Спортисти пребиха 18-годишен

18-годишен ученик от Пазарджик е пребит от група младежи, които тренират бойно изкуство. Младежът се опитал да защити своя приятелка.

Обратно в новината

Коментари - Спортисти пребиха 18-годишен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гее какви добри хора за наще ММА борци начело с Благо.Отпускайте им повече пари за трениране и издръжка все пак данъци плащаме да ни бият децата.България.

Истински спортисти, гордея се стях - 8 срещу един.....За такива имам един 9 милиметров...за осемте ще ми стигне точно половината пълнител....пък после ще видим.Макар, че личният ми опит говори как такива нещастници дошли на престрелка само с уменията си по "бойни" изкуства пред дулото на пистолета започват силно да обичат майките си.

"Случаят не е регистриран в полицейския бюлетин, въпреки че свидетелите на побоя са дали показания в нощта на инцидента. Нападателите не са задържани." ?????????

Та какво казваха за трениращите? Че били кротки момчета и се биели само на ринга? После що ги ръгали.....

Боят е начин за самозащита и не е измислен от хората а е сътворен от природата. Природата е по-мъдра от всички хора, ако може така да се каже. Ако хората не бяха склонни към бойни действия, те щяха да умрат, станали жертва на по-бойно настроени зверове.

8 срещу 1-мноооого мъжествено

Какви са тези хора, дето се занимват със "спорта" свободен бой? ... Прости идиоти, според мен. Знам, че няма да се хареса тази ми оценка, но колко от тях са двигатели на човешкия прогрес или поне не му пречат? ... Тези са или откровени разбойници или прикрити такива. Има много други начини да се показва това, което човек има - ум, мускули, техника, бързина, ловкост, комбинация от умения и т.н. Но това бъхтене почти без правила е истинска идиотщина, прикриван от смехотврони определения. Всеки да се замисли - какви хора се занимват с това деяние!!!

Много ограничен поглед имаш, не всички хора имат еднакви интереси. Боят е генетично заложен във всяко живо същество, включително и човека. Има много други хора които също не допринасят за напредъка на човечеството. А между тези които са се били има много които са допринесли.

В такива случаи присъдите би трябвало да са с завишение спрямо хора трениращи някакви военноприложни спортове,като се третира като използване на хладно оръжие.Не плащаме данъци за да се обучават хора как да ни пребиват.

нико

Момчето което е бито да се накаже , че е бягало и така предизвикало преследване и амортизация на бмв-то на "спортистите". А те , да се направят лична охрана на Бойко , и да им се отпуснат средства от държавният бюджет за да могат да се развиват!

Е те тия са достойната смяна в профи спорта!Мечтата на така наречените спортни хора!

това явно не са мутри ,а техни последоватли,тинейджъри. В държава с тотално обедняване, това не чака ,ерчене ,алкохол, дрога...

Крайно време е за закон за притежание на оръжие и право на самозащита. В противен случай отново ще командват " ударните бригади".

Точно това е причината да не се позволява притежанието на огнестрелно оръжие и да имаме толкова куц закон закон за неизбежната самоотбрана. Върви се дори в противоположната посока - въведе се регистрационен режим за газовото и пневматичното оръжие... Зъбите на овцете трябва да се избият, за да не хапят....

Ти у ред ли си бе? Нали мутрите първи ше почнат да стрелят на поразия.

Ще почнат, ама ще имат едно на ум, че може да им отвърнат. Това едно на ум е много сериозен фактор, не мислиш ли :)

лошо е да се пести от оръжие! Едно електрошокче да изсъска в ушенцата на гадовете, едно 8mm газово пищовче да ги парфюмира - все щеше да е по-добре (60 лева тотал), отколкото да бягаш и да се криеш, докато обезучели от стероиди гадове те преследват. Знам, че е не това е начина, ама до там я докарахме! :-(

Когато няма контролен орган, който да следи за спазването на законите, положението ще стане като в дишия запад преди векове. Оформила се е комплексна картинка от амалгамата, забъркана в обществото последните десетилетия. Колко мъка ще има по този свят.

ножа е като презерватива-по добре да го имаш и да не ти трябва,отколкото да го нямаш когато ти потрябва

ДА СЕ РАЗРЕШИ БОЙНО 0РЪЖИЕ ЗА ДА СЕ ПАЗИМ ОТ МУТРИТЕ,КОИТО НИ НАПАДАТ.

