Коментари - Бойко Борисов обвини Румен Радев, че потопил нацията в омраза и хаос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ Търси се избягала Тиква от Карлуково. Може да го познаете като му покажете снимка на Меркел-Веднага козирува. Не е опасен , но е много прост и не мгат да се предвидят действията му. Последно е видян да се мотае по магистралите. Който го види да се обади веднага на психиатрията.

Мунчо голям нещастник си! Надявам се да изчезнеш завинаги след 2 месеца. После Гешев ти е обещал да ти обърне необходимо внимание. Гади ми се от тебе, ти си социално зло за българския народ.

Крадеца вика: Дръжте крадеца!

нормално е гладните за кокала да се плюят взаимно. А Кире Харварда да оглозга ДКК докато може с авера си по маса, днес си тук, утре те няма.....

Мразиш образованите, нали. ОТ пазачите на българския казан си и от поклонниците на простите съдържатели на пълни чекмеджета. Ама къде другаде можеш да излаеш, освен анонимно...

нещо, което или не искаш или не можеш да си помислиш. Не е достатъчно да си образован, с образовани е пълно, проблемът е, че всички те имат една-едничка цел, а именно това, за което си твърде тесногръд, пък макар и образован, кое, ще оставя на теб да се сетиш когато пораснеш достатъчно. А Кире има за цел точно това, което казах, ни повече, ни по-малко, а и разчита на подкрепа именно на такива като теб.

Я ходи при Сионий да те успокой.. Толуп Мисирка Тиквоч Цървул Шушон Животно На коленееее

фактите са факти ш никой не може да ги оспори ГЕРБ в началото предложшха съвместна работа и им отказаха

Също и безочието си е безочие... и наглостта си е наглост ... да продължавам ли бе, гербопитек малоумен ?!

Асфалтирал половин млд. километра, направил най-добрите В СВЕТА полицейски операции........ПСИХАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Що караш без колан в забранен участък бре Тикво? Кой е тоя, че го давате постоянно по ТИливизора????

звучи в пъти по добре от Африкански примерно

Бойко : Баща ми комунист е. Комуняга съм и аз.. Честно бачка татко, а народа шляпам аз.. Шляпай шляпай сине със твоя гьон - сурат че като остарееш ще станеш ГЕРБократ... Бягай в Барселона докато си млад, че в таз страна красива те чака раиран халат.. Долу маймуната Бойко която изнасилва България цели 10 години.

Радев ли ни превърна в страна, символ на корупцията в цял свят ? Радев ли ни направи най-бедната страна, не само в Европа ? Радев ли беше изпълнителната власт през последните 12 години ? Радев ли снимаха с чекмеждета с кюлчета злато и банкноти евро ?

Да, Радев и Дончева, явно имат доста кюлчета Но Радев постигна повечето сам! Съсипията в момента е най голяма, за негова радост

Мястото на този идиот е или в психиатрична болница или в затвора ! Боко, стискам ти палци, да те изкарат луд ! Ако трябва да избираш между психиатрията на четвърти километър и Софийският централен затвор, избери първото !

Борисов се изкенза

Не Баце се изпразни във Фоостата ти

И ти си толкова неграмотен, колкото и Бацето

И баце е прос и тоа е прос, явно се разбират добре .

Тошко изпусна ПАРАТА Пък и много приказва за рушветите, на партиите - Изправи се Щяха да похарчат само 0,5 милиона, от техните задгранични спонсори, Но Тошко не може да си държи езика зад зъбите! Задкулисието губи много от това! Ехх, колко по добре щеше да е, ако бе приел паричките, на края, щеше да има още толкова! Ето защо сега всички го обиждат. Честността не е на мода

Мършата май е в Изправи се!

Радев отделя мършата ГЕРБ от стадото-народа!!!

Абе Радев що не споменава как са се отнасяли руските окупатори и империалисти по време на това историческо събитие " обединението на България" и защо предателя Радев разделя българския народ и всява хаос и разруха.. в полза на Москва.

Точно за такива клинични случаи, като теб, един мъдрец е казал: "Личната трагедия на идиота е, че не осъзнава, че е идиот. Трагедията на околните е, че хуманността налага да търпим идиотщините му."

