17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е от 25 кмета в София се ще приеме единствения дето не е от ГЕРБ.То си е парадокс това съотношение.А на тема броене и описване поне до сега това което изнесоха на бял свят и обвинение и защита е било напълно безмисленно.Едните са светели ама не на тия места дето би трябвало да светят;-)

Б. Борисов е Мафията в България. Когато го застрелят или се самоубие, ще бъде ПРАЗНИК за България.. А после трябва да застрелят СЪдиите, Шефове на Данъчното и Митницата, които е сложил тоя Крадлив Педдераз и Предател.

НЕ МОЖЕ ДА СА ЕКСПЕДИТИВНИ - ДОКАТО НЕ РАЗДЕЛЯТ ПАРИТЕ....

как да са по-бързи, като кога друг път са се борили срещу корупцията, нали сега си създават навици - някъде 150 години по-късно от нормалните демокрации.

пУСНЕТЕ ЖЕНАТА И АРЕСТУВАЙТЕ НАГЛИЯ ИНВЕСТИТОР. ВЛЯЗЪЛ ТОЙ В КОЛАТА И ОСТАВИЛ ПАРИ ЕГАТИ НАГЛЕЦА.

Помним го експедитивния боко, когато като глаДен секретар на МВР нареди да се атакува с РПГ къщата на един мафиот по време на медийно отразяване на акцията. Само че някак помня и че санкцията, на която беше осъдена държавата от Страстбург я плати държавата, а не той.

За съжаление законът ни е такъв, че оглед и опис се правят много сложно и тежки и задължително в присъствието на задържания и поемни лица, защото в противен случай всички доказателства падат в съда като ги оспори адвоката на обвиняемия. Всяка банкнота трябва да и бъде записан серийния номер без нито една грешка. Всяко едно движение се описва в протокол, например, "отвори се лява предна врата, в нея беше открито това и това..." Тъпо е, но така се прави. Аз бих попитал законотворците, ако подкупа е не 70000, а 7 милиона евро в банкноти по 10 евро, дали ще трябва 4 дни да седят там и да описват. Ами ако вали дъжд, сняг, град? Според мен в присъствието на обжиняемия трябва да бъде запечатан целия автомобил с подписи на всички присъстващи. После в полицейско управление, същият автомобил да бъде разпечатан пред същите хора и там да се правят огледи и описи колкото искат.

Хора които са неудобни трябва да се махнат! А гологлавия прокурор изказа доста лъжи в ефир! Интересно дали ще се самосезира главния прокурор? А към всички които пишат глупости запознайте се с ЗУТ и наредбите в общината София!

Ти по добре посъветвай некадърните служители на реда да престанат с простотиите , че ни омръзна да плащаме компенсациите за простотиите които вършат,нищо,че са патент на Цв.Цв.

съдията по делото, но хич не му завиждам. При този страхотен шум ако бъде оправдана Иванчева, резила в специализираната прокуратура, КОНПИ-то и полицията ще е огромен и ще разклати и властта като цяло. Не виждам как биха го допуснали независимо виновна ли е или не.

А защо не бяха по-експедитивни с лицето Бисеров ,....защо го оневиниха , ''С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ДАВНОСТ''???

Тя Иванчева стоя няколко часа в центъра на София,ама след това ще се окаже,че не рушвета,а тия златни часове са били истинският и удар-направете справка,колко все така показно арестувани големци след това осъдиха държавата за крупни обезщетения в Брюксел

Всички тук, които искат "линч" на кметицата, съгласен съм. Ако наистина е виновна, което би трябвало съдът да реши, битрябвало да си понесе наказанието. Но за съжаление, все повече и повече въпроси изникват след ареста: 1. За тези, които не са запознати, районните кметове не издават разрешения и визи за строеж самосиндикално. Това се прави само с резолюция от СГО. В този ред на мисли се натрапва веднага въпроса, на какво основание е бил поискан и даден подкупа. Ваклин би трябвало да е наясно слогистиката и не би тръгнал да подкупва районен кмет, при положение, че от толкова години строи. Все би трябвало да има връзка и на по-високо ниво. 2. Какво ще строи ваклин, че се е съгласил да даде такъв огромен подкуп - ядрена централа ли? Говори се за милиони, които все пак трябва да се "избият" от това, което ще се прави. 3. Как така, веществено доказателство номер 1 - белязаните банкноти - са били върнати едва ли не на следващият ден, при положение че друг път веществените доказателства стоят приложени към делото с години. А още по-тъпото е, сега ще се окаже, че той "вече ги е внесъл обратно по банковата сметка" и няма как да ги представи пак за експертиза. Познавайки нашите органи МВР и прокуратура, няма да се учудя кметицата да е виновна, но органите за пореден път да са направили абсолютно некадърно изпълнение. И друг път сме го наблюдавали този "феномен". Ако не е виновна, обаче, ще трябва да се замислим наистина в каква държава живеем.

