Кутев изчисли, че 400 от 700 дни на власт Борисов рязал лентички

Oт 700 дни управление премиерът Бойко Борисов е прекарал 400 дни в рязане на лентички, изчисли депутатът от Коалиция за България Антон Кутев.

Обратно в новината

Коментари - Кутев изчисли, че 400 от 700 дни на власт Борисов рязал лентички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Второ, инвестицията в хората - образование, здраве и т.н., е възможна в рамките на бюджета, който знаете как се пълни, и колко е беден сега поради злоупотреби с ДДСта, нереални договори на предишните /Тригл. ламя/, а най-вече поради кризата, която и у нас се отрази. Все пак, външните свободни инвестиции намаляха, а родният бизнес повече се занимава с далавери, отколкото с производство и търговия, и най-много мрази да плаща данъци. Откъде тогава бюджет за образование? И защо да се спонсорират яловите дъртофелници от БАН,които и преди не даваха научна продукция,а сега вече забравиха какво е това?! Трето, основното качество на ББ,което ме кара да го подкрепям, е че умее "да държи на удари" - научен е в бойните изкуства. Ако беше някой друг, досега да сме си в политическа криза и пълен shit, още от изборите насам... В момента той Е ЧОВЕКЪТ! като станем някога нормална държава, ще имаме и нормални политици, засега - това е матрялчето, не плюйте прекалено много, че като се плюе нагоре, то пада обратно, нали знаете!

Това е към Мизантропа - втора серия аргументи.

1. След това мнение за БАН, просто няма какво да кажа, но все пак: 59 мил. за БАН, 100 мил. за подслушване. Пари има. 2. Триглавата ламя остави 8 млрд., от които половината вече ги няма и никой не знае къде са. 3. Инвестициите се сриват, ама само у нас. Явно другаде криза няма. 4. Усвояване на фондовете от ЕС - за последните 2 год. - от 17то (ако не се лъжа) до последно място. Това - най-бедната и най-нуждаеща се от фондовете страна. Сега и контрольори щели да ни (Му!) слагат. 5. Съперници, партньори и треньори на Борисов от каратето разказаха за "бойната" Му слава - най-добър в клинча, скатаването и бягането от срещи. Виж да се сбие с някой беззащитен - това го може. Всъщност... също като сега - в политиката. И пак - не се интересувам активно нито от политика, нито от Борисов. Това е... ей тъй - случайно докопана обща култура. Какво ли ще стане ако почна да се интресувам...

Мизантропът определено прогресира. За първи път не си служи с най - скъпите на сърцето му определения като банкянска тиква, мухльо и т.н...Учудващо е, че се е лишил от такова удоволствие, съпроводено с течене на лиги.

Малеей, колко акъл на едно място, направо ти се чудя как не те е взел Тиквата при него, тц, тц, тц!

Вярно Но Той толкоз си може. Само блокира всичко и парите са за "свои хора" Я да каже -колко дължи на бизнеса? на НПО и т.н Смачкаха малкия и средния бизнес. Смачкаха работещите НПО и няма гражданско общество което да застане на пътя и да спре това безумие

бе кви 400 те сичките 700 са...

аз смятам че краците които крадоха балгаря до сега няма от каде да крадат ,а може и накои от тях да отидат и по затворите и сега видиш ли се притеснили за обедняването на хората, а кои ни докара до това положение 20 години от развита дарява до страна от третя свят? та нали преди кризата самя другар станишев казваше че няма да има криза в бг. и още ако не бяха крали толкова милярди може би щиха и те да открят нещо ,поне тези не крадат или ако крадат поне остава нещо и след тях ,а не като предишните всичко в швеицарски сметки смятам че от 2 злини трябва да избираме по малката браво боико. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спомням си, че когато фалираше социализма дори детските руски списания Мурзилка и Веселые картинки, във всеки брой пропагандираха големия напредък в строителството на БАМ /Байкало-амурската магистрала/ Да вържем ли бас, че до края на мандата Б.Б пак няма да е построил ни една магистрала/не броя междуградсия път София Перник наречен магистрала, който беше прекаран по възможно най-абсурдния маршрут с 30моста и 3 тунела, за да се усвоят повече пари за малко работа.

