Макрон казал на Борисов: И аз искам да видя вашата ограда

Президентът на Франция Еманюел Макрон казал на Бойко Борисов, че и той, след Дейвид Камерън и Виктор Орбан, иска да види оградата на границата ни.

Обратно в новината

Коментари - Макрон казал на Борисов: И аз искам да видя вашата ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРАХОТНА ОГРАДА, ЗАЕК НЕ МОЖЕ ДА МИНЕ АМА ЧОВЕК МОЖЕ СРЕЩУ ПАРИЧКИ В БРОЙ.

Макрон: - И аз искма да видя вашата ограда! Борисов: - Пък аз искам да видя ваш'та баба!

Оградата на Борисов е едно от чудесата на света, затова Макрон се натиска да я види. Става вече по-известна и от египетските пирамиди. Като китайската стена е, от тел. Макрон иска да отиде на поклонение при Оградата!

Насилие се да прочета до края този пасквил. Сега от него се уригвам на развалено. Май ме хвана разстройство! Така ми се пада, като чета глупави хвалебствия и не се грижа за душевното си равновесие!

След като"оградата"се оказва Великата Българска Стена,Държавата да организира туризъм от желаещи да я видят таз ограда!С билетче-за деца и пенсионери по левче,за останалите-по 10 лв.Около оградата-бира-скара,чалга,гюбек-ето го макроикономическия ефект и повишаването на заетостта.

Ами няма как . . . Бате Боце ше вади оградата и ше я показва . . . . На Макрон, на Макроновица, на Орбановица . . . и на други видни европейски мераклии. Може и Меркел да се вреди!

Макрон,ела по-бързо, че току виж са са изградили оградата напълно.

му гледам...вдъхновения поглед, май наистина бабата само го прикрива, че е на левия тротоар

НЯМА такава българска поговорка. Това е злонамерен виц, който ни се вменява за истина.

какво голяма работа ограда та ограда,стана като ,,кİтаъската стена,, само İ лİпстват турİстİ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на тоя мъжага Макрон! Да го заведат да види цялата ограда от начало до край и да внимава да не види дупка, че ВС не си поплюва - арестува!

Леле каква новина, какво чудо. Само искам да запитам на ушенце ли му го е казал и ако е така нашето Слънце какво е разбрало, че нещо не ми е ясно.

А, стига толкова;) Баце, почвай да им вземаш такса - по един милион еврака на посещение да речем. Таман и ще я завършите най-накрая прословутата тараба, пък и камерите може да проработят!;)

Макарон ще види нашата ограда през крив макарон, поради простата причина че такава няма. Тук таме има мрежа за кокошки и това е!

Сигурно иска завалията и той да строи ограда по френската граница, но не знае как. Ще му помогнем и ще пратим Валери Симеонов да му помага.

Бойко е учил английски и не са се разбрали. Макрон е искал да види магнолията на Бойко, но нали Бойко точно в този момент си мислил колко пари ще се отклонят от правенето на оградата и не го разбрал. Случват се такива работи. Иначе тази ограда е подцинкована мрежа по 30 лева топчето, но самата ограда е по 3000 лева метъра. Как да не иска човек да я види

Ама много те моля - премиерът ни си е полиглот отвсякъде! След като поздрави Саркози преди време с бон жуАр, значи и с френския е на ти;)

първо да види франсето маджарската и тогава нашта па мое и барне

боко заведи тва френско п...че на бостана да види какво сте свършили и му дай там някой и друг съвет че глей ква дърта кобила си е взел горкия...

-Ще доведа и моята баба да види вашата ограда... сподели Макарон на нашия Тиквон .

една тараба и некой плет на село че да доде и у назе да види - че го гостиме с бобец, спържа и пражени яйца с пресен лучец пръстетата да си оближе.

борисов каза Европа са ни дали отлична оценка. Защо трябва да си го причиняваме? Че някъде се навела оградата, ние говорим срещу предишно правителство, или защо била един ред... ..............борисов хаиде не се оправдаваи какво говориш тук че е ок да е едноредова ограда ти малумник ли си или нас правиш такива ......оградата трябва да е двуредова и го направи ....не ме интересува какво говори макарона и меркела ние булгарите искаме двуредова о г р а д а ///// защо не си караш жеепа на 3 колела а ...при теб винаги трябва да има натиск защото се правиш на ощипан народна лубов няма да имаш докато нея направиш тази ограда с два реда .....баи ганио в европа ????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само да не му я счупи оградата, че после всеки ще може да влиза е задния двор на Бойко когато си поиска.

