17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да му кажат ,,Довиждане!,, поне за няколко месеца.

ТОЗИ ИДИОТ ОЩЕ ЛИ НЕ Е АРЕСТУВАН?

Бая народ си избива комплексите с плюене на Бойко. Е, тролчетата избиват по някой лев, но от злобата няма спасение. Тя убива бавно и сигурно.

Ти сигурно си доволен и ..незлоблив? Дълго ще живееш...да се мъчиш!?

Защо си правиш "мек орган" с човека сабахлян рано?

Ало дебилите нали трябва някой да работи в тая държава след няколко дни ще започне голямото плюване по служебното на Мунчо тогава ще настъпи объркване във вашите редици.

Ми що не изпратихте Мунчо Шпаклата да бие една шпакла на началничката и сме на 1 място по всички показатели.

На тия срещи европейските лидери си говорят без преводач, защото там преводачите отдавна са отживелица. Интересно Бойко какво прави там!?

Мълчи , слуша и нищо не разбира. От време на време се провиква "Винетуууу"

Страхливата мишка от Банкя ще си поиска торта "Сахер"? Мбухахахахахахаааааааааа!

Така навремето мойте родители държаха на балкона покойната ми баба, за да си мислят хората, че е жива и да не и спрат пенсията. Аналогична е ситуацията с Боко.

не представлява никого. Просто го показват на екран за забавление, за да могат всички лидери на Европа да го гледат, сочат с пръст и си умират от смях!

От кога започнаха да дават онлайн излъчвания от Централния затвор?!

Хайде, гейм оувър! Следващата среща на която ще участва е при бай Ставри! Човекът е строг на справедлив!

Явно лично го познаваш и е бил мноого справедлив към тебе. Явно имаш дълбок опит.

Ами то Слави Трифонов ТРЯБВАШЕ да участва на тази виртуална среща на върха на ЕС. Като ПРЕМИЕР на Република България. Ама той щом не иска...

а дали им разбира какво говорят

:))) Борисов е пътник. И го знае. Знае, че аверите му по обири и кражби и гавазите му сами ще го ликвидират по бързата процедура.

Роди се във България водачът ни велик Дocтoeн гeнeрaл и диплoмaт и пoлитик Рaбoтeщ нeумoрнo зa рoдeн интeрec Прeд никoгo зa нищo нe клaтeщ cвoя фec Бoриcoв e икoнa Бoриcoв e cвeтeц изгря нa нeбocклoнa дoри нe e лeтeц Бeз трoн и бeз кoрoнa e нaшият oтeц Пaзитeл нa зaкoнa oкичeн cъc вeнeц Oбичa гo нaрoдa Зaщoтo тoй cтрoи Рaдeтeл зa cвoбoдa И дoхoдитe утрoи Тaкa прeз бъднинитe Cъc тeбe щe вървим И щe кaтeрим плaнинитe И кoмуниcтитe и руската мафия щe пoбeдим

Страхотна поезия! Като на нашите класици. И засяга един актуален проблем за нашето общество, за България. Поздрав за гражданската позиция на автора! Нека поетът не спира своята творческа дейност.

И тоя е седял на поет на хоя!

Борисов , цифровизация и неговото телефонче ! Пълен смях без граници !

Що,любимеца ти Славчо да не е IT специалист.Доколкото си спомням дори монитора на бюрото му някой друг му го пуска

И в качеството си на какъв участва Борисов? Та официално той е в отпуск по болест до 18 май и по закон е трябвало да предаде правомощията си на министър председател на някой от вицепремиерите. Днес той Е НИКОЙ и НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА България! Всшчкж, което каже иили подкрепи/отхвърли от името на България е незаконно, невалидно, нищожно... P.S. Много поздрави на ДИР от Чичко ТOR!

Боклук си бойко

Ще те намеря и ще видим кой е боклука, красавецо.

и отново нищо не е разбрал

Браво на г-н Борисов.