Борисов: Спасението е в българския природен газ

Парламентът трябва да остави мораториума за шистовия газ и да разреши проучванията за конвенционален газ. Това каза пред bTV министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Спасението е в българския природен газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спасението е вземеш да си ходиш с целия комсомол и домашни любимци.

Нашия Вожд е по-голям и силен дори от покойния другар Ким Чен Ир който с едно изпърдяване осигуряваше газ за всички севернокорейци

Здравейте антишистоваци! Не може шепа глупаци, купени отвън, да погребват интересите на собствения си народ и собствените свои, само защото са платени чужди копои...:)

Здравей, човече. Говориш за онези, които натискат за Шеврон, нали? Браво, истински българин, който милее за чистотата на земята си.

--ТОЗИ Е НЕ САМО ДЕБЕЛ АМИ И ДЕБЕЛОКОЖ !!!

Бойко стига си ни лъгал, а вземи и ни освободи от своето некадърно управление, това ще е най-хитрото което можеш да направиш, защото от както си във властта ти се мъчиш само да хитруваш и то на наш гръб.

спасението е само в ръцете на народа и никой друг въобще не им вярвям на политиците това са хора ,,ибрикчии'' погленете миналото им което е доста стряскащо а сега се правят на свети води ненапити трябва всичките да се изхвърлят от власта и да дойдат хора със чисто минало хора, които не са били членове на една а после на друга партия визирам върхушката от герб и др .партии тогава може да съградим нещо по-добро за нашите наследици но с тия хора докато са на власт ще затъваме в мизерия все повече и повече.

Бойко каза: има газ в България много, и то не шистов... Аз, като съвсем неразбираща, да попитам, газа не е ли все един и същ, само начина на добива различен, или пак не съм разбрала сложната мисъл на величествения Бойко Б.

Въпросът е Той дали е разбрал правилно?

Този тип ако не друго поне ни разсмива яко всеки ден. Само, че като погледнеш хладилника и ти идват други мераци към него. Сега може би и ще спрем вноса от Русия, толкова много газ имаме.

Ако все още се разсмиваш, направо ти завиждам. На все повече хора ни се реве, ама много!

О нещастна Тикво,вземи прочети една книга различна от Винету!!!!!!!!!!!

Май си крала плика с пенсийката на майка си без да броиш левчетата в тях...Щото не са били под 136....

Тъпи комуняги. Половин столетие тъпкаха и убиваха българи в Скравена и никога не погледнаха какви богатства има там под земята. И как ще погледнат като се пулеха само на СССР...Любвеобилно и срамежливо. За хонорарчета и комисиони. Сега.

Ти да не би да му вярваш на тоя патологичен лъжец ББ. Той сутрин едно говори по медиите (където и работи и спи) а вечерта точно обратното.

Абе Германец, а ти защо безпрекословно вярваш на разни телевизионни клоуни, че в България има газ, диаманти, нефт, злато и т.н. Има само марули, а праза го внасяме от Турция !!!

Провери в международните справочници он-лайн държава по държава. Преди казваха,че нямаме природни богатства ,но това се оказа лъжа! Проверих на английски,в Англия,в интернет ...И тук излизат справките,макар и не винаги ,не всичките .по отношение на златото сме на първо място в ЕС,като и Сърбия има много.Имаме и много мед -,произвеждаме в няколко завода и сега .Много са крадяли ромите ,много са контрабандирали наше злато и мед ромските босове и други .Имаме и собствен петрол и газ,още отпреди .Имаме най-голямата рафинерия в региона,която изнася произведен у нас бензин вкл за Иран,Ирак,Сирия,Турция,Гърция идр Изнасяме ел ток за Турция,косово,сирия,като Ирак също взема от нас по мрежата.Изнасяме двойно повече отпреди ел ток,а също е бензин ,но не ставаме по-богати от толкова износ -ЗАЩО ЛИ ?КОИ СА ЛОШИТЕ ПАРТНЬОРИ В ТЪРГОВИЯТА С АЗИАТСКИТЕ ДЪРЖАВИ,КЪДЕТО ОТИВАТ И СИРЕНЕ,КАШКАВАЛ,МЕСО НАПР ОТ ЛЮБИМОТО ИМ АГНЕШКО

Би било прекрасно, ако на нашата малка територия има големи енергийни залежи и запаси...

