Борисов защити Петков от реакцията на ДАНС: Грешка! Службите трябва да бъдат тихи

Политиците могат да говорят, но на контраразузнаването не му е работа да отговаря на който и да е лидер

Обратно в новината

Коментари - Борисов защити Петков от реакцията на ДАНС: Грешка! Службите трябва да бъдат тихи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко ,.. ами ТЕ (службите ) Много.. "Тихо", ще те ОПРАСКАТ с 200 в дупарата бре Главанак ..въпрос на време е ...да стоварят Бухалката върху простата ти Тиква ...Въобще, Няма да разбереш от къде ти идва!;)

Гешев е ПРАВ : Много, политически боклук има ! А Тиквата,.. е чувал с боклук!;)

Ах какъв Грешник е този Борисов, от всички грешки разбира и то из дълбоко! Професор по "грешничество", ако има някъде грешки то те са около него. Затова го слушайте като Ви прави "забележки по грешки", дори и да са грешни! Ако някой е на Ти с грешките в та'з държвава - това е Той! То някак си, за да го разберете, приемете, че той е измислил грешките у нас! По света - не, у нас! Слушайте го - той за грешките всичко знае, ка'д да той ги е измислил. Той, де'т се вика е като профи-грешник от сой. То той на тях кариерата си дължи и дълго време ще я държи! Там някаде, все по-отдолу, м/у основите на нещата или с други думи в между-основието на греха, сгрешен!

е грешка на приридата. Има изключително развит задник на долен десен пИдал! Мераклии не липсват, редовни ползователи малко, но надарени ;)

За да си развявате кончето

как се прави магистрала без 2 аварийни платна ... а се ограждат две линии с мантинела без аварийно ? Карате по това изобретение .... и ако аварирате .... (бургас сл. бряг) ботевград ... към видин ....

Верно са го таковали в Симитли банкянския пеерас!

Пръснаха му цвайцера ;)

Нема лошо!

Службите ни ни провалят - това и истината (както и прокуратурата и ВСС) Те те само че не да над ИЗПРЕВАРВАЩА достоверна информация, а разпространяват публично ЛЪЖЛИВА информация - най-фрапиращият пример бе че до самия ден когато Путин нахлу в Украйна службите категорично уверяваха, че това няма да стане. А като стана - че ще продължи само няколко дни и няма абсолютно никаква опасност за България! Ако ръководствата на службите ни имаха чест и достойнство те отдавна щяха да са си подали сами оставките а не да наглеят и говорят за професионализъм и да наричат Кирил Петков псевдоексперт, защото всички ги видяхме те какви експерти са!

Асен Василев коментира още, че реформата в службите не е личностен, а принципен въпрос и отрече изборът на Бойко Рашков да е "размахване на пръст". "Службите за сигурност не вършат работа, която да е по стандарт. Не смятат, че вършат работа, която да гарантира сигурността на страната. Те много рядко могат да подадат изпреварваща информация, почти винаги подават информация, която може да бъде прочетена в международната преса няколко дни преди това. Подкрепа трябва на българския парламент, който е ползвател на тази информация. Слагаме човек, който разбира от службите за сигурност. В ПП това са ген. Атанасов и Бойко Рашков. е разполагаме с неограничен брой от хора, които разбират от това. Промяната е необходима, имаме много проблеми.

Какво значи това, бе? Какво значи, че от контраразузнаването оповестили ОФИЦИАЛНАТА СИ ПОЗИЦИЯ, чрез медиите?!?! “ От контраразузнаването оповестиха официалната си позиция до медиите, в която окачествиха изказването на съпредседателя на ПП и бивш премиер като некомпетентно и във вреда на авторитета на службата и държавата.” Я тези в ДАНС много добре да се замислят над тази простотия!!! То верно, че в България от десетилетия е мазало и куп лица на високи постове и позиции се изживяват И като политици - спомнете си например и простотиите и на Гешев, и на Цацаров с нападки срещу политически партии и лидери, но и на това трябва да се сложи край! Точно така се възцари хаосът и нихилизма сред българското общество, в които отлично виреят крадците, бандитите и мошениците! Къде се е чуло и видяло контраразузнаването да оповестява ОФИЦИАЛНАТА СИ ПОЗИЦИЯ, чрез медиите?!?!

Ако не бяха кирливите американци да го изперат и да го вардят, Боко Тиквата сега щеше вече да е в ЦСЗ при Куртито, Мюмюна, Аличауш и Митьо Лудия да го праят да умирга. Дупарата на Тиквата щеше да е вече широка кат тунела на Витиня!

скоро и това може да стане

Тук Борисов е прав! “Борисов защити Петков от реакцията на ДАНС: Грешка! Службите трябва да бъдат тихи Политиците могат да говорят, но на контраразузнаването не му е работа да отговаря на който и да е лидер” ДАНС и въобще службите не могат да правят подобни публични изявления и да влизат в спор или в обяснителен режим с политически лидери, политици и управници ПРЕЗ МЕДИИТЕ!! Това е абсолютно непрофесионално и недопустимо! И издава гузност и несигурност в ръководството на ДАНС! И да припомня и друг подобен - още по-отвратителен прецедент - когато преди години не друг, а шефът на разузнаването ДС - КГБ генерал Бригадир Аспарухов се изтъпанчи по националната Телевизия за да … ОБВИНИ ПРЕМИЕРА?!?! на редовното правителство на Република България Филип Димитров, в … престъпни НАМЕРЕНИЯ?!?! за някаква сделка с оръжие с Македония. И понеже като всеки нормален човек премиерът бе изключително възмутен от наглата съшита с бели конци лъжа и поиска веднага оставката на този ПРЕСТЪПНИК Бригадир Аспарухов, президентът Желев накара Аспарухов до се извини на премиера за лъжата! Премиерът съвсем естествено продължи дъ настоява за оставката, въпреки извинението, и тогава … ДС-КГБ мафията събори правителството. И като тези от ДАНС са толкова приказливи, да кажат какво направиха по повод друго голямо престъпление и национално предателство - когато Доган предава на турския посланик цялото ни външно разузнаване - 3,000 човека със семействата им, поставяйки в риск и тях и техните контакти зад граница, както и структурата на службата! Да коментират онзи секретен доклад с всичките доказателства, снимки, СРС-та и свидетели! А не сега до се опитват до си спасят сладките постове и привилегии!

МВР пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата и извънреден и празничен и осигуровки.4000 лв на месец чиста пара

Признай си с колко купи оня дето те арестува наскоро?

е едно просто нагло говедо, затънало в лайна! Краварите го държат за топките и не смее да гъкне! Киро и Кокорчо са още по - долни майцепродавци! Народа кучета го яли!

Намери се баш експерта от Банкя със шкафче с пищов и кюлчета и Барселонска афера да дава акъл. Кой си ти, пожарникар мафиотизиран

Както винаги, Борисов е прав. Той е най- великият политик в българската история. Всички останали са, като джудженца, пред него.

По голема грешка от теб няма! Киро прост? Не по прост от Баце няма!

Ейй голяма работа сте тук митрофановите драскачи! Ми наистина първо от Македония му набиха шута за шпионаж. Един път разконспириран няма работа повече н НАТО-вска държава. Напомням на всички глафони тук ОТДАВНА НЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР! АНАДЪМО?

Македония изгони и Борис III, ние що не изгоним Симеон оттук.

Някой произвежда ли нещо в тая държава? Вносители, агенции дирекции експерти депутати служби. Само хрантутници

Смешник банкянски

Всички нормални хора са отвратени от това, което се разиграва пред очите им. Интересно ми е да видя-ще има ли ответна реакция на местните избори? Ако над 90% излязат да гласуват, смятам че нещата ще се променят още на следващия ден. Да не улесняваме чак толкова тяхното ала-бала с ниска избирателна активност!

Не знам кого защитава ,но да издига Хекимян за кмет е смешно и нелепо.Ако слуша интриганта Райчев ,това е върха на глупостта,защото го пързалят за да загуби.Терзиев на ДБ също е трагичен ,но с Хекимян и гугълите ГЕРБ отива в нищото.

Бойко майстора на дълбоката свирка ще лапа на всеки, само и само да оцелее тиквата алчна просрана.

..като гледам на него и на Пеевски му лапат.. такива акъли като Кирчо и Мравояда

Що да не го защитава,нали са първи другари с еднакъв произход, еднакво тъпи и нагли.

Кой не знае банкянския пеераст под розовия храст.

Бойко набожния

мутрата борисов безродника петков и еничарина пеевски управляват държавата бог да пази изгубената българия не народ а мърша

Забрави да напишеш:ДА живее Русия., руска подлого.

Да живее Р. У. С. И. Я

Изглежда на Борисов е казано директно: Падне ли това правителство името ти веднага попада в списъка Магнитски! Когато един човек, по една или друга причина, е зависим от нещо, този човек не може да взима адекватни решения!

Кралят Тиква и преди като беше независим пак не взимаше адекватни решения

Какво ще прави предателков. Ще защитава че иначе ще го хване магнитчето.

Б.Б. КАКТО ВИНАГИ СУПЕР КОМПЕТЕНТЕН.. ЛЕЛЕ МАЛЕ,,,,

Бочо много насран изглежда :) Докараха му божков. и сега а е мръднал а са му го.... у дупарата :)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: =----- https://marketl.ink/biocom

в крайна сметка това по-доброто пробвал ли си го, че да го коментираш навсякъде?

Прекрасен човек е Бате Бойко! Ще гласувам за него другия месец!

