Иванов: Борисов не е папа, не решава той окончателно

Какъв е проблемът, че премиерът е казал нещо? Той не е папа, за да решава въпросите окончателно. Живеем в демократично общество, всеки може да има свое мнение.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Борисов не е папа, не решава той окончателно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недей тъй, министре!?Боката е папата на международното герберджийско движение и на всички герберджийски телета, по всички земни кълбета, из Галактиката!Папа Бойко I Герберджия!

Христо Иванов определено о бива и все повече ми харесва как разсъждава.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

ама се изживява като Тато.

Ааа Ице, не така, може да не е папа, ама е каго господ: забавя, но не забравя...какво си казал за него.

Гранд-провал Гранд провал е Баце- Две, с рИформатори-менте. Заемите набълбука, и без мозък ги профука! Харчовете са по две! С Уестигхаус, без Беляне. Южният поток изпусна, към миража-хъб се спусна! Чехльо,Митов, Ненчев всите, във хибриди ни оплитат. Фронтове у нас изграждат за мишени ни засаждат. Правото, престъпник прави. В райски газ се здраве дави! А -Бе-Вето- социално:- възраст вдига най-глобално! Лувъра, стана квадрат от пишман-арисктократ! София е град неземен. В общините свят подземен... Сигурност по две за всички от служебните колички. А в селата домовете ги изпържила комета... Еколожка- знойна дама, на Юлен за миг пристана. В спорта допинг и рушвети, рекордьор по вси планети! Гранд-провал за Баце-две, що подхване- все менте! Паси,07.04.2015г.

Браво

Много ми се иска това да го прочете и Борисов. Но има малък проблем - първо, дали ще може да го прочете цялата без чужда помощ - и второ - дори да го прочете, дали ще успее да вдене за какво иде реч! Как мислите?

И за врабчетата е ясно, че ВСС е на страната на мошенниците в БГ. Тези хора дори и не си помислят, че са отговорни за налагането на справедливост. Обратното, налагат безнаказаност, особенно за тежките престъпления на богатите. Имаме наказания само за бедните и дребни престъпници, богатите са винаги невинни.

Не, не е, но живее с мисълтта, че сякаш папата му чисти къщата- примерно.

Б.Б. не е папа, а онзи над папата

Мили ми Христо Иванов приличеш ми на Дон Кихот .Как бе момче младо сам ще промениш нещата в тази държава,когато никой не желае това да се случи.

С това тъпо изражение на лицето повече прилича на Санчо Панса

Иванов, Бойко Борисов не е папата на земята.Той е зам. Господ и действа, когато Господ е на посещение на др.Господи във вселената..

Боко унищожава независимата съдебна система! ОСТАВКА!!!

Ти ИВАНОВ ЖИВЕЕШ В "ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВА"ние българите живеем в най-корумпираната и мизерна държава. Корупция създадена и поддържана от вас, политиците.

Иванов: Борисов не е папа, не решава той окончателно То знае ли човек, някой ден може и да стане българския папи ди тути папи.

Какъв е проблемът, че премиерът е казал нещо? Той не е папа, за да решава въпросите окончателно. Живеем в демократично общество, всеки може да има свое мнение.

ХЕЙ, Иванов, ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ НИЕ ЖИВЕЕМ НА ЛУНАТА ИЛИ, ЧЕ СИ ПО ХИТЪР ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ. Стига си плямпал глупости. Всеки български депутат, прекарал повече от година в парламента трябва да изкара поне три години в затвора. Той си знае защо!!!!!

В голяма заблуда си , драги ! Точно ББ решава и затова всичките тези "калинки" вкл. и ти самия сте в парламента, а сега и в правителството, биля ! Всичките вие, като пълнеж на тортата "герб", сте едни послушни маймунки подскачащи около Него, а той пък здраво е прегърнал Доган и затова ще пребъде поне още няколко години във властта.

Иванов: Борисов не е папа, не решава той окончателно Борисов направо да започва да раздава индулгенции.Това ще да е най-краткия път в реформата на съдебната система.Така Конституцията няма да се пипа.

Какъвто министър-председателят, такива и министрите.

Ха-ха. С тази реформа в съдебната власт до тук. Вчера са хванали син на висш прокурор да преписва от "секретен казус" на изпита за младши прокурори. Тези ще ни правят реформата и техните синове и дъщери. Да напуснем България и да ги оставим да се науправляват... И с младшите съдии е същото... Сега децата на същите съдии и прокурори с хотелите и казината ще правят реформата...

Хайде куха лейко, ти си на ред. Пиши, че ни се изгледаха очите за твоите бисери в кибер пространството.

Иванов да си мери приказките, защото много скоро може да престане да бъде министър!

НЕ Е ПАПА А Е БОКО-ТИКВУН. ТО БИВА ДА СЕ РЪСЯТ ГЛУПОСТИ - АМА ТОЙ ВЕРОЯТНО Е СЪЗДАЛ ДЪРЖАВАТА НИ. КОГАТО ХАН АСПАРУХ СИ НАПРАВИЛ ШАТРАТА НА ОНГЪЛА СЕ ПОЯВИЛ БОКО И КАЗАЛ - "ХАЙДЕ ДА РЕЖА ЛЕНТИЧКАТА НА ДЪРЖАВАТА...

Е, сигурно папата го пита за разни неща от време на време. Когато няма връзка с шефа горе.

Ице, много ясно, че не може в едно и също време да си и Буда и Папа, да не говориме Тиква и Папа.

Чета заглавието "Борисов не папа"!!!! А то било "Борисов не Е папа"... Не се зачотох по-надолу...

Не, той е пипи и куко.