Банковият индекс на Атинската борса се срина с 30%

Борсовият индекс на гръцките банки в Атина се срина с 29,92 на сто до 461,63 пункта в днешната ранна търговия, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Банковият индекс на Атинската борса се срина с 30% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банaновият индекс на Атинската борса се срина с 30%

индексите на борсите са поредния факт, че хората са слабоумни, стадни животни

Таке е, който се дупи и подлага на Путин "закъсва"! Цар ДОЛАР не търпи бъзикане!

Едни тарикати сега ще натрупат стотици милиони,както онези,които свалиха лева до 3000 за долар и за ден стана 1500!

"Човек колкото и добре да живее, все някога се жени".:) Нещо подобно се случи и с гърците. Ципрас ще им държи влага за дълго време.

Липсват ми нашенските дебилни путинофилчета да ми кажат колко е гот така..., как Ципрас ги прецакал всичките....ееееееех, хубаво нещо е социализъма и комунизъма, ама да има кой друг да плаща сметките...

Ако бяхте въвели драхмата, сега борсата щеше да расте. Ама на, искате пусто скъпо евро и ако може постоянно да ви го наливат, като с фуния. Страната има 2 проблема - огромен търговски дефицит и много слаба конкурентноспособност. С това врънкане за пари и страх да преживеете малко несгоди, отложихте и двата проблема. Вероятно сами ще минете на План Б. като поизточите малко милиарди. Това сочи логиката, а дали ще постъпите логично, ще видим.

кой нормален грък би държал и едно евро на сметката си след всичко, което се случи !? съвсем очевадно е, че за да функционират банките в гр. са необходими планини от кеш. още по-очевадно е, че печатницата е на макс, а клоуните на печатаря могат само да измислят малоумни заглавия на доставките. стойноста я плащат разни оцървулени отличници...

Разликата е, че ония печатат, а нашите левчета и евра са съдрани от гърба на мизерстващото население.

браво на nbg заради тях са спрели боровата търговия .....това обединение в България и Кипър дека ще го правят с пиреус ми прилича да се смесят аки от боровинки и аки от малини и да се получи аки пай от горски плодове ......;)

Дори и виртуозни измамници като гръцките политици не могат да избягат от реалността ! Кредиторите да помислят да продължават ли да залагат на куцо магаре.

Нещата заприличват на европейски борд вместо МВФ. Не можаха да удържат напъна .Жалко.

а вие как си го представяте ....повече от месец няма борсова търговия .....банките са кухи и с несъбираеми кредити.....не е ясно какво ще договорят по спасителния пакет ......за един дообяд изчерпаха лимитите за загуби и търговията е спряна .....1/3 от борсовата стойнот на нбг е изтрита за 3 часа.......за каква борса става въпрос, а имаше безумни идеи софийската борса да мине към атинската .....безумия безподобни ....

И аз се чудя, как цял месец изкараха без борса, тц, тц, тц ...

Нали Ципрас каза, че е победил кредиторите?!

Победи,ги и...се вмириса...откъм,главата!...