Премиерът, Доган и шефът на НСО обвинени в договорка. Борисов отрече

Нов скандал провокира бившият шеф на Национална служба "Сигурност" Атанас Атанасов, след като обвини премиера Бойко Борисов, шефа на НСО ген. Тодор Коджейков и почетния председател на ДПС Ахмед Доган в задкулисни игри и договорки. Тази информация беше категорично отречена.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът, Доган и шефът на НСО обвинени в договорка. Борисов отрече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link ПОДКРЕПЕТЕ НИ В ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ЗАЩИТА НА ГЕОРГИ РАЙКОВ

Коджейков и всички некадърници които пожарникаря набута на възлови постове в държавата ще бъдат изметени след няколко месеца.

Не може от един обикновен бодигард да те направят генерал и шеф на служба за охрана и след това всичко да е Ок. Просто човека не става то се вижда и от интурвютата които дава не може две думи на кръст да каже камо ли да охранява пъвите хора на държавата.Ама нали вожда така е пожелал. С какво ли е извоювал това място "генерал" Коджейков.

Български генерал на Бей-ска служба си е жив шпионин

Коджейков,жалко,че си български генерал.Толкова дребнаво и глупаво човече си,че нямам думи.По интелект напомняш на един бивш пожарникар..................

Е това е безобразие вече. Всички видяха, че този полковник беше единственият, който си свърши работата! Как така ще го уволняват?

ние ги избираме такива

И този глупак Атанасов, един обикновен адвокат попаднал в службите по случайност не престана да плещи глупости! Не че Бойко Борисов е стока!

По начин на реакция няма никаква разлика между управляващи и опозиция. Едните клеветят другите пред медиите и след това ответната реакция е или "известен лъжец" или "фабрика" за лъжи. Приличат си като две капки вода, каквито явно СА.

Полковникът,който не си свърши работата се превърна в лайномет-по това ще го разберете колко струва и колко дребна душа има!

ПОДКРЕПЕТЕ ПОЛКОВНИК РАЙКОВ ,НЕКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ СЕ ПРЕБОРИМ С НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА

Дали са се споразумявали после или не, не е толкова важно. Истината е, че се издъниха яко. Ами ако вместо човека с газовото пищовче беше влязъл някой с истински пистолет и запасан с колан от експлозиви, а? Да има стрелба и взрив, и то точно при тези. А помислете си какво щяха да забъркат тези далаверковци!

Е нали ако беше с истиснки пистолет щяхме да говорим за истиснки опит за покушение. А при тези наистина отлични професионалисти в БГ службите за сигурност как щеше да се допусне?Сценката дето се разигра е замислена в детайли.

Казаното от ген. Атанасов е свръх скандално. Той трябва да вземе доказателствата за тази среща на Борисов, Доган и Коджейков и за уговорките им и с тях да тича през глава в прокуратурата! А не, да се обяснява пред журналисти!

При кого да тича? При "доверения" Главен прокурор на Борисов и Цветанов - Цацаров ли? Или при шефката на СГС, която е семейна приятелка на Цветанов? Тези и двамата на калъп да хванат Цветанов, Борисов и Доган, пак ще твърдят, че не е вярно.

val55

То на всички стана ясно, че има някаква договорка между тримата, а имено по първосигналната реакция на бб и коджейков, за да угодят на доган. Скапаха НСО, ДАНС, ПГУ и Полиция, и то под давление на политиканите в Парламата и Правителствата. Нещата стават от зле по зле. Не атентати, но и Парламента може да взривят в скоро време. Колкото повече комисии, и хора се опитват да яхнат службите, толкова по неефективни стават те. Да неговорим, че вероятността да изтече информация става неприемлива за всички нас. Директорите, и началниците на отдели се слагат на политиците, за да оцелеят, а от това страдат службите, а най много редовият състав, които се е ошашавил. Как, ще си гледат сериозно работата, като началниците им са палачинки. Да нямаш вяра в колегата до себи си, това направо е ужасно. Нали гледате филми, че то и в БГ стана същото! Да престанат вече с това ДС, че стават направо смешни. Нали главната цел беше 6 отдел, и то правилно, но какво постигнаха, като разсипаха едно добре работещо ПГУ, и различните видове контраразузнавания. Та редовите служители работеха за държавата, а не за БКП. Тогава беше НРБ, и всички служби работеха за вътрешната и външна сигурност, и то доста добре. Единственият недостатък беше, че имаше политически и икономически гонения под давление на по големият стар Брат и нашите подлоги. Сега са по голями подлоги от преди. Нищо добро не ни чака от това, което става със службите, то си го каза в прав текст по големият нов Брат, ама от неподготвени и некадърни кадри, какво да очакваме. Господ да ни пази, но докога ли......ами, ако се ядоса??????

