Борисов проверява ”Тракия” на всеки 20 дни

Оскъпяване на строителството на автомагистрала "Тракия" няма да има.

Обратно в новината

Коментари - Борисов проверява ”Тракия” на всеки 20 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ - ГОЛЕМИ КРАЖБИ.ИЗПИТАНО В БЪЛГАРИЯ!

Обекта вече е оскъпен и закъснява.

И мен ме е яд на другарите които свалиха др.Живков...

Основател на ГУП /главно УПРАВЛЕНИЕ !! на пътищата/ е генерал Винаров. Така че най-добре е тази дейност пак да се върши от генерал, па дори от Бойка, че иначе няма управия в пътното дело.То не са агенции, то не са бордове, ефектът е само дупки и тук-там кръпки.

Ела да видиш Чирпан как "живна" откакто магистралата го обхожда. Мъртвило. Нали знаеш, на кривата ракета, космоса и пречи, та и инфраструктурата на глухата провинция. А за "участъка на смъртта" от сегашния път Ст. Загора- Сливен с 15 гроба на него на Андрешко Гагаузов му потърси сметка за профуканите от батко и спрените пак заради батко от ЕС пари за Тракия.Това ще е на ползу роду.

Това,че премиерът контролира е определен плюс и не е необходимо да е специалист.Мен ме смущава друго-непрекъснато се изтъква съотношението-евтино,бързо,качествено-за мен това е една невъзможна комбинация и практиката вече го доказва-днес новооткрития участък на околовръстното беше като езерото Ариана-загубих си регистрационната табела-в районното разбрах,че съм 5-тия подобен случай-колко ли са в София-сега ме чака тромавата процедура по издаване на нов номер и невъзможност да ползвам колата си.Не ми се мисли за булевард Брюксел-сигурно под него е като под Ниагарския водопад.Дано не паднат температурите и да замръзне,защото напролет ще трябва да го ремонтират-и все пак не разбрах колко е гаранцията - 10 или 5 години и как се определя този гаранционнен период?

Завистливите злобари почивка нямате ей... Съчувствам ви, толкова сте жалки, че единствената ви радост е да плюете по форумите. Хора, т.е. човечета, по-весело, Коледа идва...

Защо да съм злобар? Аз само питам защо е необходимо на всеки 20 дни да се проверява. 1/Дали ТОЙ проверява коефициента на уплътняване на земното легло. 2/Дали гъстотата на асфалтобетона с конуса на Абрамс 3/Дали Брукнеровия полигон ,за баланса на земните маси . 4/Или наклона на откосите. Ясно е ,че такива технически дейности не са му познати и честите му инспекции са ненужни Само смущава хората да си гледат работата.

1,Той съобщи, че около 10 декември ще бъде положен около 400 метра асфалт, за да се провери устойчивостта на трасето. ??? 2.Аз съм обещал да правя магистрали, така че след 50 години българите да знаят какво съм направил? 3.Градовете край магистралата ще живнат, заяви премиерът.

Не се заяждам, ама с конуса на Абрамс се мери консистенцията на бетона. Асфалтобетонът няма такава, защото няма вода

НЕ ПОЗНАВАМ В БЛИЗКАТА НИ ИСТОРИЯ ПО САМОВЛЮБЕН ЧИВЕК ОТ БОРИСОВ. " АЗ съм обещал да правя магистрали, така че след 50 години българите да знаят какво СЪМ направил". АКО ТИ БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВАШ В ТОЗИ ДУХ ДА "ПРАВИШ" СЛЕД 50 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИ КОИТО ДА ТЕ ПОМЕНУВАТ. Просто България няма да я има. Ние българите обаче сме мъдар народ. Ще ти покажем какво си направил на предстоящите избири. Ще отидеш там където в момента е твоя цар. Вервай ми.

Човек с манталитет на фелдфебел е "премиер" на държава.

много точно казано!!!! и коко ялко за нас! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно преди окончателно да се сгромоляса, основната икономическа дейност на Великата Римска империя била строителството на пътища... за тия дето дошли след тях. Най-вече археолозите. Друга аналогия: Хората масово започнали да практикуват разменна търговия. От тях все пак останала доста култура, а от нас - мантинели.

Че той друго прави ли?

дано на отиване или на връщане се отбие през отсечката Шишманци Скутаре да разбере за какво забавяне става от поетите ангажименти на фирмата за реахалибитация на дадената отсечка

Голяма грешка-трябва да открива построеното за 20 дни.

ами като мъ се строят толкова пътища да отива в пътното.скандал след скандал,издънка след издънка,а тои магистрали.бла,бла...за него и дръжките му,защото пари за хляб няма да има,камо ли за бензин.пълно безхаберие и наглост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех, защо със същият ентусиазъм Борисов не се чудеше как да привлече инвестиции или да увеличи доходите на хората. Тодор Живков също правеше магистрали, но и хората си живееха добре. Всяко година ходеха на почивка. Почти всички предприятия имаха почивни станции за персонала си.

Какво си направил в северна България кажи.Едно колело при Бяла за три години ,което се оказа едно голямо лайно.За един ден девет катастрофи.Ето това направи,едно голямо лайно.

Е да, ама в София направи Околовръстното!

То се видя онзи ден, как това, дето го направи, вече го няма :))

голем праз - пак се изпусна пожарният...