Не е феномен, всичко е част от сценария :) Трябва да има шоу за народа, да има за какво да се покараме и да поспорим, докато ОНЕЗИ теглят заеми и ни таковат таковата. В случая има само един единствен ФАКТ : НЕКОРУМПИРАН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК НЯМА. Без значение кой политик за какво го фанат и какво му направят - МАЛКО ще му е.

На недоучилите. "Да спекулирам" е един от най-хубавите глаголи в брекзитната реч! Означава "размишлявам и обмислям", а какво са вложили като съдържание и разбиране кретените на Балканите, това е друга тема. Та внимавайте какво говорите и употребявате.

Спекулирам може се преведе по различен начин - не само като думите които вие намерихте, но също и като 'правя предположения или догадки'.

Няма да е боко ''великия'' ако не е на всяко гърне мирудия.. Една пачка банкноти е дето трябва да се провери ама на тях май цял ден им е малко.. Какво точно са проверявали там??че някой да не е излезнал по голям хитрец от тях и да е сложил фалшименто ли??? Каквито и да ги плещите хората имат уши да слушат и очи да виждат така че си запазете манипулациите за някъде из еврогейския дето могат да ви слушат приказките..

Ау, ама причинихте и неудобство на корумпираната кметица ли... ужаст, да се сезира истанбулската конвенция, съда в хага и още някоя друга организация, че да пази горката женица! Тя си бере съвсем съвество евра, а вие ще и нарушавате чакрите ... КАК МОЖЕ!

благодари се че не са те изтрили

Ще ти дам друг пример и искам коментара ти: ден след показния 4 часов арест на кметицата се случи и един друг - на 3 корумпирани ченгета и шефа им, като е много важно да уточним, че те представляват 50% от състава на съответното РПУ! Гледах кадрите от ареста: изведоха ги без белезници, без "зрелищни акции по задържането им" и без 4 -и часово висене насред мегдана за назидание, качиха ги в една необозначена кола и отпрашиха на нейде! Ти ми кажи защо така шумно в единия случай и така дискретно - в другия?! И в двата случая "органите" говорят за корупция!

коментара ми беше по темата и напълно коректен без да съдържа какъвто и да е спам, но това не е редно

Ако ме питаш дали целия този фарс в бил проста показност за отвличане на вниманието от други проблеми - да, напълно съм съгласен. Ако обаче ме питаш дали кметичката е корумпирана и според мен всеки парламентарен боклук (разбирай около 100% от избранниците ни) заслужава ТОЧНО това, ако не е и по-лошо - отговора ми и тук е ДА. Кервана си върви, кучетата си лаят ... Една корумпирана кметица ще се смени с друга, а българина в това време им яде лаа. Иска ми се да има реален арест, да има реално затворен за корупция у нас, но това е само един мираж. Единствено падат разни дребни рибки за да се отчита дейност пред евро съюза, че нали сме послушници там. Положителното от този арест за мен е, че точно защото беше покажен, може разни други чиновници да се стреснат и да спрат да бъда толкова нагли! А докато държавата е разделена по този начин и реално има хора защитаващи корумпирани политици, до тогава няма и да се промени нищо. Седнали сте тук да обяснявате как милата кметица и били нарушени правата, а всички хора които тя е прецакала докато си е въртяла далаверите в квартала? За тях май никой не му пука, важното е да сме леви и десни и едните да сме прави. Кога ще разберете, че няма леви и десни у нас... ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. Разгледайте им историята да видите как са оплетени като черва и се прехвърлят между партии като пчелички, а вижданията им се променят спрямо това кой дава повече.

преброй си минусите

Мурзилки,мурзилки,мурзилки, в сайта.Събрали се като мрени на бързей.Повече дрънканици с обилно количество отровна слюнка по отношение на премиерът,отколкото нормални коментари по отношение на случая.Види се ,че бъгърчето не иска правосъдие.Когато в редки случаи това стане,гледай ти какви сме защитници на “невинните“ бандюги!!Най върлата защита на кметицата е ,ама кой ми сра в гащите?!Доколкото имаше коментари,тя не се е разбирала,а даже се е мразела с този бивш кмет и посредник?!Тогава как ще го допусне да влезе в колата и с някаква съмнителна чанта и ще си тръгне без нея,а в това време кметицата непричом???!!!

