Борисов: Черно море да бъде обявено за демилитаризирана зона

Черно море да бъде обявено за демилитаризирана зона – без военни, без кораби, без подводници, каза премиерът Бойко Борисов в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Черно море да бъде обявено за демилитаризирана зона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ко стана, не те слушат, тъй ли, май щеше да уволняваш? Те, тези тримцата са първите кандидати, ако въобще някога си си държал на думата.

ББ си е направо идиот,щом не знае какво подписват магаретата му във Варшава! Той говори едно, но на хартията ,под договоренистите с НАТО, стоят подписите на тримата глупаци за съвсем други неща! Или той смята наистина, че в България останаха само идиоти, които не разбират какво става и как заработват продажниците ! Именно затова в новата ни история може и да сме участвали в много битки, даже да сме спечелили някои от тях, но нямаме спечелена война! И както е тругнало никога няма да спечелим такава, защото сме все на губещата страна! Фактът, че поляците са по-големи слагачи и лизачи от нас и преди , и сега, ни най-малко не ме успокоява!

Шопа Борисов не е идиот.Той е беден милионер правещ се на прост българин полуидиот ,но е и голям лъжец манипулатор, набеден за политик

Задокеанската Нова империя на злото създаде военни бази и послушно подкупни правителства на всички континенти.Исторически погледнато е ,че всяка империя се срутва накрая с огромни последствия за нея и сателитите и.

Що да няма военни база в посткомунистически държави,дори е задължително ,особено в нашата местно мутренска държава!Не помниш какво беше ли като бяхме на самотек след 1989г.

като не щеш мира на ти секира

дадено!! нека първо да се обезоръжи севастопол! да дадат пример, значи!

Е, за една страна, която си затри флота това е логично предложение. Само че другите не са като нас и тъжно ми става както си помисля как оценяват това в Русия ли или в Турция.

бате намигва на руснаците

НИКОЙ , АМА ПОВТАРЯМ АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ЗА НИЩО АМА ТОЙ ЗАСТАНАЛ КАТО ПЕТЕЛ НА БУНИЩЕ И КУКУРИГА ЛИ КУКУРИГА ....................... БЕТЕР ПРЕЦЕДЕНТА ИЗКУКУРИГА

Тиквата знае, че няма хубав бой, затова е специалист по други неща, дето редовно му ги правят в турското и американското посолство...

сбъркисов пак нещо се е оплел. то си е демилитаризирана зона, особено в бг акваторията, щото нашата "армийка" има само дюшеци и платноходки! хахаха

много силното представяне на проруския център по този въпрос, което показва нулевата готовност за демилитаризация на руската страна.

И къде Русия и Турция ще си денат военните кораби и подводници? На скрап ?

и от кого да бъде обявено.Е тва му е готиното на българския език!

Наивни атакисти, ястреби и прочее, не виждате ли, че Обама иска да воюва с Русия чрез Украйна, Румъния, Полша, и ако се излъжем и България. Християни срещу християни. Слушайте какво ви казва Бат Бойко и по кротко, че малките винаги го отнасят. Както се знае правото е на страната на по-силния.

Борисов: Черно море да бъде обявено за демилитаризирана зона... Незнайно защо ми заприличва на Асамблея - Черно море !!! Само че без възможности и НИКАКВА международна подкрепа ! Вижте, ако морето беше САМО наше, ОК :))) Ама не е !!!

А Боки Банкянски за доживотен премиер, президент и главен прокурор на България. Тоя се очевидно се е впуснал в президентската надпревара, та го играе народен обединител по правешки.

Каква демилитаризирана зона бе умнико? Твоите надървени джужета Роско, Митов и Ненчев май мислят друго. Прецакаха ли те отново? Ти си дрънкай като латерна, за радост на твоите глупави избиратели-

В Стара Загора може да си плямпа каквото си иска! Важното е какво говори по срещите на НАТО и ЕС. А там само слушка и си трае. Тук се репчи и мисли, че му вярват! И неговата е изпята като на плевнята! Аман от малоумници! Моят живот половината мина при вожда на народа, а сега се Адам на тарикатлъците на ученика му! Нека някой ме убеди, че тиквата не е по-лошото копие на тато!

Чудесна идея, но няма да се хареса нито на Русия, нито на НАТО!

Ни на Турция!

Major Payne

Можеш да изброиш и всички останали натовски държави :) Пускай ги по една в постче, за да изпълниш нормата:)

Отвай да почистиш галюна бе,салага смотана ! Дрисняр !

