Борисов забрани на Ненчев да предлага шеф на отбраната

Премиерът Бойко Борисов е забранил на военния министър Николай Ненчев да предлага нов началник на отбраната на мястото на подалия оставка ген. Константин Попов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов забрани на Ненчев да предлага шеф на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоз ненчев земеделеца е голям боклук недоразумение в поликиката докога ще ни управляват такива голведа стига кои таковал таковал пена се ожени

Борисов с това си действие е извършил престъпление принуда и злоупотреба със служебното си положение,тъй като задължение е на военния министър да предложи човек за поста.Къде е сега "независимата" прокуратура да се самосезира или въпроса ще бъде разискван в сряда когато Цацата ходи на спявка при тиквата. заседание на министерския съвет

Стара планина се нарича утвърден от Министерството на земеделието и храните стандарт за производство на месни продукти от свинско, говеждо и птиче месо. Кабинетът предлага псевдо - ген. Попов да бъде удостоен със стандарта "Стара планина" за месни продукти от свинско, говеждо и птиче месо - първа степен, с мечове, за особен принос за съсипването на Българската армия.

напрау го завре на кучето у ауспуха

Един министър да влезе в затвора. Това ще бъде Ненчев .... След него и други

Ааа,първо най-заслужилият.За десетките престъпления:Чакъра,Мишо бирата,Янева,Танев,симбиозата тримата шиши,разследването на люксембургсаката прокуратура,КТБ и Цветан Василев,Котараците.Абе,тоя няма едно легално действие.

Ми, къф затвор, бе? От това, което съм чел и чувал за Йоца Амстердама, той затворници не държал, а направо правел перманентно . Да не се е променил нещо?

В последния ден на Правителството си, Сергей Станишев преназначи за 7 години Искров, шефове на всевъзможни комисии, надзори и целия ВСС. Това е контраста. Който може да го види - да гледа.

Изборите за 41-то НС са проведени на 5 юли 2009 г. То излъчва и първото правителство на Бойко Борисов. На 28 август 2009 г. 41-то НС гласува избора на Иван Искров за управител на БНБ. Той е избран с Решение на НС от 26 август 2009 г. Предложението му и мотивите (обосновката е, че се търси приемственост в управлението на БНБ с цел стабилност) за избора му са внесени от ГЕРБ. Решението е прието със 195 гласа за, 1 против и 14 въздържал се и то предвижда мандатът да започне да тече от 23 октомври 2009 г. и да приключи съответно на 23 октомври 2015 г. (6 години). Само депутатите на Синята коалиция гласуват с въздържал се или против (15 на брой).

До кога с тия суяци, бе??!

Много си прав! Завиждам!?!

Ненчев бахти наглия човек, да изсере едно последно лайно на изпроводяк. Те шапка и костюм му кроят, бай Ставри за съквартирант, той егати говедото не го интересува. Почва лекинко да ме съмнява, че е минал на другия бряг.

Е СПЕСТИЛ НЕНЧЕВ НА БЪЛГАРИЯ!

а в коя офшорка ги е прибрал на топличко ??

Ненчев-антибългарина никакви милиони не е спестил, а закопа българската авиация дълбоко в земята, лишавайки я от самолети, а също така прокарвайки антибългарски закон който разрешава турски самолети да охраняват българското небе.

Ненчев вече тренира, как ще отдава чест на бай Ставри в СЦЗ

Все по-малко неща зависят от това дали Борисов ги забранява или разрешава.

Първият държавен съд е през 1903 над министри, обвинени в измяна и корупция. Няма влезли в сила присъди. Вторият е през 1911, пак над министри, пак измяна и корупция. Няма присъди. Третият е 1920, за националните катастрофи с доживотни присъди, впоследствие отменени. Четвъртият ,Народният съд, едействал в България в периода от декември 1944 до април 1945 г. като отмъщение за националните предатели. Подкрепен е от уж фашисти, като Кимион Георгиев, Дамян Велчев и Димо Казасов-на практика офицери-патриоти. Арестувани са 28 630 души-крайно, осъдени на смърт са 2730 души /както се оказва днес, крайно недостатъчно/

Болен ми лежи Боко Тиквоча, кръвното му рипа, като младо петле пред кокошки! До глава му седи старата му сестра тъжни песни пее, Буда споменува. Стани ни стани, мило мое братче, Твоите другари-стари геребарсти по чужбина одат сметките си чистят, тебе споменават. Твоите калинки, църно облечени до Кипър шетат, косите си скубят, сметките си чистят, тебе споменават. Бог да го прокълне Боко Тиквоча, За пусти долари се бори, за злато загина зарад таз пуста своя лакомия-сите му сметки, бяха закриени!.

Цървена, позитанско милионерска, пред коледна, молитва!!!

Викаш, скоро патриарха и мюфтията ще ходят пак на свиждане във Военна болница.

И папата! Ще го гали по пипонестата чутура.

Дирчета, след като в информацията пишете, че Борисов "отклонил" предложението, защо в заглавието пишете "забранил" ? Сякаш Борисов е селски кмет а заседанията на правителството са като седянка.

Да му беше забранил да върши делата,заради които му повдигнаха обвинението.

Ненчев СПЕСТИ ПО 1 МИЛИОН ЕВРА ОТ ВСЕКИ САМОЛЕТ!