червеното трол е получило копейки за да плюе, значи Боко е на прав път!!!

Абе тая гад няма ли да спре да ръси простотии и небивалици. Няма ли кой да го вкара там където му е мястото

тиквана в зятвора

Какво друго може да се очаква от ИНДИВИД С КАРУЦАРСКИ МАНТАЛИТЕТ, ХИПЕРТРОФИРАЛИ ЕГО И НАГЛОСТ, ОТЧАЙВАЩО СКРОМЕН ИНТЕЛЕКТ И ЯВНА СТРАХОВА НЕВРОЗА?

Един нов главен прокурор и тиквата няма да излиза от затвора.Нправил е достатъчно да иляди в пабделата.

Дончева, Колко милиона дава за нов главен прокурор?

Борисов няма алтернатива. Мунчо е долен предател.

Няма алтернатива, както явна грешка в еволюцията.

Някои имат сериозна нужда от това....

Браво на г-н Борисов

Тошко изпусна ПАРАТА Пък и много приказва за рушветите, на партиите - Изправи се Щяха да похарчат само 0,5 милиона, от техните задгранични спонсори, Но Тошко не може да си държи езика зад зъбите! Задкулисието губи много от това! Ехх, колко по добре щеше да е, ако бе приел паричките, на края, щеше да има още толкова! Ето защо сега всички го обиждат. Честността не е на мода

Дончева, колко ли милиона е предложила, за мястото на Гешев в прокуратурата

Ето от къде Радев е сигурен, че ще го махне

Айде продавай зайците и си купи пижамка на райета ! Бай Ставри те чака !

Време му е на Радев, за това

Ядене, пиене и крадене ,като за последно до това водят.

Е как ако не обвини Радев, иначе трябва да обвини себе си...

Унищожи ГЕРБ и Тиквата в Затвора !

Стига плямпа глупости Изрод мръсен , майка ти и Идот ! Дано пукнеш до Изборите , оня излиза от затвора , Герой на България ще го направим , а аз Банкет с ядене , пиени и Кючеци ! ДОЛУ ГЕРБ ! Тиквта в Затвора !

хах яко селото е налазило града :) е не ти се получава. ББ4 на бял кон!!!

Шопе ко ке кажеж за фоостата на теб и после от зад на майка ти

Духа Боко сейгънина

Home » Топ новини » Чехия призна официално, че Борисов е лежал в затвора Чехия призна официално че Борисов е лежал в затвора Чехия призна официално, че Борисов е лежал в затвора Posted by: 365Novini in Топ новини 31/10/2020 1 Comment 32,608 Views 0 Shares Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов през периода 1992 до 1994 е лежал във затвора в Панкреац! Сигнала е изпратен от Дойче Веле! Потвърдено е че и Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия, като той просто им е бил шофьор. По непотвърдена информация все още чешките разследващи органи са свързали в разследването си, Бойко Борисов и Васил Божков, като втория реално е бил получателя на всички крадени коли от Чехия в България. Според чешките прокурори, които са разследвали тогава престъпната групировка, Борисов е бил на много ниско ниво в ерархията, но факта, че е можел да издаде много от имената на другите от участниците в престъпната схема е принудила българските комунистически служби да го извадят от затвора. Именно това е доказало и твърдението на чешки престъпници, че българската мафия в Чехия е изцяло покровителствена от българската Държавна сигурност на комунистическата партя БКП. Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от групата му автокрадци. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело. След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР. Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали. Миналата седмица архивът на втория най-голям пандиз в Чехия беше разсекретен и информацията за хиляди източноевропейски бандити, сред които и любимият на мнозина българи банкянски премиер, изтече като поток“, завършва писмото си Пею Благов.

А вие му се сърдите , че не бил чел, ами човекът бил много зает.

Нещо не ти се получава да се правиш обединител , Тикво !

хах че той няма нужда да прави нищо, нищоправеца сам се осира :)

Боко, престани да се правиш на мъж пред камерата, направи го в реалния живот. Кандидатирай се за президент, изправи се срещу Радев (и Стъки :)) ) и да видим кой-кого :))

Борисов играее шах в политиката. Това че пусна Радев да стане президент беше гамбит. (Освен ако не смяташ, че човек който о може 3 мандата да върти всички хитреци в българската политика не може да намери по добър кандидат от Цецка Цачева) Предполагам новия президент ще е Петър Стоянов.