Да бе че да вземе после да разбере колко го "обича" народа

Ако в спорта е останала и капчица почтеност, сега тези биячи трябва да бъдат изхвърлени завинаги от клуба и да не помирисват тренировка от лицензран треньор или състезание, даже и като публика. Ако пък клубън не ги изрита, то съответната федерация трябва да изхвърли този клуб, да му отнеме лиценза ли регистрацията и веднага да му спре павата и парите. Тогава няма да се чудим, както сега се чудим, дали клубовете за бойни изкуства не тренират наказателните бригади на наркодилърите. И да се възхищаваме на разните чукове, баги, джаги и др. които били лоши преди, ама сега станали спортисти за чудо и приказ или обратнто. Спрорта напоследък е положение на морална импотентност, да не кажа морална педерастия!

Ами за копиленцата има решение.Носиш си едно малко пищовче ,и като ти дойдат такива малоумници,гръмни ги и така ще има естествен подбор.На такава измет само дръвцето.

брутално е това което става сега.и ние едно време сме се били ама такава злоба и тотално извратеност не е било никога.явно трябва да има големи глоби за подобни изроди и вав европа не се бият за счамар се пласчта,а камоли за полуубииство,100.000лв. обесчтетение наи малко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами какво да очакваме от държава управлявана от мутра.

След подобна статия все повече се замислям, че тябва да си намеря оръжие. Не искам да ме бият, да бягам, да се унижавам!

Какви спортисти бе хора, какви бойни изкустрва! Тъпи копелета са тия биячи. малоумни анаболни дупета, които имат малки и меки пишки и затова са бият групово, по-точно бият групово. Нищо друго не са, освен отрепки на мам и на тате и на треньорите си. Те не са по-различни и от тях. Докато индивиди като багата, джагата, крушата, тиквата и др. подобни са на първа страница на 24 часа, то техните пикльовци-последователи ще бият на групи. Ако таткото или група татковци сега просне биячите един по един с потрошени крака и ръце, аз бих го поздравил и оправдал.

За таткото или групата от татковците гледай филма "Ворошиловски стрелец"! Май хубав човек е бил Линч, а?

Прав си

Ами защо да не се завръщат като имат такъв добър пример младите в България? До какъв пост можеш да стигнеш, какви парички да натрупаш, ако си бил в подобни групи и как след това ще "учиш" на морал балъците.

спокойно като дойде ГОРД ще имате жълти книжки. ВСички хахах :)

в пазарджик няма голяма граница между полиция и престъпност, по скоро може да се определят като едно добре работещо акционерно дружество. Коя е дискотеката , кой са ганстерите и защо не е отбелязана тази новина в полицейския бюлетин , пазарджик е доста малак град и едва ли има къде да отидат нападателите,че да не може да ги хванат.

Бъдещите баги, маги и други подобни гаги. После се чудим "ама той толкова добро дете, пък виж как го наръгаха". Докато всички се мислим за безсмъртни и по-по-най в тази държава, никога няма да се оправим. Спорта е хубаво нещо, но не става само с ядене, и акъл трябва.

Нали знаеш че колкото и акъл да имаш пак може да те наръгат с нож. Би ли обяснил кака наръганият има вина за ситуацията?

Ми, де да знам. На мен ми изглежда нелогично да си седиш кротко и да се напиваш и някой да дойде изневиделица и те ръга смъртоносно. По-логично ми звучи господинчото да е скокнал на бой на някого, да го е шамаросал и онзи да е викнал подкрепления от дрогирани момчета, които не мислят, а само бият и колят.

Безобразие, кой ще сложи край на мутрите! Толкова ли е сложно да се поставят под контрол всякакви клубове за бойни спортни "изкуства"! Прави са европейците да ни наричат тъмни балкански субекти. За да си нещо в България трябва или да си политик или мутра (ако може и двете заедно). Къде е средната класа - завряна в миша дупка! Всичко читаво е в чужбина или се кани да бяга. Тежко и горко на останалите, освен да правят мускули и да носят калашников, друго не им остава.

не, мутрите не се завръщат. Това са си най-обикновени хулигани, с които МВР не може или не иска да се справи. За съжаление последните 22 години порасна едно цяло поколение, което е израснало с мутри, чалга и нищо неможеща и нищо неправеща полиция.

Това е нормална практика да не се регистрират престъпления и кражби, когато няма загинал човек. Причините най-общо са две: - Статистически престъпността се овладява, пречупва, смазва и т.н. Всички сте слушали Цв.Цв. и знаете какви ги реди.... - ако се регистрира престъпление, все пак се налага да се свърши някаква работа....

