Борисов: Можем да променим историята, стига да имаме кауза

Министър-председателят Бойко Борисов отправи поздравителен адрес по случай националния празник 3-ти март до всички българи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Можем да променим историята, стига да имаме кауза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ЧОВЕК, А ТАШАК

Съвсем скоро. ПРЕДАТЕЛ!!!

Виж, какво мой човек: Ти нямаш кауза и няма да имаш,защото нямаш толкова акъл и най-важното - не слушаш никого. Що не си подадеш оставката и да ни оставиш да се мъчим с тези 16 милиарда заем?

Вари го, печи го, все е тиква!

Жалък предател на народа!!! Явно трябва да ти променят мисленето в плоския мозък! Ти не си земен човек, ти си подземен!!!!

батката вече влезе в друга фаза на психозата- сега ни играе патриарх- президент помирител дето гледа благо и ни поучава...

кво да праиш ,треба времена да заборавиш.

Тоа къв е?

Глупости! В "този акт" няма (ре)създаване на държава България. Името България се споменава чак на Берлинския договор

.

Не бе, във Варшавски договор.

И то мърльо ще променя историята ...

СКОРО БОКО, СКОРО ЩЕ ТИ ПРОМЕНЯ ИСТОРИЯТА! Ама може и да не ти хареса, краят и де!

ХА, ХА, ХА! НО КОМЕНТО!

В историята....Тиквоний Предателски!!!

Престанете да използвате тази самодоволна снимка . Направете му някоя по- смирена иначе няма да го припознаем като човека от народа.

Самоуверен неграмотен тъпунгер. Ще променя историята? Има нужда от лечение.

Браво Борисов! Чест ти прави да казваш нещата каквито са - и най-вече за руско-турската война в следствие на която ние ставаме отделна държава! Защото президента надали можа да се омаже повече!

Кауза пердута.

ще плачеш някой ден на колене! Няма да има прошка!!!!!!

Ще питам каква ми е каузата в посолството и после ще я обявя по медиите!

Историята никой,ама никой НЕ МОЖЕ ДА Я ПРОМЕНИ.Този галфон е на светлинни години от този факт. Бъдещето може ,но не и от ГАЛФОНИ, ОСОБЕНО БАНКЯНСКИ.

Историята е точно така, кактое представена от Боко ,дори доста скромно!!? 1876 година! В Булгаристан Революционери -бол , юнак до юнака, почти са катурнали Падишаха и отхвърлили Османската...! И тогава Руският цар Александър Втори За да измие срама от Севастополското марабе и виждащ огромната военна мощ на братята християни и отнемай къде заповядал да се придадат няколко табора към българското Опълчение , да минат Дунав и ...дано капичнат Падишаха този път и стигнат до Босфора! И те стигнали, но униформите им били много кални за парад в Цариград .... и той заповядал - Бе, да спрат в Сан Стефано!? ... Инджев, Коритарката, Пинокио, внешния...

сълзи роня за "културнат ценност" бузлоджа. ами да сте си я пазили, като ви е така ценна. че е ценна - ценна е. струваше десетки милиона още по онова време. ега си тъпата "чиния. що не я възседнете и да отлетите в космоса.ама възседнахте народа ни - единствени в европа - и преди и сега лапате. затова с такъв прост робски народ - ами повече от 700 години сме били в робство - тъпи, жалки консуматори на "ракиикa и салатка" за друго не ги търси.

Наздраве, бОзлуджа!

Каква кауза бу господинчо глупав- да вкараш простащинатаси ли? Унищожихте всички културни ценности - разграбихте БУЗЛУДЖА, сега искате и ШИПКА, а милиардите ще си ги гушните без да разберем за какво ги теглихте.

А каузата е.....да се нагушкаме колкото можем докато сме на власт!

От теб и бандата ти нищо не очакваме .За втори път разбрахме ,че имаш само една кауза-личната облага.Ако искаш кауза ето ти я:България и българите над всичко,живота си давам за това.А тя каква стана-най бедните и онеправдани живеят в тази България която ти сътвори и всеки ден бягат през глава от нея и не мислят да се върнат никога вече.Покай се иначе покой няма да видиш тук и на оня свят.

Каузата на ДИРа - да трие коментари или плюсове към коментари, "накърняващи доброто име" на най-големият предател в нашата история-ББ! Нещастници! Ще си платите с лихвите 30-те си сребърника!

ако говорим за начало на държавата ни, вън от съмнение е, че то настъпва с приемането на Търновската конституция, гласувана единодушно през сълзи и прегръдки на великата дата 16 април 1879 година.

България я е имало и преди това и то доста по-голяма и силна. Припомни си историята !

след Санстефанския договор. Великобритания,Австро-Унгария и Германия анулират разпоредбите и възстановяват до голяма степен Османската империя и разпокъсват България и Балканския полуостров.пректически ни унищожават за десетилетия напред. ТОВА не трябва да се забравя а да се напомня и учи от всеки Българин. да опознаем най накая западните ни приятели и Русия

Бяхме 500 години под турско робство и не сведохме глави,а сега забравихме,че преди всичко сме българи и да спрем да се кланяме на всеки който ни тропне по масата и ни обещае розово бъдеще.Видяхме го вече от тая псевдодемокрация.Станахме бедни боси и зависими от чуджи инвестиции,На връх 03.03.2015 от ЧЕЗ ни спряха тока от 10 до 13.30ч. за да ни докажат,че те камандват безропотните хора в крайните квартали- Косанин дол ................еееееееееееее отново ще го увеличат за да ни натрият носовете да мълчим от непрестанното увеличение на тока .............къкво получаваме е докага ще издържим..................улицата е пред нас...и скоро пак ще сме там.

