Премиерът: Ще боли, ще режем. Бъдещето е резервните части на човека

В средата на мандата точната дума е, че българите разбраха това, което се опитваме да направим, колко добре, колко зле – няма значение. В това отношение много ни помагат и новините, които гледат вечерно време - независимо дали в Европа се сменят премиери, първото нещо, което казват на пресконференции е – да, ще боли.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Ще боли, ще режем. Бъдещето е резервните части на човека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рязането да започне с парламентарните и министерските заплати...сеченето на глави да съкрати броя на депутатите, па даже и да го няма парламента.......да вземем законите на богата и действаща държава и точка.....какво толкова измислят, как да крадат по лесно....???????

Абе я си е .... майк...! Що ме занимавате с глупости! Мене са ме избрали полицаите и пожарникарите... сега ще харчат това , което съм им обещал... като искате си изберете социален премиер.

Добреее...това хубавооо...но кога ще видим зад решетките всички онези които ограбваха народа 20г. тогава ще те призная че си тичен във всичко...но май нещо не се получава...А !!!????

хора дори и да не реят,всичко е обречено.другата пролет ни очаква такава инфлация че пак нищо няма да можете да купите.днес една американска "фирма"е посаветвала езб да започва да печата пари неограничено!

от важна мисъл на важна мисъл. Всеки ден някаква нова свежа идея, това прави родният откривател на топлата вода и електричеството и културния туризъм, а от вчера и на медицината свързана с човешки органи - ББ !? Нашата гордост у нас и в чужбина !? Сега разбрахте ли кой ни е липсвал след другаря Тодор Живков - генератора на полу-и целите проводници ?!:))))

Браво бойко режи,напаляваи пенсии, заплати прави каквото искаш ти не си луд ние сме луди, ние НАРОДА ТЪП Е ЛУДДДДД!!!!!!!!!!!

Премиерю, не режи , че много боли, само говори и се усмихвай като партиен секретар и нищо не прави!!!Това се харесва -празните обещания и лъжи, с мазните усмивки.БЪДИ ,КАТО ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, А НЕ КАТО МЪЖКАР-ЛЪЖИ, ЛЪЖИ И НИЩО НЕ ПРАВИ, ЧЕ МНОГО БОЛИ!

като начало , да се започне със синтезирането на мозък , много им лисва на управляващите .

Трети път го реже и то пак късо... Бойкооо, за свинарин може и да ставаш, ама иначе си кръгла нула.

Прав е премиера. Заставам до него.

ами, виждате аи-пи-то ми... извън бг - защото тук дори да бият демонстранти, има и шанс за работни места...

малоумник

А, явно свършиха лентите! Сега ще трябва някой друг да дойде на власт, да подготви проекти, започне ги, за да може Боце пак да реже.

Боко си има вече президент,опука милиардите излишък и сега вече ще реже.Ама не чуваме да се реже от депутатските и министерски заплати,разходи и "социални придобивки".И няма да чуем.Само шменти капели!!Мутра тъпа.

Кой ще ги измисли тези резервни части като унищожавате БАН бе умник? Навсички е ясно, че на мутрите не им се отдава мисленето, но на Бойко най-много му личи!

Няма да ни затрият.Ние сме жилав народ.Ако не го сторим сами.Това ще е грях за душите ни.

а да ви е честито , пак гласуваите за мутрите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този цирк няма да се повтори.

ДОКТОР БОРИСОВ!!!

Прав си - на Резервни човешки съдби може би.Браво.

Хайде да помислим заедно. Да коментираме ли поведението на този държавен лумпен или не.Струва ли си?

Звучи добре, само дето много скоро НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА РЕЖЕ, ОСВЕН СТОЛЪТ НА КОЙТО СЕДИ! ИНАЧЕ ББ Е ВЕЛИК, ЩОТО СИ ВЕРВА!

Айййй, ерзац копие на Азис.Знам, че има някави закони за авторските права.Не за пожарникарните.Знам ли?

Не е ли печатна грешка? Хората искат да режат пениси и салати.

Каквото и да каже за кастренето ще е вярно.Не можаха да се справят със парите в пликчета давани на депутатите.Тайни пари!Няма значение че тройката ербапи е приела решението.Какво им пречи да го махнат(дано са го махнали)иначе това си е чист удар по репутацията на "справедливите".Някои строежи струват много скъпо.Улица от 800 метра на която са положени газови тръби и е само преасвлатирана след това струва 7,5 млн.лева.Или за 1оо метра се харчат по 1 млн.леава.Забележете проектите съфинансирани от ЕК и ще видите за какво става дума.За това режете от там,като им въведете глоби още в договорите.Режете пенсиите на хората,по-бързо ще се наредят на опашка при "Св Петър".Ще станем нация на циганите и турците.Младите вместо на раждат,ще се чукат на окловръстното на Атина,Рим,Мадрид .А може някоя да иде и до Япония.а друга в черните страни.За бело дават всичко каквото имат.Може някой слон да си докарат.Режете!"Д а отрежем на гущера опашлата",беше казал един човек забогатял от режене на руски подводници от стратегическия полярен флот на СССР.Режете!

