Борисов предаде над 500 000 подписа за изборния референдум

Бойко Борисов е предал на Георги Близнашки над 500 000 подписа, събрани от ГЕРБ, в подкрепа на референдум за изборните правила.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предаде над 500 000 подписа за изборния референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бях на предаването на подписите, гледах отсрани. Връчиха ги проф. Близнашки, Теди Москов, човек от "Протестна мрежа" когото познавам по физиономия, Евгени Михайлов и други, които не познавам. Мисля, че министерството на г-н Цветлин Йовчев е готвело някаква провокация, защото имаше много полиция, радиостанциите на полицаите бяха издути на макс, по тях се чуваха някакви истерични команди на техните началници, пред парадния вход на министерския съвет някакъв офицер с шапка с кокарда придружен от двама-трима цивилни, очевидно от службите, крещеше, нещо от рода "защо нищо не се случва?" . Тогава разбрахме, че вносителите на подписката са се събрали по-рано от уговорения час и са дошли от друга посока. Единствено спокойни бяхме ние, сеирджиите, и редовите полицаи, вече натрупали опит от времето на протестите. Като човек с лош опит в този живот аз съм сигурен, че от новото"професионално ръководство" на МВР, ДАНС и другите новоизлюпени служби, които се "борят" с лошите протестиращи, купени от Сорос, американския капитализъм, марсианците и други знайни и незнайни врагове на добричките хора Станишев, Местан, Орешарски, Мадам Моника, Бареков и т.н., чиято единствена цел е просперитета на България., са готвели провокация, която обаче беше предотвратена.

сеирджия, и много харесвам провокациите на герберастките тролове.

БРАВВОНА БОЙКО И НА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И ХОРА, КОИТО СЕ ПОДПИСАХА И ИЗРАЗИХА МНЕНИЕТО СИ, ДАНО ТОЗИ ПЪТ ИМА КОЙ ДА НИ ЧУЕ

Браво! Хайде сега Майчето да запрята ръкави и да почва да ги брои като и знае толкова устата.

Браво ГЕРБ! Покажете им как се прави!

А, така! Браво на ГЕРБ! Качествени хора!

Браво, този референдум е много важен, очаквам да има много атаки срещу подписката.

БРАВО НА БОЙКО БОРИСОВ СЕГА ДАНО ТЕЗИ ИЗРОДИ ОТ БСП И ДПС УВАЖАТ ГЛАСЪТ НА НАРОДА НЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ПОИСКАТ ТЕ

Моите поздравления господин Борисов! Пожелавам Ви успех!

Хвала на Борисов!

НЯМАМ ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМА.В СТИЛА НА ПЛЕВНАЛИЕВ ИМА ОТНОВО НЕЯСНОТА НА ВЪПРОСИТЕ. БЛИЗНАШКИ ДАЛИ Е СЪБРАЛ НЯКОЙ ПОДПИС? КАКВОТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ САМО ЕДИН ГО- МОЖЕ"-СЛАВОЛЮБИВИЯТ БОЙКО. СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНАТА СЛУЖЕБНО МИНАВАХА ПО ДОМОВЕТЕ И СЪБИРАХА ПОДПИСИ.КАК ДА ДА ИМ ОТКАЖЕШ? НУЖНА Е СЕРИОЗНА ПРОВЕРКА.

По време на управството на Бойко, Янето проявяваше активност и носеше папки из парламента и прокуратурата.Днес Бойко носи кашони на проф.Близалков с подписи събрани от кметовете му.Май и тези двамата са обърнали резбата, като Янето.

Не, няма такава простотия! Обърнахте ли внамание как е облечен банкянския? Все едно излязъл да изтупа килима.

Сега след подписите следващия ход на 3 та коалиция ще е да не насрочва в един ден с европейските избори макар че ще се спестят милиони, а ще го направят друг път,защото така ще се амбицира населението да гласува ,от което 3 та коалиция няма полза! А има възможност и да се протака референдума доста време!!

Успех! Дано не се опорочи и този демократичен акт!

Постигната цел! Сега остава правителството да постъпи мъжки и да се съобрази с искането на гражданите, въпреки че отиват към опорочаване и на това. Страхливци!

С ПОДПИСИ И БЕЗ ПОДПИСИ ТАПАТА ТИКВА СИ Е ТЪПА ТИКВА

И защо "не" комунистче тъпо?Моят син живее в Щатите - там разстоянята са големи. а той желае да гласува.Май ви е страх,че стотици хиляди прогонени от комунягите ще гласуват.