Да твърдиш: БОКО-ТЪПОТО ИГРАЕ ШАХ в политиката Е ПО НЕВЕРОЯТНО ОТКОЛКОТО ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ СЪЩАТА ЛОЕНА ТОРБА Е В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА, защото и двете твърдения са НЕВЪЗМОЖНИ ПОРАДИ ЯВНИ МЕНТАЛНИ И ФИЗИЧЕСКИ НЕДОИМЪЦИ!

Именно това е държавническото и правилното ... имаме нужда от президент, който да не Борисов или някоя калинка ... за да се получи това обединение за което говори. Именно с това е повече Борисов ... че няма да се кандидатира и да засилва това разединение.

Съд и затвор за престъпника Румен Радев

Кажи едно престъпление за което да го съдим Радев ?! На Боко са толкова много , че едва ли можеш да броиш до толкова , ГЕРБ-ер дръглив !!!

Вместо с повод и без повод постоянно да плюе по Радев, да вземе да се кандидатира за президент, щом е толкова праведен. Ама шубето яко го гони.

Не само че не му стиска да се кандидатира за президент, той дори се страхува да се яви на дебат, но иска да е върха на сладоледа. Няма как да стане.

Какъв "връх на сладоледа"? Той може да бъде ВРЪХ само НА ГЮБРЕ!

Кой беше този намръщеняк?

а ся де, като гледам лидер на партията с най-много депутати в следващия парламент :)

Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г. Гербопитеците паднаха от власт и страната тръгна нагоре...

Хахаха ... икономиката има инерция .. не става за 2 месеца не става и за 4 години ... за да произведеш нещо трябва ноу-хау, инфраструктура и т.н. Ако това което си написал ти сериозно смяташ че някакво служебно правителство помага за икономиката и провала с плана за възстановяване и всички гафово значи си пълен идиот. Бизнеса иска стабилност ... може и без нея но със сигурност нестабилността не помага. Търсиш под вола теле. Отделно има 10% инфлация ... ако това не отчетеш ще се окаже че виденовата зима когато БВП нарастна с 1200% заради инфлацията е най-успешния икономически период в историята.

:)))) Кофти цифри, а? Да, за икономиката трябват много неща. Служебното правителство няма време да ги направи. Но пък и този растеж е обусловен от друго, което то (служебното правителство) успя да постигне - поограничи, а в някои сфери дори спря грабежа на ГЕРБ и шайките около Борисов. Трябва да си пълен идиот, ако не вдяваш, колко по-напред щеше да е България, ако не бяха я грабили гербопитеците през последното десетилетие. Впрочем гербопитек и идиот са синоними.

10 години насаждаш омраза и хаос. Просто вече не си на върха на хранителната верига и си твърде тъп, за да го видиш...

Луд за връзване.

Много гробарска трол е останала без нормална работа и чакълят по форумите. Пищете калинки мазни и се хващайте за работа, щото свърши суджука от Боко.

Ами вярно е и Африкански и Трифотов пригласят е не очаквах това от вас...

" Африкански и Трифотов" Всички чувстват любовта и топлината на думите, в която хорат като теб потапят нацията!

не се хващай за грешките а за смисъла

"Африкански", "Рублен", "Чалгари" не са грешки а доказателства за омразата с която почитателите на Герб заливат Българската нация всеки Божи ден.

не ме разсвивай....Радев и Африкански я зяливат

"Бойко Борисов обвини Румен Радев, че потопил нацията в омраза и хаос" Аз добра дума от почитателите на Бойко Борисов и Герб кога съм чул тука? Чувам само омраза от 15 години и до днес.

Това е срамно поведение особено за бивш премиер. Явно повече от това не може или грешно го съветват, но във всеки случаи той самия да говори така говори зле за него независимо дали го мисли или не.

След като 12 години правехте компромати, каква добра дума очакваш? Мозък в главата имаш ли?