И да започнеш да режеш Цв.Цв. Толкова е предан,че няма да ти откаже.

Режи ама почни от тебе и от заобикалящите те бе Рапоне. Кво почваш от бедните хора ? За майка ти си знаеш ...................Рапоне ( да не ми изтрият коментара )

Абе, на това Яне каква инжекция са му били, че много кротко го дава? Той измести засега твърдо Волен от поста на "любимец" и боко вече пък така трудно си подбираше думите, когато даваше отговор на янето. Сега сигурно на булката е обещана някаква хубава длъжност, та янето лиже-маже.

"Всемогъщи"ти режеш,ама гледай да не си отреше клона като гърка и като италианеца!

ША БОЛИ, ША РЕЖА, ША ВИ...РИЙШ. САМО МОЯТА ЗАПЛАТА ША УДВОЯ. ЕВАЛЛА

в европа хората реят заплати но заплатите какви са им господин боико?ако в бг започнат да се реят заплати и пенсии ще настапи глад невиждан и през втората световна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станете тогава руска република там бензина е около 30 стотинки ама не е за износ .

Не се прави на идиот. Цената на литър бензин в Египет е точно 18 стотинки по официалния обменен курс. Не цената на бензина определя всичко останало, а сивото вещество в мозъка, каквото ти очевидно нямаш

но вече няма да бъде. Знаем го от опит. Там където хамериканската демокрадция стъпи, тревата не расте.

ПРОМЕНИ ТЯБВАТ, но НЕ СЕГА И НЕ ПО ТОЯ НАЧИН .Всяко нещо си има цена искатели да я платите или искате БСП да ви управлява.С ГЕРБ имате стабилна държава,липасата на опит ги кара да подхождат по тоя начин.

ККАКВО МУ Е ПРАВОТО БЕ ? ЩО НЕ ОТРЕЖЕ ОТ СЕБЕ СИ И ОТ МИЛИОНИТЕ НА МЕТРЕСАТА СИ?ОНЗИ УСМИХНАТ ХОМО ДЕТО ИЗХАРЧИ ХИЛЯДИ ДА НИ ПОКАЗВА ОТ ВЪРТОЛЕТ ИМЕНИЯТА НА ОЛИГАРХИЯТА НАЛИ ОБЕЩА ДА РУШИ И КОНФИСКУВА?! ДЕ ГО СЕГА? СТАНА ПРЕЗИДЕНТ?!?БРАВО НА МОМЧЕТО ! ХА СЕГА МУ СЕ РАДВАЙТЕ НА ИЗВРАТЕНАТА ИЗМАМНА УСМИВКА !УСМИВКАТА НА ЮДА.

Ако искаш някой да се упражнява върху теб - твоя си работа. Аз не искам и не давам някой неопитен некадърник да прави това с мен. Ясно?

Като Бойко е прав,участвай в сериала му "Кръцни -срежи" и се подлагай на операционната маса!Аз не искам операции върху отрудените и безработни хора!- Да си оперира милиардерите!

Резервни части от зрители, спите ли?

Някой ден тъпкано ще им се върне на тия всичките управляващи. Всички крадени пари няма да им помогнат. Щот има човешки трагедии дет не се закърпват с пари. Били те и стотици милиони.

УЛИЦАТА Е ЗАДЪНЕНА ОТ СТАНИШЕВ, ПЪРВАНОВ И ДОГАН , НЯМА ИЗЛИЗАНЕ .

Toя е психо.Жалко за БЪЛГАРИЯ

Психо е, но алчно психо и всички от глад да измрем око няма да му мигне, ще си строи и краде от магистрали и метро.

Драги български граждани време е да спрем безумието на Дянков и Б.Б.Всички на улицата.

много правилно бум на улицата и долу бб и тоя идиот от саединените щати дянков пеперудката.

Кой те излъга, че хората на улицата ще имат политически искания?

на запад режат защото има от какво бе тъпанар при 300-500 лв заплати какво ще режеш!тъпанар с тъпанара ти..глупаци никаква визия за бъдещето ...защо ги избрахте бе българиииии същевременно дига заплатите на нашите хора защото всички са намърдани в организации занимаващи се с еврофондове а останалите кучета да ги ядат

АБе те го избраха първия път щот повярваха, че наистина ще направи нещо. Поне толкоз много се заканваше. На вторите избори, преди месец не е много сигурно дали са му избрали кандидата.