да имаме обща кауза с такива като вас! ние просто не сме престъпници!

АМИ НИЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ КАУЗА, БЕ - ДА ТИ ГО Н.Ч.К.Ме! САМО ТАКА ЩЕ ПРОМЕНИМ ИСТОРИЯТА! СКОРО!!! ИДВАТ ИЗБОРИ!

Бяхме 500 години под турско робство и не сведохме глави,а сега забравихме,че преди всичко сме българи и да спрем да се кланяме на всеки който ни тропне по масата и ни обещае розово бъдеще.Видяхме го вече от тая псевдодемокрация.Станахме бедни боси и зависими от чуджи инвестиции,На връх 03.03.2015 от ЧЕЗ ни спряха тока от 10 до 13.30ч. за да ни докажат,че те камандват безропотните хора в крайните квартали- Косанин дол ................еееееееееееее отново ще го увеличат за да ни натрият носовете да мълчим от непрестанното увеличение на тока .............къкво получаваме е докага ще издържим..................улицата е пред нас...и скоро пак ще сме там.

каузата е една Българи хващаите пътя на някъде а неоставяйте на тези некадърници и хрантутници да ви скубят.България е държавата на таксите и през турско не е имало толкова абсурдни такси като сега.Тоя невижда ли мизерията на българите.

Товае на ефендито човека. Какво искаш да види освен неговите и собственните си интереси. Ако някои трябва да се маха от тази държава това не сме ние хората, а те, търтеите дето грабят и дерибействат по всякакви прсевдоними и флагове.

Чуждо робство хаха. Боце ти имаш каузи много и явно затова те е страх да издадеш ефендито и заваляш когато трябва да се каже ТУРСКО с чуждо. Да си го кажем сега. Ние сме си все още под явно и скрито ТУРСКО робство, Руско влияние, Англосаксонско грубо вмешателство и швабски илюминатски подритвания по кокалчетата с цел приклякане за ...ппп

Пари ще има за много хора. За Боце Минискуса, за Боко, за Тиквата, за Тиквун, за Буда и т.н. Вижте колко хора ще се облагодетелстват.

16 000 000 000 ако не е кауза-здраве му кажи!

Началникът така ми каза да кажа. Обърнете се към него. Освен това аз също искам да ви управлявам дълго, но за съжаление няма да постигна 500 години.

Както виждате, прочел съм още 10 страници от втора книга. Поместих част от прочетеното в това ми изявление.

Министър-председателят може ли да дефинира понятието кауза според неговия тълковен речник.

Мисля, че до 10 години ще се окаже че войната не е руско-турска, а българо-турска с участието на руски опълченци (около стотина, може и двеста).

Абе Боцко какво е това"чуждо управление"?не беше ли турско робствоа????????????????????

западно-американска марионетка!!!

не би обърнал внимание на злобата към Борисов. Драскачи, убиващи времето си тук, без да са постигнали каквото и да е в живота със свои ръце и ум. Жалки сте.

Какво разбираш под"нормален"може би мазохистичен гербераст?????????????????

Нормален човек не би избрал това малоумие да го управлява.....

Питах те вчера, питам те и днес: КАТО СИ ВТОРИ МАНДАТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, ОЖЕШ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ КАКВА Е КАУЗАТА НА БЪЛГАРИЯ? Или пак ше започнеш да ми каканижеш за лошото наследство от Станишев, за директивите от Брюксел, за асфалтирането и санирането? Щото ти друго май не знаеш?

каквото си щете. Един мъж има в тази държава. Не е идеален, вие - също. Няма идеален. Освен Господ. Но е искрен. Много пречки говорят, че е прав. Е това е положението. А вие продължавайте с градинарските си изследвания за различните видове зеленчуци. Докато си чешете езиците, той поне прави нещо, в условията на много охранени и съпротивляващи се крадци.

Ама не знаеш кога ще им кипне келя, та да се изсипят на площада и да видиш тогава какво има да става!!!

Ко каза? Ти на кое викаш мъже бе - тия дебелаците, мургавите, дето мухат пици пред централното на Атака ли? Лелее, това ако са мъже... Обикновени примати, пуснати вчера от ареста. Измет. Ти се моли истинските мъже да не излязат, че тогава ще се стреля и масите няма да помогнат...

Да променяме историята? Какво говори тоя?

или пък бъдещето, за настоящето ние да се грижим.

България не е била под чуждо управление, а под турско робство, през което българите са плащали кръвен данък, убивали са ги само защото не са гледали покорно, изнасилвали са българските жени само защото не са мюсюлманки, който не си сменявал вярата е заминавал директно на дръвника. Сега за едни заробващи 4 + 16 милиарда лева Боко да лиже турски задници не е мъжка постъпка. Алчността ще го погуби - не може той да гепи парите, а народа да му плаща тъпотиите. Ако държавата ще фалира от това, че е в ЕС и НАТО и неможе да функционира без заробващ заем от същите ни тези приятели от ЕС и НАТО то по-добре да се смени политиката. Приятелите по това ще ги познаеш - в трудни времена ти помагат без да ти искат пари, докато другите ти отпускат заеми и те правят техен роб до гроб.

Ще обсъдят "Приоритетите на ФБР за Румъния и България "! А приоритетите на България за България, господа????

Ти за каква кауза говориш?Лява ръка десен джоб.Това е вашата кауза цели 25г.Постигнахте я!Всеки би се срамувал от тебе,историята ще го потвърди.