Ма този човечец Бойко е уникален! Аз съм сигурен, че трябва да стане писател на фантастични романи! То всяко изречение, което успее да сътвори, няма нищо общо с реалността. Просто истински извор!

изглежда няма пари за "атовете", оставили са едно дръгливо магаре да опонира, даваики му надежда, че ще мине в а група

Боцито си джитка из Европата, Путьо не го бръснат за слива.

До кога в Дира ще намират място откровени клевети и лъжи!? Това нормално ли е!? В коментарите тук един трол наклевети Бойко Борисов, Макрон, Меркел, ..... и кой ли още не!? Е ли това политиката и позицията на сайта!? Откровени цинизми и клевети!?

трола е повече от един - аз пиша само като коце. аиде напъни се и се опитаи да осмислиш каква е разликата между думите клевета и ирония, сарказъм, гротеска.

Бойко щял дачерпи Макрон с кисело мляко На БАБА и да го води да на концерт на Бисстришкиите баби после Макрон изявил желание да посетят дом за стари хора(жени) вЯмболско село където да поднесе подъръци луксозни чанти ЛУИ ВИТОН несесерчета за ченета и маркова анттииееййдж Кю10 козметика на ВИШИ против бръчки

Противен си и недостоен!

Щом нас ни дават за пример смятайте Хевропа какъв разграден двор е- всеки влиза и излиза както си поиска, със салове, лодки, кораби, през реки и поляни, огради и тнт... стотици хиляди годишо Дали влизат така в Китай? Или Япония? Не ама там няма БХК и псевдо управление

България има нормално демократично управление! Любителите на диктатурите да се отправят към Китай.

збра цвета на света с една мрежа от тел

ние пазехме границата с оръжие и пръст на спусъка

Затова ни окупираха рашките, щото ни "пазехте"! Аман от "пазачи"!

Субекта ще се побере ли в дупката на макарона?

Пак ли ще ги водят на мястото за презентациите? Там вече коловози направиха с джипките.

Путин, Макрон, .... всички се возят в елитни автомобили. Не може да очакваш човек, който носи много отговорности, да се вози, като теб в таратайка!

при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският бивш министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Фланелката отново е на напречни райета, може би напук на всички съвети, че следва да е с надлъжни, за да прикрива наедряването. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работи Борисов като сегашен премиер?

Боко ще нареди на Валерката да покаже оградата,но от "хилихоптер"...щото от земята ще види колко раздрънкана е,особено едноредовата!!! Аре герберче,скачай хахаха!!! ХО ХО ХО

Борисов строи и има, какво да покаже, нали знаеш, какво ти остава да злобееш безсилно. Кервана си върви, а кучетата лаят.

Сашке живъ ли и мъ...(((

Най-вероятния разказ на Камеран и Орбан след огледа на оградата е бил. Брато така се отрезахме на купона после, че става само с виждане. И понеже Макрон няма как да изпише командировъчни за напиване казаха отивам да видя оградата.

Не мери всички с твоя аршин, другите не живеят за пиячката, като теб!

Бедна ти е фантазията за какви хора става дума.

След Макрон и брат му на наш Боко-Ердо щял да дойде да види "великия булгаристански дувар...опс ограда"!!! ХО ХО ХО

Не се задоволяваш да клеветиш един министър председател, поне още два президента! Толкова си жалък!

Хахаха,кефиш бро!!! ХО ХО ХО

Б.Б. и Микрон пътуват към оградата на границата с джипа на горските: - Я се поотмести малко към края да си сложа и другия крак. Ха така! Браво! Е-е-е-х! Майка му стара! Кеф! Я чувайте машината какво прави: тупа-тупа, тупа-тупа! Фърчи!... Много обичам така да се обтегна. Отвъд тясно. Па и другарите - прости хорица, какво ще приказваш с тях?

Българите са достойни хора, а ти си жалък!

Но си избират жалки политици!

СМЕШНИЦИ, но не и ПОЛИТИЦИ!!! Какво друго да кажа?

Смешника си ти, а те са Политици!

Борисов е българин, а не балкански субект. Макрон е голям ЧОВЕК и това е достатъчно за уважение!

Май вече са включили оградата към стоте национални туристически обекти от категория vip.Като и се наситят ще я пуснат и за простосмъртни да видят каквото е останоло тук там от нея.Казват ,че като чули ,че ще идва Макрон бабите от пограничните села почнали да си търкат петите с керемида за посрещането му.

Ти явно обикаляш училищата и градинките!

За съжаление не си оригинален .Не ставаш за опонент но за това се иска багажец под шапката.