Major Payne

Де да беше толкова умен, като ника ти :)

ББ не за пръв път ни изненадва с неочаквано разумни изказвания. Явно си казва думата школовката при такива именити учители. Дай боже от нас да тръгне това, черноморският район да е зона на мира

:)Явно е препрочел не само Винету,но и априлските тезиси на Т.Живков. Просто е сменил Балганите една мирна зона без ядрено оръжие -с Черно море без бойни кораби:)

Ако, беше щеше да каже " Хау" Той каза, че тука плават само негови канута.

Абе, този защо не е отишъл във Варшава да направи това предложение? Защо е изпратил великата тройка - плевналиев, земеделеца с мокет на главата и американоговорещия, които направиха точно обратното? Отишъл в дълбоката "провинция" и прави външна политика.

Не сте разбрали Бойко. Под демилитаризация на Черно море той разбира липсата на натовски военоморски сили. Не си е и помислял за липсата на руски военоморски сили.

Всичко е в ръцете на Русия. Ако се изтегли от Крим и изнесе своя военоморски флот към Балтийско море, идеята за обявяване на Черно море за демилитаризирана зона е възможна. НАТО трябва да изпраща Бойко за преговори с Русия по темата. Има един въпрос, ако утре някой политик поиска обявяването и на Балтийско море за демилитаризирана зона, тогава какво става!

А бе,ти ебан ли си като малък ?!

Не е ебан.Любен е нежно.

На путинотролчетата не им харесва идеята за мир.

ако предлагащия демилитаризация на черно море поне малко разбираше какво предлага .....трябваше да включи и средиземно море ............и пак руснаците ще бъдат в неблагоприятно положение.....

Фалшиви физиономии, вдигнати ноздри, огромни задници, униформи, високопарни речи и много тоалетна хартия! Вероятно с това ще се запомни срещата на големите ръководители от НАТО в полската столица. Тези, по-умните, които са там, разбират стратегическата тъпота на една такава среща. Те знаят, че крайната цел, няма да донесе нищо положително на обществата им, които ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА! Те знаят, че този Карнавал на безсилието е излишен! Те знаят, че той е сътворен от една единствена друга държава и сила, която се намира много далеч от континента им, но не могат да направят нищо! Защото самите те са много слаби лидери"! Колко трагично е всичко това! Като че ли тази среща е направена и стъкмена само заради няколкото истински Шута, които блеят там с тъпите си войнстващи излияния, със собствените си физиономии на завършени олигофрени! Да, те не са много, и сред тях впечатляващо се открояват трима видни дейци на родната политическа простащина и политическа проституция! Колко отвратително! Вместо взаимоизгодна търговия и приятелство - разделение и омраза! И защо? За да се угоди на политическата инерция на едни задокеански кравари и мръсници, които явно желаят кръв и смърт на нашия континент! КАКВА ПОДЛОСТ! Руската заплаха, моля ви се? Кой умен и неподкупен човек може да се хване на тази тъпащина? Жалка история, която прави щастливи само едни сбъркани идиоти и техните производни, които за кариера, власт и пари са готови на всичко, та дори да затрият народите си! Човек не може да бъда горд, че точно трима от тези кретени са се родили в нашата много изстрадала "държава"! Единият от тях, забележете, изобщо не е бил дори и познат на великия ни премиер, заемайки поста си! Възниква въпросът, кой изобщо го назначи този, от къде се пръкна този тип? Един такъв къдрав, смешен жабок, който смело води външната ни политика! Представяте ли си в каква държава се опитваме да живеем? КАКЪВ СРАМ!!!

Предлагаш на вълка мир в кошарата. Той си е вече там след анексията и като остане сам с овцете, да ги пази.

Едно става ясно, ГЕРБ е като орел, рак и щука!

Просто една огромна, тлъста, черна каса.

Бойко е тъп, ама умен. Плевнелиев не е тъп, ама е зверски глупав.

Най-умен е Путин. Или който и да е руски вожд. Само да е руснак - това е достатъчно за да бъде умен. Позицията на педерусите е ясна.

БОКО СЧУПИ ТЪПОМЕРА - РУСНАЦИТЕ В ЧЕРНО МОРЕ ДЪРЖАТ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ФЛОТОВЕ, ТОЙ ЩЕ ДЕМИЛИТАРИЗИРА ЧЕРНО МОРЕ МОЛЯ ВИ. ГЛЕДАЙ СИ БОКО РАБОТАТА И ПОМНИ, ЧЕ СИ НАЧАЛНИК НА МАЛЪК И ТЪП НАРОД...