не знам, когато убиха луканов, наикои от HCO да е бил уволнен. или греша. сега за "не убииство" уволняват

За пореден път ГЕРБ доказват какви мишки са и колко са некомпетентни и нечестни!! Точно охранителя от нсо ,който прикрива с тялото си и скача първи срещу атентатора...после го пази да не го пребият...точно тоя офицер са уволнили:) А генерала си остава на служба! Е това ако не е шуробаджанащина здраве му кажи.....

Това лилипутче живо ли е още?

Откакто са тези герб на власт само подмолни мръсни игри се правят в държавата

И ако се обобщи новината, излиза че цялата отговорна пасмина, начело с Борисов ще трябва да бъдат съдени за държавна измяна! Уроди, по-нисши от животните са сегашните ни управници! Без капка съвест и липса на ценностна система!

Не ви ли мирише на ГОЦЕВЩИНА. Докато не издухат старите мекерета от НСО назначавани от ГОЦЕ, винаги ще има компромати, и ще обвиняват някого. ТЕ ЗА ТОВА СА УЧИЛИ.

Ами да, намирисва! Защото тези твърдения на Атанасов са за пред съда, а не за журналисти.

От ГЕРБерастите не може да се очаква друго освен задкулисни игри и манипулации. Боко Тиквата е най-големият манипулатор в историята на България!

не стига че некадърниците не са направили организацията като хората, не стига че лъжат безобразно, не стига че ги е страх от сенките им, ами умолняват невинните, които са си гледали работата....ега ти

Колко странно е че уж сериозни и компетентни хора разсъждават така повърхностно.В България бяха извършени стотици убииства на добре охранявани хора и убииците не бяха открити.Ако Октай е искал в действителност да застреля Доганх той нямаше да използва тоя пистолет-играчка а щеше да купи оръжие което сигурно убива..Нямаше да го направи на такова место където щеше незабавно да бъде разстрелян.Или хванат и осъден на доживотен затвор.Някой вижда ли в тоя младеж камикадзето.Всичко което казва той е истина и престанете да търсите сценарии поръчители и под вола теле.Мисията е изпълнена.Той е станал вече герой.Доган е политически труп.А след тоя зверски побой народа вече разбра каква е истинската същност на партия ДПС.Никой никога и за нищо на света не може да си позволи да прави вече коалиция с нея.Тя вече политически е непотребна.

Кратко и точно описание на целта на тази постановка. Ако някой не е загрял. НО !! - не стана както беше планирано. Пистолетът не гръмна и Доган не отиде в болницата. Нападателят беше обезвреден от няколко делегата, вместо върху него да се нахвърлят десетки и да бъде евентуално - убит. Тогава нямаше да има нужда някой да разяснява какъв трябваше да бъде резултатът от акцията.

горе, сажелявам за случилото се....знам че след почти 20 години е много тежко да сеотнесат така с теб. но може пак да ти са \" исписали вежди\". караи я по-спокоино. ако мислиш че си прав ги сади, но и дори да спечелиш не се вращаи там. успех приятелу! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На какъв език е написан коментарът -някаква измислица!!?? Смешки!!!!!!

Дir .bg-благодаря за превода!

Сбъркана е ценностната система ,както казва Кубрат Томов.А и мъдреците делят хората на старозаветни,живеещи по принципи преди 2000 години.новозаветни ,праведни и от новата култура.Необходима е нова ценностна система.

Някой още да мисли, че някой в тази държава мисли за просперитета й? Пълна ченгеджийница. Бивши, още по-бивши, настоящи ченгета и каква ли не още паплач, се занимават с окалване, интриги, ченгеджийски номера и боричкания помежду си. А ние си пишем тук. Разделени на всякакви, един против друг, без да си даваме сметка, че всъщност сме срещу себе си. Какво стана със завета на хан Кубрат? Помните историята с пръчките, нали?

КОГАТО ЧАКАШ САМО ЗАПЛАТА-РЕЗУЛТАТЪТ Е ЯСЕН!НАДЯВАМСЕ ,ЧЕ МЕ РАЗБРАХТЕ.

ЕДИН СПОТАЕН АГЕНТ ЛЪСНА И СИ ТЪРСИ УБЕЖИЩЕ В БСП.

Г-н Атанасов,още ли злобеете,че сте шкартиран?Стига!От такива изхвърлени "зад борда"-подводни камъни-държавата не може да ДРЪПНЕ.Пфу!

Аз смятам, че пред нас, народа, има само две алтернативи. 1. Да ги издебнем кога всички или поне 90% са на работното си място в парламента, да ги затворим и да направим с тях това, което направиха делегатите с Октай! Ако на някого му се струва радикално, има втори вариант: 2. Събираме си куфарите и сменяме държавата.

Полицейската работа на държавата е в ръцете на абсолютни дилетанти. Един пожарникар /който предимно се е тръшкал на карате тюфлека, а не си е мокрил ръцете държейки маркуча/ на когото мадридското чучело тури генералски лампази понеже му бил гавазин. Един окаян даскал по физическо и един дръвник - солта..к на първия и декориран от него със същите лампази за по-голямо самочувствие /разбирай заплата/. И тия кратуни претендират, че разбират от тази работа и на тях е оставена сигурността в държавата? Бог да пази България. Само на него можем да разчитаме.