Б. Борисов, спря "кранчето" на КОМУНЯГИТЕ, за да не кракдат повече и те са яростно озлобени.

NE просто дърпа софрата за своите хора - както стана с пазара на проституцията

спокойно , започне ли шеврон да сондира за шистов газ , а не дай си да почне и да го вади , и магистрали , и чернозем , и бойко , и ние ще плащаме щети от земетресения и замърсявания - справка в гугъл : GASLAND .

Айде стига вече с тия лентички! :-О

Поплювкото Кутев е истинки червен математик и заслужава специална лентичка от Бойко... И един хубав шут отзад...

Дано на следващите избори получи червен картон но задължително след това полагаемото му се място.

Кутев, ти ли ще нахраниш хората дето огладявали? Нещастник.

ББ ако така продължава "магистралите дето сам ги е "построил", околовръстното на София дето сам го е направил и т.н. ще служи единствено за да могат децатани да напускат България. Стига са ни правили на луди. Относно околовръстен път - южна дъга, първите проекти и отчуждителни процедури бяха още през 80 те години на миналия век. После се намериха "реститутори" който върнаха земята в "реални граници", после други умници ББорисовци отново отчуждиха тази земя на на бесни цени и с нашите пари. Г-н Борисов нека обясни като кмет на София, колко процедури за оценки е задвижил?мога да му помогна - нито една. Колко проекта е възложил и колко градоустроиствени процедури е провел Отговора е 0. С чужда пита помен прави чужди лентички реже.Писнами да гледам самодоволното му метра.

всичко е в свирката

А на твоя "президент" и това не му се отдава или не му дават да прави. Ще си отреже висулката.

Борисов какво стана с приказките ти, че магистралите ще носят чуждестранни капитали? Нещо не ги споменаваш. Неудобно ти стана нали? Излезнаха данните и се видя с колко "полезни" неща се занимаваш. Преки чуждестранни инвестиции за 2007 - 9,0518 млрд. евро, за 2008 - 6,7278 млрд. евро, за 2009 - 2,4152 млрд. евро, за 2010 - 1,6385 млрд. евро, за първото тримесечие показателите от тази година са на минус 59,7 млн. евро. Чуй какво казват бизнес наблюдатели за нас: "Вместо да облекчава бизнеса правителството го затормозява с всевъзможни инициативи имащи за цел не да поощряват свободната инициатива и плащането на данъци, а да пълнят изтъняващия бюджет." Фалитът не е за Гърция, нали? Отлично знаеш към какво отиваме!

Лично познавам 10 от откритите обекти.Нито един не е започнат по време на сегашното правителство.Повечето, са от предишното правителство ,а някои още преди това.

Значи най-после СА довършени.

приятел, може да е мислено нещо при "предишните" но ако го нямаше "сегашното" едва ли щеше да ги видим заваршени и 20 годишния преход го доказва

кви смешници имало само...

Пропусна, че в новините се отразява: Бойко Борисов вкара гол на мача ... Точно както едно време другарят Тодор Живков ...

Еее ама никой несъм обидил,ама първия коментар го няма.

Ейййййййй,червените пиявици са пак тук!!Не ви стигнаха 66 години!Ненасмукали се!Ууууууууууу!

Обясни го на говедото Bat Joro, който има знания на бакалин, а претенции за финансов министър!

Аз пък се радвам,че е рязъл лентички.Само си помислете колко още бели можеше да направи,ако нямаше любимо занимание!Браво,Бойко!

Това е истината. Понякога с няколко думи определяме реалната ситуация !!! С този коментар си точно в 10- та !!!! Поздравления !!!!