Адекватно правосъдие.Искаме и виновниците са КТБ дабъдат осъдени и да върнат парите на данъкопладците т.е. МИЛИЯРДИТЕ А НЕ ОБИЖДАЙ НА МУРЗИЛКИ ,защото три пъти ви давах гласа си ,а вие не предадохте.Дире полислете за ,,старото отценяване,,Подобрете,както желаят хората.Ако докажете за Кметицата,осъдете я ,да не излезе тия дето ни съдят в Стразбург

глупости. Защо след като се била мразела с посредника ще му се довери за такава опасна работа? Най-логичното е да я "испържи". И досега се въртят и сучат и не дават отговор на прости логични въпроси, защо след като парите са "премятани" в кафенето ареста не е там? Защо изнудвания бизнесмен, човек с опит, с манталитет и прочие не е подал жалба да речем месец-два меца след като такъв чисто формален и маловажен документ му е спрял проект за стотици хиляди? Защо трима полицаи в Раковски бяха арестувани два дни след този случай без никакви фойерверки ПАК с обвинение за подкуп?

Иванчева е дребна рибка, опитваща се да лапне голяма хапка, но една акула само я перна с опашката и тя излетя. Комплекса пак ще се строи , там където му е удобно и когато му е удобно , но за конфорта ще подаде тлъста хапка, която ще я лапне една голяма акула.

Посред бял ден да вземе тъкъв подкуп в центъра на София,че да я видят всички и дете от детската градина би се поприкрило когато върши нещо нередно.Много нагласено ми се вижда.Ще стане ясно след Стразбург,пак бедните ще го отнесем,колко много случай имаше тъкива

БРЦК

Що ми скрихте коментара? Има ли такива дето вярват ,че 100 бона в зелено трябва да се броят и описват на улицата и отнема 8 часа?

ААА, не може г-н премиер, не може! Бързата работа - срам за майстора е казал народът! То и вашите акции от едно време ги помним - ходехте от местопроизшествие на местопроизшествие, снимахте се, трупахте евтина популярност, а след вас оставаха купчини от трупове и несвършена работа. Не помним да е осъществен проглес по което и да е от тези разследвания, а напротив - вече са известни като "студените досиета". Та, баланс трябва да има и той не следва да е за сметка на правата на гражданина и основните му права и свободи, но не може и да искаме да се върши нещо различно от това, дето го пише в закона. Много шум за нищо се вдига - накрая съдът ще прецени, налице ли са достатъчно доказателства, има ли процесуални нарушения и какви. Ненужно е да се дават препоръки от страничната линия и то от хора, чийто успехи на терен са най-малкото твърде повърхностни и не водят до извода, че представляват извор на добри практики.

Фаталната грешка на кметицата , да ходи при Борисов ! Веднага след това са я поръчали !

след непослушание на ББ, следват 'оправяне' и 'удряне' както пише в 'старите тефтери'

Значи преди 20-30 дни кметичката не могла да разбере, кой е шефа на държавата, бавно загрява явно, та сега нагледно и публично трябваше да и се обяснява.

Правилно, премиере наш - к'во се пинкат 5 часа с броенето на няк'ви 56 хилки, дето на всичкото отгоре "изнудвания бизнесмен" е бил така добър да ги вземе на кредит в купюри по 100! Ами ако трябваше да броят 4 тона суджук и два тона филе "Елена", предварително нарязани за консумация, а?!;)

да броят мангите,за Техноимпекс..тогава?!

Тогава да са ги броили - що не са?! А тук и сега: Добре че кметицата не се качи на метрото - ти представяш ли си след като "час, час и половина " по думите на Гешев са търсили парите в колата, какво щеше да се случи - още щяха да търсят;))

:))))))) Това даже няма нужда от коментар. Ген Борисов е във властта от 2001 година. От тогава ги брои парите и злоупотребите с Техноимпекс. От тогава ни плаши с комунистите и атентати, мандри и т.н. Лицето е спряло развитието си някъде по времето, когато му е изчезнала партийната книжка, а относно броенето да си припомним думите на Президента Радев за образованието на Цветанов и да се сетим за аритметиката на генерала от СИК.

