Борисов към Абе: Между Азия и Европа има държавата България

Премиерът Бойко Борисов се срещна с японския премиер Шиндзо Абе, който пристигна на официално посещение в България. След срещата двамата дадоха пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Абе: Между Азия и Европа има държавата България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мислех че сме в европа

Борисов се е оградил с комплексирани хора, които още смятат, че Европейският съюз е само Западна Европа. А Борисов не може да върже две и две и каквото му поднесат, го изговаря и много се радва, но поне сега е ясно, че разглежда България извън Европа.

толкова много се плюе по бочко след като един депутат каза, че тука живеят 80 % дебилни, а друг в бг са останали само чепове за зеле, е такива хора как ще изберат стойностен политик, ами няма начин

В Япония ни уважават като народ и държава не от вчера.Без значение кой стои на държавното кормило.Съфорумците пък ще се скъсат да плюят или възхваляват ББ.Не той е обект на интереса на японските ни приятели...

БРАВО НАРОДЕ, ЧЕ ГО ТЪРПИШ ТОЯ, 80 ПРОЦЕНТА ДЕБИЛИ И САМО КАК ДОПУСКАТ НЕКВИ 20 ПРОЦЕНТА ПЪРВЕНЮТА ДА ОПРЕДЕЛЯТ ДНЕВНИЯТ РЕД И ДА НЕ СМЕ НИЕ В ЕВРОПА ВЕЧЕ ОТ ПОЯВТА НА ГЕРБ НЕ СТАВАМЕ ДОРИ ЗА АФРИКА ХАХА

Народът е казал: Който много говори, бърка /греши/. Вярно е и обратното /особено за ББ/: Който много бърка, говори.

Поне от 1300 години държавата България се намира в Европа. Нещо повече, дори областта ΕΥΡΩΠΗ в Югоизточната част на Балканите е дала името на днешния континент Европа.

БАНКЯНСКИЯ ГЕЙ ЗА ЕДИН ТУРСКИ КУР МОЖЕ ДА КАЖЕ ЧЕ СМЕ И В БЛИЗКИЯ ИЗТОК :))

впечатление, че дори герберските тролови мълчат след поредната тъпотия на боко, че България е между Азия и Европа

Голям премиер, голямо чудо. Не знае че България е ВЪВ Европа, а не някъде помежду нещо...

Между Европа и Азия стои Русия по суша, Гърция с пристанището Пирея и Италия с многобройните си пристанища. Премиерът явно е бил в един клас по география с председателката на сегашното Народно събрание...

АЗ СЪМ РАПОНА ЖЕНАТА НА ЕРДОГАНА :))

Този дебил бб, ми напомня какъв беше отговора на изпит за границите на България в казармата, на един друг дебил: С кого граничиме ? След дълго и съсредоточено мислене дебила отговори - На север с втора рота,на изток с парва батарея,на юг с оградата на казармата,на запад с кухнята! Това е действителен случай,както този от снимката.

Тиквата направо кърти, абе Абе имаш ли представа с какъв "ум" си се сблъскал.

Абе са каже колко инвестиции ще вкара Япония в южна България. Тогава може да иска ;)

ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРЧЕТА НИКОЙ НЕ ВИ БРОИ БЕ ЗА НЕЩО! ВИЕ БЪЛГАРЧЕТАТА СТЕ НИЩОЖНИ СЪЗДАНИЯ! ТРЪГНАЛИ ДА ГОВОРЯТ ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ, ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ! ЯПОНИЯ Е СЪЩАТА ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА КАТО БУЛГАРСТАН-ГНУСОСТАН! НЯМАМЕ ДУМАТА ТОЛКОВА! А ХИТРИЯ КОРЕЕЦ ТАКА ИЗВЪРТЯ САЩ В МОМЕНТА ЧЕ ТРЪМП СЕ ЧУДИ КАКВО ДА КАЖЕ! ХАХАХАХХАХАХАХА СМЯХХХХ НИЩОЖЕСТВА СА БЪЛГАРИТЕ!

Браво товарищ! Получаваш грамота и безплатна сауна с т. Попков! Носи си бояршник за смазка...

Боклук,България бедства,а ти се кефиш на чуждинците и ръсиш небивалици. Погледни си народа,българоубиецо.Иди на май...та си,отърви ни най после от себе си.

Толкова емоционално... Човек ще си помисли, че си гледал курса на рублата и заРплатата ти се е обезценила още повече...

Тоя ПОМЯР от Банкя съвсем разсипа държавата.Аз не разбирам защо народа още го трае?Вярно е че и няма читав кой да дойде но тоя превърна държавата на клозет.

Европейските глупаци направиха така,че Великобритания да излезе от ЕС. Загубиха огромните и пазари Австралия, Канада, Н.Зеландия и пр. Сега гупаците са решили да ги заместят с джеджитата от Западните Балканиу начело с джихадистко Косово и Албания, както и с помашката Босна-Херцоговина. Намериха друго джудже-бушон България, която трбвало да ги вкара в прогнилата кочина ,наречена ЕС.