Твоето отроче не е прогонено от комунягите, а просто е антипатриот и предател на интересите на Родината ни.

За примера, в Германия е забранено да гласуват такива които последните 5 години не са живели там. Някой твърдеше, че ако не са плащали данъци там. И аз съм на мнение, че гласували в чужбина, изобщо не трябва да има. Не може живота на хората тук, да зависи от някакви от вън псевдобългари.

3евзек

Щеш или не щеш, животът тук зависи от тях. Всяка година изпращат милиарди левове на близки. Знаеш ли колко работни места са това? Има-няма 250 хиляди.

Успех на всички! Единственото ми притеснение, че Мая и Местан още от сега дадоха заявка, че не приемат подписката за валидна. Смятайте, какво ще се случи от тук нататък.

Георги Близнашки е предател ,хамелеон, педераст и т.н. като този хамелеон/шарения/ седнал вляво от него. Аман от предатели.

Комунистите и ориенталците сега съвсем ще превъртят.

Пропуснах да се подпиша , но съм за референдума! Комундетата трябва да знаят че не могат да ни правят на маймуни ! В парламента имат мнозинство с коалицията си , но в обществото - НЕ!

Не се коси...... Сигурно кметът ти е дал ЕГН-то и трите ти имена на организаторите и без да знаеш, си гласувал за референдума.

споко бе,някой друг се е подписал вместо тебе

Глас народен - глас божи!! Референдум заедно с евроизборите! Интересно ми е колко депутата от БСП къта Първанов в ръкава си??? Местан вече изрева против референдума че щял да измести тежестта от евроизборите. Аслъ, как да обясни на хора, които не знаят да говорят и пишат на български коя бюлетина за какво е?? :)))

Глас народен - глас божий!! Ако иска примерно да изб... гейовете, това не значи, че ще има такъв референдум. Ще кажат, че е противоконституционен, точно както и този. Освен това въпросите не са дадени от народа, а от Плевнелиев. То ест, те са 3 от безкрайността от възможности. Така че тук илюзията е, че народа управлява. А просто политици считат, че ще имат изгода и ще съвпаднат възгледи.

Кофти, нали? КОмуноидите се опитаха да изцакат народът с едино смешно референдумче и сега отнесоха същия шамар. С дребната разлика, че този няма да се провали. А като втора плесница ще изгубят и изборите за ЕП (референдумът ще вдигне избирателната активност). Да знам, подписите са фалшиви и резултатите от референдумът и изборите също. Прости комуноиди.

Ако въпроса за референдума за аец Белене не беше променен щяха да излязат повече хора и резултатът от него щеше да е друг. Познавам доста хора които смятаха да гласуват против строителството на Белене. След като герберугите смениха въпроса те просто се отказаха да гласуват.

Ама разбирасе. и това няма нищо общо с фактът че се яви само твърдия електорат на БСП 300 000. Това е положението, но разбирасе, Борисов е виновен.

3евзек

А може би щяха да излязат по-малко хора? Белене е конкретен компрометиран икономически проект. Напълно в реда на нещата е да си против него, но не и против енергетиката. Или обратното. Защо не? Смесените чувства по двата въпроса могат да накарат или откажат някого.

Бой по червените чутури !!

Въпросите представени на този референдум още веднъж нагледно показват гробарското малоумие.

тиквеника вместо да черпи ,че народа не го утрепа с камъни и да се наслаждава на милиардите си,пак се опитва да ни вкара в лайната си.

хохегер хохегер

Червените парцали се страхуват от референдум защото нещастните им избиратели са червени бабички и неграмотни мангасаряни!

Пълно е с тъпанари на средна възраст акто теб на тази територия.

Ще пусна референдум дали Първанов да не се върне в БСП

Подписката на Боко поредната фалшификация! Този човк умора няма да лъже, фалшифицира, демагогства и краде!!!

ЧЕРВЕНА КУХА КРАТУНО Преди Костов ви беше виновен сега Бойко На вас все някой ви е виновен нещастници

Научи се как се пише СБОГОМ. Явно ти си от учените след комунизма. Личи си.

Костинброд 2!

дкми

Наблюдавах доста дълго време подписката им - на близо са ми, на центъра в Пловдив. Точно на главната се баха разположили. И знаете ли - на ден ако са се подписвали повече от 20-30 души - пак добре... не знам как са събрали 500.000 подписа, ама нещо намирисва.

