Скинари пребиха момче пред училище в столицата

17-годишен ученик беше пребит пред Първо училище в София, съобщиха БНР и bTV.

Обратно в новината

Коментари - Скинари пребиха момче пред училище в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поведението на участниците в случката - ученици, учителка, охранители е ярък пример за тоталната безпомощност и безхаберие пред очите на злото, в която живее цялото ни общество. А бездушието в разказа на учениците, особено това олекотено "Едни скинарчета БАЯ СИ ГО ПОБИХА" е вече израз на абсолютно дехуманизирано, откъснато от реалността отношение, в което чуждото страдание се омаловажава и нормализира! Мдаа, общество от живи лоботомизирани трупове на различна възраст, това сме ние. Колкото и да се опитваме да се поддържаме живи чрез системно наливане с алкохол, надяждане с мазну праси и атавистични балкански ритми!

Какви са тези глупости - война между скинари и пънкари? Скинар не означава просто обръснат. И моля ви ученици, правете разлика между скинар и националист! Ако не можете, то тогава какво учите изобщо? Всеки българин трябва да бъде националист!

Дано младежът се възстанови напълно и бързо ! Кураж на родителите ! ----- Добър вечер, драги зрители ! Спите ли ? ... Няколко малки Предложения, ако позволите: 1.Полицията да си върши Работата (Ама не таз дет влъткат, а Тази за Която Ние Данъкоплатците плащаме ! ... И без проби за Наместване на полицейщина, ей !!) 2.Просветна дейност в учебните заведения . ...Е, и неформални неформалности на/от Всички-Нас де.

какво ги е подразнило в пънкар, каква е точно идеологията на пънкарите, някой знае ли?

Виж в речника превод от английски.Иначе ,тоа е движение породено от определен стил в музиката. Нещо като непоносимостта между метъли и чалгари. Войната между ПЪНКАРИ и СКИНАРИ е като тази на футболните агитки в Англия. ВАЖНОТО Е ДА СТАВА БОЙ

Срам за движението СКИНХЕДС ! Вместо да се занимават с цигании и други ракови клетки на обществото, те нападат БЪЛГАРЧЕТА , които не са с техния социален статус. По-жалкото е обаче , че нападат не група ,а момчета които са сами .Това ни са СКИНАРИ а УЛТРАСИ , които също спадат към гнилата част на обществото! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не се върне пак правото на даскалите да шамарят ще се шамарят децата по между си. Кое е по страшното? Няма случай на пребит от даскал, но има вече доста случаи на пребити при саморазправа между ученици. Демокрацията не изклюва ред, но това в момента е анархия.

Само аз ли си мисля така или определението на Геноцид е умишлено убииство на голяма група хора ? Не че одобрявам поведението на учениците и децата в България и смятам , че само един хубав бой ще ги оправи и тях и тяхните родители. Но все пак думата "Геноцид" няма как да бъде употребена в този случай :)

отива си българската нация, само утаиката остана и чудните и чада.. от чалгаджиищина други не може стана!!

децката агресия е пряко отражение и копиране на агресията на вазрастните. бях свидетел през лятото в софия как оскотели типове налитаха на бои, полицаи до тях кротко пушеха и люпеха семки без да се намесват. докато полицията е заета с такава деиност и с демонстрации за вдигане на заплатите- докато садиите оневиняват престапниците агресяита ще расте лавинообразно. демокрацията в балгария е криво разбрана. има демокрация само за. престапниците, за честните и почтени хора балгария е ад.

dirddd@

А гениите от ПГМЕ, от които 99% сигурно са криминално проявени? Но те сигурно не ви пречат, нищо, че са точно срещу 1-во СОУ, и че най-вероятно те са ступали въпросният младеж :)))