Как ще регистрират случая в полицията която по неясни причини е отишла след дъжд качулка.Цветанов с втори рейтинг-най сетне да си стегне подчинените,че стават смешни-А уважаваните полицаи се стягат пак да пушат и пият студена вода с неясни за какво искания.Тези трениращи ,няма да се забавят много,ще си го получат и те/визирам случая със спортиста БАГАТА/.

Долно, азиатско племе, което е смело само на глутници, като циганите. На което пак ще му е виновна държавата, защото няма акъл да проумее, че държавата я правим ние самите.Наистина сме много тъпо племе, което плаща на нискочелите от джоба си, без да получава нищо, освен нови разходи за болници, полиция и отрезвители.стига вече милиони за тази ненужна, тъпа паплач.

много добре казано......браво!!!!!

Азиатско? Какво имаш предвид?

има предвид че проижождаме от афганистан,но изглежда че вие не можете да асимилирате истината.

Съгласен съм с теб (с аз) на 90 процента. Не съм съгласен, че сме азиатско племе. Азиатските племена имат силно развито чувство за чест и достойнство. По-скоро сме наследници на племената от днешна Сомалия. Само не мога все още да си обясня как така сме станали бели. Инак всичко останало си е едно към едно с нашите братя - сомалийците и нашите деди - сомалийските деди.

Не си прав и доказателство за това са всички коментари. Всички коментиращи осъждат побоя и това е масовата част на народа. Но винаги има лумпени, нека не се принизяваме до тяхното ниво, а да ги локализираме в безопасни за нас зони!

Хайде, защитавайте пак такива като Багата. Май вече ще ходим с оръжие.

мутренска държава

защо случаят не е регистриран?

Да,ЗАЩО? Дали накой ще поиска обяснение???

защото побоиниците са синове и роднини на милиционерите които трябва да пишат докладната записка,нямачовек,няма проблем.няма рапорт,няма престъпление.

Лично оръжие е решението. Стига сте бляли и квичали

Веднага Ангел Марин да се намеси и да ги помилва предварително! Гоце да ги наеме за лична охрана!

Нас полицията ни пази.....

А ЗАЩО го няма в полицейския бюлетин?! Да не би да са покривали техните приятели с БМВ-то? Може би за това са се забавили, а Цецко?

Ето такива случаи са предшественици на този с Багата. И после ще се явят куп малоумници да разказват колко колко хрисими са били тия идиотчета. После оня идиот зам. главния прокурор ще разправя как нямало място в затворите, и накрая някой съдия, поредния идиот ще отсече НЕВИННИ.

Ама недейте така, бе хора! Младежите са бъдещи световни шампиони, последователи на наръганата Бага! Те са навярно скромни и добри момчета. СПОРТИСТИ! А този 18 годишният е спаринг партньора им

Да, ако четем сводките- нищо не се е случило... ама де да се беше случило на някой политик.... то пък няма как и да стане...нито имат дупе, нито гащи...камо ли да защитават някой друг или д апроявят рицарство... но явно е време да си купим калашници... или узита...

Цветан Апартамента и Калин Гангстера се борят и пребориха престъпността нерегистрирайки тежки криминални инциденти! Тъпаците не си дават сметка че хората тези бандитски години вече са ги преживели един път, и на много не им пука, страхът просто го няма. Така че да не останат дълбоко изненадани ако започнат остри реакции от типа на Катуница!

ХА! КЪДЕ Е ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ДА НИ КАЖЕ "БЕЕЕЕЕЕЗ КРЪВ ..." ПРЕХОДЪТ ПРЕДСТОИ - ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!!!!!!

ЯВНО ТРЕНИРАЩИТЕ ММА СА ДОСТА АКТУАЛНИ В КРИМИНАЛНИТЕ ХРОНИКИ ТИЯ ДНИ. ТОВА ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ПОКАЗВА ЩО ЗА "СПОРТИСТИ" СА

Всичко в тази некадърна полиция се прави постфактум.

Борческите групировки не се завръщат,те са тук начело с МУТРАТА БОРИСОВ!

Борческите групировки не се завръщат,те се надграждат,както казва плявата.

Спортисти с БМВ!!! Май е време за обикновени хора с калашник!

После ще вземе да се окаже че са милиционерски синчета и затова никой не бърза да ги хваща

То, мутринството не си е отивало . само така се представяше от помиярската журналистика и от промитите агенции !

Нищо чудно, че мутринството се завръща... след като имаме такъв начело на държавата.

Ужасно е.Затвор за бандитите!

младежи, които тренират бойно изкуство. Е какво бойно изкуство тренират защо не напишете? ; )