Е как винаги ще се намери някой кушаревски свидетел, да бе всички ти повярвахме.

Бойко управлявал държавата от чужбина. Невероятен разкош и лукс, измерен в повече от милиони. Защо трябва да има Народен съд - извънреден съд в България? Защото под заглавие "Плейбоят Бойко Методиев Борисов е управлявал държавата от чужбина и е разхищавал народните пари, докато хората в България мизеруват, бетер султана на Бруней, по-зле и от най-богатите монарси в света" ясно са написани мотивите защо трябва да има Народен съд - извънреден съд в България. Това разточителство, това разсипничество, не си го позволяват дори и най-богатите държави, не си го позволяват дори и петролни шейхове, не си го позволяват дори и най-влиятелните хора в света.

Това показва справка за посещенията в чужбина на водените от него делегации, чиито разходи са били за сметка на МС, с която разполага Монитор.

Вестник Монитор - вестникът на истината (на Пеевски). Вервайте му!

ХАХАХАХА

Тикво, това показва справка за посещенията в чужбина, заплатени от касата на Дондуков 1, която е предоставена на Монитор от Министерски Съвет на Република България. Колосалната сума не включва обаче транспортните разходи в случаите, когато експремиерът е пътувал с Авиоотряд 28, тъй като те се поемат от бюджета на звеното и се покриват впоследствие от този на Дондуков Отделно са разходите за гардовете, придружаващи го навсякъде, които са за сметка на НСО и чието публично огласяване не попада в обхвата на Закона за достъп до обществената информация.

Петното: Борисов пари не ми е давал, но от Бареков взех 10 000 link

Защо не поразпитате из селата в Монтанско, как Наместниците събираха подписите!При 60 жители тук имаха норматив 40 подписа! Ако ли НЕ-ИЗХВРЪКВАш!

ще ги "загубят" в същото мазе, където ГЕРБ "загубиха" предишните.

идиотите в др не разбират или просто крадат. второто е. дал горния живот, крадете парцали. за живот. ма песен да ми пеете като пукна. ваша и любима. та тъй...ша се псуваме.

Другарю член на БКП Борисов, нали ти беше лош матриала бре, много трябва да сте закъсли, че да се обръщате пак към тоя лош мартиал по никое време, явно друго освен подстрекателства, метежи и всякакъв род задкулисия не можете да измислите, че пак до лошия матриал опряхте, без да съзнавате, че никой е ви вярва бре пребоядисани комунистически сатрапи герберасти.

В допълнение искам да добавя, че Партията проявява забележителен двоен стандарт към свои членове, които участват в друга партия.

Казвайки лош матреал Борисов има в предвид теб и другите позитански тролчета повръщащи във форума,както и техния работодател БСП.

Нагнетявайки напрежение в обществото, тиквата акцентира на политиката. Защото от нищо друго не разбира. Пожарникар човек. Не че разбира и от политика де. За България най-важно в този момент е възраждането на икономиката. Нямаме нужда от лаладжии и празнодумци. Нямаме нужда и от Тиквата, защото той доведе българската икономика до такъв колапс, до какъвто не можа да я доведе и Жан Виденов.

Ти бил си ли роден по времето на Ж. Виденов или така ти казаха от централата?

те псува ва мушмурок. може ли и аз?

Само за сведение на посрещачите! В частния бизнес съм от 01.03.1990-та година.

Който не ще референдум, има пълното право да не ходи на него. Все още не е задължително.

ами така де...какво само се пени някои си и пише пост след пост

Мъка комундета мъка,ама няма начин,трябва да уважите искането на народа и няма мърдане!!Време ви е да отидете в нафталина,спрете се вече,направихте от държавата кенеф!!

Tо да беше на нapoда,добре,няма проблем,прост народ,слаба държава,но да се ангажират кметоbе на герб за съдеиствие е много,много съмнителна народната воля.не разбирам какво ги слагате комунистите, kato фалшифицирате електронния вот,ех какви мечти!

е,добре,събрали, не събрали подписи по партиина линия,много шум за нищо,безмислица поредна,дори незаконна,но с това боко няма да се реабилитира.кръга капитал търси единствено марионетки за лични цели,а не властолюбци.боко не може да играе играта ,kакто плевналиев,да е лицемерно перде ,да завоалира проблемите и да хвърля енергията на хората в нищото.