Цацаров всеки ден цака Ненчев с ново обвинение за престъпление по слъжба

Стига, бе! То па една служба беше!!?

Тия наши политици са едни примадони, едни народни артисти, всички до един !

БОЙКО БОЙко, кой, кого ще бие БОЙ`ко, най-вече Цвъки, ще да е хахаха

Да изчакаме агента на КГБ- Пъпеш Радев какво правителство ще измисли под опеката на двете трътли,Пиги Йотова и Курка Нинова??

....аз чух че бил агент и на ЦРУ, Мусат, М5 и М6

От масква здраво са му стъпили на врата на Борисов. Затова беше и оставката му.

Цацата не се шегува. Здраво е захапал Ненчев. Очертава се реформаторът Ненчев да бъде първият министър на прехода, който ще влезе в затвора за корупция, некадърност и продажност. A Цацаров ще отчете в Брюксел големи успехи в борбата против корупцията по високите етажи на властта. За това Ненчев е много удобен. Гафовете му са ежедневие ... Даже Борисов се е хванал за главата. Но Борисов може да е следващия клиент на Цацата

Първо виж обвиненията и ако не си умрял от смях пак говори , че Ненчев ще лежи за нещо:)))

На Ненчев вече му шият затворнически костюм с кантове, лампази и пайети. Ще почиства дълго време тоалетните на СЦЗ

Докато имаме такава съдебна система, Ненчев ще лежи в затвора, когато аз легна с Мадона.

Той направо да му забрани всякакви публични изяви. Абе направо да му забрани да излиза от къщи.

Императорите даваха на народа хляб и зрелища от най-висока класа. ББ иска да научи народеца да руча асфалт и стиропор.

Борисов се самозабравя-все пак формално вече не му е началник.

Борисов му е началник до като има нов кабинет и ново правителство.

Извинявам се,бях забравил,ама нали работят като на уволнение,лесно се лъже човек.

Лелее, докъде пропаднахме! Някакъв "аграринтелигент" да определя и назначава Началника на отбраната на БА?! Срам, голям срам!

Срам е руския пропаднал трол Румен Радев !

Нали мишока Радев ще си избира правителство и Главком на отбраната? Защо това да е предателство от старана на Борисов? Да не би да твърдите, че мишока Радев е пълен некадърник и не може да се справи с тази задача? М?

https: // bg .wikipedia .org /wiki /%D0%96%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B1(%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5)

Агония. България е в национална катастрофа, колкото и да бавите, ви чака Народен съд.

Ако наистина смяташ, че България е в агония и национална катастрофа - лягай и умирай- защо се мъчиш! Аз не смятам така - даже напротив - тук не гърмят взривове на самоубийци, не разстрелват по трибуните, не ни гонят товарни камиони ( все пак сме работна ръка и произвеждаме оръжие и боеприпаси за джихадистите) имаме много добър икономически растеж, банките ни са стабилни, чинно се отчитаме на ЛукОйл за скъпото гориво, плащаме си атомните реактори - пълна идилия - пък ти си седнал да агонизираш - няма лошо- твоя си работа.

Каква отбрана, какви глупости ... Селяндурът Ненчев вече е в ръцете на Цацаров, който всеки ден му отправя по едно ново обвинение. Същото очаква Москов, Делян Добрев и други министри на Борисов. В крайна сметка и Борисов не е застрахован

Хубаво е всички да си ходят. Но само от нас зависи след тях какво?

Борисов, забрани на простите ренегати като теб, да показват мутрите си!

След като Плевнелиев натовари рахитичния гръб на Руман Рдаев с това да състави кабинет, сега Борисов му хвърля още ''два чувала'' с това, че го оставя без Главнокомоандващ на армията! ТОВА Е ПЕРФЕКТЕН УДАР СРЕЩУ ЖАДНИТЕ ЗА ВЛАСТ БСП/ДПС . БРАВО НА БОРИСОВ!

Капу- т!

Само един идиот може да се кефи когато националната ни сигурност, в случая липса на н-к на отбраната, е зле.

ТОВА,ЧЕ МАРИОНЕТАКАТА РАДЕВ НЯМА ДА МОЖЕ ДА НАЗНАЧИ ЛИ?

Борисов не удря по Радев ,а по държавата ! Колко кьорав народ има !

По некадърника Радев, който не може да назначи един свой командир!

е да браво на Борисов, Радев още не е встъпил в длъжност и се почва с мръсните номера и саботажи на гербаджиите. Боко не може да преглътне загубата на изборите, генерала ще му е трън в очите следващите 5 години.

Може и 10, а може и повече ...

А Румен Радев как се държи? Струва ми се, че един ден на Радев ще му направят импийчмънт поради това, че го командват други. Този човек е със слаб ангел - казах го още преди да го изберат. Ако беше много зает в службата си и си гледаше съвестно работата, нямаше да има време да си хваща любовница там, където си вади хляба и да изостави жена с две деца.

Sm3hurk0

Ама тоя още се взема на сериозно... И дава акъл, който е взел на кредит...

Той разбра, че най-големите некадърници в неговия кабинет бяха от тези от РБ и те го провалиха!

Sm3hurk0

Кой се е хванал с Кунева - добро не е видял ! Алчна до безобразие !

Само прости харесват тъпия!

толкова много омраза, че не е за вярване! а мозак???