ИК на ГЕРБ изключи кмета на Ботевград от партията

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ прекрати членството на кмета на Ботевград Георги Георгиев в партията.

Обратно в новината

Коментари - ИК на ГЕРБ изключи кмета на Ботевград от партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетила се Мара да се побара! Значи три мандата не са го разбрали какъв е от ГЕРБ, а като го осветлиха и вече този не е от вашите? На това му се вика "бушон"! Тази зима имах работа до Ботевград и реших да мина през града да го разгледам (от години не бях стъпвал там). Еми без извинение - таковали са му таковата на този иначе хубав град. Да не говорим, че целия беше в лед и зимното почистване там се извършва от...... слънцето.

Дреме му на човека от къде са го изключили,той отдавна си е оправил положението от сега нататък му е все тая ,да му мисли народеца...

Другарю Борисов, не измамвайте функциите на правосъдието и не се превъздигайте във Политбюро на ЦК или във Всевишния да раздавате ред и справедливост. Във всяка правова държава ще дадат първо кмета на правосъдието да му докаже вината и чак тогава властта ще се произнесе. Вие не сте правосъдие! ;)

..не изземвайте функциите на правосъдието...

АМИ ТЕ СА МНОГО.МНОГО КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ.бОЙКО,КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЕГА/....

А кмета на Видин още е в БСП....

това говори добре за него

Глупости ,че са го махнали.Той е честен политик и е казал,,...махай те ме,наядох се,накрадох се-край.Нека има и за другите''

организация на Герб къде е била? Тя не е ли знаела какво прави кмета, защо не са подали сигнал на ББ какви ги върши техния кмет?

вече пречи.... като го хванаха ...а иначе не пречеше....

ГЕРБ може да изгони някой корумпиран кмет , комунистите изгониха ли някой корумпиран техен съпартиец ?

ли ти подсказа въпросчето? Г. Георгиев е с все същите дейности през целия си съзнателен период. Това не е тайна за никого, а любовта му с партията, която сега напуска, показа какво може да се очаква и от нея. Син му Дидко - достоен за баща си депутат два мандата - респективно в челната тройка на герберистите за Софийски окръг. Та ти казвам всяко заиграване на тема партии демаскира играча /демек теб - нищо, че си нерегистриран/

Какво обидно дирници видяхте та ми изтрихте коментара в който казаж че Тотев-кмета на Пловдив си прави мащабно разширение на хотела си ИМПЕРИАЛ???Ами елате и вижте какви мощни строителни кранове се извисяват гарантирано от ГЕРБ ехаааа герберска гушааааааааа!!!

тва нищо не е ....а наш жид серго и моника колко милиона окрадоха и не само че не ги изключихме а ги пратихме в брюксел а за наш доган да не ви разправям

Абе не разпъвали чадъри....глупости.Що тогава пазят кметицата на софийския квартал Младост Цвета Авджиева дето е най-корумпираната личност за последните 20 години.Глупости.Само искат да лапат далаверки,а после ни лук яли ни лук мирисали.Долу ГЕРБ!

Е,и? Награбил се Георгиев, забогатял от кражби на обществени пари и сега отива да си ги харчи на спокойствие. ОСТАВКА НА ГЕРБ!

ИК на ГЕРБ изключи кмета на Ботевград от партията Кмета ще се включи на друга партийна хранилка.При този тип мошеници празно няма.

нека оди бос...

link

Чак след три мандата на обезумяло крадене, на тоя крадлив циганин-кмет, гербарите, ясно знаещи какви ги върши тоя, се усетиха, че разпралия се от крадене крадец, поне в региона, лошо им слаля изборните проценти, за презстоящите местни избори!?Трябва им сега някаква нова мантра, да излъжат в наближаващите избори, обезумялото и отчаяно докрай, местно народонаселение!?

Споко герберасти нали мангала цар КИРО ви е почетен член, това той гордо го заяви пък и ви прилича!!!!!!!!!!!!!!!!

Много му дреме на Тулата /такъв му е прякорът/,няма да му вземат имането.

И какво като е изключен?Станал е милионер иму дреме.Така са всички от кметовете от герб .Апостолова на Слатина София какво стана ? Изключена и ...нищо.Съд и затвор ,ама не, защото ще се разприказват Помнете лозунга на герб ,,ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ" Т така е ПОСТОЯННИ КРАДЦИ.

Hеизлечими Kлептомани .

Слатинската кметица Апостолова за няма два мандата си построи тамън 7 къщи! Време е дрончето да мине и над тях!

А пък един със шест апартамента къде го дянаха? От него ще снемат ли доверието. Парите взел от тъста си, тъстът му от него, а той от тъстът си. И тогавашният шеф на данъчните каза "Може". Когато Боката можеше да спира дъждовете не намали депутатите на 120, защото Яне предлагаше тази промяна. Сега когато не може да пръдне без риформаторите, щял да намалява дупетатите. Аре сиктер.

"Този твоя" :) не знае ли как се правят нещата или трябва аз да му кажа, или трябва да си го инструктират от Бюрото на Партията, или просто от Бюрото по труда? Първо трябваше да купи една боксониера в Биримирци и да я подари на местната община - за бездомните. След това да купи гарсониера в Кремиковци и да направи същото. Щеше да си определя кой та живее в тях и да печели....пари или влияние, или и двете...Пък после да купи -6 бр. в Изток за себе си, родата и бездомните кучета. Ама той -Не и Не, та Не! До сега щяхме да сме забравили и даже ръкопляскали. Но, Приятелю БайХ.. , не е виновен Човекът- съветника му е смотан и прост. Така мисля :)

не можете да скриете факта, че герберастите сте крадци, боклуци, мутри, продажници и американски мекерета, като най-изтъкнатият измежду вас естествено е Боко.

ГОСПОДИ!сЕГА И ТИКВАТА ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЖИВНЕ!!!!МОЛИМ ТЕ ГОСПОДИ!!!!!!!

Всички кметове на мафиотската структура Гроб ООД - България са крадливи боклуци и се отчитат с процент на главната мутра на републиката.

сега,ще му се скарат управляващите-друг пат така да не правиш!!!и тои бедничкя ще се притесни,заплаче и си трагва по живо по здроаво,опечален,с мнооого пари и имоти спечелени от народа болгарски.

журналистите ако намерят някъде съвестен кмет , ще си го направиме президент! това го казвам без майтап.

КОЙ МУ ДРЕМЕ, СЪС ИЛИ БЕЗ МАЙТАП...

ок , ама не се нервирай , че не е убаво за здравето !

Който е на власт,той го изяжда,не може толкова много да се краде от кметове,и Герб и Риформаторите да си затварят очите,народа се опомни и скоро ще има Оставки,не може вчера във интервюто на една женичка във предаването на Хикемян и Тиквата да го пита Тиквун как се живее със 400лв пенсия,нашият взел да я учи да копа картофи и Царевица,а между нея Фасул,не го е срам наглата тиква да се държи така със жената която може и майка да му бъде нагъл та чак прост,жената го пита а от къде тези пари за тези имоти на селски къщички във тези кметове на Хасково и Пазарджик,и Тиквата каза било имало разследване,нищо не можел да каже по въпроса това жалко''КАРТОФЕНО ЧОВЕЧЕ НА МАМА''Така тя го била наричала че много ял пържени картофи със кисело мляко като бил малак тиквата.ОСТАВКА ОСТАВКА!!!

Слаби ни са Прокурорите и Армията

и кое ни е силно , освен Mафията ???

.....един Кмет на София,на който върху 3000 документа Му бяха фалшифицирали подписа.Кой е Той?

Много бе ! Фандъкова ?

Така беше и преди 10.11.1989г. Когато някой настъпи мотиката, първо го изключват от БКП-то а после го водят в панделата. Нямаше как комунист да бъте престъпник. Комунистите от ГЕРБ и днес следват партийната линия начертана от техните предшественици.

Изключиха? Е, и? А гризките, а хапките, ще му ги извадят ли от пеликан-скот-скака му човка?

Или по-точно казано - откраднал е повече, отколкото трябва (не е прочел листовката преди да лапне хапчетата) и не е върнал "топката на дуспата". За това на него и на други като него ще им я бият. Дуспата в дупето. За съжаление новите ще са още по-рафинирани и обиграни. Защото редовно гледат БГ-шампионската КМЕТСКА ЛИГА.

Всеки, който е против д-р Борисов и ГЕРБ, ще си получи заслуженото! В ПП ГЕРБ няма място за предатели!

доктор, инженер, пожарникар, другар, господин, футбалер, тенисист, мутра, тиква, рапон. и всичко това, в едно. евала.

истински заместник- Cлънце (без да обиждам Cлънцето) !

На тоя кмет дебилния син беше вкаран в парламента като депутат на ГЕРБ и неотдавна след скандал напусна ГЕРБ и сега вероятно ББ отмъщава, а не просто защото Гошо е корумпиран и крадлив кмет. Ако ББ вкара такива кметове в затовра и им конфискува откраднатото бих го признал че е искрен..ама не.

селяните за тамбуктуково развитие се сетиха, едва когато медиите подеха казуса. а осъдения двуинстанционно физкултурник кога ще отлюспите. а, той им трябва за печелене на избори чрез печатане и купуване. хубава работа, но тиквенска.

От централата на ГЕРБ са преценили, че скандалите около него и изнесените данни за начина, по който Георгиев управлява града в продължение на ТРИ мандата, ВЕЧЕ вредят на партията. Глей им акъла па им крой шапка...

...акъл нема , па има шапка !

Когато споменавате Боко , добавяйте към него прилагателното мутрата и комундето.Звучи по-правдоподобно.

А кмета на Созопол?

И него ще го изключат с отвращение ,когато Кмета реши да напуспне ГЕРБ!

Я къде бил събора на 15% избиратели на БСП...В Дира-къде другаде! Хортувайте си, но математиката е ясна 35>15!

ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК БСПАРСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОТНОВО СИПЯТ ЖУПЕЛ(НЕ КАЗВАМ ЧЕ НЕ Е ЗАСЛУЖЕНО) НО ДОКАТО ПЕТКО АРНАУДОВ БЕШЕ КМЕТ НА ЦАРЕВО И ЗЛОУПОТРЕБЯВАШЕ ДОКАЗАНО С ВЛАСТ ТЕ ГО ХВАЛЕХА ЗАЩИТАВАХА ИЗДИГАХА В КУЛТ И ПОДОБНИ ДРУГИ НЕЩА :) НЕ СТЕ СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО ОЩЕ..... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕТКО АРАНУДОВ ПОЧТИ НЯМА ЮЖНО ЧЕРНОМОРИЕ А ЛАЙНОМОРИЕ - НО ТОВА НЯКАК СИ УБЯГВА НА БСПАРСКАТА ПАПЛАЧ? ЗАЩО ЛИ Е ТОЗИ ДВОЕН СТАНДАРТ И ЛИПСА НА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА?

От всички кметове, които съм срещнал из България, единствено този на Ягнило преди 9 години заслужава уважението ми заради честността и всеотдайността си. Всички останали са минимум за пандиза, без значение от партийната им принадлежност.

Гаргамел

ДА НЕ СИ ТИ ТОЗИ ДЕ ХВАЛИШ

Пародия

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ... САМО АКО ЗНАЕШ И КАКВО ПИШЕ НА ТАБЕЛАТА НА ГРАНИЦАТА НА РЕЗОВО КЪДЕТО СЕ ВЕЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ЩЕ СИ ОЩЕ ПО ВЪЗМУТЕН! НО СЪС НАПИСАНОТО ОТ МЕНЕ ИСКАХ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО КОЕТО СЕ ПРОПОВЯДВА... ОТ ТРОЛОВЕТЕ ВЪВ ФОРУМА.....

Даааа, този явно "пречи", щото БОКО каза: "Който пречи, го махаме" ...

Вярваме в ГЕРБ и РБ и никога на БСП.

Вярваме и в Валери Симеонов , модерната патерица на ГРОБ.

Тааа, колко години тоя кмет е кметувал и грабил и защо е било необходимо журналистическо разследване, за да решат от ГЕРБ да не го подкрепят. А най-сетне тоя още ли заема тази дрежност. Явно това е стил на управление на ГЕРБ - граби докато можеш, а после изключване. Галем праз, тоя се е нагълтал до ушите и навредил на хората като ги е ограбил. Същото беше и с 200 килогарамовото прасе Фидоската.

Освен кметовете на Бургас и на София,гербаджиите нямат друг с добър имидж.

Е и?!Ама се биеше в гърдите ББ,че "комунистическата крепост е в ръцете на ГЕРБ".Щото тогава ,кметът е бил ангел непорочен,а?Тая демагогия и лицемерие,съчетано с перчене вече е непоносимо.

От централата на ГЕРБ са преценили, че скандалите около него и изнесените данни за начина, по който Георгиев управлява града в продължение на три мандата, вече вредят на партията. Егати цинизма в думите - ВЕЧЕ ВРЕДЯТ НА ПАРТИЯТА....а този шебек управлява 3 мандата града!!!

А съд или нещо подобно, дали ще доживееме???

Това,че вреди на държавата,е без значение.Важно е да не вреди на партията.

Правилно, ако беше крал по-малко или ако нямаше журналистическо разследване човекът щеше да си е безвреден и чист като ангелче. То е изводът от написаното и от думата "вече"

абе ще доживеем ли някога да видим един такъв крадец в затвора с конфискувано имущество или май не?!

Че той дядото изкарал три мандата,какво раграничение,човечецът отива да си кара старините като български кметски пенсионер,да се пукат германците с техния прехвален стандарт и луксозни старчески домове

То е ясно,че сега ще го "изключи".Ама защо по-рано го "включи"?

Че те по-големи католици от папата с еизкараха ГЕРБ бе? А някой да види кмета на Ямбол... колко злоупотреби и колко дела се водят срещу него и има и ефективна присъда, а още не е в затвора..... И после Бойко ще излиза по телевизията и ще ми се тъпани да ни обяснява колко сме били по-напред от Румънците и затова видите ли нямало нужда от такава прокуратура като тяхната...., а защо да няма нужда? Прокуратура трябва д аима и ако няма злоупотреби няма да вкара никого в затвора, но ако се появи дори и един тарикат да го разследват. Само че май в случая всички управляващи ги е страх, че на никой не му е честно спечелено богатството и затова ни пробутват какви ли не празни приказки и обещания! Срам ме е от това което говори президента и премиера ни... имат ни за малоумни тъпаци.

Ти да видиш тук какво става

Ми то кмет стана нарицателно на "крадец".Идват местни избори и пак ли ще избираме крадци?

jingiby

"Решението на ГЕРБ е мотивирано от принципите на партията да не толерира и по никакъв начин да не разпъва политически чадър над когото и да е, когато са налице сигнали за нередности..." Я виж ти! А какво стана с Цв.Цв. и неговите шест апартамента, вила, частна гора, влогове, наказателни дела и т.н.?