Като пишеш нещо малко от малко помисли съзнателно ... Все пак човек като чуе името на Румен Петков почва да се смее и си спомня за някакви препикани фонтани и братя Галеви. Като се замисли за министър Начев и веднага го свързва с едни манекенки и 14 изгорели войници ... Такива са били вътрешните министри на БСП. Има и други, дето си лакираха ноктите и носеха чорапогащи ... Пак от БСП... На този фон Борисов и Цветанов са истински професионали.

Шуро-баджанаци, кво да ги прайш.

мислете българи, дали да гласувате за мутри-пожарникари след 5 месеца, щото още 4 години това ни чака

А защо е тази охрана на мутри,шестаци,хидроинженера итн.Сетне нямало за пенсии,здравеопазване и детски.

А ЗАЩО НЕ УВОЛНЕН ГЕН. КОЖЕДЕЙКОВ КОЙТО ИЗЛЪГА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЧЕ ЗА ВЪТРЕШНАТА ОХРАНА ОТГОВАРЯ ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА А СЕГА РАЗБИРАМЕ ЧЕ ЗА ЦЯЛОСТНАТА ОХРАНА НА КОНФЕРАНЦИЯТА ОТГОВАРЯ ПОЛК. РАЙКОВ. ИЛИ ВКУПОМ НЕ ЗНАЯТ ЩО Е ОХРАНА.СРАМНО Е .

Цялото ръководство на държавата е за смяна! След изборите в рамките на 3 месеца трябва да бъдат свалени и разследвани ВСИЧКИ назначени от ГЕРБ "калинки". А "ръководителите" на службите да се сменят в първия работен ден на новото правителство!

Хайде сега,смени си памперсите, и стига си ги дъвкал!!

и ДА, ГЕРБ Е ПЪЛНА СЪС СВИНИ и редови глупаци и мечтатели:( ГЕРБ+БСП+СДС+ДПС=БКП Маймуни с различно боядисани задници, това е "политическата класа" в България!

с какво тоя рязан е полезен за държавата и лично за мен че трябва аз и останалите бэлгари да му плащаеме за охраната пълен идиотизъм

нещо ти куца мисълта

ти лично ли го провери дали е рязан:)))

Ако не е, много лошо. Ще го резнат !

Е от толкова много делегати на конгреса , всички ли да са лъжци или слепи ? :-)

Щом като Райков си позволява ВЪОБЩЕ да прави коментар, представяте ли си до какъв батак са доведени нещата в НСО.......

Мдаа- наличие на престъпен сговор, наличие на 3 физически лица, които са се обединили за извършване на престъпни деяния...Според закона това не беше ли определението за "престъпна група"? Уф, ама и аз каква съм- какво значат тук някакви си закони; НК и НПК - важано е какво казва борис бойков...Спете спокойно деца- България официално се върна към тоталитаризма! Вчера държавен орган от името на държавата "разреши" търговски спор между частни търговски субекти, изземвайки ролята на съд, днес- престъпен сговор на политици....Кога да си скъсам Удостоверението за правоспособност за юрист, защото е издадено от Министерството на правосъдието на Р. България, а ние се връщаме в НРБ???

А в събота Кокинов докладва на килимчето пред Местан за хода на разследването. То си е един султанат нашето!

И се опита да създаде прецеденнт в института" неизбежна отбрана"...Не ни трябват дипломи-така нещата не стават! Трябва ни СОПА- но не сопата на закона, а един дрянов дебел овчарски кривак; никакви закони- 50 удара на голо и да висят като червеи с главата надолу! Кокинов иска талион- ето му талионно право!

А бе, нямяше ли някфа публикация за кокинов и некфи милиони ????

Доган все още е всесилен!Вижте,колко бързо следват уволненията ,заслужено ,но не само за двамата служители,а от друга страна още няма повдигнати обвинения срещу биячите на Октай.Всички се страхуват от Доган,затова са възможни всякакви задкулистни игри.

"Началникът на НСО ген. Тодор Коджейков обаче бе категоричен, че от направения самоанализ и самопреценката по отношение на извършената работа, на превенцията преди мероприятието, не счита, че трябва да си подаде оставката." АМА ТОЗИ МОЖЕ ЛИ ДА ПРАВИ АНАЛИЗИ!? ЧУДНО НЕЩО!

Той не прави анализа, а /забележете/ самоанализ!!!

"това беше тежък провал на личната охрана", освен, ако не е инсценировка! А беше очевидно, че е така!

Категорично не е инсцинировка.Забравихме че между нас живеят буйни и луди глави,на които не им пука последващите действия.Добре че има такива за да се осъзнаем докъде смея докарали.

ДЪРЖАВА НА БЕЗОБРАЗИЯТА. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Вервам ви на всичките генерали, хидроинженери, паши, султани и т.н.

това са сладудури!

абсолютно го допускам