Явор Дачков ще съди премиера за клевета

Граждански иск за клевета ще заведе журналистът Явор Дачков срещу премиера Бойко Борисов заради твърдения за манипулиран запис.

Обратно в новината

Коментари - Явор Дачков ще съди премиера за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз също ще съдя г-н Дачков. Той напълни средата в която живеем с лъжи, флашки, мръсотии, медийни инсинуации, които може да прави. Поради тази причина смятам да го съдя. От него ми се повдига душевно, той е язва за нормалния човек. Този "никаквец" смята че ще ни занимава само със себе си, сякаш си нямаме други проблеми. Яворчо, ти си едно душевно НИЩО, така че готви се да те съдя до дупка. Къде....? Това вече е тайна. Ще бъде изненада за мръсната му душа - неговата и на господарите му.

Затвор за Боко! Там му е мястото на мутрата контрабандист!

Опазил ме Господ, ако някой помисли, че ще адвокатствам на Борисов, но Дачков наистина е феномен! Той е еманацията на продажността на българската журналистика, че и на така наречената българска интелигенция. Неговият изумителен лупинг, неговото невъобразимо ПРЕОБРАЖЕНИЕ ...негосподне от демократ в подлога на мутрите и престъпните ченгето-мафиоти, наистина е достойно за Гинес!

А аз си мисля, че на самия Явор Дачков би му се отразил добре един законен престой в панделата. И физически и отрезвяващо... Засега се проявява само в собствения си фалшив си свят.

Сталин! Всички в ареста! Кка така ще разконспирира Бащицата:))))

си прав!

Не сравнявайте Боко с А. Петров! Не прехвърляйте Бочевата биография на Алексей! Когато А.П. е ловил престъпници, другия е изнасял амфетамини и гориво....

...... и е произвеждал нелегално цигари!

си!

Мутрата отдавна трябваше да си отиде от властта и в България поне икономиката щеше да почне да се оправя , а не да си остава контрабандна и корумпирана!

Дачков е един от малкото достойни и талантливи журналисти в България. Абсолютно демократично е да си защитава човешките права и достойнство! Дано имаме повече такива българи, за да просперираме....

Някой да ни припомни лъжите на Първанов? Къде беше Дачков.

Когато Дачков в "Гласове" разкриваше едни афери, ти явно си бил в утробата на майка ти:)))))

Не съм фен нито на единия нито на другия нито пък съм привърженик на конспирациите, но фактите са следните. След излизането в публичното пространство на тези СРС-та, скоропостижно се спомина от инфаркт Михаил Михов(Мишо Бирата), като оставил огромни задължения към кредитори и банки. Едно момиче от Перник, Мирослава е отвлечена с цел откуп, но е убита веднага след отвличането. Заловеният похитител, който си е признал всичко, мистериозно се самоубива със счупени пръсти и с белезници и МВР дъвчи като двойкаджия на изпит. Другият похитител е в психиатрията. Свързващото звено между двата случая е, че сестрата на Мирослава е приятелка на биологичния син на въпросния Мишо Бирата и той е получил огромно наследство неизвестно от къде. А ако Мирослава е била на някое неправилно място, по някое неправилно време и е чула някаква неправилна информация?

"едно си баба знае, едно си бае". Или "едно си Мая знае едно си лае". Червенно-кратунковците во главе с доц д-р Тракторов и неговия палаш Явор Дачков пак подеха старата песен ан нов глас - искат оставка. Не им стига че на изборите изкарака пшо половин процент, не им стига че никой не ги приема на сериозно, ами се опитват да с еправят на интересни. Явно тиражът на "Галерия" доста е спаднал, а приходите на доц. д-р Тракторов са понамаляли. И тия двамцата с еопитват да се правят на интересни като с езаяждат с ББ. Ама този път май ще отнесат шамарите. Яне ги отнесе и се кротна - видя че срещу ръжен не се рита. Пък и на изборите стана смешен. А зайграването с БСП му донесе само негативи. Уж щеше да уволнява ББ, пък доц. Семов събра има-няма половин процент - кажи го 100 пъти и нещо по-малко от кандидата на ББ. С такъв резултат не само че не може да уволни ББ, ами и чистачката на Позитано 20. Нещата са ясни - някой се опитва да се прави на интересен. И става смешен.

Неграмотник! Какво значи ""..изкарака пшо...", "еправят", "еопитват" и т.н! Кога ще ви ограмотят бе гербери! Днес още едно трупче изплува от една река! Хапвате ли пържолки вече!

Ехооо, откачалко, заплашваш ли някой? Какво ще му направите с Боко? Ще Ви се размине ли? Или специализирания съд ще работи за такива отрепки като теб, т.е. ще си един от бъдещите клиенти....