Правило, колкото са ти по големи буквите, толкова си по тъп.

отиде ни хубавото моренце напълниха го с войска. Одиде по дяволите йофтиното ибанье на чехкини,полякини и рускини. За сичко са виновни американците да ги пита човек ко праят на майкината си тука? Ама пишман президента и военното министър са виновен дайте им пушка и да търчат на източния фронт да ги гони сибирската мечка па де ги фане да им тегле по няколко пиш.и.

бой по червените кратуни

И това , значи , доживях - да изразя уважение към Б. Борисов ?! Воистине , неизповедими са друмите Господни ! Моите Уважения , г-н Борисов , за тази Ви позиция ! А сега , в подкрепа , следва да изритате митов и ненчев и да назначите на тяхно място достойни българи . А и магарето си да вържете в обора , да не ни излага повече по света . С Уважение : старият Ник .

Хаха, а това включва ли базата в Севастопол или нея ще я пишем служебно в някое друго море. Руско например.

В смирен телефонен разгор с българския премиер, Путин е обещал още в Понеделник да изтегли целия руски черноморски влот от акваторията на Черно море и да го замени с платноходки и катери, управлявани от млади рускини, които да развличат туристите с морски разходки и масажи на дискретно разстояние от брега.

Един наш агент изпрати тази интересна снимка. Турска подводница на морската гара като гледам в Бургас. И кво прави там тази подводница? текста е цитат под снимка в фацебоок ..

Открай време там зареждат с контрбандни цигари и кашони с "цигари".

Бат Бойко, като мислиш и говориш така тогава кой дава мандат на твоите министри та говорят и действат точно обратното. Нещо не ми се връзва или не те е..ват!

:)нещо не разбрах,във Варшава нов Варшавски договор ли създадоха?И в старият и в новият на бившите соц страни все им е отредена ролята на буферна зона.Премиерът ни не се слави като човек който два пъти казва едно и също,но щом непрекъснато повтаря за море без военни кораби,значи нещо знае за идеята на НАТО(САЩ)Президентът ни е ясен,той за един мандат не се научи да изрече две изречения без да погледне листчето с написаните си собствени мисли:)

До "аз" И какво предлагаш.Да напълним Черно море с кораби и подводници.Наистина си пълен тъпак.Ти ходил ли си войник.Ти готов ли си да участваш в такова войсково поделение.Изрод.Не съм от ГЕРБ но Бойко за пръв път ми хареса.

ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НИКОГА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А Е ОТКРИТА ИЛИ СКРИТА ДИКТАТУРА Представителната демокрация не е демокрация. Представителната или фалшивата демокрация (скрита диктатура - капитализъм: "свобода" и "демокрация") е демократичен модел на американската неолиберална държава. Тя коренно се различава от "реалната демокрация" известна още с името пряка демокрация, която е демократичен модел на Европейската социална държава (welfare state). Пряката или реална демокрация позволява на хората да се самоуправляват, без намесата на бюрократи и представителни политици. Всички трябва да се съгласим, че представителните политиците са корумпирани, защото НЯМА ПОСТОЯННА ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ за теб или с други думи, гражданите след фалшивите и фасадни избори за представителни политици, стават безправни същества - РОБИ. Освен да протестира, робът НЯМА друго право при представителната демокрация (скрита диктатура - капитализъм: "свобода" и "демокрация"). Демократичната система ТРЯБВА да бъде задвижвана отдолу нагоре (Швейцария, Исландия), а не както е сега: отгоре спускаща се власт, която само тя оформя и налага човешките мисли, надежди, възгледи и очаквания в теб. Да опитаме да намерим най-добрия представителен политик или представителна партия НЕ е решението, защото представителните политиците НЕ трябва да съществуват, нито диктатурата на представителната демокрация като: открита диктатура - фашизъм и социализъм, и скрита диктатура - капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация".

Във Варшава страдат от някаква тотална чиновническа параноя да не си загубят заплатите. Знам ,че инциденти с турците сме имали само за бракониерство на паламуд.Имаше убит турчин от наш граничар ако помните-е за това ли да правиме флота или за Руснаците които пък въобще не се интересуват от улова на тази риба а само от курортите ни.

Здраво са ти промили мозъка.Вземи говори с украинци.Те също не харесват фашисткото си управление.В Украйна е нещо като Сирия.Моделът е един и същ.Частни батальони,в редиците им и терористи.Русия няма намеса в Украйна.Има си достатъчно ресурси.Войните по света са за заграбване на ресурси.

