Депутатка от ГЕРБ и столичен зам.-кмет подадоха оставки

Депутат от ГЕРБ Ирена Коцева подаде оставка след разкрития за обществена поръчка, свързана с мъжа й. Поста си напуска и зам.-кметът на София Любомир Христов.

Обратно в новината

Коментари - Депутатка от ГЕРБ и столичен зам.-кмет подадоха оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грабвайте колите някой си изкряска и трамваи празни тръгнаха завчаска! Общинари тръпнат друг път не видели без билет пътуват цигани и бели! Защото безникаква аргументация при спад на петрола и нулева инфлация шепа крадливи общински бандити се наговориха и вдигнаха цените! И тълпата мрачна доведена до скот! От славейкова мърша направиха народ!

дала е много пари,как така аиде сега ,напусни!!!!!какво интелигентно лизе!!!!!!и това е депутат,избиражте селяндури,браво,само така,напред!!!!!

Не всички араби са терористи,но всички терористи са араби.Така е май и с крадците и ГЕРБ.

към депутатите и общинските съветници на ГРАБ: "И сянка на съмнение няма да допусна, кристално чисти трябва да сте." Депутатите и събетниците от ГРАБ: " Да ама и ние искаме като Цветелинка някой да подари цяла банка, да ни назначат за няколко години за бизнесмени в Германия с куфарче червени пари, да даваме консултаци на австрийски фирми и да печелиме от тях като Цвъ, да имат тъщите ни по пет апартамента или нотариалната ни кантора да обслужва сделките на цял град и тогава ще станем кристално чисти" . Гарантирано от Граб.

съд за конфликт на интереси с настъпили големи финансови последствия за публични финанси. ВСЕКИ, КОИТО НАМИРА НАЧИН ДА ОТКЪСНЕ ПАРЧЕ ОТ ЗАЛЪКА НИ, ДА БЪДЕ СЪДЕН.

значи схемата е следната.билета за градския транспорт поскъпва, за да може фирми на техни хора, да строят спирки, на цена два пъти по- висока, отколкото е реалната .мамицата ви корумпирана!!!!!.а къде е оставката на кмета на софия, питам аз?...а, извинявам се забравих, то това си беше "гарантирано от герб". честито дами и господа! и приятно возене, или по скоро извозване.какво пък ще си имаме нови спирки все пак.така, че всяко зло за добро.в края на краищата, винаги плаща народа.

Чисти са Тиквата , собственика на ГЕРБ, и всички ГЕРБАЧОВЧЕТА

Тоя аха, аха и ще и гепи ... оставката!

какъв съд !? депутатите отдавна са си вързали гащите -нали същите тези депутати измислят и гласуват законите- дори на всички останали да изглежда нередно участието в такива схеми, се оказва, че дори да е неморално, не е точно незаконно...

Какво става в ГЕРБ? Цветан Цветанов върти номера на Бойко и не изпълнява неговите нареждания.Това по всяка вероятност е защото Бойко не го предложи за президент.

Това се казва- нагло поведение на типично мислещи се за безнаказани хора! И какво толкова като са "подали оставки"? В нормалните държави за такива злоупотреби започва разследване на прокуратурата,а пък за такива големи суми според закона, който се прилага за "простосмъртните" има затвор и то от 10-30 години, за да може друг път да няма шанс пак да краде. А с тази си мярка ГЕРБ просто казват: научете се да крадете както трябва, за да не ви хващат, а не им казват- само някой да си е помислил за кражба...... То и затова Цецко е застанал зад нея/ парламентарната група "работела"- перфектно, т.е. крадяла както трябва и слушкала/...... С такива управници нищо хубаво не ни чака- това е!

Да са премахне платеното паркиране в центера. Побаркаха на с тези зони талони смс-и и скоби. Да ми дадат по една метла да метат улиците д циганите.

ако това се беше случило и в другите партийки нямаше да сме на това дередже повече от 20 год.само ГЕРБ може да отлюспи и при най малко съмнение за корупция и депутатите си и членовете си и хората си на високи постове БРАВО ГЕРБ,другите да се поучат от Вас, ако ли не да ви дишат прахта

да е хубаво да не си толкова глупав/а.

В това семейство всички искат да са на държавната софра. По един бе. Прекалихте с лакомията. Не сте най умните в държавата, но може би най верни.

Кцет!?! София ще стане Европейски град, единствено когато въведът отново софийското жителство! Тази мярка е въведена на времето не от комунистите, а много преди 09 септември 1944 г.! Идеята и целта е била в столицата да живее елита от работници, интелектуалци, учени , политици и т.н.! Така столицата би станала хпитегателен център за работливи,честни, умни и културни хора! В този си вид, не мога да кажа че София е моя град! Той е град за Кмета, но не и за гражданите! В София трябва да живее цветът на нацията, а не изметта какго е сега!

се да пишеш неграмотнико!!!

Крайно време е тази партия сбирщина ГЕРБ да се разпадне и България да си отдъхне от тези хамелеони. Лошото е че абсолютно всички партий в тая обрулена държава са хамелеони.Тука вина еима Запада че даде на тия алчни до безобразие екземрляри пари за какво ли не.Със всеки изминал ден проклятието което излъчват тези партий и хора е все по явно и бруталнол

Не обиждай животинчето - то е полезно, унищожава вредни насекоми. Досега не съм чувал за хамелион - човекоядец каквито са ГЕРБ и останалите ни партии.