Ахххх ...

Спасението е у газо. А газо е у Банкя. У старио нужник ... Ама трай да не чуе некой, а че че се разчуе. А така - тука има, тука нема, на народо колку му требе ...

Спасението е Бойко да си отиде на село завинаги

някой пак откри топлата вода!

Това е онази откачалка Разпутин. А за точката - може и да не си прав. Това му е IPто, но той му казва IQ :)

И пак хвърли една бомба , та хората да си помечтаят една година докато дойде време за нови избори. На малоумни ни прави и все още се намират хора да му вярват. Е той си го казва вие сте прости и аз съм прост и се разбираме, а умните да се махат те не ми трябват.

Тоя милиционер бил геолог откри мноооооо..го газ. Ама, от какво газ. Луд умора няма, само се поти. Боко бре чети. Боко не чете, ходи да се мае дири да играе, с топка....

Ако продължава тази политика това правителство, скоро ще преминем в каменната епоха. Не 5 хиляди мегавата, а 5 мегавата ще консумираме с тези цени! Тогава ще са ни необходими само 4-5 вятърни генератора дето ще стигат за цяла българия - при този ръст на циганското население ( те ток не плащат ) , както и ние им плащаме тока...

Каквито и ресурси да имаш, ако нямаш мозък спасение няма.

Знае ли Борисов каква част от концесионният добив остава за държавата? Ако не знае, да провери, а като провери, да направи необходимото закона да се промени! Иначе за какво ни е добив на газ на цени 10% под пазарните...(убийствените за България "пазарни" цени на Газпром)! И да купуваме СОБСТВЕНИЯТ си газ от концесионера на ...$500/1000куб. например...!

Спасението да се махнат Мутрите като тебе!

на ГЕРБа на България не може повече да има лъвове - тиква трябва да има това най-ще отива... ББ трябва да го внесе за гласуване в парламента и няма начин да не се приеме

Има си то ! И Лъвове си има, и Лъвици, и Лъвчета . .....Ама `някои` адски-`добре` им режат Крилата и съсипват Огъня в Душата .

Временната парламентарна комисия по шистовия газ има непосредствена задача да изчисти текстовете по мораториума, за да позволи добиването на конвенционален газ, каза междувременно министърът на икономиката Делян Добрев пред журналисти. По тази причина комисията трябва възможно най-бързо да изслуша експертите какви са проблемите, за да може да се коригира мораториума в тази си част, допълни Добрев. Кога ли управляващите ще имат едно и също мнение по дадени въпроси два поредни дни. Ама господа умници, нали вие си го гласувахте този мораториум, защо не го обмислихте малко повече. Аз предлагам да обявим мораториум върху показването на ББ по медиите. Тъй и тъй ни съсипват, ама поне да не се гаврят отявлено с нас

Спасението е всички от ГЕРБ да си хванат торбичката и да се изметат на майната си.

И там не ги искат...

Тиквата за пореден път показа на българското общество , че не разбира от нищо, освен от мутренски номера! Крайно време е мутрата да си ходи докато има в Българи какво да се спаси! В противен случай България ще стане скрита собственост на на тиквата и за това ще е виновна цялата наша тиквена държава! Скоро нашата родина ще трябва да се прекръсти в Мутрафония или Тиквания по ще ни приляга , така и така сме на едно от последните места в света по развитие , икономика, богатство, като сме на първо по бедност и това го постигнахме благодарение на тиквата!

Тиквон от какво произлиза? Майка тиква и баща рапон ?

+1! Много точно!!!

България е аграрна страна...най-добре застъпено е производството на тикви...много големи и много кухи тикви..заповядайте братя американци и турци на тиквите..спокойно не се блъскайте - има за всички

Даааааа в България има ОГРОМНИ залежи на газ,нефт,уран,мед,алуминий,диаманти,злато,платина и др.

