Бой на Националния съвет на СДС. Лукарски напусна

Два пъти членове на СДС се сбиха по време на драматичното заседание на Националния съвет на партията. Лидерът на СДС бе освиркан и напусна съвета.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да дойдат танковете

Истинските "СЕДЕСАРИ" няма да ги намерите след тая паплач наричаща себе си 'СДС" ... Отдавна са по други формации..Вие знаете кои..

Тия удариха дъното! Ненормалници!

ааа, още не са! изчакай, цирка предстои!

Логично. Те са два файтона хора , а кокълът само един. За тия смешници скачкаха и се деряха нашите будали, швейцарци на Балканите. Оле...

Демокрация по български.

Какво падение!

Успяхте ли да набиете поне Лукавски - туй мекеренце пак ли се измъкна и ще се прави на големия мъж и смелчага по телевизиите? Егати мафиотизираните структури дето сте - едно към едно с партията майка ГЕРБ. Аман от джендъри.

Малкото останали ЛЮСПИ ЩЕ СЕ ИЗПОТРЕПЯТ???

бият се кой да захапе кокала,помиярите мръсни.

Тези не знам дали досега са имали нещо като нормални и разумни привърженици, но след тая сценка определено ще ги загубят.Най-добре ше е - така и така са се събрали, да гласуват официалното разформироване на партията и да не ни занимават повече със себе си.

Същия тоя Димо Стоянов от Хасково, който се цитира в материала, никога не е имал общо със СДС, когато СДС се бореше истински с БСП, а беше от казионния БЗНС и си партнираше с тях. Неуспял 4 или 5 пъти кандидат за кмет в Хасково. Сами си направете изводите защо се е присламчил сега към СДС и какви идеи ще защитава /ако въобще има такива извън скритата си подкрепа за БСП./

Тези се борят за десетината си привърженици. Бай Ганьо прави избори! Май вече не получават субсидия, но сигурно са се нагрухали с имоти за 25-30 години във и около властта. А колко е хубаво да си на държавна ясла, да прибираш едни яки пари и нищо да не правиш. Иначе в СДС са останали едни дъртаци, дето на две магарета слама не могат да разделят, обаче обичат да похапват и пийват за държавна сметка.

Кинти има да се усвояват от Америка и разни джендъри за България. Баси падението, има ли луди да гласуват за тия, освен роднините им?

петте останали члена(наистина члена)на сдс се изпотрепаха.!!! ;швеицарците; на балканите все още в потурите на баи ганя. бг политици -е те такова животно нема

На Ритуална зала в Хиподрума е голямо шоу, а,у дърпане, "седесарите" се млатиха,обаче и аз претърпях загуба- изплашиха ми кучето и то избяга. Вече два часа не мога да го открия.А, не е седесар.

Тия дни се обединиха едни, уж десни, уж анти-ГЕРБ, а в исказванията си основно захапват СДС. То не че сегашното СДС е стока, ама в бедна държава дясното трудно верее. И понеже трудно отхапват от гласуващите за ГЕРБ и БСП им е по-лесно да се плюят едни други. Вместо да се обединяват срещу популисти и комунисти с тези си простотии още повече си намалят електората.

Жалко за пропиляната енергия на едномилионния митинг на Орлов мост. Жалко за многого излъгани и попарени надежди.

Пълно разочарование. Всичко се свежда до борбата за власт. На Лукарски му хареса да е министър, депутатството също не е лошо занимание, как тъй ще се откаже сам! Тази организация направи каквото можа и трябва да отиде в историята. СДС го компрометираха самите седесари, по-добре остатъците от него да създадат нещо съвсем ново и да опитат да спечелят доверието на отявлените крайно десни. Друго не им остана.

Пак този си пълнеше басейна на вилата с вода от питейната, но без водомер!

С една дума СДС така са го закъсали, че приемат за членове комунисти, фашисти, анархисти и т.н.:))))))))

Лукарски има крадлив поглед.

Българските политици май са много над 80%-овата граница Да се смееш или да плачеш - това е въпросът (на Хамлет) Правилният отговор е "Да се бориш" Колкото повече си отговорим правилно, толкова по-добре !!!

Жалко за Лукарски, голямо падение. Насила нищо не се постига.

Жалко най-вече за ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, която започна от вас - седесарско-соросоидните безродници, довели до геноцид над българската нация и намаляването и с 3 млн за 28 г. !

Ikoottva

Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх. Минало бешело ,невъзвратимо... Няма ги вече Българите...

Няма надежди - има интереси. Още тогава някои заспали като членове на БКП, събудили се в СДС, добре са си правили сметките. Остана ли без пост и добри доходи поне един от ония 39-мата, които уж обявили се против Конституцията, се търкаляха в градинката пред "Ал. Невски"? Имаше няколко ентусиасти, но като прогледнаха, проумяха истината и си отидоха от тоя свят омерзени. Затова българският преход няма край!

Кой не скача е червен Кой не скача е червен Сега ША ви попее Васко Кръпката

Ееее! Няма начин този бой да е бил за "кокала на властта", нали?;) За "идеи и политики" са се млатели... Не знам дали си давате сметка колко жалки изглеждате сега - особено в очите на тези, които някога сме вярвали във "вятъра на промяната"...

Така ли ще свърши прословутото СДС? Много жалко.Пропиляна енергия ,пропуснати шансове.

Няма танкове вече! Там, където бяха танковете (Г. баня) сега има само войнички и малко детски колички... .

Ще видят властта през крив макарон. Опорочиха, унищожиха и разкатаха фамилията на една стойностна идея. Клоуни.

Жалка история. За това ли се бореха и работиха демократите? Някакви недостойни наследници да се бият като на руска сватба...

Малко са парите,затова се бият.Като намалеят и те и парите,ще се кротнат.

Хубавото на Лукарски е само жена му.

И? Това ли е дясното за което се иска избирателите с дясна ориентация да гласуват?!?!? Или може би да добавим и Кукунева, за да придобие 'дясното' един цялостен завършен образ?

Абе, който не става, не става... След като Иван Костов, този Троянски кон на бившето БКП, успя да унищожи СДС, разцепвайки го и дискредитирайки го в очите на всички излъгани българи, на които им се обещаваше чиста и свята демокрация, вече едва ли е възможно възраждането на тази политическа партия... Всичко е в историята!

Този циганин Янко Станев малко са го били!

Истината е много тривиална. Този път седесарите се сбиха за това, кой да участва в комисията, която ще реди листата с кандидатите за следващите избори. Само на соросоидни траншове не се издържа. Трябва пак да се седне.на държавната софра. Сега наемите и партийните разходи се плащат от известни НПО

Кой не се бие е червен :))) Истински демократи и олигофрени!

СДС няма как да оцелее обединявайки се със Симеонов. Разумният ход е да се обедини с Демократична България.

Не виждам една интелигентна физиономия на снимките, със тия белокосите приличат по скоро на БЗНС.

Имам чувството, че в това СДС и един човек да остане, пак ще намери начин да забърка вътрешнопартиен скандал и да разцепи партията.

Колеги, споко! Престанете с издирването на кучето ми.Вразуми се и се прибра само.По умно е от онези в залата!Хубав ден и ви благодаря за съчувствието!

Тия се разбиха в дъното като кораба Титаник! Официално може да се обяви че СДС умря! Почвайте да лепите некролози!

Да не би да е влязла Кунева с въпроса: "Любов или война ще правим, та всички са заложили на 'война'?"

ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ, СТИГАТ ВРЕМЕТООО Е НАШЕ, НАШЕ