Уважаеми коментиращ, отдавна българите твърдят с основание "Прост народ - слаба държава!" Още не съм чувал някой да твърди, че България била силна държава...

тоалетната на европа :)

Товарищ... пак си мислиш, че си в масква...

Мамка му разбиха ни представите, ще сменяме учебниците. Ние учим нашите ученици, че на границата на Европа и Азия има две държави едната е Русия, а другата Турция. Малко минава и през Казахстан и Азербайджан. Сега откъде се появи граница и с България незнаем????

Аман от празни приказки!Боце,хайде оправи Западните Балкани,че да се захванеш със Западнала България!В цялата ни история май все ние плащаме сметката накрая.Тези джапански бизнесмени да не мислите,че са дошли тук да си изсипят кесиите?

драскаите си колкото искате неудачници ...но като боико политик не сме имали надмина otdavna дори костов

Всички гробари ли сте толкова грамотни???

...Между Азия и Европа има държавата България.... ---- ха ха ха! измислена държава! фалшива история! фалшив език! фалшиво правителство! фалшива азбука! .... фалшификати навсякъде от европейците!

Я си бягай обратно във въшливия Туркистан!

и ти самият си от наи фалшивите

Жестоко ограмотяване на инж. проф. д-р Рапоне! Жълтурат гледа като треснат!

Банкянският Велик политик на Западните, Средни и които се сетиш Балкани, иска да каже на японеца, а и на нас, вярно,има я България, но тя, в момента, се отъждествява с МЕН, АЗ, АЗ, АЗ...Оня дебил, Плевнелиев, който сричаше като първолак от листче на всеки празник, дори и призива "Да живее България",( няма такъв мегатъпанар ), не знаеше,че няма държава Чехословакия, а сегашната председателка на НС трудно се оправя с Австралия...Прав е Селянина с колелото от Банкя,като каза в прав текст"Аз съм прост и вие сте прости"...Прости са герберуните ти, не ние, идва време, да те изметем завинаги от политиката, заедно с престъпната ти шайка ГЕРБ, вече ви почнаха....

Си ял лайна, не се ли наяде?

6-ти дан по Киокушин на Боко! Да го беше дал на председателя на федерацията Емил Костов. Това е подигравка висша степен. За 1-ви дан по Таекуондо на Батето иди-дойди, ама 6-ти дан на човек, който даже няма никакви постижения в този спорт си е направо... Освен да му дадат и "златна обувка" по фитбол тази година и да се приключва.

И ДА ГОНЯСВАТ ВСЕКИ ДЕН КОМУНОИДНАТА СГАН И ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА НЯМА КАК ДА НЕ ГО ЗАБЕЛЕЖАТ ДОБРОТО ОТНОШЕНИЕ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ КЪМ БОЙКО БОРИСОВ. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАСТЪРВЯВАТ ДА МУ ЯДАТ ЛАЙНАТА, НО ФАКТА СИ Е ФАКТ.

Ами и аз да имам послушко, дето разписва всяко бяло листче дето му дадат ще имам добро отношение. Който има добро отношение към народа си той няма нужда да подлизурква пред другите. И е наълно възможно да не им харесва.

Предполагам знаеш как жителите на селото се отнасят към съселянина им идиот? Никой не го базари за нищо, но всеки му подхвърля по нещичко, колкото да не умре от глад и студ...Я парче хляб, я някое парцалче да се повие, по някоя мръвка на празник...Та така, в момента, а и не само, твоят любимец Б.Х. изпълнява точно тази роля - на селския идиот...

северна корея не ме интересува само знам едно че едно време при баи тошо за него япония беше барометър как да се движи държавата българия , казвал е изпреварват ни технологично трябва да направим нещо , и всичко баталяса защото една птичка пролет неправи , тои беше сам в идеята си българия да се развива като япония но руските блядове казаха че ние сме силни там където трябва тоест разбираи ядрени ракети а народа мре от глад .......

разсъждения!

Тиквоча попитал ли е Абе дали говори Японски???

Тиква география... Не е България, а е Турция! Балък!

като го гледам на снимката ...пак му е свършил речника и обяснява нещо на ,,жапански,, с...ръцете...!!!

изнасяхме консерви за Япония. Лично японски специалисти присъстваха на линиите в консервния комбинат в Пазарджик /най-големият на Балканите/ да контролират производството на конфитюр от ягоди. Заводът в с.Драгор до Пазарджик произвеждаше дискове за Япония. А сега какво можем да изнасяме за Япония, освен ЛАКТОБУС БУЛГАРИКУС?

И това си го правят отдавна вече в Япония. Разглеждат ни като територия и евентуално и ресурси.

Ние изнасяхме компютри за Япония, но не било компютри, а компоти и не сме изнасяли, а сме внасяли. И не сме на входа на Европа, а изцяло в Европа, както още 7 страни над нас, под нас и даже частично в дясно от нас. На този ,който казва, че не е така , същият е със селско азиятски манталитет и червен боклук.

Иди и виж какво е останало от двете предприятия за които споменаваш ...

Европа?