Не зная дали ще намерим газ, но от здрав разум имаме неотложна нужда. Крайно време е да почнем да оценяваме политиците не по онова, което те дрънкат, а по това какво дрънка в нашия джоб!

ългария харчи пет хиляди мегавата, а произвежда малко под 10 000.-- Само това с тези мегавати не стана много ясно-мегавата харчи ли се що ли?

Не мегавати тате, мегабити!

Да очакваме ли, че ако не преизберем Батман още един мандат - няма да каже къде е находището???

спрете да я показвате тази тиква вече, това журналистика ли е..отврат..само простотията ли има в тази държава..забравете го поне за един ден

Потърсете в нета какво е казал Цветан Василев на лекцията в УНСС. В резюме критика на Дянков заради заема и на ББ заради Белене. Ако не знаете кой е той, там пише колко пъти е лауреат на банковия оскар и банкер на годината. Освен, че е абсолютно прав, той има и силата и възможността да сгромоляса ББ, ама така както не е сънувал и в най - кошмарните си сънища. И сигурно ББ го знае прекрасно, защото сутринта го мярнах по БТВ, той беше направо неадекватен - като боксьор в нокдаун. Ясно му е, че това което направи за АЕЦ Белене и шистовия газ, ще му коства изборите, но като ЦРУ го държи с компромати - просто няма полезен ход.

Трябва да си смениш личния лекар. Това, че си паднал от леглото, незначи, че някой ще се сгромоляса. Това означава, че си бълнувал и имаш кошмари от нас Герберите. През следващите 5г. ще продължат твойте кошмари и проблемите ще продължаваш да ги имаш. За да се успокоиш, предлагам ти да станеш член на ГЕРБ.

От трън, та на глог! "Стани член на ГЕРБ"! Това истина ли е? За какво? За да оставим посткомунистите на власт ли? Айде друм! Явно на всички гербери ви е изфирясъл ума.

То и гоце беше казал нещо за някакъв шлем, за някаква АЕЦ, а какво се оказа, ни шлем ни АЕЦ. Така, че какво казвате комунягите няма никакво значение.

БОЙКО БОРИСОВ Е МОЯ ИДОЛ.

да МУ построиме мавзолей

БОЙКО ТИКВАТА Е И МОЙ ИДОЛ И СЕ СТРЕМЯ ДА ГО СТИГНА! ДА ПОДЕМЕМ ИЗРАСТВАНЕТО НА НА ВСИЧКИ ХОРА В СТРАНАТА НИ , А ЗАЩО НЕ И НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ/ ТЯ СЪЩО ПРИЛИЧА НА ТИКВА/ . ВСЕКИ ЧОВЕК- ТИКВА, ТОВА Е МОТОТО! ДА ЖИВЕЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ТИКВА!

ГОЛЕМ СИ. И ТОЙ Е ГОЛЕМ. ""

НЕ МОЕ ДА Е ТВОЙ ИДОЛ. ЯС СЪМ ПО ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ОТ ТЕБЕ И ТОЙ ЗА Е МОЯ ИДОЛ

да тиквата го е измислил пращаме фасул и кисело зеле в катар и те ни връщат газ под налягане ха ха ха ха ха тиквеници

до 2020 Браво!А случайно някой да знае как се става платен писач!Моля дайте ми някакъв номер за връзка.

Пишеш сценарии за някой филм, пращаш го в Холивуд, правят филм и се пенсионираш.

: - ) ... Да Ви/ви кажа и при мен е така ; Ама върти-го сучи-го -- все на Desperado излиза . ( Че и финансирането и то от мен . )

Ако е гербераст - може да го снимат за Дискаври Ченъл във филм със заглавие: "21-ви век. Примати отново слизат от дърветата"

С това интервю бая заглавия ще смените на един и същи текст..Няма ли нормални, истински,реални новини, защото това вече дотяга...

Малко история.Професори доказваха пред Т.Живков, че в балкана над с.Кремиковци има огромни количества качествена желязна руда.Построи се МК ,,Кремиковци,, и руда получавахме от Алжир и СССР ,защото рудата ни не ставаше по технологични причини.Извода е Борисов да не се изказва прибързано и неподготвен, за да не олеква с всеки изминат ден.