Всяко направено нещо, е направено с мисъл. Така нареченият "комунизъм", е направен за да създаде условия, за деградиране на човешката същност. Така наречената "демокрация", е направена за да създаде условия, за деградиране на човешката същност, да осигури мизерно съществуване и бездуховност. И ето, дойде нов вид време - ЦИКЛИЧНО, което време да замени "линейното време". С тази промяна на времената и духовните енергии се създават условия за СЕБЕ ОСЪЗНАВАНЕ. Тогава Човек разбира, че има ИЗКОННО ПРАВО НА ИЗБОР. Казано с други думи, ДА ВЗЕМЕ СЪДБАТА СИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ. Дали ще има референдум ... това ще се реши от Господ-българина. От мене се искаше само, да се подпиша че ИСКАМ да има референдум. А пък и Той го е Казал: "ПОИСКАЙ, ЗА ДА ТИ СЕ ДАДЕ.".

Операция Шменти Капели ;-)))

Комунистите винаги са заявявали, че са с народа, че са за народа... Сега - защо се страхувате от същия този народ и леете - ред сълзи и ред сополи? Страх!

За щастие сме правова държава и подобни евтини манипулации са безпредметни, както ветата от Дондуков 2.

Тъжното е че ветото е бутафорно, иначе закона не битрябвало да е вече приет.............от какво се възмущаваш !?

Българи, юнаци! Следващият референдум, ще бъде за: "Забрана на ДПС като незаконно регистрирана и противоконституционна етническа партия"! Времето е наше, граждани на България!

Какво ревете бе,всичко може да се провери!!!! Всички подписи са с адреси,ЕГН и трите имена!!! Както на избори може народа да гласува за 1 ден,така се събират и подписи за 1 ден,а сега цял месец все пак ги събираха!!!!!!!! Същите тези червени капути дето ревете сега,когато Станишев събираше подписи за референдум,къде бяхте??? Тогава му захваляхте,а сега сте против,мърши червени!!! Подписи могат да се съберат и за ден,а народа го искаше този референдум на всяка цена и ще го има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На бас, че при електронно гласуване, по-лесно ще ги извадят, както и как са гласували, от това да проверят тези подписки? Поне е електронно. После ще се знае за всеки гласуването му. Например Росен Плевнелиев, гласувал за еди кой си. Бойко Борисов, гласувал за еди кой си.

3евзек

Дай една шестцифрена сума и ще ти организирам минигласуване. Ще ти дам физически достъп до почти всичко, до кода на софтуера, до базата... Но няколко криптографски ключа ще дам на различни хора. Те ще ги държат в джоб си, и ще ги употребят лично при броенето, когато и както намерят за добре. Имаме ли сделка?

Предложението е пълна глупост! Първо, поне 2 от 3-те искания са противоконституционни. Трябва КС да ги отхвърли преди да са влезнали. Второ са неосъществими. На референдум може да има въпроси само с да и не. А законите имат множество алинеи. Дори задължителното гласуване, не е само с да и не. За примера, баба ми изминава 10 метра за 4 минути. За нея да отиде да гласува, е все едно да и кажеш, че трябва да скочи на Луната. Абсолютно невъзможно. А дори не се води инвалид. Трябва да има сумати изключения. Да не говорим за тайноста на елекронния вот, за което като web програмист, не се сещам за възможен начин. Някой с вътрешна информация винаги може да го проследи. Там е само степен на трудност. Няма и материален носител за проверка. Да не говорим за сигурност. Сега трудно се купуват цигански гласове, а там манипулацията от 0.1% до 0.2% е равна на от 0.1% до 99.9%. Непрекъснато трябва да се доверяваш на програми, трасе и така на татък. Нищо чудно един поток на гласуване да минава през хиляди програми. Брой хиляди неща приети на доверие и поне 10 места атакуваеми, ако не просто някой с достъпа да ги смени. Да не говорим, че улеснява и контролирания вот - всички купени гласове ще са гласували електронно, под надзор.

нещо да излезе от Плевнелиев и то да не е пълна глупост.

СПОМНЯМ СИ КАК АТАКА БЯХА СЪБРАЛИ ПОДПИСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ , НО ОТ ГЕРБ КАЗАХА ЧЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ ... ... СЕГА И БОЧКАТА ЩЕ ГО ПУСНАТ ПО ТОЯ УЛЕЙ :)))