Масов бой между шестокласнички в училищен двор

Зверски бой между шестокласнички потресе родители и учители в Бургас. Момичетата са от две елитни училища – “Васил Априлов” и “Княз Борис I”.

Обратно в новината

Коментари - Масов бой между шестокласнички в училищен двор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като в Бургас в елитните училища е така, няма спасение.

И тези училища ги представяте за елитни?

Ами при такива прости управляващи и такава образователно/ неуко- чалгаджийска сиситема/ вие какво очаквате- да излизат възпитани и образовани като от елитно училище ли? Майките и бащите им са чалгаджии, прости, нагли- как децата да израстнат различни при положение, че образователната система я сринаха и сравниха с бакалията на ъгъла.......... прости родители, прости деца! После учителите им били виновни- това са учители, а не звероукротители!!!

Бай Ганьо в действие!

Как са наказани участващите ?

Hормално,в територията на мутрата споровете се решават с мутренски методи.

"Взели били" - търа бъра. Трябвала да направите така, че да не е необходимо да има "взели били" .

Па-ри-те следвата ученика ,една безпределно тъпа мантра .Ще си позволя да перефразирам Айнщайн "Две неща са безкрайни вселената и тъпотата на българското просветно министерство .За първото имам някакви съмнения , но за второто -не"

Ученичките заместиха 'батките'. Бургас съвсем пропадна.

Истината рече.Бургас беше хубаво поле за практика.

Тяхната социално тра-ла-ла роля, определя джендъра им като социален пол, каквото и да значи това. Добре, че не са се обиждали на "девственици", че съвсем щяха да я втасат...

На тези "девственици" им липсва секс

Само за пояснение- става дума за 12-13 годишни момичета. За тази възраст да се правят сексуални намеци според мен е проява на лош вкус ( та било то под формата на шега). Липсата на възпитание е съвсем отделна категория.

А сисамохвалко-заядливе селтак.

Че те децата, в днешно време, собствените родители не уважават, та какво остава за чуждата личност и обществото. Пълна липса на възпитание и морал със силно изразени егоистични характери. Родителите им са от "свободното" поколение на прехода, но хванаха от части и старото възпитание и образование ... та що годе биват. Децата им обаче ...

Децата са такива, каквито са ги възпитали родителите им. И средата има значение, но родителите могат да контролират и нея.

Друг път! Конспиративните теории в които не вярвах, всъщност, днес дават резултати...

Като четеш форумите виждаш каква морал имат родители.Каква лингвистика употребяват,каква култура имат и какви личностните качества демонстрират. И ето децата им получават същото, а после родителите търсят виновни извън семейството си докато само семейство произвежда и издава тази продукция в обществото. И вината на родители, започвайки от майчиното мляко се откроява с очевидност. Колко често навън наблюдаваш как грубо обиждат децата си, оскърбяват ги, унижават. Децата съответно привикват на този начин на общуване.

Да живее чалгата!

Не могли да си поделят дозите или паричките на "некои чичковци бизнесмени"!!!

Каквито и мерки да сте взели, няма начин да не се повтори, потрети и подесети, защото това е цялото ни общество в момента. Общество, ако изобщо може да се нарече така, където цари хаос, агресия, бандитизъм, корупция, неграмотност, некадърност и най-вече пълна безнаказаност. Ако, както едно време, въпросните побойнички бъдат въдворени в трудово-възпитателни училища, не биха имали последователки. На тези няма да им се случи абсолютно нищо. Те го знаят, всички го знаят и изцепките ще продължат, включително и до убийства, за които няма да има присъда поради малолетност.

проблеми в сексуалния живот- лечение МАКАРЕНКО

голяма мотика и на полето!

цигането

ЕЛИТни училища ЕЛИТен бий.....После психото ще ОПРАВДАЯТ нещата и ще ги подготвят на НОВ РУНД.....Все пак амерички възпитаници сме пък и как да си пратим ЕЛИТА ,ДА СЕ ОБУЧИ ТАМ НЕПОДГОТВЕН...

каква америка пак ти е виновна .... все друг ви е виновен за смрадта в булгаристан на доган..... пеевски и народа са невинни

Не е виновна Америка? А кой? Оня, дето ни продаде на нея ли? Щ ото няма друг. Ние няма как да сме виновни. Вие ли? Добре, може.

МЛАДЕЖТА СЕГА Е АРОГАНТНА , НАГЛА И НЕВЪЗПИТАНА . А МОМИЧЕТАТА .... БОЖЕ ОПАЗИ ... МОДЕРНО Е ДА СЕ БИЯТ . ЗА МОМЧЕТАТА ПЪК Е МОДЕРНО ДА СА ПЕДИ -ТА

Спокойно! И по наше време беше така, но никой освен замесените не разбираше за случката.

Не, не беше така! В сериозните училища (значи, в повечето) и за една цигара намаляваха поведения, а за по-вече, и изключваха.Масов бой в училище - абсурд.А сега и смъртни случаи има, вече.

