Борисов: Службите са ме наблюдавали заради Живков и царя

Естествено че ще ми образуват дело за наблюдение, като съм охранявал Тодор Живков, а после и царя Симеон Сакскобургготски. Тъй че не съм аз бил за тях интересния, други са били оперативно интересните лица за Костов и Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Службите са ме наблюдавали заради Живков и царя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За придружител и пазач на царя Ви назначи ЛИЧНО ГЕН.БРИГО АСПАРУХОВ

Значи, какво излиза?-Че Бойко Бърисов е бил доносник на службите?!

У ХА Посрещна ли го с военни почести в САЩ Че те Американците посрещат всеки с военни почести Така посрещаха и Живков и Хюсеин и Кадафи и------ Зависи как те изпращат```

ХА ,ХА БОЙКО СЕ УПЛЕТЕ КАТО СЕЛСКА МОМА ХВАНАТА НА КАЛЪП. МА АЗ , МА ТОЙ КОСТОВ ,АМА ТОЙ ЦАРЯ АМА ТЕ НАЛИ .....СМЕШКО. БОЙКО И ЗА ТЕБ ВАЖИ ПРИЯТЕЛЮ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КОГА ДА СПРЕШ.

Един от най-големите скандали в контрола по храните у нас гръмна през 2006 г. В България бяха внесени 75 тона 20-годишно канцерогенно ирландско месо, част от което бе преработено и продадено под формата на саздърма на вътрешния пазар. С поста си тогава тихомълком се раздели главният секретар на НВМС и изявен кадър на ДПС Мирослав Найденов. Докладът на инспекторите установява, че основно действащо лице в дававерата с канцерогенното месо е главният секретар Мирослав Найденов. В схемата са участвали и 11 ветеринари, които са одобрили вноса на посинялото месо както и шкембе без редовни документи от Нова Зеландия. След скандала и уволнението, Мирослав Найденов започва работа при столичния кмет Бойко Борисов в служба Екоравновесие. Той оглавява общинската фирма в периода 2006-2009 г. Веднага след е назначен за министър, Найденов се заема с възстановяването на работа на уволнените диспицплинарно свои авери покрай ирландското месо.

Нормално да го наблюдават. Всеки четвъртък по това време играеше футбол в залата на ст.Академик с доста интересни мутри:) А и 97 г. , като им гръмнаха джипката милия ходеше един месец с градския транспорт, докато се коригира:)

петно върху българия. Това е Буда. ОСТАВКА. Ха да видим Обама би ли ти стиснал ръката. Ако го направи значи и той е един политически пе...ст.

за какво да си подава оставката,затова,че е вербуван или задето е отказал да сътрудничи? сами не знаете за какво да го обвините. значи ако е бил агент -зле, а ако не бил агент пак зле! хаиде решете кое да бъде и тогава се дърлете!!

Колебаех се,но сега ще гласувам за Борисов на изборите!Защо!?Е,много го мразят червените ченгета....значи е готин!

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

боба, много добре, вярно е, че евреите са подли и коварни, вече нито еди българин не се съмнява в тава. но , казвам аз. п а н д е л а т а- там им е мястото- паси, станишев ,ов4аров. цацата има вече нужните му дokuоменти. даваи ход на делата.

Не, госопдин Премиер. Службите са Ви поставили при Живков и при царя.......

Службите са го наблюдавали защото все пак това им е работата: Да следят криминални престъпници. Човек който ликвидира друг с гранатомет защото не се предавал,разболя внезапно Бирата и жена му и държи търговията с наркотици е ПРЕСТЪПНИК. Списание TIME избират за личност на годината през 1938 г. Хитлер, а през 39 г. и отново през 42 г. Сталин. НЕДОРАЗУМЕНИЕ. Поради същите причини се среща с Обама и Меркел.

Премиерът каза:"Знаете, че тогава, за съжаление, ми се случи едно нещастие, мисля, че беше 1997 г., когато взривиха на Цветелина (Цветелина Бориславова - бел.ред.) джипа. Това дело се казва "Буда", в него има три изречения отдолу, където пише, че тя живее на семейни начала с Бойко Методиев Борисов" Но взривът на джипа на Цветелина е на 27март1997г; регистрация на ДОН "Буда "на 24февруари1997г

А за връзките ти с Пашата , Маджо и други герои от прехода как мислиш дали пък затова не са те наблюдавали а?

БУДА ПАК ГО БОДНА НА БОЛНИТЕ КОМУНДЕТА, АМА ТЕ ТАКА И НЕ СЕ съБУДИха...

Ех Калитко. Наистина си овчарче. Къде ти е умът? Понапъни се малко и помисли!!!

ВЕРБУВАНА ОТ ЦСБОП МУТРА, РАБОТЕЩА ПОД ПРИКРИТИЕ

Аз пък ще гласувам с бат Бойко щот ме кефи.

И мен мъ кефи бат ти Бойко, и аз ще глъсувам за ниего.

ХА ,ХА БОЙКО СЕ УПЛЕТЕ КАТО СЕЛСКА МОМА ХВАНАТА НА КАЛЪП. МА АЗ , МА ТОЙ КОСТОВ ,АМА ТОЙ ЦАРЯ АМА ТЕ НАЛИ .....СМЕШКО. БОЙКО И ЗА ТЕБ ВАЖИ ПРИЯТЕЛЮ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КОГА ДА СПРЕШ.

Нека не забравяме кога и как изгря звездата на този кариерист, салто акробат и откровен кримигерой след като се убеди, че бъдещето му като комунист е вече кауза пердута. И как мадридското нищожество ни снесе и завеща този запъртък, от който вонята става все по-нетърпима. Нека не забравяме и как сините мракобесници докараха самия мадридски лукавец с тайната надежда да ги подсили във войната срещу червените и заедно да векуват. Какъв излезе резултатът видяхме. Сини сметки без кръчмар със синя кръв и неизтляваща омраза помежду им. а сумарно - всички заедно на бунището. С тази разлика че кръчмарят стана незаконно много богат и никой не повдига дума за поставянето му на място. Най-вече днешния, персонално задължен запъртък.

И заради С И К и ИПОН !

Многословни, изключително неубедителни оправдания доказващи виновна същност, сузна съвест и спотаен гняв от разкритията за този крайно нечистоплътен, но болезнено властолюбив тип. Естествено неговите слуги от парламентарния му контингент и подчинените медии ще приемат за напълно достатъчни тези неподкрепени с никакви факти голи изявления, ще ги повтарят като папагали поединично или като групови заклинания и обявявайки ги за измислици и компромати ще се опитат да ги отминат с обиден вид. Подобно поведение вече ни демонстрира оня мерзавец с шестте апартамента, отказващ повече коментари след едно мижаво обяснение. Толкова безочливи и нагли типове не е имало никога досега, но хората помнят и не прощават.

Слушах Бойко по канал1 , всички ги тресяли трески, само той най-велик бил и най-почтен. Всички /и народ и управляващи до сега/ виновни, сал наш Бойко от велик пи велик и все по-насран. Колкото пъти се яви по телевизцията и си отвори устата, от там се изсипват куп лъжи ипростотии! Махай се бе ,нямаш ли очи и уши, да чуеш и да видиш какво мислят хората за теб!

Пак нескопосаните му оправдания, пак лъжи и инсинуации, но от страна на Бойко. Лъже ни вече толкова години, плячкосаха и малкото останало държавата, прогониха хората по чужбина, останалите едва се изхранват. И мсичко тава за да живеят няколко процента мутренски богаташи! Каквито и доводи да изтъкне, хората са си направили извода за него, никаква информация не ги интересува, искат да си ходи!

Наблюдава ли са те защото са знаели какво може да се случи на двете "охранявани"от теб лица като са знаели с какви среди си дружка.....за да ги предпазят до колкото могат....

Руиз

Пълни глупости. Съсвсем не ме интересува кой какъв е бил преди 20, 30, 40 или 70 години.

Ако разберете, че някой прислужвал в банята дори и на приятеля ви, а след това стана вашият босс, нямали да напуснете работата си?

Нещата не се получиха. Много поздрави на Румен Петков.

България ще трябва да плати 57 милиона евро на фондовете Accession Eastern Europe Capital AB и Mezzanine Management Sweden AB. Според източници на Биволъ това е предвидено в споразумение, сключено през юли 2012 г. Фондовете са завели дело за експроприяция срещу Държавата в Арбитража на Световната Банка, а повод е казусът с прекратяването на концесията на "Новера" за софийския боклук. Държавата отива на споразумение след като вижда, че делото ще бъде изгубено, за да избегне негативите и медийния шум от публичното съдебно решение. Официално делото е прекратено на 23 юли 2012 г. по член 45 от правилата на арбитража, заради липса на процесуални действия от страна на ищеца. По информация на Биволъ на фонда вече са платени 9 млн евро за адвокатски разходи, а плащането на главницата по споразумението предстои. България е наела като защитник известната адвокатска кантора White & Case, чийто хонорар също не е безобиден за бюджета - 12 милиона евро.

Мдааа. Поредната врътка за източване на Наши Данъкоплатски пари. (Задължен съм Ви ! ... Задействах нататъка.)

Цвьк

И това е истина, щото го пише в бивола,така ли?

Помислете! Скандалът избухва точно, когато ББ трябва да реши дали да обвинят Хисбулла и да ни набутат по американския сценарий в кучи г.з! С това американските му ментори го "стимулират" да вземе правилното решение, защото иначе ще извадят всичко за престъпното му минало. Ако не посочи с пръст Хисбула - очаквайте неоспорими факти за бандита ББ.

В момента ББ е в слаба позиция по всичко. Време е да се поговори за топломафията.

БСП ще са опозиция още Четири години.

СЛЕД ТОВА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. ПРОСТО ЕЛЕКТОРАТА ИМ ЩЕ Е ПРЕМИНАЛ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ.

Боко здравата го е закъсал. Беше голям бабаит ама май вече е увисил нос. Така се получава когато човек е глупав и мисли че ще може вечно да заблуждава хората с тъпите си номера.

Яне продължава да рови в кашоните и да вади нови, разобличавщи БСП-то материали. Мафиотската същност на тази партия лъсва все повече, ден след ден. Човек направо може да се шокира от разкритията - кражби, далавери, измами, ограбване ... Всичко това е добре познато от историческия арсенал на БКП/БСП. Но , при управлението на тройната коалиция и Станишев, е достигнало нови, невиждани висоти.

Що не слушаш по-внимателно ЯНЕТО! Говори за нарушение и НЕ ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЪРГОВЕ и ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ. По последната оправдаха ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ по Мишо Бирата! Прокуратурата вече знае как!

Мафиота вика: дръжте мафиота!

По-точно слугата на мафиота вика: дръжте мафиота!

Како и да се вратиш, все ти е изотзадека хххи-хи-историята, бате Бобчо. ... Абе я там подбирай си апапите и вся остальная задунайская гаулайтеря - и се таковайте чорт поберит ! - И да си изплатите вересиите ! С лихвите, ей !!! (Че да не стане Пърл Харбър Bay .)

То по-добре идва иззодзадяка на Станишката ... Туй е негов мурафет..., па май и твой, както се вижда.

Не виждам разлика ни между Серж и бате Бобчо, ни измежду Всичките наследствени нищоиманяци/чки дето Ни са се изтресли. А зад мен-сиромаха си е моят-скромен Път, Колега ! - Ерго - като при Всички-Нас.

България ще трябва да плати 57 милиона евро на фондовете Accession Eastern Europe Capital AB и Mezzanine Management Sweden AB. Според източници на Биволъ това е предвидено в споразумение, сключено през юли 2012 г. Фондовете са завели дело за експроприяция срещу Държавата в Арбитража на Световната Банка, а повод е казусът с прекратяването на концесията на "Новера" за софийския боклук. Държавата отива на споразумение след като вижда, че делото ще бъде изгубено, за да избегне негативите и медийния шум от публичното съдебно решение. Официално делото е прекратено на 23 юли 2012 г. по член 45 от правилата на арбитража, заради липса на процесуални действия от страна на ищеца. По информация на Биволъ на фонда вече са платени 9 млн евро за адвокатски разходи, а плащането на главницата по споразумението предстои. България е наела като защитник известната адвокатска кантора White & Case, чийто хонорар също не е безобиден за бюджета - 12 милиона евро.

имайте предвид че в никакъв случай не съм комунист искам да попитам хората от герб: ако се окаже че ББ е бил или е свързан с орг. престъпност ще се откажете ли от герб ако се окаже че ББ не е анти-комунист а комунист ще се откажете ли от герб

По мойте-скромни Книги - бабаитът от Банкя е просто зукото изделие на оназ-там църно-красная бабушка. ... Нещо като еманация на нищоиманяците у Нас.

Секач, ти си нашия човек ... Чети още повече книжки за еманация на нищоиманяците у Нас ... И после ни разяснявай.

GOOGLE: Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак ЧЕТЕТЕ, ЧЕТЕТЕ, ЧЕТЕТЕ, мислете и тогава коментираите.

И ти сега!!! Няма такова нещо! През 2012 година митницата не е хванала нито килограм от този десен!!! От тон и половина през 2008 до 0 през 2012!!!! Виж Германия хвана и осъди 11 българи за амфетамини. Ама и те крояха "компромати" за ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!!!!

ТАЗИ МУТРА ДА ОТИВА ПРИ СЪБРАТЯТА СИ !! СТИГА Е СИПЕЛ ПРОСТОТИИ И БРЪЩОЛЕВИЛ ГЛУПОСТИ. ТОЗИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЕДИН НАРОД. ЗАД НЕГО СА СЛУЖБИТЕ И БИВШАТА "ДС"

Бойко трябва да спре всички проекти и да се захване да строи затвори . Скоро ще има червени кандидати за тях.

А такива ,като тебе да ги пращат в специализираните заведения- лудници за да намалее лошия материал

А такива като тебе цял живот са в поза 69 със Станишковците.

И преди пасх, че на Бойко най-много му се иска вместо АЕЦ, да построи нов трудов лагер в Белене, но уви, закъсня с 23 години! Смешникът мафиот!

Прав си пич! Освен комунисти и "Буда"-исти да се готвят - нали сте си едно! По-бързичко,че не остана до Юли!!!

Световните телеграфни агенции разпространиха информацията, че Искра Фидосова и любимия и пудел Бочко напускат парламентарната група на ГРОБ. Булдозерката вече е подала молба до Ахмет Доган за кооптирането и в групата на ДПС. Пострадала от сексуалния тормоз на Рапона, госпожата се предоставя тялом изцяло в ръцете на ... обещавайки небивали мурафети!

Кучето на Р.Овч яде ежедневно висококачествена, вносна, кучешка храна за по 300,00 лв. С висока енергийност, като на АЕЦ Белене. Толкова е една месечна пенсия на един среден български пенсионер.

А виж в предишния пост каква храна си е поръчала Тиквата за неговите помияри!!!!

България ще трябва да плати 57 милиона евро на фондовете Accession Eastern Europe Capital AB и Mezzanine Management Sweden AB. Според източници на Биволъ това е предвидено в споразумение, сключено през юли 2012 г. Фондовете са завели дело за експроприяция срещу Държавата в Арбитража на Световната Банка, а повод е казусът с прекратяването на концесията на "Новера" за софийския боклук. Държавата отива на споразумение след като вижда, че делото ще бъде изгубено, за да избегне негативите и медийния шум от публичното съдебно решение. Официално делото е прекратено на 23 юли 2012 г. по член 45 от правилата на арбитража, заради липса на процесуални действия от страна на ищеца. По информация на Биволъ на фонда вече са платени 9 млн евро за адвокатски разходи, а плащането на главницата по споразумението предстои. България е наела като защитник известната адвокатска кантора White & Case, чийто хонорар също не е безобиден за бюджета - 12 милиона евро.

А, Тиквоний, имаш ли подобрение???

А,ГАРГАМЕЛЧО,защо под прикритие???Употребен и унижен от ГОСПОДАРИТЕ си!!!

