САЩ: Докладът за Борисов не е официална позиция

Въпреки, че посолството на САЩ не може да коментира съдържанието на предполагаеми класифицирани материали, за които се твърди, че са изтекли, бихме искали да подчертаем, че САЩ и България имат отлични отношения и че високото ниво на нашето сътрудничество говори само по себе.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Докладът за Борисов не е официална позиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи смешници! Ами не е официално съобщена инфо, но определено е инфото, което е имала Нанси и техните информатори наоколо. А тя си казва, че е имала информатори и всред гербаджиите. И що да си лъже началниците? А и те я наградиха с по-отговорна работа предсрочно, което си значи че определено са и повярвали.

Борисов Паша ефенди нареди да закрият САЩ. Освен това да се изземат всякакви музикални материали с американска музика и да се даде път само на анадолската чалга, гюбеците и кючеците. От Нова година жените ни ще се забулват до петите, с яшмаци и фереджета. Мъжете - без милиционерите - да се с потури - везани и с поясоци. На главите - фесове. "Ал. Невски" да се разруши и преобразува в нова джамия само за правителството на ГЕРБ. Всички американци да се прекръстят по нареждане на Цезар Боко на Мюмюн, Ахмед и Али. България става халифат Булгаристан в върховен везир Боко баш паша. Ай сиктир...

Уорлик пише до Обама: Ох Господи, защо ме изпрати точно в тази държавица. С какво заслужих твоя гняв боже? Нямаше ли някоя по-нормална дестинация за мене. Тук по цял ден се разправям с идиоти- то вземи опозицията на товарищ Р Петков и Професор на алкохолните науки И Славков който закри САЩ, то управляващите ли интелектуалци- Боко Тиквата и Румен Пащата, то Цецо Ай-ти експерта ли, то Доцент Алексей Петров ли, то красивото дупе Яне ли, то Болния Атакист ли. Моля те Господи вземи ме от тук и ме спаси.

Секретната информация Е 100% та Истина за Б.Борисовия Престъпна кариера до Сега ! Това е Истинското мнение/тайно досега/ на САЩ за човека който направляват умело и Използват . Разбираме ,че Борисов е Пълен Клоун,Кукла на конци и 100% Нарцис ! ПолуНормален човек Неспособен да Мисли/Види нищо повече от собствената си "слава".Идиот !!

Не е нужно американецът да подчертава! Ние можем да четем и знаем, че става въпрос за секретен документ, а не за изказване пред нацията на Обама. Най-смешното е, че съдържанието на "тайните" грами е известно и на гаргите в България. И високото сътрудничество на ГЕРБ със САЩ, също е очевидно. Впрочем, СДС спрягат кандидат-президент на България, който също е американски възпитаник (вероятно и послушник).

Хващам се на бас,че не след дълго ще отнемат и на Боко Американската виза.

ще загубиш

Ако обърка "крачката" със сигурност.

След изборите г-н Борисов щу бъде господин Никой.

Има си хас... Тя, официалната позиция си зависи от прогнозата... за времето.

И все пак не отричат, че това е истина. Само се опитват да замазват. Добрите америконско-български отношение страшно ми напомнят българо-съветската дружба.

Разбира се, че не е! Официалната е за пред хората. Но реалната(дискретната/сектретна) е тази, която определя действията и тактиките, нали така!

Така значи - когато ни отърва са точни анализи, в противен случай "този каза онзи чул".Забравят че това което уж не е официална политика за ББ го знае всяко дете...С това опровержение искат да кажат че предишния посланик е клюкар и не е техен представител ли????

Обявявам форумско наддумване: какво ли пише Уорлик до Обама, докато се усмихва на Бойко?

тортичка.... да вкусна, вкусна.... жалко че само ние си я ядем....

грама от посолството: в момента бършем насраните гащи и обясняваме, че лайното е торта!