редовно се привикваха родителите накалпазаните, калпазаните се държаха под контрол и като вземат да правят бели отиваха в МВР и след това ТВУ!

аз (момиче) бях в 4-ти клас в едно неелитно училище в малко градче. Имаше един дребен хулиган в нашия клас, който редовно тормозеше момичетата - блъскаше ни, дърпаше ни за плитките, настъпваше ни и т.н. Веднъж не издържах и с всичка сила го ударих по главата с тежък предмет. Загуби съзнание, имаше комоцио, лежа в болница известно време. Мен ме набиха в къщи и ме преместиха в друг клас, само с това се разминах и то защото всички останали момичета разказаха за неговите издевателства. Като се върна от болнични и като ме видеше обикаляше през три улици далеч от мен. Аз от своя страна до ден днешен не съм вдигнала ръка срещу никого.

Така се прави във Русия но!!!Там има поне 4-ма които снимат и най важното паднал на земята човек не се удря,рита или бие!!!Ако обаче стане почват го наново!!!Ако някой наруши това правило го бият после неговите дружки!

Тук пък совсем накъкался! Точно в Русия паднал на земята човек се удря, рита, бие и му се скача върху главата му! Тубата е пълна с такива изпълнения! Излагаш се, като кифладжия без кифли! По-добре да си беше затраял!

този ли е смисълът на "елитни училища" и оттам "елитни хулиганки", които утре ще бъдат елитни мутреси и най-вероятно управляващи държавата ни, това ли е ефекта от свободата при демокрацията- побои,убийства,лъжа и измама,срамно и позорно,че и обидно да имаш такива сънародници и затова не ни искат никъде

Ако искат да станат фолкдиви като Емануела напр. трябва да знаят ,че освен външния вид трбва да могат и да пеят,а както се казва който пее зло не мисли.

Жените са не по малко агресивни от мъжете. Но като уж по слаб пол, агресията им често избива в злобни клюки и интриги, които са в пъти повече от това, на което мъжете са способни. Забележете и след като жените се качиха на колите как карат по пътищата, изпреварват като джигитите. Ако на тясна уличка срещу вас колата не се помръдва в страни за да ви пропусне - шофьорът е жена.

Това за тясната уличка - 100% съм съгласен. Просто се познават отдалеч такива. Или нямат грам мозък в главите, или смятат, че все някой за нещо им е длъжен и трябва да им направи път, защото са велики.

Стамбулската конфенция на Кафявия: Как определихте от кой от 100-те пола са?

Тази година пуснах сина ми в предучилищна. Досега не беше посещавал общинска ДГ, ходеше в частна занималня с 10-тина деца в група. Резултатът от 2-месечния престой в предучилищната към кварталното училище - детето стана изнервено, "обогати" речника с думи, нечувани вкъщи и за период от месец и половина сутрин изпадаше в истерии и не искаше да ходи на училище. Понастоящем училищата в България са зверилници, учителите са звероукротители и се случва всичко друго, но не и обучение. Отвратена съм от това, в което се превърна българското училище за има-няма 20-30 години. Агресията, дори и да я е имало преди години, беше успешно озаптявана с желязна дисциплина и сериозни санкции, които караха да се замисли дори най-голямото гаменче.

Как беше озъптявана? - С по - голяма агресия. Учителите биеха ли? Децата биеха ли се всеки ден? Същата работа. Сега поне има частни, които държат по - висок стандарт.

Не, децата не се биеха всеки ден. Завършила съм обикновено квартално училище. Съществуваше инструментът, наречен "поведение", който беше достатъчно респектиращ за болшинството от кандидат-гаменчетата. Разбира се, има и неспасяеми, но алтернативата да намалят поведението, беше стресираща за повечето ученици.

ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВ

Кой знае в какво училище си бил и какъв. Научи се кое е репресия и кое агресия.

ДАЛИ СА УЧЕНИЧКИ !!! МОЖЕ ДА СА ДЖЕНДЪРИ !

Абе, какви срещи ще ми провеждат, какви пет лева?! Просто измислената демокрация от последните 30 години, отгледа изродчета! На всичкото от горе, и си имат водещ пример в живота - мутрите са на власт и просперитират!

Дивачки. Нека се трепят до крак. Излишни и вредни същества. По-добре без тях.

Не си прав(а)! Това са наши (нечии) деца. Ако се "трепят до крак", какво ще остане след нас?! А те са "дивачки" , щото са възпитани от диваци! Родителите на 12-13 годишните, също са хванали (и възпитани), малко или много, от "демокрацията".

Дир-а, бихте ли дали пояснение на термина "елитно училище", щото ми звучи странно.

1958 г: учител бие ученик за лошо поведение 1978 г: родител бие ученик за лошо поведение 2018 г: ученик бие учител защото го гледал на въпреки

2028 г.: ученик убива родителя си, щото не е доволен от него.

Пуси райът

Някога нямаше училищен психолог , но имаше човешки отношения !