Ще видим каква е истината, но срещу тези пари сложете СПЕСТЕНОТО ОТ КОНЦЕСИЯТА НА ВЪЛКА, който от тази концесия си купи като начало БУГАТИ... Помним, КОМУНОИДИ и КОЙ сключи тази концесия - УСМИХНАТОТО ЛИЦЕ НА КОРУПЦИЯТА - Софиянски!

Ами вади калкулатора и смятай!!! Дай данни, че "спестеното" не му го ПЛАЩАМЕ ВТОРИ ПЪТ!!!!! Като пропуснати ползи!!! Щото от него сал едни ръждясали кофи (в СБА Горубляне можеш да ги видиш) останаха след разваляне на концесията!!! А също така обърни внимание НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ТЕРМИН, по който са ни съдили и пиши, че Тиквата не е комунист!!!

е да взе я от вълка даде я на гърнето или както му казваха там

Това е ДЕЛОТО, по което е сключена СДЕЛКА!!! Има още едно ПО КОЕТО СЕ ПРЕГОВАРЯ!!! Брой го като начален капитал, после ще прибавим и останалите!!!! Връкзките на Дянкофф и Кристалинчето в световната банка се оказаха нефелни, защото делата са в нейния АРБИТРАЖ!! Това за твоя консумация.

Пропуснал си 12 млн евро АДВОКАТСКИ ХОНОРАР!!!!! Също така факта, че ще се плащат не само от софиянци , А ОТ ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ!!!!

Много тъжна история. нашият МП тотално се издъни и това е много голям проблем за държавата ни. Имаме спешно нужда от лекар. май ще трябва спешно да молим всички за помощ, и ЕС и САЩ а защо не и Русия да помагат, кой с каквото може, за да излезем от блатото в което сме затънали до гуша.

"Борисов е част от организираната престъпност и затова е бил вербуван от ЦСБОП" - коментира бившият шеф на Националната разузнавателна служба и бивш депутат Атанас Атанасов. "Видях това, което е публикувано и то ми изглежда доста достоверно. Става въпрос за сътрудничество с ЦСБОП - службата за борба с организираната престъпност. Това означава, че по онова време, през 1996 г., след като службата е решила да подходи по този начин да вербува Бойко Борисов за секретен сътрудник, е било оценено едно важно обстоятелство - за да бъде едно лице привлечено за сътрудник, то трябва да е част от тази среда, която представлява обект на службата". ИЗЛИЗА , ЧЕ МУТРАТА Е ПРЕДАВАЛА ДРУГАРЧЕТАТА СИ НА КУКИТЕ !! Тях ги изтрепаха, но той предателя остана за да е маша в ръцете на разни Ваньо Тановци, и водещи офицери като Младен Георгиев, който в момента е секретар на ДАНС. "Моля ви! Не искам да коментирам инсинуации. Ограничил съм се по отношение на даване на интервюта и публични изявления. Моля да ме разберете. Освен това в момента съм в отпуск", заявил пред агенция ПИК главният секретар на ДАНС Младен Георгиев. И ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !!

Това което казвал ген. Атанасов никога не е съответствало на истината. Атанасов да каже нещо за Трактора, как, защо и т.н. ...

НАБЕРИ СТАТИЯТА : "Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак" ВИЖ КОИ СА МУТРИТЕ НА СНИМКАТА. СРЕД ТЯХ Е И БУДА. ВИЖ И ПОКАЗАНИТЕ ДОКУМЕНТИ НОСЕЩИ ПОДПИСА НА БОРИСОВ КАТО СОБСТВЕНИК НА ФАБРИКАТА ЗА НЕЛЕГАЛНИ ЦИГАРИ "ТЕО ИНВЕСМЪН" И това ли не е истина ??!!!

Само с едно изказване Борисов направи на пух и прах тезата на опозицията за ,,досието". Всевъзможни Станишковци, Костовци и някаква друга подмолна паплач пак се оказват в небрано лозе. Въпреки усилията на медийната монополистка и Станишкова пиарка Моника Янова Йосифова Станишева ... Която, както се знае, живее със Станишковите милиони, откраднати от бюджета. Случилото се, може да се приеме като тотален неуспех на политическия кабинет на Станишев, начело с новата другарка Бунджулова... също свързана със стара комсомолско-партийна фамилия - Бунджулови.