Съседката ми е украинка - ожени се преди 2 год. за съседа. И си живеят тук в БГ. Ако искаш, да ти уредя среща с нея, за да ти каже мнението си за Русия?

Генерал Нориега бе екстрадиран във Франция от САЩ миналата година, където излежаваше седемнадесетгодишна присъда за трафик на дрога, рекет и пране на пари. Той бе арестуван от американски части през 1989г., след тяхното нахлуване в Панама. След това, той е осъден от американски съд на двадесет години затвор. През 2010г. той е изпратен от Флорида към Франция за да излежи присъдата си от седем години. В момента Панама също желае неговата екстрадация.

РУСИЯ ИЛИ САЩ Е ИМПЕРИЯ И АГРЕСОР Бъдещето на света е поставено на карта и ЗАВИСИ от това дали ще УСПЕЕМ да омаломощим Русия. САЩ НЕ са империя, ние гледаме единствено да ЗАПАЗИМ мира по света. Джеймс Улси. Истинската ПРИЧИНА за агресията към Русия а именно отчаян опит на изчерпаната Западана капиталистическа система ("свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) да УДЪЛЖИ живота си с още няколко десетилетия, като ЗАГРАБИ руските природни ресурси. Ако погледнем картата, разстоянието между Вашингтон и Москва е 13 000 километра. До границите на САЩ няма НИТО една руска военна база. А Русия е плътно ОБГРАДЕНА от американски военни бази, някои от които даже са на Черно море, други в Полша, Литва, Латвия и Естония. И ако някой при това положение каже, че Русия е империя или агресор, то този някой има сериозен ментален проблем. За сведение американските военни бази са разположени в цял свят и са над 360 на брой, защото САЩ имат национални интереси, разбирай грабителски интереси, навсякъде. Тогава какъв агресор е Русия, когато истинският е САЩ.

Вече и аз започвам да се разочаровам от Бойко. Навремето древните са казали, че ако искаш мир, трябва да се готвиш за война. Иначе става, както стана с Грузия и Украйна - и те, като Бойко, искаха туристи и разоръжаване, но Русия ги съсипа. И преди Втората Световна Война политиците също са си мислели, че с добро ще могат да спрат Хитлер - глупости! На договри с дикатор не трябва да се вярва. А на договори с Русия - въобще! Тази страна винаги се е управлявала от диктатори. Манталитета на хората там е такъв, че си харесват само управници, които ги тъпчат.

Гениално!ти си за "нобел" бе самоче по тъпизъм!!!!!!!!!!!!!

Смърт за всички тролове и предатели!

ДЕМОКРАЦИЯ, НО ЗА КОЙ Нацистите наричат войната срещу Русия - война срещу варварството. Неолибералите наричат войната срещу Русия - война за демократични ценности. Фашистите водят война за разширяване на жизненото си пространство на изток - "Lebensraum im Osten", неолибералите водят войни за разширяване на НАТО на изток - Цветни революции в Източна Европа и гражданска война в Украйна, за разширяване на евроатлантическите ценности на изток. "Я всегда думал что демократия - это власть народа, но вот товарищ Рузвельт мне доходчиво объяснил, что демократия - это власть американского народа." Иосиф Сталин. https://link* Bulgarian English

Варварите наричат идеята за безкрайно разширяване на Русия славянофилство...изтрезнейте или замезвайте...

На Черно море имат излаз шест държави. От тях Русия и Турция двете най големи военни машини в Европа. Плевела какво иска сега да ни набута между шамарите ли. Питайте и бизнесмените на наште курорти какво искат нищо че и повечето са мутри.

Колко голям тъпак трябва да си, за да искаш ескалация на въоръженията в Черно море? Това, което заявява Борисов, е ПОЛИТИЧЕСКИ анонс. Това, което казва е " не искаме конфронтация с Русия". Оставете елементарните разсъждения, колко кораба, кой има. Важното е политическата позиция - другото се договаря. Само завършени идиоти, може да си мислят, че е възможно да спечелят нещо от конфронтация по тази тема. А със сигурност, те и техните синове, няма да са в първите редици...

Народът иска мир и спокойствие, това е истината!

дебил от цензурата на негрите и цигането на сибилатата, абе верно ли че столтенберг бил комуне, което построило детски градини за цигани?

Борисов да каже това на Путин и Русия да се изтегли от Кримският полуостров. Тогава може да станем демилитаризирана зона

сссссссстига бе духач,Путин си е в Русия и Крим винаги си е бил руска територия!Къде да иде Путин,у вас при майка ти ли го пращаш!Ако и тя е тъпа,като тебе.....