нищо не възпитават всичко е на самотек, каквито родителите такива и децата

АБСОЛЮТНО Е ТАКА,А ДАСКАЛЯТА САМО ТОВА ЗНАЯТ-УЧИЛИЩНИЯ ПСИХОЛОГ,КОЙТО В ОБЩИЯ СЛУЧАЙ НЕ ПРАВИ НИЩО

Тези ученички са от третия пол - биологично са от женски пол, а се бият, сякаш са от мъжки пол.

Съвсем политкоректно написано! Да не обидим и пренебрегнем третополовите, че трябва и те да могат да се идентифицират.

Ама нали ще се приеме Истанбулската конвенция? Тя ще разреши всички проблеми на жените, вкл. и менструалните. Тези деца са бъдещи жени и характерите им няма да се променят. Такива ли трябва да защитаваме и от кого? Може би от самите тях или от мъжете, които с присъствието си ги карат да се бият.

Православни ценности...

Поплювко

Сегашните момичета за нищо не стават,защото и майките им са такива.

и бащите

Бащите им са виновни, че малко ги бият, затова. Оставили са ги на самотек. Моята щерка съм я свикнал. Първи път - казвам, вторият път - повишавам тон, третият път - кресвам, четвъртият път я водя в шамарената фабрика. Досега 2 пъти е яла по 1 шамар и вече си знае. Вече ме гледа все едно, че минава папата, научи си бързо урока.

Не върви някак си да се напишат купища коментари за ромите, етноса, и призиви за Сатурн.

Берете с пълни шепи плодовете на вашето овчедушие! Те, това сте вие и от тази хватка измъкване няма.

а как се държат вашите абсолютно невъзпитани и неграмотни деца с хора, които не им харесват примерно, подигравки, преследвания, подвиквания, побои, мразя ви заедно с дечур лигите ви

Значи, опирало до ролята на семейството ??? След като подпишат ИК НЯМА да има семейства! Няма да има роля на бащата, като по силната страна и на майка, и децата ще бъдат с неопределен социален пол !! Какво възпитание, за какво ми говорите вие ?? Биели се ?? Две МОМИЧЕТА ?? че утре те ще кажат, че всъщност се определят като момчета и са цветнокожи и кво правим ??

дайте кадри от мелето!

Насилието започва от детската градина и продължава през училището и нататък. Държавата мълчаливо го насърчава. Все още ползваме опита на Русия. Учим децата на подчинение и изпълнение пред по - силния.

Пешко Пешкоооооооо все Русия ви виновна,че отглеждате говеда!!!!!!

Училищната система е 100% копие на руската и е нереформирана. Мисля че тука няма спор.

...мисля че Гюрга Пенджурова е виновна за всичко...на кривата ракета космоса и пречи....

по-добре ли е да са някакви лигави соросоидчета?

Това са момичета, бе!

един ден ще трябва да възпитават момчета някои от тях

все още се определят като момичета, утре кака Цура, като подпише ИК , ще се окаже, че те всъщност се определят като момчета или като неопределени по пол. Щото така и следва - какво ??

Гати новината! Та такива работи се случват ежедневно във всички училища в страната. Съвсем нормално и в реда на нещата е учениците да сбиват в междучасията. Та и ние преди 40 години сме го правили хиляди пъти!

Хехехе, единици може и да са го правили преди 40 години, ноо.... за ухото при директора, намаляване на поведение, викане на родители, а вкъщи - дървен господ играе! При системен побой - изключване и преместване в изправителен дом! В ... ЕСПУ в София, където учех от 1-ви до 7-ми клас, имаше поне 4-5 бабаита от моя клас със задоволително поведение, а един го изключиха и преместиха в интернат! Та така се оправяха с проблемите преди 40 години!

Не, не е редно! И докато някои родители приемат подобно ненормално поведение на отрочетата си за норма, ще се случва това, което виждаме. Тези деца са произведение на нечий родител, който не си е свършил работата и е насърчавал детето да си решава проблемите с юмруци. За такива прояви по мое време намаляваха поведение и изключваха, отделно те пращаха в детска педагогическа стая.

Елитни училища ??? Ох, обърках се - ами елитни, разбира се, в тях учат щерките на местните "батки", а "батките" са елита по Черноморието,така че всичко си е на мястото.

Нормални неща, такива имаше и в нашето детство преди 30 години. Нищо особено, не е станало, освен че го пишат по съмнителни медии и това че са уведомили корумпирания до безкрайност инспекторат.

голяма част от малките виждат такива отношения вкъщи и ги преповтарят, защото ги приемат за нормални.

... автора на статията (явно селяндур) да изясни термина "Елитну училища" ?

Ей, нали искаме (уж) равенство между жените и мъжете. Те го. Нека се учат, инак после в живота ще са жертви. Имам предвид най-вече психологическия аспект. Ясно е, че не няма да научат някакви бойни изкуства пък и не са им нужни.