Мани ги ти всевъзможните, аз не разбрах какво е направил на пух и прах освен собствената си кариера... само тъпизми ръси и си мисли че всички са чели само Винету като него...

Ама ти се опита да се изкажеш ? Мнение ли изрази, или просто ей-така , за спорта.

Защо ли не питаш колко държавни и общински средства отклони през тези години от Бойко към неговата любовница Цветелина. Само поръчката с винетките възлиза на десетки милиони лев. , а избирането на СИБанк за обслужване на МВР (смяна на документи и др.) От три години Цветелина се захвана с производството на Зелена енергия, която се изкупува по бесни цени от държавата и вдига цената на тока за потребителите. Та не знам колко спечели Моника Янова , но Цветелена Бориславова с подкрепата на Бойко наистина. стана най-богатата жена в БГ

Най - много крадат и са крали другарите социалисти...

По долу ти посочих, че "провокацията" е още от 2002 година, а съм я чел и преди това!!! Тогава Станишев, Моника и другите, които споменаваш бяха никои в БСП! И си трай, че Славчо Христов си отвори устата как Цветелинка "си купи" банка - нали знаеш лошо ще стане!

България ще трябва да плати 57 милиона евро на фондовете Accession Eastern Europe Capital AB и Mezzanine Management Sweden AB. Според източници на Биволъ това е предвидено в споразумение, сключено през юли 2012 г. Фондовете са завели дело за експроприяция срещу Държавата в Арбитража на Световната Банка, а повод е казусът с прекратяването на концесията на "Новера" за софийския боклук. Държавата отива на споразумение след като вижда, че делото ще бъде изгубено, за да избегне негативите и медийния шум от публичното съдебно решение. Официално делото е прекратено на 23 юли 2012 г. по член 45 от правилата на арбитража, заради липса на процесуални действия от страна на ищеца. По информация на Биволъ на фонда вече са платени 9 млн евро за адвокатски разходи, а плащането на главницата по споразумението предстои. България е наела като защитник известната адвокатска кантора White & Case, чийто хонорар също не е безобиден за бюджета - 12 милиона евро.

Здрасти Тиквоний, как си???

Здрасти ГАРГАМЕЛЧО!!!Под прикритие???

Четете в link - ЦВЕТАНОВ УБИ БОЙКО БОРИСОВ

в афера.бг

Тиква, а вярно ли е, че скоро си празнувал в тесен кръг първия милиард в евро? Питам, щото изтече инфо.

Не първия, а третия. Сега подготвя празненство за четвъртия - по милиард на година! А откъде идват ще ви кажат на Позитано 20!

С един "Винету" премиер не се става! Тодор, с каскета, и неговите трудове, Симеон, с брадвата, и неговите лафове, Бойко четеше и слушаше по цел ден, пиеше мъдрос от чучурите им, и стана Буда, а после и Буда-генерал, Буда-кмет, Буда-премиер, и накрая, РБ- цела избудаля !? А Росен, кво се мота, кога ще го произведе АБПФК, че требе и "Стара планина" с бухалки, да му мутне на снагата юнажка?!

алооууууууууууу Народа вече не е толкоз прост ,какъв Цар какъв Тодор Живков през 97 г.Алоуу Рапон как се правят с честен труд 500 милиона долара и се купува СИ Банка,много ясно с наркотици и противозаконна дейност после за да не те гонят службите доносничиш за конкуренцията.Не става ортаците Маджо и Пашата ъндърграунд престъпници пък ти чистичък.

КОМУНДЕТАТА СЕ СКЪСАХА ДА ПРАВЯТ РЕКЛАМА НА БОРИСОВ... ИЛИ СА ТЪПИ, ИЛИ ИМАТ ТАЙНА ДОГОВОРКА.... ДОКОЛКОТО ГИ ПОЗНАВАМ - ПО-СКОРО ПЪРВОТО...

ама много си приличат ???? Портрета и Живият човек