БСП: За един час на Борисов с ”Кугър” изгарят парите за 280 деца

БСП попита вътрешния министър дали освен военни не са използвани и хеликоптери на ГД "Гранична полиция" за превозване на правителствени делегации. Стана ясно, че премиерът има втори авиоотряд 28, но питаме дали пък вертолети на МВР не са ползвани за превоз на властта като трети авиоотряд, заяви пред журналисти Ангел Найденов от левицата.

Обратно в новината

Коментари - БСП: За един час на Борисов с ”Кугър” изгарят парите за 280 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vlad

Хайде БСП-мафия-дружинката, която изпапка паричките на всички български деца чрез "изчезването на тези парички" в червени-мафиотски-БСП куфарчета да замълчи. Знаем че се осраха, знаем, че ги чака разстрел за това предателство, знаем че и след това се осраха много пъти. И тякой ще попита: Ако са се осрали веднъж, защо да не се осерат втори път? Е, отговорът е прост - защото ми писна да ми вони на БСП-лайна!

А БСП за един мандат предаде България на турците и изгори 7 милиона български души. Понеже са тъпаци и не знаят кое за какво служи, кое колко струва и какво се печели, ако вложиш. Те знаят само една проста схема за кражба: власт-държавни поръчки на партийни фирми. Щом дойдат на власт, веднага управляващите от ЦК на БКП изпращат роднините за България и почват едни милиарди да текат към тях. След това потоп. Вече 3 пъти все тази схема. Дали има оше българи, които са толкова тъпи, че да не схванат какво става? Или за един залък днес (който така или иначе го има) са готови да продадат всичките си дни, цялото си бъдеще. И на децата, най-вече на внуците си.

Кой си прави заседанията на правителството в Анкара бе тъпагьоз.Кой ходи на конгрес на управляващата исямистка партия в Турция и то с гордост бе още по голям тъпагьоз.ГЕРБ ако не знаеш пиши простотии.

абе нали пилотите трябва да навъртат летателни часове, иначе губят квалификация и трябва наново да се тренират. вместо да обикалят на празно, гасят пожари, превозват правителството, какво толкова. пак популизъм предизборен.

Какво са някакви деца сравнени с хобито на вожда? Милия рапон си е намерил нишата в резането на ленти вие какво искате да седне да мисли бюджети да разпределя блага на народа и да се грижи за вътрешната и външната сигурност на държавата ли? Я се стегнете и не говорете глупости щото ще насъска ежко ежков и тогава ще видите вие едни хеликоптери и самолети. Деца ще ми хранят те за сметка на негово величество аааамахааа!

БСП с прдизборна цел повдига много важен въпрос. Въпросът за издръжката на властта и политическата класа. Дано разединения народ правилно разбере съобщеното му и се сети да бръкне в джоба си, та да извади от там ръката на крадливия политик, независимо от кой цвят е той и как се е нарекъл.

Чакаме реакцията на Борисов. От нея ще проличи дали ще реже ленти със същия интензитет и ще "гори" деца или от БСП ни съобщавата неистина и правителството е на фотосинтеза и се придвижва с платна?

Няма значение, че БСП посочва другото лице на сегашната власт. Ние знаем и многото лица на БСП. Интересно е обаче, защо ГЕРБ и Борисов не си изпълниха предизборните обещаниия, за да се стигне до това положение БСП да се явява като морален коректив? Къде е възмездието другари от ГЕРБ?

Radostina

Още за кой знае колко неща ще се сетят от БСП, които да критизират, но нали идват избори - нормално е. Но се чудя как може все в другата чиния да гледат? Разбирам те по време на техният мандат да са се придаржали кьм всички правила, да не са крали, да не са прибирали всичко в джоба си, да са се гржили за тези деца, за които сега говорят. Но те нали са червени, не се червят каквото и да говорят. Много са безсрамни.

До къде стигнаха комунистите - ъа какво се иъполъват хеликоптерите. Всички засекретени договори са далавери. За съжаление Борисов ги прикрива и не ги разсекретява. Ако ги разсекрети - ще лъснат големи далавери. Питам министъра на финансите "Така ли е господин министър?"

