предполагам, че са му набили чембера от Брюксел или е получил инструкции от генерал губернатора Уорлик да се държи по-прилично.

Кой те избра бе тъп рапон такъв. Кои ръчички посегнаха към бюлетината ти. С какъв акъл го направиха, та сега всички вкупом да си бием главата в стената и да гледаме как се подиграваш и мачкаш хората. Дано приказката "Човек се учи от грешките си" наистина да е вярна и колкото се може по-скоро да поправим най-голямата грешка в историята на България. ГРЕШКАТА БОЙКО БОРИСОВ.

Ами скоро ще имаш право на поправителен

Литко-Калитко, що се пенявяш толкова бе, приятел? Кой избра Бойко, е не са твойте "нежни" ръчички. Пак ще си го изберем, щото не ни мачка той, супер Готин е, мачкаха ни ръчичките на Гейчо, Ганчо-Боздуганчо и Кобургчо-Мунчо. А, то не бе Орешарчо-Седянчо, Миленчо-Велчо, Метемчо-Емелчо, Масларка-Златарка и прочие "Величия"! Ти, кво, пак ли с "нежните" ръчички ще гласуваш за тях, а Слънчо?

Това се казва Гьонсурат!!!

Боби, каквито и да ги приказваш - нанайси глас за тебе повече! Същият си като другите.