17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз така уи не мога да разбера какво предлага Босия за борба с корупцията

ВСИЧКИ КОИТО БРАЗЯТ БОЙКО И ГЕРБ ПОД ГИЛОТИНАТА

След Хитлер и Живков не се е издигал по голям водач.Давай смело майн фюрер и ги насери тези мищки

Бойко е номер ЕДНО като човек и като лидер.Всички остонали мишки трябва да благодарят когато ви сере в устата и когато ви пикае в устата защото сте нищожества.

Ако няма намерение да мре, да приключва със здравословната диета.

Тези ми действия на боко единствено говорят за това как убиеца наблюдава жертвата си:((((( Не ви ли писна вече от това боково разпореждане, нареждабе и т.н. след толкова държавни хранилници увеличени от него за да има някакви избиратели освен ромите????Не ви ли е обидно да ви третира като негови подчинени и каквото той иска това да прави с вас...

Не разбирам как може да се гладува 40 дни и да си жив все още, при това със "задоволително здраве"?????????

Не сме народ ,а мърша. Заслужаваме си комунистическото иго.Така и ще продължи ,до изчезване на България.

Да го бяхте обули преди да му оказвате лекарска помощ. А тези заради които гладува имат по-голями гуши от пеликаните????

И той защо е отишъл, Босия де, да изпълни нареждането?!

Комбина с Борисов за да отклоняват вниманието от истинските проблеми, а Борисов да изглежда велик и силен, и същевременно грижовен и милосърден

Борисов му е обещал джапанки, затова.

"Борисов нареди"," Борисов каза", "както Борисов подчерта". Аналогия с Т.Ж. "Както посъветва другаря Т.Ж.", "Както каза другаря Т.Ж.", "другаря Т.Ж. подчерто" и т.н. в тоя дух. Майната ви нескопосани, некадърни мозъчни импотенти.

Журналистите са съобразителни, напипаха Zeitgiest-a и постоянно възхваляват Вожда. Това писатели, поети, художници направо спят. Къде са картините от типа "Борисов сред животновъдите" "Среща на Борисов с ученици" или "Борисов начело на планинска спасителна операция", биографични книги за детството Му, разкази за подвизите Му, стихотворения озаглавени "Води ни, о татко на нацията"? Време е и Той да почне да пише многотомни научни трудове с епохалните Си размисли върху държавта, обществения строй и бъдещето на света.

Не думай, ако го търпим дакато достигне броя на Татовите многотомниците, България няма да я има вече. Тато имаше около 36 тома. Но онзи не беше такъв нагъл продажник като тоя тиквеник.

За разлика от теб, хората на изкуството са достойни и с произведенията си отразяват истината, затова умират от глад и са в немилост.

Брей мама му стара, тоя Борисов вездесъщ. Очаквам вече да се появи и в леглото ми сутрин като се събудя или да ме наблюдава в кенефа, докато ходя по голема нужда.

Абе айде стига с тоя Босия! 40 дни глад за човек с диабет и който си се прибира всяка вечер в дома си!!!! Така се правят гладни стачки! Колко пък да сме тъпи, че да вярваме на това. Ако този човек гладуваше досега да сме чели за него по друг повод!!!

Гладува над 40 дни, а нощем плюши кюфтаците. Кара рамазан...

Ега ти държавата, щом в нея премиера нарежда кой пациент къде да бъде прегледан. Какво следва да прочетем в новините, бай Данчо от Джулюница тази сутрин е отишъл по голяма нужда във външната тоалетна по нареждане на Борисов? Кака Сиийа поля цветята по нареждане на Борисов?

Защо не се включва Едвин Сугарев,той е спец по тази част и след това получава някой дипломатически пост. Беше така "акредитиран" в Индия. Сега май по бивша Югославия получи топло местенце. Голям терикат излезе този десидет-демократ-комунист. Беше се уредил наврмето в едно ЖСК на Фохарт на ул. "Бригадирски огън",ама после като порасна се премести,защото му било там много селско. Пратете Босия на дипломатическа работа и няма повече да чуете че гладува. Във Външо глад нема,само да се докопаш до някое посолство,започва лапането,ремонт на посолството-хоп 30 % в джоба,представителни,служебна кола,бензин,пътни самолетни билети безплатни,разни дип. намаления и разни други часпроми които само те си знаят,ама уж било по служба. Та Босия и гол да пратите у Гана ще се върне обут и облечен-гаранция.

Явно неистово си искал да се докопаш до такава служба :)

Сугарев не прави гладна стачка защото пак е на дипломатическа работа - Този пъъ е Консул на РБ в Ниш- Сърбия!