БРЦК

За пореден път се убеждавам ,че по-нагло от комунист нема. Ама ние сме си виновни - да беха виснали половината по стълбовете 97ма - сега немаше да наглеят. И заплатите и пенсиите щеха да са ПОНЕ х 2.

НЕ Е НИКАК ЛЕСНО ДА СИ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕН. ТОЧНО ББ И КОМПАНИЯ ПРИКАЗВАХА ГЛУПОСТИ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ КАК НЯМА ДА ПОЛЗВАТ ПОДОБНИ САМОЛЕТИ,ХЕЛИКОПТЕРИ ,КАК НСО НЯМА ДА КАРА НАД РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА И Т.Н. ТОВА СА ФАКТИТЕ. РЕЗУЛТАТИТЕ КАКТО СЕ ВИЖДА СА ПЛАЧЕВНИ. НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ-ГЕРБЕРАСТИЯ!!!

Проблема е, че когато Борисов се вози на хеликоптер, НСО така или иначе отива до мястото с колите откъдето го вземат и го разхождат из съответното място. Така се прави двоен разход, щот колите така или иначе пътуват дотам, с и без Борисов. Къде е логиката ?

А парите за колко деца "изгоряха" с далаверите на Батко и Братко, Масларова колко детски пари "изгори" по разни екзотични дестинации - Виетнам например, "ювелирните" предоговаряния на цената на газа на др.Р.Овч. няма да ги коментираме, напъните на главния хидроинженер на Републиката - също... Примери безброй, другари, и редно е първо тази "сметка" в изгорени детски пари вие да я представите за вашето управление и после - да я искате от другите. Има си опрделение за подобно поведение - гьонсурат му викат.

МИ ЩО НЕ ГИ СЪДИХА И ДА ГИ ТИКНАТ В ДРАНГОЛНИКА? АДЕ ДЕ! ДАВАИ- ИМАШ ЦЯЛОТО МВР,ДАНС,ПОЛОВИНАТА СЪДИИ,ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА. ЩО ГЕРБЕРАСТИЯТА НЕ ГИ ОСЪДИ??

А помниш ли закончето, което си гласуваха малко преди да се простят с властта? И къде прочете в поста, че ГЕРБ са целите в бяло? Просто съм написла, че след като правиш подобни констатации за сегашните управници, редно е преди това да си ги направил и за собственото си управление!

крадеца вика: - Дръжте крадеца!

А вашата трътка Масларова като си правеше маски със шоколад,колко шоколад на децата си измаза на дебеля гъз??

Абе,др.Найденов,тези популистки измишльотини от другарката си дето лае ли ги научихте?!

съм убеден вече ,че това АЙКЮ получава тлъсти пари да пише по форумите и че официално е назначено на работа за това .

Това показва КОЛКО ти е IQ-то...

Ако приберат за 6 месеца това правителство на тихо и изолирано място, то доходите ще се повишат със 100%.

Май другарю трябва да приберат теб...в психиатрията...

Не казвам, че много са откраднали. 150 млрд. гърците КРАДЯХА за има няма година време... Но за България, това беше убийствено! И тия НАГЛИ, ЕПОХАЛНИ КРАДЦИ да говорят за жълтите стотинки, за които ТЕ ДАЖЕ НЕ СЕ НАВЕЖДАХА, докато бяха на власт, е просто умопомрачително! И може да доведе нормалния човек до бяс!

ВИЖДА СЕ ,ЧЕ СИ СБЪРКАН ПО ПРИРОДА. НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ТЕМАТА И ВЪПРОСИТЕ КОИТО ПРОИЗТИЧАТ ОТ НЕЯ-ГЪРЦИ ,МЪРЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ. ИНТЕРЕСУВА МЕ ,ШО ПРЕДИ 3 Г. ББ И ЦЯЛАТА ОСТАНАЛА СВОЛОЧ ОБЯСНЯВАШЕ ЧЕ НЯМА ДА ПОЛЗВА ЕКСТРИ, А СЕГА НЕ СЛИЗАТ ОТ ТЯХ

Като питат значи знаят, че има. Нормално: правителствените разхождат "Тигрите", а ин Той си има нужди. Днес като нищо е отрязал лентите на една детска градина в шуменско и на една градска зелена площ в Петричко. Тази държава му е бащиния, има си нужда от обхождане.

