Бойко Борисов разговаря с македонския си колега Зоран Заев

Премиерът Бойко Борисов разговаря с македонския си колега Зоран Заев за активизиране на работата по транспортната инфраструктура на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов разговаря с македонския си колега Зоран Заев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко работи яко. Едно ли е на главата му? Вижда се израстване. Прилича му.

пола не може бат!Бойко да се разчлени на три, имаме два пола/мъжки и женски, трети ПОЛ НЯМА, нека пояснят сексолозите, и те не признават ТРЕТИ ПОЛ

Разговарял...Отново е надрънкал куп простотии.

Борисов, тия балкански лакардии не ти ли омръзнаха... Вие станахте като социална група за борба със управленския стрес!!! От десет години напъни резултати нула - иначе снимки , пози , спорузамения пък ефекта нула!!!

Борисов, бъди мъж излез с официално становище, че не си джендър. Няма ли кой да ти каже, че с всеки час забавяне рейтинга ти спада. Да не говорим, че вече няма да можеш да стъпиш в Българска църква. Само в синагогата, ще ходиш.

В ден, когато се дебатира вот на недоверие към правителството, премиерът вместо да е в залата на НС и да слуша аргументите, провежда срещи. Ами ако вотът успее и правителството падне? Какво значение ще има това, което е обсъждал един евентуално вече бивш премиер? Уникална държава! Уникален премиер!

Българските политици са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи.

Заев македонец ли е?

Арнаут-Евреин сефарид .ЗАЕЕФ на еврейски иврит МАМЕЩ преструващ се лъжец.ЗАЕФ роднина с топ албански наркобосове Джеладин Юсуфи Накхум Халимджем съдружник с босненски наркотрафикант и водач на бойци за ИДИЛ Харун ал Хаджибалиджем

А, с НАЧАЛНИКА кога ще разговаря?

Опитва се пробута Конвенцията на Макетата

СЛЕД КАТО ГО НАРИТАХА В РУСКОТО И ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО , РЕШИ ДА ПОЩАЖЕ ВЕЛИЧИЕТО СИ ПРЕД ЕДНА СТРАНА ЕДНОДНЕВКА, на която великите сили са отредили съдбата да бъде разпарчатосана. Трагедията за нас е , че ПАРАЛЕЛНО С РАЗДЕЛЯНЕТО на Македония , ще върви и рзделянето на България. "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" очертава границите на онази част от БЪЛГАРИЯ която ще бъде дадена за управление на ТУРСКИЯ СУЛТАН. НЕ СИ ПРАВЯ МАЙТАП. ВЛЕЗТЕ В НЕТА И ВИЖТЕ КАКВО ЧУДО Е ТОВА "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ"

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Бойко да не е иззел функциите на Външно? В последните седмици все е в чужбина, все разговаря с чужди премиери, министри ... Оправи България, хукна да оправя Балканите.

Винаги се скатава ! Все "неотложни " ангажименти / днес с македонския си колега ли,с руския посланник ли ?!?/ вместо да е в Народното събрание.

Каквото зависи от Борисов той го прави. Стратегията за единни Балкани ще се реализира.

Ха-ха-ха... Какъв смешен виц...