А пък аз ше му ева майката мутрафонска

Мда, тук във форумите все сме големи евачи

И а ама друг път.

А той на кой град е кандидат кмет че ще гласуваш за него?

Приятел в нужда се познава.

да му Припомня ...на Тиквата !;) Не забравяй, че си в информационните масиви ,.. както на Нашите Служби...така и на чуждите !! ВСИЧКО, и ВСИЧКИ знаят...Какви си ги вършел ,.. КОЛКО пари си Откраднал ,... по КАКВИ схеми и КЪДЕ са ти Парите!;) ЕЙ ....Толуп,.... Донъл Тръмп... Сготвиха...и му Обявиха Обвинения за Над 200 години ,....А ...тебе ...Главанак Прост ...ще те изпържат като кюфте !;) Не се Прави на "Разбирач" ...защото си много далеч от Начините и методите на Работа на службите..и не ги "Поучавай"...Те ЗНАЯТ как да постъпят с такива като Теб !!;)

Защо така да бъдете на свобода

При Бай Ставри крадлива мутромилиционерска отрепка за упражнения геноцид над Българите ти и цялотото ти гербаво аоГПмпри Бай Ставри до живот заедносмменторите си от ДъПъСъ на ДС ушаците на Хмет и Дебелян и ибрикчиите ви соросоидните продажни педали от ПП и ДБ

Тиквата, отново се изживява като "Краля Слънце"...най "Умният"-Толуп ??! Защитил Бил ..Киро-Простий и дава "Наставления" на службите ????;) Абе,...Главанак ...имаш ли представа КОЛКО информация имат службите за твоите БЕЗУМИЯ и КРАЖБИ които си "Творил"???? В подходящ Момент,.. така ще те Сготвят...че ще ти се завие свет!!;) Въпрос на Време е ...и на "Лек,..Намек" от..американците и ще бъдеш Залят с лайната си !!;)

Службите имат много сведения, ДПС също, колко турски глави е рязал тиквата по време на възродителния процес в Лудогорието . С това го държат.

Триете много мнения, които не ласкаят г-н Борисов...

Върнахме се вън времето на комунизма. Но му казваме демокрация!

дрис.ру не приема критика срещу кученцето на Путкин

Той цяло посолство има зад гърба си! Може да плямпа каквото си иска!

Сега, ако оставим политиката и службите на страна, то действително всеки може да си говори каквото иска ( лъжа, истина, полуистини, манипулация и пр.). От другата страна всеки носи глава на раменете си и я използва колкото може, т.е. вярваш на това, което ти си прецениш, правиш, каквото прецениш. Демек, Киро не лъже за първи път, той направо е станал като лъжливото овчарче. На изборите ще видим колко са му повярвали. И по трети начин казано: докато има балъци, ще има и хитреци.

Шило

При Киро е на психическа основа. Той ви вярва. Идиотия някаква е при него

Шило

Си*

Нагласени се, кой както може ги гласи. ГЕРБ и Боко с бюлетините, Киро тъпото с машините. Не чу ли че в прав тескт си го каза в оня 5 часов запис, заради който е правилно вече да е в Канада без право на връщане.

Всички тия са тотал щета, която унищожава държавата с 300.

Шило

Не мога да си обясня, как ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имат все още поддръжници!!!! Лъгаха своите, кълняха се в какво ли не, сега са в колаборация. Предадоха избирателите си, защитават се.едни други, а се кълняха, че престъпните практики са минало и ще пълнят затворите!!!!

Всичко е пари, връзки, работа, общини и т.н. Никой не е там, че нещо го боли за държавата. Всички са за далаверите.

Шило

То, това е ясно. Тези, които са общинска или държавна ясла гледат собствения си задник. Ама другите, тези, които и м вярваха? Тях не мога да разбера!

МВР, армия и държавния и общински апарат са стотици хиляди гласоподаватели. На всички редовни им вдигат заплатите, даже със задна дата. А оФцете не гласуват, че нямало смисъл.

ППДБ имат поддръжници. ГЕРБ-ДПС имат купен електорат.

Шило

Лошо говори за поддръжниците им тази сглобка! Ако все още не са разбрали, какво става! Гласуваха, дадоха си доверието, а се оказа,че нищо от обещаното не е факт. Няма и да бъде! Как подлъганите поддръжници на ПП-ДБ могат да се примирят с прането, с този срамен танц с ГЕРБ?! Недоумявам.

Борисов просто кърти. Изявява се като същинска майка-кърмилница на ППДБ-ЛГБТКю+ Идеята му явно е ако има все още някой лумп*н, който да не е осъзнсл, че ППДБ-ЛГБТКю+ са в коалиция с ГЕрб и ДПС - да го осъзнае. И така да ерозира електората на Подмяната.

.i.

Печена тиква а не просто тиква!