Бате Бойко е прав, дори когато е седнал.

Дори когато е легнаааал....

Ал

Всички с дипломатически имунитет да ги пратим да се потрудят 10-на години в Белене. Доброволен труд. Хем ще имаме евтин АЕЦ, хем през това време ще стабилизираме държавата.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще има аудиенция при престолонаследника на Япония принц Нарухито. Същия ден ще се проведат официалните пленарни разговори на българската делегация с председателя на Горната камара на японския парламент Кенджи Хирата. ПОСЛЕ БЕНЗАНА БИЛ СКЪП

... Накрая на срещата, Председателят на Народното събрание Цецка Цачева показа няколко хватки на японските домакини и направи подсечка на принц Нарухито. Принца почити се задържа на краката си... . ------------------ ПП Миросрав Найденов не присъстваше на събитието.

Пак е чел Винету до средата, там е прочел за находището отгаз.

Оооуу Иееее - да се слави името му. И рече той - 10 млрд. газ. при потребление 3 млрд. газ годишно ще гарантира енергийната независимост. Плюс газа от Грузия (Грузия внася от Азърбейджан газ) направо нищо няма да зависи от нас. И рече той - произвеждаме двойно повече ток. Само дето преди месец като стачкуваха Мини Марица взехме, че спряхме износа на ток. И това при икономика, която потребява 10 пъти по-малко ток в сравнение с 1990г. Явно не се предвижда да имаме нови фирми... Умно! И рече той - вдигне ли се цената на бензина спираме да караме автомобили. НЕВЕРОЯТНО предложение! БЕЗ КОМЕНТАР! И рече той - 3г се чудихме колко струва Белене. Интересно колко ли години ще се чудите, колко ще струва нов блок в Козлодуй? И рече той - държавата не трябва да насилва фирмите. Може би трябва само да ги рекетира под масата за подкупчета? НЕ ВИ ЛИ СТИГНАХА 22г. АНАРХИЯ БЪЛГАРИ???

На мен-лично -- и две наносекунди анархия ми е много ; Извинете !

като е станал Господ -Бог що не вземем да го разпнем -тъкмо и времето е подходящо. Само да не възкръсне после . Иначе ако падне такава дупка ще отвори ,че ако има залежи всички наяве ще излязат ...

Малийй, мале, как я мразя тая"държава" от горе до долу! И има защо.

а кое прави нов реактор в козлодуи по-евтин от нов реактор в белене? и не е ли все тая? а знае ли правителството колко ще струва като ще взима решение?

Няма как майка Ви да се е пенсионирала преди 2 години с пенсия от 120 лв, не че истинските пенсии за навършена възраст и прослужено време са доста по-високи, но посочената от Вас е нереална. Ситуацията в страната не е вследствие на управлението на това правителство, а в резултат на невъзпитанието, неграмотността и простащината на по-голямата част от хората населяващи България! Нима не гласувахте за БКП/БСП, Жорж Ганчев, Царя , Бодигарда и т.н. Нима и сега не очаквате някой да Ви "оправи"!?! Оправете се сами! Огледайте се кои сте Вие, от какви семейства идвате, какво е възпитанието на родителите и прародителите Ви,какво е Вашето възпитание, образование и професионална квалификация , кой Ви е наел на работа и как се справяте с работата си!?!Държавата е това, което и каквото е управлението Й, а то е такова, каквото ние изберем, а ние избираме такова, каквото сме ние самите!

KIM послъгва здраво. Като всички писарушки от Позитано 20. Днес не са инструктирани добре...

По-назад съм отговорила как точно става. Може и да съм сбъркала с 5-6 лв. - осъдете ме. А за "Позитано" не съм си хабила гласа никога и няма да го направя. Стига сте ни слагали етикети.

Оправяме се. Скоро през Терминал 2.

Това е най - хубавото място в България , но трябва билета да ти е еднопосочен. Дай Боже всеки му.