Много си прав, ше знаеш! ББ е малко като първия български космонавт. Тогава на Рукавишников му станало зле и припаднал, а нашия се свързал с центъра да пита какво да прави. От центъра му отговорили - Нахрани кучето и най-важното, не пипай нищо! Сигурно и на ББ са казали - Режи лентички и не пипай нищо!

Японските лентоотрезни роботи са по-слабо производителни от постигнатите и отчетени у нас резултати. Отново рекорд !

Ако човек по-често поглежда към българския парламент, като нищо ще реши, че сме си все още една работническо-селска република. В която демокрацията срамежливо наднича от чисто новите страници на конституцията. Иначе хора с маркови костюми и лачени обувки шарят из кулоарите и поведението им недвусмислено издава ограничения свят на детството, елементарното образование и жаждата за подражание. И ще си кажеш, че времето е спряло. Защото мигновено те облъчват познатите задоволени амбиции и необяснимото с нищо чувство на превъзходство. И защо не? То си е все така гот да живееш волно в мечтаната столица на страната, да се разкарваш с вирнат нос в нов автомобил, да пътуваш в чужбина, без да се бъркаш в джоба, и да прибираш в края на месеца пликчето с полагаемите безотчетни банкноти.

Хубаво е да се режат лентички, да се откриват обекти! Това ми напомня детството! Само че вече отдавна не сме деца, нашите деца и внуци ги няма в България! Живеят там, където се работи къртовски, плащат се данъци и не се режат лентички! Бедний ми бедний народе!

Хора без работа - единият реже лентички, а другият му пресмята дните, прекарани в рязане на лентички.

Бойко, гледам статистиките на фондова борса. Българската икономика стои в долна мъртва точка и не мърда, индексът на обротите в търговията на дребно и едро - силно надолу, индексът на БФБ вече е в графа "депресия", индексите на промишленото производтво - "депресия". НС отчита доходите от труд в домакинствата на пагубно ниво! Събираемостта от данъци и такси е все по-ниска, поради невъзможност на хората да работят и плащат. Защо не опънеш една лента от Златоград до Дунав мост, не се качиш на Шипка и да срежеш лентата на убитата от теб държава?

Костофф затваряше предприятия, които преди бяха успешни и печеливши, той ни изтръгна от необятния руски пазар за бълг. стоки. "Ние няма да продаваме на тия комунисти!" и "Б-я щяла да прави нов цивилизационен избор към евроатлантически структури", а в същото време западните дипломати в София казваха "Ние разчитахме на вас да бъдете мост за нас към Русия с вашите традиционни връзки, а вие какво правите - разрушавате отношенията с нея и 14 нови републики?!". На Сашо Томов бяха го казвали това, на АлБож, който се гордееше със своя английски и познания в англо-саксонската музика... щото те много добре знаят, че икономиката и търговията са в основата на пирамидата, а Битълс и т.н.са само мътната пяна на надстройката... дълга е тази приказка, няма да ти преразказвам "Капитала" и да ти отварям очите, с една дума - след като разрушиха нашия свят, сега обвиняват ББ за това, че живеем в безтегловност и се чудим откъде да почнем. Той избра пътищата - прав е, без тях не могат да се движат хора и стоки, но няма как всичко да стане изведнъж - ще минат години, докато се оправим от пораженията на Синята мъгла...

Както често Ви се случва, уважаема, Вие сте права почти за всичко, освен когато нещата опрат до Борисов. Хората правилно са забелязали (и как не, то ще им извади очите), че Бойко не е избрал пътища, инфраструктура, строежи и т.н., а ЛЕНТИЧКИТЕ. Предните боклуци не са строили по-малко от тоя, а може би дори и повече. Оглеждам се покрай мен, поприпомням си това-онова и се вижда. Борисов, обаче, ги бие във вдигането на пушилка на принципа - "сичката пара у свирката" (ударението на "пара" може да го сложите където искате и все ще е вярно). Причината - огромните комплекси и тщеславието на мегаломана. Забележете - до преди няколко месеца той се опитваше да аргументира по някакъв начин поведението си. В последно време чуваме само едно: "Вие си приказвайте, аз пък ще си режа!". Типична инфантилна проклетия! Има един-единствен ресурс, който може да оправдае съществуването ни и това са хората. Ама те също се произвеждат - наука, образование, здравеопазване, култура. Точно най-мачканите от прословутия преход области. Ама тоя сега е шампион. Имахме мафиоти, глупаци, наивници... кви ли не. Тоя е една хипертрофирала комбинация от всичката отврат на прехода. Ще го разберем, ама може да е станало късно.

+1 Поздравления за съдържателният пост и интелигентното му поднасяне. Ако можеше форумите ни да се пълнят с повече такива смислени разсъждения... Пишете!

+1!

++++++

Уважаеми мизантропе, наличието на интелект и образование не ви дава никакво право да манипулирате примитивния планктон из форума чрез удобен подбор на някои полуистини и поднасянето им в логически издържани изречения, които ги правят да звучат като пълни истини. Това е много долен метод за манипулация, аз го мразя най-много от всички! Първо, ББ не само "реже лентички", а се среща с премиери и президенти, участва в международни форуми, парлам.контроли и т.н., но това се подминава от вашата партия. Второ, изборът е именно строежи - откакто стана кмет, в София непрекъснато се строи и ремонтира, което преди не се наблюдаваше, Мафиянски за три мандата построи само собствената си вила и заграби купища рушвети от евреи и др. мутри! Тези неща ги знаем, нали ,но ни е изгодно да си ги премълчаваме, за да ни слуша електоратът преди изборите и евентуално да вземем поне един кмет в някое врачанско село ...

Едните данъци са ниски за сметка на другите. Нормално, няма пълно щастие. Изключение е Люксембург, но това е най-богата територия в Европа.

Непрекъснато ни занимават с Борисов,защото сме като него.Не можем да дишаме без лязане на ленти,или без медийно внимание. За това нагласените му "успехи" и смазващото еднообразие на стари американски идеи от 30-те години /за магистралите/ направо избиха рибата.Утехата е,че г-н Уорлик е винаги на близо.

Ама вие не разбрахте ли, че той толкова си може. Не го знаехте, като го избирахте, но хората от Гинес го следят и вижте как ще бъде премиерът с най-много лентички ..........

Струга ли да върти?

добре казана ИСТИНА. време е да изкрещим на управляващите: спрете да ни лъжете и да крадете от залъка!!!

Откакто ГЕРБ е на власт няма сигурнуст дори и за въздуха който дишаме - дали няма и той да е приватизиран!

Ей тоя Кутев бе само лакардии ,за 5 лв работа не е свършил. Ако бат Серго беше рязал ленти друга песен щеше да пее.

що му е името БАТ БОЙКО ,ПО ЩЕ МУ ХОДИ БОЙКО -ЛЕНТИЧКАТА!

Драги , вие колко време изчислявахте 400те дни. По математика имахте слаби оценки и станахте журналист. Глупаци!!!!!!!!!! С БОЙКО СМЕ!!!!!!

Умник, в календарната година имаш около 110 дни национални празници, почивни дни и отпуски.

много си е готин даже!!!! а и може-реже,кво мрънкате,да не би Станишев нещо да е направил?????

Станишев може нищо друго да не е направил, но ни вкара в ЕС и повиши пенсиите и минималната заплата с 80%! Последното, въпреки мъркането на царя! И накрая остави 8,2 млрд фискален резерв!