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов медицински екип на Университетска болница "Лозенец" (Правителствена - б.р.) извършва през последната седмица постоянно наблюдение на здравословното състояние на обявилия гладна стачка Николай Колев-Босия и ежедневно поддържа на място лекарски екип и линейка, съобщиха от здравното заведение.

Заповедите на мафията не подлежат на коментар

Докторът му казал: Изтрийте се и се събуйте!"След прегледа написал в картона диагнозата "Корупция пекторис". А някога двама писатели протестираха не с глад, а с.....преяждане! На това му се вика работа.

Максималния живот на човек без храна е от четири до шест седмици в зависимост от здравословното състояние. поне това са данни от медицински източници. Махатма Ганди на 70 години преживява три седмици, преди да умре. А този човечец бил в сравнително добро здравословно състояние. Ами за неговата възраст това си е нормалното му състояние. Що не вземе един кантар до палатката си и да показва истината на хората. Вместо да търси как да пусне някоя сърцераздирателна справка от невежи хора. От тези псевдодемократи, които продадоха България по гнусни няма.

Членът на ИРА Боби Сандс умря през 1981 след 66 дена гладна стачка или на десетата седмица.В затвора, под наблюдение- там шашма няма.Преди стачката е бил як,охранен, на 27 г. Махатма Ганди е застрелян, а не умира при гладна стачка.

Престанете да пишете за тоя клошар... Обадете кът прояде или умре...

я стига с гладуващи и ядящи идиоти. стига с идиоти в коментарите. аман от руски боклуци! еегаси гнусните подлоги. Босия, обутия, червения, кафявия, путин и приятеля му хитлер. само вампири и изроди в тоя чат.

Да внимава да не му открият свинска чума, че ще се наложи да го евтаназират, както и жителите на околните квартали, в района, където живее.

един достоен българин да измие срама на държавата и на почти всички

Босия гладувал за някакви книжки… Ами не точно някакви, а най-малко 15 000 (ПЕТНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ), издадени на лица с липсваща базова грамотност, които не разпознават пътните знаци, не могат да се подпишат, не говорят български и дори не са българи изобщо! Не, не просто не са етнически българи, а въобще не са български граждани, родени са в страни извън ЕС. Предимно в Турция, Сирия, Ирак, но и на още по-странни места. И на тия хора нашите власти да връчили документ, удостоверяващ не просто, че могат да шофират, а и кои са. Защото шофьорската книжка е И документ за самоличност! Дали са им този документ в ръцете и са ги пратили по пътищата на България и Европа с чиста съвест, така излиза. В "Афера" са качени документите, с които разполага Босия.

ФАРС, за да спасят кожите, защото умре ли Босия няма да могат да се спасят от народния гняв!

защо пак "ако" и "тогава", значи чакаме както винаги някой да умре, за да се действа

да слушам за тоя еднокнижник. Слънцето изгря по нареждане на Борисов. Борисов разпореди на дъжда да спре. Борисов спаси Босия. Борисов заповяда на народните предатавители. Борисов излекува козите. Борисов командва ЕС. Борисов оправи Западните Балкани. Борисов увеличи заплатите и пенсиите. Борисов е над Господ. Не се ли срамувате че сте избрали една второразрядна мутра за вожд? Пояснение: и Нинова е нефелна, но култът към личността на Борисов надминава всичко което сме виждали от времето на Сталин до днес.

Милиционера заповядал, да се прегледа и робите изпълняват ! Що за малоумия и простащини. Кой е той ,за да нарежда, кой кого да преглежда. България република с фюрер ли е ?

Тоя за 40 дни гладуване показва добро кръвно , по - добро от мойто . Май хапва една баничка през нощта , останалото за пред медиите :)) Няма човек , който да не се храни повече от 10 - 15 дни и да не влезне в предсмъртно състояние . Тоя 40 дни бил гладувал , същински Исус .....

Да дойда от САЩ и да стачкуват гладно и аз. Тема на "протеста" ще измисля. Щото 2 дена в американска болница струват $5000.00. А и един пост е полезен за дълголетието България е богата държава а лекарите работят безплатно.

Я си грухти в кочината и си гледай делата да минат, че и ти си под въпрос за екстрадиция.

Тиквата да махне мургавеляка е равносилно на това да махнеш кабелите за свещите на двигателя по време на пътуване.

Не карам бензинка, нямам кабели, имам подгревателни свещи които не са нужни по време на пътуване, махайте мангасара.