KGB :научи да пишеш,бе човече-и стига си натрапвал мненията си!"На всяко гърне похлупак"това си ти,злобееш,обиждаш всички които имат различно мнение от твоето, а то е омраза .Познавам доста хора като теб,почти всички са бивши ченгета и подлизурковци.Сигурно и ти си такъв.Да си жив и здрав!

Дачков за гражданската ти позиция! Голям си човече в сравнение с лилипута Борисов!

Как лошо мирише! Герберите всички се изпуснаха:)))

е за истината гербери! А тя не е лицеприятна за вас! Само така Яворе! Съди до последно!

Дачков! Ако тук не успееш давай в Страсбург! Там няма съдии като Янева, семейната дружка на Цвъцко, нито като новата зам министърка на правосъдието, която осъди журналисти, че разкриват корупция! Те от своя страна осъдиха България в Страсбург! Давай пич! До дупка! Нормалните хора са с теб!

Дачка, ша видиш мангизи га цъфнат налъмите, нали знайш! Ти кажи кво става с ресторанта, дето Костов го даде на сестра ти - няма скрито-покрито!

Мутрата в пандиза това заслужава контрабандиста!

ако не беше жалко , щеше да е смешно.няма ли друго занимание за този "мастит" журналист , освен гражданско дело за клевета, което навремето беше наи любимата садебна тажба на циганите./когато имаха повечко пари/

Сампатизантите на Герб тръпнат,почват да се ядосват, даже някои тайно се надяват и се умоляват със сълзи на очите и с разбити сърца ДА НЕ СЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА ЗА СРС-тата Отворете си очите!!!Вие е сте болни от стокхолмския синдром-(жертвите са силни привързани към престъпниците) ФАКТ Е:министър-прецедателят е хванат в корупция!!!!

какви са тези умозаключения ? Къди видя хванат, къде видя пори, къде видя корупция? Това, че гоце помолил Бойко да му свърши работата? Значи гоце е платил. Щом е платил гоце са виновни и двамана. И защо мислиш, че някой тръпне от този шарлатанин? Той и Алексей казваше че ГЕРБ се плашат от него. Защо ли не видях и един уплашен? На изборите го смачкаха и сега ще стои пред Темида докато му вземат паричките откраднати от народа.

Освен Явор Дачков по този начин да вдигне рейтинга на Бойко, няма какво друго да се случи !

Малко извън темата - днес влизам в офис на БулИнс и гледам по стените - на първи ред БулИнс, БулИнс, БулИнс... нормално, но отдолу на втори ред - ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ, Борисов, Борисов, Борисов... че и с автограф даже. Ей така, да разведря обстановката малко.

до стив мръсник от всякъде

Оказа се че в България подслушват дори и министър- председателя И ТО- БЕЗ ДА ИМА ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ НЕГО. Така става, когато няма закон за следенето и подслушването- да бъдат извършвани само от държавата и от хора които са получили права за това, но и ТЕЗИ ХОРА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА НАПРАВЕНОТО ОТ ТЯХ. А сега какво става- всеки бандит може да подслушва и следи. Има полицаи които с рекет и изнудване, в група с осъждани престъпници си докарват допълнителни доходи. Као онзи прокурор от Хасково, който уж чрез детективска агенция( а всъщност това са си били обикновени мутри) подслушвал любовницата си, която е съдийка, а от там и други хора. Подслушването и следенето са като носенето на оръжие, а дори и по- опасни. ДОКАТО НЯМА ЗАКОН ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА ПОДСЛУШВАНЕТО И СЛЕДЕНЕТО, НЯМА КАК ДА СЕ СПРЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.

заядлив,досаден и безопасен като конска муха!Навярно това е причината да яде шамарите от Люба Кулезич и да си омита партакешите!Да ходи да разправя простотиите си някъде другаде!

този може и мен да ме сади за обида но тои и онова нещастие карбовски са наи долните хора в бг когато ги видя или чета нещо за тях парво отивам да повращам гнусна работа и като маже и като юрналисти и надявам се този пат да пубвикувате мнението ми

Толкова си проста и неграмотна! Ужас!

Това рядко г---о Дачков,пак се размириса...

НАГЪЛ КАТО ГОСПОДАРЯ СИ . Мишките танцуват, докато котката се изтяга пред камината.

Да не мислите, че Дачков е измислил това- просто му е наредено -да си заслужи париците. След провала на президентските най-сетне измислиха с какво да се занимават

Кой е Явор Дачков ,че ще съди премиера.Преди години беше подлога на Иван Костов сега на Сергей Станишев.По толям клеветник от него не виждам,ако всеки до сега го съдеше той доста пари щеше да плати.По добре да си затвори плювалника ,че става отвратителен "журналист".

Дачков ти си най големият боклук който познавам Къде ли не беше лиза задника на Костов той те изрита беше в най различни вестничета беше с бабичката а засрами се най накрая Не си и някакъв кой знае какъв журналист Догажда се на хората от такива като теб

И тоя се боядиса.В основата е ТРАКТОРА.Къде беше до сега та не повдигна този въпрос,а сега заедно с к....та Патрашкова сте се заели да компрометирате ББ.Вие гадни лизачи каквоп направихте за Б-я -НИЩО.Е тогава си затворете лайняните усти.

НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА МЕ ЗАПОЗНАЕ ПО-ДОБРЕ С ЛИЦЕТО ДРУГАРЯ ЯВОР ДАЧКОВ.ЧАКАМ.

Дачков,хайде спри се най-сетне.Оставете ги да работят.Ето Патрашкова се кротна вече.

Още веднъж, браво Дачков!Дупедавщи в България много, като тези наричащи себе си честни! Браво на смелостта да скочиш срещу мутрата контрабандист и всички групировки поддържани от мафиотската герб!

Браво Г-н Дачков!!Всички знаят кой е мутрата ББ но не смеят да кажат това на глас!!И този така наречен премиер продължава да говори и върши глупости не само в България!До кога???

Докато не приключи пълната лустрация за такива измети като теб.

Тоест, абсолютно нормално е премиерът на една държава да нарежда на шефа на митниците да оставят на мира приятелят му милионер. Виждам, че двойна става работата. След лустрацията на тия, ще трябва да ви изметем и вас. После вече ще започнем да се превръщаме в нормална държава.

Явор Дачков ще е морален победител в едно такова дело, ако го заведе. Но, юридически ще го загуби и ще плати голями разноски! Съдийте знаят да тълкуват законите и така, че на черното да кажат бяло и обратното, при това неоспоримо! Едно официално решение на съда, че записите са автентични би означавало и сезиране на Прокуратурата с последващо подвеждане ген.Бойко Борисов под отговорност за търговия с влияние и неизбежна присъда! Това, докато е на власт ГЕРБ и правителството е негово, не е възможно да стане! Няма такъв съдия! Няма и да има, който да осъди ББ, по този повод!

Дачков го мислех за честен журналист ,но като видях кого обслужва /Трактора/ мнго си промених мнението за него. Корумпиран и то ва високо ниво . Падна ми много с Патрашкова. Започна да приказва това което е изгодно на мафията.

трактора не прощава давай

Разбира се че е манипулация! Как иначе митничарите щяха да напуснат обекта!

Браво Дачков, на днешното време трябва много смелост за да скочиш срещу мутрата контрабандист! Желая ти успех!

Браво на бате Бойко. България е с теб.

Какво браво?!Срам и позор е за Дачков, че се продаде на мутри за пари и служи на престъпници

Браво на Дачков краино време е Б Б да си похапва паржолки в затвора и дано там да прочете и некоя книжка!

Може и да я оцвети. На книжката пише от 7 до 10

Прав си! Тая горчива манджа така си и остана на котлона, въпреки че прегоря доста. Никой вече и дума не обелва за шестте мамини супи на Цветанов, те пък вкиснаха направо.

Навремето Р.Петков и Атанасов по повод тези СРС-та казаха че автентичните са унищижени така, че няма с какво да се сравнява.Имитиране на гласове винаги може да се направи.Дори и на Дачков гласа така могат да го наредят че свят да му се завие.

ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ, БРЕ! ДА НЕ БИ ДА СИ УШЕВ, КОЛЕГА НА ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО?

А ти си слуга на тракториста май

Такова имитиране не е възможно... на запад лабораториите потвърдиха че записите не са манипулирани.... МУТРАТА е ченга от ДС и селянин - без класа, това показват записите...

Дачков се закани, че ще иска голямо обезщетение за клеветата. ЗНАЧИ ВЕЧЕ НЯМА ПАРИ ДА СИ ПЛАТИ. :-)

А бе вие луди ли сте ? Дачков може и да е всякакъв .Но истината е ,че примиера тогава искаше да има чадър над Леденика ! Това е !

Точен си! Но Цветанов вече си назначи съдиите. Чадърът на ГЕРБ е над цяла България, всички мутри и мутреси, Цветелинки и Калинки, митниците, Вучката, Мучката и т.н. Желая успех и справедливост на малкото останали честни журналисти, като Дачков! Както пее Богдана Карадочева "Дано, дано, дано!!!"

Истината ама до половината. Забрави да кажеш,че тогава лично гоце от Сирещник се обади на премиера в защита на тоа Мишо за лиценза му!гоце го потвърди.Но помниш истината избирателно. А Мишо получи инфакт.Помниш ли истино.