Това е популизъм другари!

Не е виновен този, който е изял баницата. Простолюдието не знае с кой си има работа.

Издръжката на негово Безличество за забавления струва 40% от бюджета.

Ограмоти се човече! Не става само с лозунги.

Пилотите трябва да летят определен брой часове месечно - ако ги нямат навъртяни, се плаща, за да отидат и да ги навъртят с други самолети/вертолети. Ако не ги навъртят - губят правото да пилотират. Това е. Борисов ползва вертолетите за всякакви мисии - гасене на пожари, придвижване и прекарване на болни, защото иначе трябва да плащаме, за да летят. Ама БСП в крайна сметка това им е работата - да направят всичко възможно, за да се върнат на власт.

Ползва ги най-вече за разходки. Тук открие свинарник, там детска градина. То си е работа.

Какво е салдото при КРАЖБИТЕ на тройната коалиция? Ще отговоря! 1.Приблизително 100.000.000.000. лв. от ЗАМЕНКИТЕ; 2.Приблизително 8.000.000.000 лв. ОТКРАДНАТИ излишъци от бюджета(4х2млрд. на година); 3.Приблизително 4.500.000.000 лв(500млн.$ х 6год. х 1,5лв.) от разликата в цената на руския газ СЛЕД "намесата" на Р.Овч.-ПРЕДАТЕЛЯ; 4.ПРИБЛИЗИТЕЛНО 40.000.000.000 ЛВ. ОТКРАДНАТИ ЗА 4 ГОДИНИ ОТ БЮДЖЕТА С НАГЛАСЕНИ ТЪРГОВЕ, БелеНЕ и схеми Батко-Братко, заради което ни спряха еврофондовете. Та салдото на КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА България НАДВИШАВА 150.000.000.000 лв. Можете ли да преброите нулите, паплач КРАДЛИВА ПРЕДАТЕЛСКА? Колко пенсионни фонда има в тая сума? Колко детски? Колко майчински? Мръсна демагогска КРАДЛИВА ПАСМИНА! Затвор за вас!!!

А ДА СИ ЧУВАЛ ,,НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО''АКО ТЕЗИ СУМИ СА ТОЛКОВА И НЕЩАТА СА ТЪКА КЪДЕ СА ОСЪДЕНИТЕ?АКО НЯМА ТАКИВА ЗНАЧИ ТИ ЛЪЖЕШ.

krassikat@

Кой да ги осъди, малоумнико? Оня съд дето обяви Доган за невинен, по вътрешно убеждение? Тимошенко, за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, като тези на Р.Овч., получи 7 годишна присъда в Украйна, де го нашия съд??? Не помниш ли излишъците-по 2-3 млрд. на година! Сметни цената на газа 170$ преди и 600$ СЛЕД Р.Овч., САМО от една ЗАМЯНА на 1000 дка, "социолозите" Андрей Райчев и Кънчо Стойчев станаха МУЛТИМИЛИОНЕРИ в евро... А такива бяха ХИЛЯДИ! КУЦО, КЬОРАВО И САКАТО КОМУНОИДНО НЕДОНОСЧЕ се нареди на тая хранилка...

Ти поне се оказа много открехнат, кажи колко е БВП на БГ през тези 4-ри по не знам си колко при БСП и тези 3-и по бойковски плюс прогноза за 4-тата. Извод на бакалин т. е. аз. Ами ще се окажат идентични, с лек спад. Значи пак липсват 150 ... с колко нули ги беше написал не помня, схемите са същите с леко променени участници брато. Умник си тиии, умник си.... евала!

krassikat@

Де е сега далаверата със ЗАМЕНКИТЕ? Де са сега излишъците-малко се появи нещо горница тая година и мигом отиде за пенсии... Де са сега поръчките Батко-братко, питай ги, минава ли камила през иглено ухо? Цедката в момента е ужасна...Обещавам ти цената на газа до 2-3 г. да падне с 40-50%? НЯМА ДА СЕ СТРОИ АЕЦ! Нефтопровода-убиец на Черноморието е МЪРТЪВ!Какво повече може да иска българинът-ПАТРИОТ? За тоя мандат аз съм доволен от постигнатото, да даде Бог КОНСТИТУЦИОННО мнозинство на Боко, че да реформира СЪДА, СЛЕДСТВИЕТО И НАЙ-ВЕЧЕ ПРОКУРАТУРАТА!!!