Когато ножа опре до кокъла, рефлексът си казва думата. Освен, ако не става дума за УМРЯЛО ЖИВОТНО или мазохистичен народ.

освен това господин премиер обарни внимание на тези дето плащат осигуровки на минималната заплата а плащат под масата,искате да наказвате и самиъ работник,но в много от случаите не зависи от работника,аз се опитах да излъза на светло,както му казвате,защото аз сащо работех в такова предприътие и бъх принудена да напусна,а такива предприътиъ са поне 80 %,от там ще саберете доста пари,но тръбва нъкои да се потруди да ги открие,но ъвно такива нъма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следващия път пак гласувайте за ГРОБ. Мутренския маниер се възприе на всички нива. Всеки срещу всеки. Това е политиката на днешното правителство. Истината е вън от тая територия.

господин борисов,помислете за тези дето взимат пенсиъ 200 лв. и дават поне 50 лв,за лекарства,а са работили по з5-ч0 години,а тези дето работът 25 години а им се признават за ч0 без да са плащали осигуровки са 15 години взимат големи пенсии,ползуват се и от груги облаги и когато ги засегнете тъх става увасно,а какво да направин ние,бихте ли ни дали савет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е той само за тях мисли, откак е на власт се чуди как да ги умори тия хора.

Няма време за губене. Един от най- добрите начини за спиране на малоумието на управлението в страната е спешно въвеждане на гласуване с електронен подпис, издаден от безплатно от национален статистически институт. Постепенно в кратки срокове всички ще могат да определят важното за всички ни. Максимално бързо трябва да се създаде такава организация, че всичко - закони, народни представители, президент, всичко което прави или по-скоро би трябвало да прави, парламента да се предлага и одобрява от народа. Няма време, а и крайно време е да спрем да се крием зад анонимността си. Гласуването трябва да е явно и всеки да се вижда за кого е гласувал. Така електронно може точно и вярно да се преброи всеки глас. Да подемем тази инициатива за да защитим това основно и най-важно наше право на глас, което определено с манипулации ни е отнето. Всеки ще може да предложи важното за страната, така по най-много съвпадения на предложили определена насока на развитие ще се стигне до нашите приоритети. Ще можем да одобряваме или не действията или бездействието на правителствата и съдилищата по посочените от нас цели, ще поощряваме или наказваме. Това е нормалния и интелигентен начин, които като се доразвие от всички нас ще доведе до скъсване с лутането и унищожаването на милата ни родина България и ще е основа на нашия нормален живот и откриване на нашите възможности за просперитет.

О ОООО,българино не разбрах какво ще направиш и защо да ме боли ,тикво празна- до кога ще си мислиш,че правиш нещо ти и твоите послушковци....търпението май ще ни изчезне ,ама простотиите ти не свършват

О, ПРЕМИЕРЮ, НЕ РЕЖИ ,ЧЕ БОЛИ...ДАЙ ЕДНА ШКЕМБЕ ЧОРБА НАПРАВЕНА ОТ ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ И ЛЪЖИ , ГАРНИРАНА С МАЗНИ УСМИВКИ ОТ ДОГАН, ПЪРВАН , СТАНИШЕВ И ДА ДУХАТ И ДА ДУХАТ....

Седем пъти го реже и пак късо идва!

БРАВО БОЙКО ,БРАВО ДРУГАРЮ ПРЕМИЕР!ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ! ВЗЕМИ ДА НАРЕЖЕШ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ДА ГО ИЗНЕСЕШ ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И БЕЗ ДРУГО ТОЙ НЕ СТАВА ЗА НИЩО ! ЩОМ МОЖА ДА ТИ ПОВЯРВА НА ГЛУПОСТИТЕ И МУТРЕНСКИЯ МАНИЕР НА ВИЗИЯ И УПРАВЛЕНИЕ! ЩО БЕ ОТВОРКО НЕ УРЕЖЕШ НЕНУЖНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ТА ДА МУ ОЛЕКНЕ МАЛКО ПОНЕ НА ТОЯ НАРОД ОТ ИЗЕДНИЦИ! ЩО НЕ ЗАКРИЕШ НЯКОЯ И ДРУГА НЕНУЖНА КОМИСИЯ ИЛИ АГЕНЦИЯ?АКО НЕ ЗНАЕШ КОЯ ПИТАЙ ЩЕ ТИ КАЖЕМ ! АМА НАРЕЖИ ГО ТОЯ НАРОД ТОЙ И БЕЗ ДРУГО Е ОТ НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ ! ТАКА ДЕ ЩОМ ОЩЕ ТЕ ТЪРПИ И НЕ Е ГРАБНАЛ СОПИТЕ....ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.