Борисов засади дръвче в памет на жертвите на арменския геноцид

Премиерът Бойко Борисов засади дръвче край Музея на Арменския геноцид и положи венец на мемориала Цицернкаберд в Ереван.

Обратно в новината

Коментари - Борисов засади дръвче в памет на жертвите на арменския геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се смесва смях и геноцид - това го може само някой социалист, бивш комунист ...

С действията си Борисов показва на БСП как трябва да работи един национално отговорен политик в условия на световна криза и пагубно наследство от предишните управления. Пак на БСП - то. Другарите трябва да се откажат от крадливия си и лъжлив нрав и да възприемат неговия подход, ако искат да имат някакво политическо бъдеще. И да си избират по-читави лидери от Станишев.

Тиква сади дърво. Дано поне не обърка като приятелчето си президента-Армения с Армани.

А като го е засадил това дръвче, дали ще ходи да го полива редовно с кофпомпата, и да подава челце за чембер на най-новия си арменски приятел, щото не ми се мисли кво ще подава непослушния малък Винету на другия си нов приятел Ердоган вай-вай-вай, коджа резил :О)

БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСЕГА ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК! РАБОТИ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ. ДА СЕ ПУКАТ ДУШМАНИТЕ! 0:)

Няма угодия червената пасмина. Казал ББ "мархаба" на турския аскер - лош. Засадил дръвче в Армения в памет на жертвите на турския геноцид - пак лош. Всъщност глупаво е да очакваме от червената сган да хареса ББ каквото и да прави той. Плонжове пред Путин да прави - пак ще му намерят кусур. Ето затова с мнението на червените кратуни ББ въобще не трябв ада се съобразява - тегли им една майна и толкова. Още повече че както се оказа от тях нищо не зависи - даже и с Путин ББ се оправи сам, без помощта на БСП. А ако от БСП-то бяха национално отговорни, ако милееха за България те самите трябваше да се организират да помолят Путин за отстъпки. Но куде ти - те в омразата си към ББ могат да стигнат да искат съветска окупация на България. Не че веднаж не са го правили - през 1944. Три години и 4 месеца окупация от съветската армия, после още 42 години съветски колониализъм.

ааа ни мой тъй аркадаш....мъ шъ видиш май газ га ма няма ...и дргуи работи шъ видиш ...

Го-о-олям политик. Че и международник. А пък и си верва. Да се чудиш кога успя да се изучи. Дали докато разтриваше ушите на Тато или докато целуваше дирника на Кобурга. Добре че шета и по света за да си прослави простотията, че на нас вече ни дойде до гуша.

Аз не знам , ама май се е учил от Станишката. Който целува дирника на Доганя. А може би и още нещо да е целувал. Пък и отзад нещо може да е отнесъл. Може да помислим къде и кого е целувал доносник Гоце в Русия. Проблемът на ББ е че никога на никого не е целувал задника. Но и не е хвърлял камък в градината на тези, които са го направили политик. Ето по това се различава от комундетата.

А за Българския геноцид не засади ли

Зеленчук засажда дърво, що е то? Па и демагог на всичкото отгоре.

...и какво толкова е станало-"мерхаба"на комшиите и дръвче в Армения...До кога ще живеем в миналото?

докога ще сме подлизурковци.......и ще праим четки и свирки наляво и дясно........москва,вашигтон,брюксел,инстанбул..........несериозно е.....такива не ги уважават не само в катар а и в тазмания

А кога Борисов ще пръдне в памет на обгазените в токийското метро?

Бате Бойко ,само това не стига -спри им тока и водата на червените мискини на Бузлуджа барем ги фане някоя дизентерия ,докато си правят болшевишките оргии с другарките от набор 1905..

Браво Бойко - велик си! Без значение какъв е Първанов, си отправил най-доброто послание ( може и от твоята откритост, простота или свободолюбивост) - това дърво е българско и ние трябва да се грижим за него, така както трябва да се отнасяме един към друг. Хората са казали - България над всичко!

в памет на нашия народ ? Геноцид вече над 20 години !! За съжаление - наш собствен !!

А защо като е така съпричастен неговата партия не приема декларация осъждаща този геноцид. Вероятно за да не разсърди Доган

Затова е Бойко Борисов. И да поздравява турската войска с ,, мараба аскер" и след това да сади дръвче в мемориала на турските жертви. Старите рани трябва да зарастват. Кой не е страдал от турски издевателства в историята - араби, българи, сърби, гърци, унгарци ... Загивали са империи - Византийската...Но животът продължава.

А декларацията предложена от АТАКА за признаване на арменския геноцид защо бе отхвърлена от Герб. Полагане на цветя, засаждане на дръвче е израз на признаване на жертвите от геноцид. До кога ще ни управляват ШИЗОФРЕНИЦИ? (раздвояване на личността)

Раздвоението на личността е характерно за младежкото БСП от мастурбаториума на Позитано 20. И няма как да е иначе - соновен проблем при политическото ръкоблудство е измисленият образ в името на който се самозадоволяват младите социалисти от младежкото БСП. Ужасно е когато ти изчезне образа - и младите онанисти водени от Азер Меликов най-добре го знаят. Политическата шизофрения на БСП започна от както се раздвоиха между Москва и Истанбул. Нещо, което и най-горешите им привърженици не могат да разберат. Особено надупването на Доган, осъществено с такава артистичност от Дришльо Станишко. Но те затова са комундета - чаластрят ги всякакви, а те стискат зъби и "ох" не казват. като истински долни леви педали.

Дано оцелеят дръвчетата на Гоце и ББ, но те няма да се запомнят. Ще се помни стихотворението на Яоров "Арменци", но и в това не съм сигурен.Какво се учи в училище? Или младите знаят само дискотеки и да се ръгат с ножове. Агресия.За това са виновни най-много родителите.

От заник слънце озарени ... алеят нервите ми Днес . ....... А може би е Време Всички Заедно да помислим да Възпитаме Родители на Нацията ?!

К'ва стана тя са? Начи първо в Турция: "Мараба аскер!" а сега в Армения: Засадил дръвче край Музея на Арменския Геноцид... Как ли скърца със зъби сега Ердоган!

Ми новите ни турски братя какво ще кажат по въпроса?

Мда-аааа ... Бялото слънце на Пустинята (, както казват шансонирал Азнавур ) Та я да видим калема : -- след доказани васали на отвъдчерноморците, пробваа да ни напраат по-американци от американците, та чак до по-френци от френците ... и то баш Днес . Ама то, казват, с врък-брък и тинтири-минтири -- Работа не се вършела .