Е за това става въпрос. Не знаеш срещу кой говориш но щом не е на твоето мнение значи е враг на народа. С такова поведение само доказваш колко си далече от реалността.

Първо, казва се срещу КОГО. Второ, за да получиш добро, няма как да правиш лошо. Пак ли не разбираш?

Ненормалникът Боко Тъпото първо обикаля нелегално разни села и паланки, след това е медийната му изява какво е посетил. Никога предварително не дава информация къде ще си развява дъртия педерастки задник, защото знае, че не го искат никъде, ще му бъдат задавани неудобни въпроси, а може да яде и бой. Тъпото винаги е бил една страхлива мишка, безмозъчно същество, див и прост селянин от шопското село Банкя.

Борисов го няма над 3 месеца, но животът на Ганьо е същият. Кредити, стар таралясник, ракия и бой. Ганьо живее в собствената си мизерия. С празна глава. Какво се промени за Ганьо за 3 месеца? Ами Мунчо и марионетките му си раздадоха едни пликове, опразниха бюджета, може даже и банка да са източили. После ще се разбере. А Ганьо......лапа мухите и псува всички. А не поглежда себе си, че и 5ст. не струва.

Докато има такива простаци,които наричат Президента ни "мунчо"няма да уважение към България.

Един президент трябва да е независим и достоен, а не слуга на олигарси. Не и слуга на дадена партия. Елементарен пример: секретарят на Мунчо получава смс с текст: име, фамилия, държава. След 3 дни Естонският назначава това лице посланик в тази държава. Това се случва 2 пъти, за 2 различни лица. Подател: Божков. Нормално ли е това?

Толкова си безсилен и жалък, че леко те съжалявам. Ама не умеете да губите, мам му стара!

Аз съм си уредил живота и ви се смея, Ганьовци. Даже и това не разбирате, толкова сте прости.

Симеон втори излъга хората че ще ги оправи за 800 дни, сега ти се изказа че за три месеца се оправя положението. хахаха

Как се оправя, с кражби ли? За 3 месеца знаеш ли колко е откраднатото? Даже хазната е празна!

И главата ти е празна.

Червените тролове предизборно са активирани и заплатени и мятат лайна от десетки никове. Нещастници, партийката ви постоянно губи електорат от старост! Струва ли си за едни 50 лева да сте нищожества и предатели?

Гладна кокошка просо сънува.

Нексусе, ето още една задачка за ограничения ти капацитет. Не измряха ли тия дето плюеш срещу тях? Нали са дърти и тъпи? Нали ганю пий ракия? Що тогава байно ти загуби от собствения си електорат 6-700 к. гласа?

Деби, ти дори не можеш да смяташ. Това е, защото си тъп селянин. Електоратът на ГЕРБ е 600-800-900 000. Може и повече. А ти си един мрънкащ по форуми мазньо. Обречен да бъде обслужващ персонал на такива като мен. Със здраве, Ганьо.

Даниел Митов за Борисов през 2007 г.: "Какво най-добро можете да кажете за Бойко Борисов? – Полага респектиращи усилия да прочете книгата „Пиратът папа“, с което не пропуска да се хвали вече втора година. Какво най-лошо можете да кажете за Бойко Борисов? – НЕ Е НУЖНО ДА КАЗВАМ НИЩО, ПРОСТО ТРЯБВА ДА ГО ОСТАВИТЕ ТОЙ ДА ГОВОРИ." Няма какво да се допълни...

Ще има купон след преброяването....Ще ви се изяснят доста неща. С 1.5 млн. мъртви души...

С други думи събудил една част от народа и са му секнали кражбите. Нарушил му се е комфорта

А Боко е любов ...

Дирници, стига сте давали медийна изява на най-простото същество в най-новата ни история, докопало се до премиерски пост. Боко Тъпото ще остане известен, с това, че въпреки дебилността си, се задържа над 10 години като премиер на БГ, за което време успя да разруши страната ни и да ни превърне в опростачена като самия него нация.

Бойко беше някога комунист. А както се знае бивш комунист и бивш педал няма. Правете си изводи. Филма се казва Смешен плач.

Вярно, работихме заедно. Беше Бойко партиен секретар.