Какво? И Борисов ли е в Ареста или съм го прочел неправилно???

Вече даже майките си слагат камери и микрофони в децата и документират престъпления само прокуратурата не можа да сложи една камера с тези 100 души дето работили денонощно по случая. Ми те Господари на ефира с колко човека ги правят тия разследвания тогава? Не казвам, че нещо не се връзва...а че нищо не се връзва. И Бойко, както винаги, балансьор на бял кон се произнася за да успокои народа. В изказването му няма абсолютно нищо съществено, но в хората остава усещането, че е взел отношение:)

Ще стоим и ще видим дали и при други арести, прокуратурата изпълнява всички процесуални действия на мястото на задържане на лицето. И дали задържаният ще стои 5 часа с белезници на кръстовище. Обикновено поне ги прибрат в патрулки...

Боко сам ни казва че се е виждал с кметицата докато е разследвана. Нали я знаете приказката гузен негонен бяга. Сега не знае дали и неговото име няма да изплува в някое сра, та гледа да изпревари събитията

Ако кметицата получава 1/2 милион за 1 строеж То колко пари се получават срещу обаждане от вида: "Ало, Ваньо...там за Мишо Бирата се обажда, изтегли хората...."

Бих посъветвал колегите друг път да бъдат по-експедитивни, за да може да не се получава нещо, което всички искаме - борба с корупцията Сакън да не пробъде тази борба с корупцията

...след това дни наред да се обясняваме защо и как е проведена самата операция, заяви премиерът.

Браво на Б.Б.

как я е изпраскал,нали имаше едни случки с едни съдийки

вярно ли е, че парите са предадени в кафенето или не? Прокурора казва, чи си "размятали" в кафенето помежду им. Ако е така защо не са арестувани там и нямаше да го има тоя цирк или непременно трябваше да е навън, на улицата та колкото се може повече "шум" да се вдигне и да се дотътрят и ТВ-екипи и Тончо Тодоров и кой ли още не? Ако беше ареста в кафенето - затварят врата и никого нямаше да пуснат нито да снима, нито да се пъчи наоколо и да дава "изявления" и коментарии, ма не това е била идеята май?

Защото после всеки щеше да казва, че парите са на другия. Докато не се установи безспорно владение над парите, няма как ... Добре са ги изчакали да си ги разпределят и всеки да поеме по пътя си. Така е ясно всеки от тях за по колко се е оценил

"Докато не се установи безспорно владение над парите"... ?!!! В служебна кола на кметството?! Ти сериозно ли?! Ами че тя кметичката НЕ Е ДОКОСВАЛА ПЛИКА С ПАРИТЕ! Иначе да я бяха заковали с отпечатъци! Ама не, успяха само да наръсят протокола, който и подадоха да подпише и после да се хвалят, че светела като елеха. А то какво се оказа - не свети! Има само едно място от външната страна САМО НА ДЯСНАТА ръка, подпряла се да подпише... Като са я дебнели, СРС-та защо няма от подслушването? Защо поне една камера не са сложили да я снимат как прибира подкупа? Защото плика по думите на самият гейбераст, бивш кмет, той собственоръчно го е оставил в колата! Ами сега? Дума срещу дума и то думата на един доказан, самопризнал си "посредник", който обаче не бил уговарял никаква конкретна сума... Гейберастите и техните подлоги от прокуратурата са за въжето! А конпито - за закриване с дисциплинарно уволнение поради некадърност!

на вратата на излизане ги арестуват с вече "разхвърляните" пари, а не ги чакат да се мотат из градинки и да ги пъхат в кашони по задни седалки или багажници.

Сега ''умничките'' установиха че са на служебната кола дето я кара всеки зад едно кашонче сложени от посредника дето яко са го изиграли ченгетата....

Защото излезе инфо, което много бързо изчезна от медийното пространство, а именно че: Кметицата е тръгнала с парите да се отчита на десен политик, но поради изтичане на инфо, операцията е била компроментирана. За да му спасят кожата, някой е разпоредил да се извърши задържане на кръстовишето с цел тя да не се срещне с него. Разбираш ли сега защо не са задържани в кафето. И разбираш ли защо се заговори че ще има проверка на акцията, за да се установи кой е изпортил нещата. Само че къртицата е наш човек и проверката ще стигне до под кривата круша.

Борисов пич №1 на България!

мараба кухич,продължаваш да кънтиш на кухо и с новата визия