Велики личности ни посещават защото имаме велик премиер.В момента се пише със златни букви най-новата история на България!!! ГЕРБ и само ГЕРБ

Сам се питам от дека и защо тая мизерия тогава. Не ти ли се чини , че нещо не е у ред , за тебе не говоря , то е ясно.

Абе мизерия дет викаш ама кръчмите пълни по магазините опашки от препълнени колички... петък вечер задръстване и трафик по магистралите,неделя вечер също а кат се съберат 4-5 почивни дни и КППтата по границите са затлачени от мизерници да ходят да си харчат парите по чуждоземско...аха я?

На това му се казва : Хем насрано .хем засмяно. На последните места в Европа по ключови показатели-жизнено равнище,свобода на словото,здравеопазване,образование,по раждаемост и на първо в света по обезлюдяване. И на всичко отгоре с претенции за мост между Европа и Азия.

Бацко , не така . Между Азия и Европа има географска граница. Япончето ще ни се смее.

А Бокича му казА-А,бе уи олуийз парле ву франсе!!! Понял А,бе??!!! ХО ХО ХО

Както си я подкарал, скоро няма да я има. Ще останат излъгани джапанките...

Напротив , да се готвят марсианците. След като ги открият де.

А между ушите на бай Хой нема никой...

Космическият вакуум е поместен там . Хъб за вакуум.

Айде Боцка лека нощ , стига толкова кудош. Лека нощ и на всички нормални тук.

Боко, Бокоооо, когато си на кръстопът, лошото е, че който не е минал, той не те е чукал. А ти най-успешно от всички досегашни щавиш кожите ни и подлагаш гърба /гъза/ ни на другите.

Европа Мала Азия се оказаха тесни за външнополитическия гений на Боко. Преминаваме към Азия.

Пардон устремили сме се към тихоокеяния.

абе сигурно си задава още въпроса ,дали джон атанасов и тиквуний си имат нещо общо в историята .

Абе, Абе какво ли ще разправя за българите като се върне в Япония ?

Между Азия и Европа има държавата България-най-бедната и корумпирана и олигархична държава в ЕС с измиращо изпростяващо и неграмотно застаряващо българско население, което се замества предимно с цигани-нашите основни гласоподаватели. За 2018 закрих 82 училища и сумати болници, но пък резнах лентичките на също толкова джамии.герп мисли за вас.

А с делянчо какви далавери извъртяхме.Жалко , че го хванаха.Мислехме,че като е толкова миловиден, няма да пробуди съмнение.Такива ,като него имаме още стотици.Бълха ни ухапала.Докато има еврофондове ще сме на власт, защото така иска юнкер,и ще усвояваме,усвояваме,усвояваме да си опраим живота , като хората.

Бойко Борисов представлява българския народ пред японския премиер и знам, че след срещата ще ме е срам вече и от японците за жалост.

Няма да те е срам още дълго!

Ни се коси далеко са и срамът ще затихне.

Аз имам по-голям опит с японците от Баци , та да му окажем съдействие. Едно време у предприятието дека работех , тогава имаше все още предприятия , идва японска делегация и между другото питат япончетата колко взема заплата един от началник цеховете , а он -385 лева. На ден ли , питат япончетата , а он се смути много , ама се усети и вика , не бе на седмица.

Е,трябвало е да обясни на япончетата,колко е платил за образованието и квалификацията си този Н-к цех,да каже и колко плаща за ток,парно,храна,образование на децата си,мед.обслужване и т.н.....защото ,,ЕДНО ВРЕМЕ" тези 385 лв си бяха ДОБРИ ПАРИ,имайки дори само това ,че тока си бе 2,2/1,1 ст....билетчето 6 и т. н...

Нали се сещаш , че всичко се плащаше от резултатите от нашия труд , не се плащаха от джоба на ЦК на БКП , така както и сега не те плаща нищо от джоба на Простото от Банкя , само , че ония не страдаха чак от такава простотия.

Между Европа и Азия има "шитхоул" ...

С неколко думи и японец не бе го и японец го. Не знам само как ние ще се оправяме.

FuckTheEU

Сигурно Абе доста се чуди как 80% от работещите у нас оцеляват с 20000 йени заплата на месец.

Бас хващам, че японеца знае какви ги е вършил Бойко Борисов по време на комунизма !!

Бас хващам, че като се върне ще се хвали със снимката.

По е интересно какви ги е вършил в ранния преход , но и това знае японеца. Той тука си е по японските интереси и ич му не дреме какъв е бил и какъв е Бойко , даже му иде на сгода по известни нам причини , да не ги коментирам.

Факт че за сефте японски министър председател идва при бат Бойко а не при някой от предшествениците му говори много за тва кво е постигнал...ред е на минусите лузъри

Намерили село без кучета и всички се дотласкаха. Тоя и той за баницата е дошъл. Пъдар Бойко никого не връща.

Сигурно си от намазаните герберастки лузъри на службичка, да не мислиш, че японския премиер е запалил самолета да дойде специално при бат' ти Бойко ?

Ако това тракийско страшилище го имаше кога му беше времето Римска империя нямаше да има. Щеше да има тракийска империя и сега на японеца щехме да му казваме здрасти комши.