Пич, късопаметен и зомбиран!Магистрала "Тракия" 164км от Чирпан до 212км Стара Загора.Отсечката Карнобат- Бургас около 35 км.......Магистрала "Люлин" Финансирана и изпълнена на 75 %, Южната дъга на околовръстното, финансирана по ЕП-Транспорт, завършена 2009г. Еврофондовете отблокирани от 13.05.2009, с юлски доклад на еврокомисията през 2009. Като пишете глупости, поне се позовавайте на факти и документи, не на БТВ и Нова ТВ....

Тези от БСП защо не си намерят по сериозна работа от това да смятат колко време му е отнело на Боуйко да реже лентички.

Правителството на ГЕРБ не си дава сметка за съдбоносния процес на обедняване у нас. България е вече в голяма опасност. Една страна, едно общество, което обеднява от месец на месец и не се вижда никаква конструктивна политика на спиране на този процес е общество, което върви към краха на своя досегашен социален модел. А той вече не може да бъде защитен с нищо нито от пенсионната система, нито от здравната система.

Аз пък забелязвам, че повечето (е, не всички) коментари ПРОТИВ ГЕРБ и Борисов са аргументирани. А повечето (е, не всички) коментари ЗА ГЕРБ и Борисов са комбинация от обиди, плюене и "ти па си мноо убав...".

Само погледни коментарът под твоя. (коментарът на - ННН ХХХ ТТТ) Май не е каквото казваш нали?

Мизантроп

Мдааа... Добре, че сложих скобичките. :) Пък и... може да не е аргументиран, ама е красноречив.

И аз забелязвам същото за съжаление и по този начин не се получава диспут

Аз пък забелязвам, че твоите забелязвания пак са едностранни/ със скобички или без/. В това отношение си забележително незабелязващ и красноречиво неаргументиран. Но пък внасяш определена свежест и оживление на които не може дане се откликне.Защото фактологически си на нивото на Анти боковиста.

БОКО БИБИ СЪСЕДКАТА СИ КУПИ НОВИ БИКИНИ ЗАЩО НЕ ДОЙДЕШ ДА И ОТРЕЖИШ ЛЕНТИЧКАТА

Всички виждаме ПМ какво прави: хвърчи с джипове и самолети, играе тенис и футбол.... Но ти Кутев, кажи за своята си работа и за нейното парично изражение! За вашите, дупетатски заплащания, какво и по какъв начин го получавате?

бойко - тъй като е опасно да се дава оръжие на луд - вземи и си увии пожарникарския маркуч около врата и се обеси ... така ще се отървем и спасим от теб

Боже господи, какъв тъпанар е този ББ

Много ниска интелигентност, типична за партиеца. Една лента се режи за 1-2 секунди, простако.

Ако му ги носеха в кабинета - Да! И Германия се напълнила с простаци, значи!!!

Много ограничено мислене, типично за и*т! Когато обекта в другия край на БГ колко време е необходимо да стигне до тази лентичка и да се върне обратно до същинското му работно място? Всичкото това време на придвижване до и от лентичката е ПРАХОСАНО защото открития обект ще си работи чудесно и без да му е резната лента . Като сложим освен времето и парите които троши в безмисленото пътуване кво стана? Направо си е вредно за народа рязането на ленти. А същия ленторез ни обяснява как икономисвал. Темата си е много сериозна, нищо , че избива на комедия като гледаш как се дуе хванал ножица.

Не те знам как пишеш на немски, но на български се пише РЕЖЕ, я по-добре си стой там, неграмотно и глупаво същество!

Бойкооо, умиращият от жажда не го интересува печеното прасенце! Да не стане така, че покрай всичките откривания най-сетне откриеш, че народа се е изнесъл от държавата и се окаже, че покрай лентичките си му рязнал и пъпната връв с татковината!

Изнеси се де! И вземи всичките подобни със себе си. Кога да пратим колата от Траурната агенция ?

Когато свърши с родата ти!