Наистина не вярвам да не е сложил нищо в уста 40 дни.при тая жега ако не пие поне вода на третия ден ден ще изпадне в делириум.изобщо хайде стига вече.

много си прост - гладна стачка не означава да не пие вода .....той както е дебел може да изкара и 2 месеца без храна, но без вода максимум седмица. А във водичката я протеинче я витаминче

А ако не беше наредил г-н Борисов(да му се свети името господне)щяха ли да прегледат Босият.Нещо в наща мила татковина случвали се без нарежадане от г-н Борисов???(въпросът ми е само за мислещити).И кои лекари прегледаха Босият,по нареждане на Бойко:)???

добре, докога, докога бе - ние парламентарна република ли сме или някакъв плафон постоянно ще ми излиза в ролята на спасител и господ.за вас не знам ма на мен ми е писнало отдавна. айде стига всеки ден какво бил разпоредил един човек. дееба и скапания банкявски комунизъмЪ! Парламентът трябва да командва , не един човек!

ЗА БОРБАТА С МУТРИТЕ НЕ ТРЯБВАТ БОСЯЦИ , А КАЛАШНИЦИ :)) .... С КАКЪВ АКЪЛ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА БЯСАТА МАЙМУНА КОЯТО ПОДСКАЧАШЕ "КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН"

"Босия...започна гладната стачка на 13 юни..." Брей, какъв подарък направил за ЧРД-то на ББ... Затова ББ се чувства лично отговорен... След живите факли само гладна смърт МУ липсва към "актива"...

Борисов да го беше занесъл на гръб до болницата, че е заприличал на вол, а пък и интелектуално е на такова равнище, за такива дейности е много подходящ.

Престанете с този Борисов. Какво означава нареди,ами да го оставят да умре тогава. В тази държава няма лекари,учители,инженери,полицаи,военни,зидари,стругари и т.н, А на всякъде е ТОЙ!!!!

lu4ka

Вместо да нарежда, да го преглеждат, да вземе , да махне оня чук Московски.

само господин Калашников може да накара лоената топка от банкиа да реши кого да махне но ще е твърде късно

ако добре го познавам това ще е до край малко хора сега биха гладували за каузата затова не го разбирате това е човек с принципи и не се ръководи от партии - вечен дисидент

Какво гладуване!Вечер набива кифтаците!

При теб точки ,запетайки,нама ли?Щеше да ми излезе белият дроб,докато те прочета!

От 40 дни гладува, но бил в добро здраве? Тук отдавна минахме в отдел научна фантастика... 30-40 дни е принципно крайна граница където тялото умира вече. Той извънземен бе! Гладна стачка от закуска до обяд и от обяд до вечеря... А нощем хептен не яде...

отдавна трябваше да я полеят и драснат клечката.

и ако умре ,кво ? ПАК НИЩО !!! бори мафията с глад...

Такава чест може да бъде предоставена само на подставено лице,каквото е босия!

В правителствената са гола вода!Баш майсторите са в Пирогов и натовската военна болница.

Най-дългата гладна стачка, записана в историята, е била проведена от ирландския политически затворник Теренс Максуини, чието 74-дневно гладуване е завършило със смъртта му през 1920 г. Дръж се Кольо, още 30 дни и си в Гинес!

Той и до Коледа може да откара без проблем. На 40 дни и бил в добро здраве... Абе в тази държава само масали ...

За коя Коледа казваш? През 2021 ли?

Борисов изтрещя ! От сега нататък всеки идиот или психично болен клошар ще се лекуват безплатно в Правителствена болница !

Борисов не е Бог, все на нЕкой си нЕма да угоди.

Борисов е лъчезарен бог - слънце, навсякъде огрява

Бахти гладуването. Чотой тоя като го гледам може така да "отградува" още 20 години. Защо изобщо занимават цяла България с някаква безполезна откачалка. ТАкива като него с лопата да ги ринеш.

Защо в Правителствена? Профилът на заболяването му не е ли по-подходящ за Св.Иван Рилски, до Искърския Пролом?

Що не напишете направо че Боко лично го е прегледал. Царя слънце е на всякъде и за всичко

Ей, много ги е страх!

боико праните гащи пак ще пере на ръка,страх лозе пази

Къф тоа вторя бе. Ръси люти заповеди и слйнки наоколу.

Schilo

Кога Боце ще разпореди, специалисти от Правителствена да прегледат бай Марин от Разградско или Видинско, да речем?

Когато шумно отгладуват 30-40 дни.

За "шума" решават т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност".