17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на г-н Борисов.

и отново нищо не е разбрал

Боклук си бойко

И в качеството си на какъв участва Борисов? Та официално той е в отпуск по болест до 18 май и по закон е трябвало да предаде правомощията си на министър председател на някой от вицепремиерите. Днес той Е НИКОЙ и НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА България! Всшчкж, което каже иили подкрепи/отхвърли от името на България е незаконно, невалидно, нищожно... P.S. Много поздрави на ДИР от Чичко ТOR!

Борисов , цифровизация и неговото телефонче ! Пълен смях без граници !

Роди се във България водачът ни велик Дocтoeн гeнeрaл и диплoмaт и пoлитик Рaбoтeщ нeумoрнo зa рoдeн интeрec Прeд никoгo зa нищo нe клaтeщ cвoя фec Бoриcoв e икoнa Бoриcoв e cвeтeц изгря нa нeбocклoнa дoри нe e лeтeц Бeз трoн и бeз кoрoнa e нaшият oтeц Пaзитeл нa зaкoнa oкичeн cъc вeнeц Oбичa гo нaрoдa Зaщoтo тoй cтрoи Рaдeтeл зa cвoбoдa И дoхoдитe утрoи Тaкa прeз бъднинитe Cъc тeбe щe вървим И щe кaтeрим плaнинитe И кoмуниcтитe и руската мафия щe пoбeдим

:))) Борисов е пътник. И го знае. Знае, че аверите му по обири и кражби и гавазите му сами ще го ликвидират по бързата процедура.

Що,любимеца ти Славчо да не е IT специалист.Доколкото си спомням дори монитора на бюрото му някой друг му го пуска

а дали им разбира какво говорят

Ами то Слави Трифонов ТРЯБВАШЕ да участва на тази виртуална среща на върха на ЕС. Като ПРЕМИЕР на Република България. Ама той щом не иска...

Страхотна поезия! Като на нашите класици. И засяга един актуален проблем за нашето общество, за България. Поздрав за гражданската позиция на автора! Нека поетът не спира своята творческа дейност.

Хайде, гейм оувър! Следващата среща на която ще участва е при бай Ставри! Човекът е строг на справедлив!

Ще те намеря и ще видим кой е боклука, красавецо.

Явно лично го познаваш и е бил мноого справедлив към тебе. Явно имаш дълбок опит.

От кога започнаха да дават онлайн излъчвания от Централния затвор?!

не представлява никого. Просто го показват на екран за забавление, за да могат всички лидери на Европа да го гледат, сочат с пръст и си умират от смях!

Така навремето мойте родители държаха на балкона покойната ми баба, за да си мислят хората, че е жива и да не и спрат пенсията. Аналогична е ситуацията с Боко.

Страхливата мишка от Банкя ще си поиска торта "Сахер"? Мбухахахахахахаааааааааа!

На тия срещи европейските лидери си говорят без преводач, защото там преводачите отдавна са отживелица. Интересно Бойко какво прави там!?

И тоя е седял на поет на хоя!

Ми що не изпратихте Мунчо Шпаклата да бие една шпакла на началничката и сме на 1 място по всички показатели.

Ало дебилите нали трябва някой да работи в тая държава след няколко дни ще започне голямото плюване по служебното на Мунчо тогава ще настъпи объркване във вашите редици.

Бая народ си избива комплексите с плюене на Бойко. Е, тролчетата избиват по някой лев, но от злобата няма спасение. Тя убива бавно и сигурно.

ТОЗИ ИДИОТ ОЩЕ ЛИ НЕ Е АРЕСТУВАН?

Мълчи , слуша и нищо не разбира. От време на време се провиква "Винетуууу"

Трябва да му кажат ,,Довиждане!,, поне за няколко месеца.

Ти сигурно си доволен и ..незлоблив? Дълго ще живееш...да се мъчиш!?

Защо си правиш "мек орган" с човека сабахлян рано?

...На Байкокур ли сме?