Убийствено ПРАВ!!

Попитаите долните комунисчета кои вози папата,кой гаси пожари в планината, попитаите ги от кое време хеликоптерите на Крумово се ползват за такива цели. Попитаите ги колко пъти ЦК на БКП ги ползва ,Попитаите ги Как УБО и сега НСО ги приема 24ч преди полет и ги ползва за техни нужди .Нека Първанката да каже колко ги е ползвал. Е много сте нагли.

А колко безплатни тутманика за пенсионерите около избори изгаря Кугара на бат Бойко..това червените паразити като почнат да се правят на дръж ми шапката ,все едно тези преди Бойко с колелета обикаляха по родните пътища ,единият от тяхната дружинка, чак искаше и летяща чиния, щото с яхтата не може да се прибере за закуска в Дръндар..Ами колко патрона е изпукал Сирищника .. Ако седнем да смятаме колко киловат часа от българите е сложил в джоба си Румен Овчаря и тайфата ,отиде..баланса..

"Детските добавки на 280 деца за един месец изгарят за 1 час..." А добавките на колко деца откраднахте, наглеци безочливи, докато си делкахте 3-ната баница?! Сега ръчкате тенденциозно, без факти, за да привлечете още някой и друг неосъзнат избирател... А добавките на колко деца лапна "съпругата на БСП", която за сега е омъжена за Станишев, по далаверата с ПР-а на България?! Мизерници нахални...

А колко детски добавки изпапка др.Масларова? 11.000.000лв. колко дажби са? А колко детски изпапка др. Р.Овч., като нокаутира 2006 г. българската икономика да плаща по 500.000.000$ годишно В ПОВЕЧЕ за газ? А колко детски надбавки са 2-3.000.000.000лв., дето тоя нехуяд и колегите му КРАДЯХА всяка година от излишъци, докато бяха на власт. И най подир от ЗАМЕНКИТЕ, тр.коалиция ОТКРАДНА около 100.000.000.000 лв.! Това колко детски са, Найденов?

Днес са забравили да ви дадат хапчетата, а са ви натирили по форумите. Айде запрете се!

Къде отиде пенсионния фонд? Че се наложи отново да се събира и сега пак няма.... колко години още ще се събира и от кого, като работещите са малко, пенсионерите много и още повече стават, другите тютют зад граница.... А НОИ се е ширнал като банка и затворен като секретно военно поделение, лапат и лапат....

Пенсионният фонд си е на място, приятелю. Това, че ти не го знаеш, не означава, че го няма. Вероятно не знаеш и китайски, но Китай още съществува...

Що не си спомням да си ми копал на лозето, "приятелю", а? Аз не съм твърдял, че знам китайски, но ако можеш да ме погледнеш в очите, щях да те попитам корабче да минава там виждаш ли? А? Огромен дворец от метал, стъкло и пластмаса, откъде се взеха парите, да не са от "помощите" на ЕС? И кому е нужно такова нещо?

На колко поколения (деца и пенсионери) изядоха парите на червената мафия на всички нива... Каква наглост има само тази пасмина от пладнешки крадци....

А кой иначе ще обикаля държавата като цветарка да реже лентички и ръси простотии, вместо да си седи и тежи в кабинета си и да ръководи настоящето и планира бъднините ни, ако изобщо може да го прави. А после се чудете, що сте бедни и омерзени и къде са децата ви !

Издаваш се като некомпетентна, нагла плебс с нагласата на роб, който не заслужава НИКАКЪВ господар!!