Внимавай какво си пожелаваш! Че вече излязоха ставките за месец юни. Само ако знаеш с каква скорост обеднява населението от декември насам, само ако знаеше... Най-голям е дялът на съкратените. Невиждан до сега процент! Тревожно расте и графата на хората с понижени (орязани) доходи. Мен по ми е тревожно растящата тенденция на фалитите на дребните търговци. Голям дял са българската икономика и което е по-важно, създаваха заетост на от 1 до 15 човека. Когато такъв затвори, унищожава и работната ръка под него. Процесът е лавинообразен още от средата на февруари и не виждам какво може да го спре до края на годината. Най-грозното ти го оставих за накрая - размерът на междуфирмената задлъжнялост и задлъжняването между фирми и финансови институции. Ако всички пострадали тръгнат, да се изнасят, ще ти трябва всичкия транспорт в Европа.

хахахаха само толкова ли можете ве нещастни комунисти. маи маи наистина са ви тран о газо тези лентички, щом се чудите как да го усмивате премиера за тези откривания на нови обекти

66 години крадохте,а сега ББ нещо започна да ви пречи и го плюете ли плюете ! Червени пиявици!Ууууууууууууууууууу!

Това показва,че ББ мисли за Б-я и иска да направи нещо за нея.А този дебелогьзия комунист завижда защото хората го поддьржат ,а и има много успех.Тоя посерко какво е направил нищо само си взима порите и говори глупости.ДОЛУ Б С П.

България без хора е само географско понятие бе, тикво! Най-ценният капитал на нацията се разпилява - кадърното бяга в чужбина, а тук остават и се размножават неимоверно маргиналите!

ББ ДАЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ Е ЗАБИЛ ЕДИН ПИРОН АМА ВСЯКО СВЪРШЕНО НЕЩО МУ СЕ ПРИПИСВА НА НЕГО СЯКАШ ТОЙ Е СТОЯЛ НА ЖЕГИЕ И НА СТУДА И НА ПРАХТА И Е ПОЛАГАЛ АСФАЛТ ИЛИ Е ЛЯЛ БЕТОН.А ЗА РЯЗАНИТЕ ЛЕНТИЧКИ-2000ЛЕНТИ:2 ГОДИНИ=1000:365 ДНИ В ГОДИНАТА=3 ЛЕНТИ НА ДЕН.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е??????

За ББ всичко е "възможно" Той когато трябва си прави годината от 500 дни и денонощието от 40 часа:)))))))))

Ти смятай до къде му се разпростира наглостта... Български бизнесмен отива в Румъния да развива бизнес. Изважда си парите и си прави завода. Тоя Борисов отиде до Румъния и там да реже лента!!! Дето нито е негово, нито му е в държавата, нито е взел участие, и една стотинка няма в цялата работа.

Всички, които имат очи, виждат какво се случва - медиците лекари, сестри, среден медицински персонал; инженери, преподаватели, учители и други масово напускат майка България. Това е капитал, който никога няма да се върне.Фалират ежедневно фирми, домакинства, вътрешната реална икономика е замръзнала.България постепенно, но сигурно, се превъща в страна на бедността, в нация без хоризонти и без ценности, в общество, в което нито младите, нито старите генерации виждат някаква надежда. И на този фон, да заявиш на българските граждани, че си спасил България от варианта Гърция, Португалия и всички остнали... (5 юли 2011 г.) е доказателство за икономическа некомпететност, безотговорност и безкрупулна политическа претенциозност.

Господи какви точни думи!!! И всичкото това е последица от управлението през последните 2 години?

алоуууу другарко , гореизброените бягат още от 90-те години или не си в час или не искаш да прогледнеш.

МНОГО ТОЧНО

Да, напускат страната прав си. Всички точно сега започнаха да напускат страната защото Бойко реже летнтички и чак сега се разбра колко е затънала държавата. Колко сте жалки всичките !!! Трябваше ББ да не сваля розовите очила , които БСП ви ги наби на главите. Тъпаци!!!!