Ето така омаскаряваме и прогонваме най-чистите и най-кадърните си политици и експерти. При това от най-чистата и светла партия ГЕРБ, водена от вожда и учителя на нашия народ Бойко Борисов! Въпреки това, със своите непреходни дела и ГЕРБ, и Борисов ще оставят имената си изписани със златни букви в историята на пресперираща България! Наред с тези на БКП и Тодор Живков.

Съгласен съм, да си върнем обратно сергей в България. Само той е истинският социалист. Никой друг не може да оправи България.

Жан Виденов е по-добър.

Не съм съгласен - тези другари сбъркаха. Те са грешници, които само се опитват да петнят добро име на Партията и великия й лидер, които винаги са чисти, направо светци! А както знаем от времето на соц-а, сбъркалите трябва да бъдат наказани - я с преместване на друга по-отговорна работа, я с изпращане в изгнание като посланици... такива неща.

Основното в конструкцията на журналистическото разследване на Марин Николов от НОВА е, че за сделката от 60 спирки са изплатени 236 730лв общински пари, т.е. за една спирка - средно по 3 945,50 лв. Независими специалисти са видяли навесите и сметнали, че цената на една спирка /вече изпълнена реално/ е поне два пъти по-малко, значи има разлика и КОЙ е прибрал разликата ???? Нека Марин Николов бъде така добър в някое от следващите си сюжети, отговори на наКОЙ въпроси: - по каква методика за оценка са работили неговите специалисти; - имат ли лиценз за оценка на такъв тип съоръжения; - от кога ги познава, сам ли ти е подбирал или няКОЙ го е насочил.... Иначе всичко остава в сферата на тоалетната журналистика - няКЪДЕ има сделка, няКОЙ е платил, няКОЙ е видял и веднага е пресметнал нещо....

Е как бе? Те тука по форумите има хора - експерти, а и бай Благой на 3 мастики в селската кръчма каза, че същите спирки може да ги направи за 100-150 лева на бройка най-много. И магистрали могат да посроят за 3000лв на километър, това заедно с мостовете и тунелите. 10 ленти + половин метър дебел асфалт, веднъж като го сложат, 5 века няма да мръдне.

Ами то, софиянци вече имат "опит" в това отношение - със спирките на градския транспорт и са особено чувствителни на тази тема. Преди години олигархът Красимир Гергов (реклама, медии) също започна с една крупна сделка с такива спирки.

Браво но Бат Бойко, мъжкар е

Милите ми, каква надпревара само кой по- по- да плюе! Май само вие си вервате!

Нали никой не е толкова наивен да смята, че далаверите в ЦГМ се осъществяват без знанието участието на кметицата Фандъкова. Сигурно е случайно, че депутатката със спирките е от Самоков, Фандъкова също е оттам......, а пък това е един огромен мегаполис, където повечето не са братовчеди. Ако се разрови в тази насока,какво ли още ще излезе?

му на Боце. Играе го "бореца срещу корупцията" в собствената му партия - Ни чул, ни видял, и той като Фандъкова ! А с ЦвЦв го играят - Добро ченге, лошо ченге...:))) Бутафория родна !!

Тази откъде подава оставка?Напуска НС вероятно?

Стандартната процедура - разминава се безнаказано , без съд, без да връща пари и след месец е на друг държавен пост с по-висока заплата или поне същата. Схемата работи безотказно.

Кому е нужен този фарс, гледаме и чуваме тв изявите на двамата нарочени за отлюспване от партията-хранилка, оправданията са смехотворни и несъстоятелни, защото е известно,че докато не пръднеш не замирисва, не би могло да не се подаде оставка,след като Вожда я желае...честито на пътуващите........

Фандъкова ,какво става това бандитско гнездо.Виж София е като кочина.

Кадрите на ГЕРБ! Най-светлите! Най-умните! .. добре, че от време на време някой журналист прави някакво разследване, че да ги разберем какви са боклуци тези от ГЕРБ - събрани от кол и въже. Полицията ги пази и никакво разследване няма от тях. Те си чакат пенсията и 20те заплати.

ти да помниш някой от бсп да си е дал оставката от някъде?

не може комунист оставка да подава!ние сме призвани за народното благо да работим до край!и децата ни да продължат борбата!до пълна победа над народа!

ти пък какво питаш! виж че никой не помни!

Само до ти кажа, че по принцип БСП и Герб, че и всички останали произхождат от БКП. Така че няма никакво значение как се казва партията.

Вярно е, че ГЕРБ са същите боклуци като червените, но поне могат да подават оставки.

Предизборни трикове за балъците!

Коцева и Христов се отеглят на почивка и спокойно да харчат заграбеното, ние продължавале да живеем в град без улици и тотоари, сред песове, навсякъде бетонни гаражи, ръждиви стълбове и нулева сигурност.

огнянчо , ела си на село татьовото! стига са те е държали в плен тези герберисти! ела си! тук кмета ни си е от бсп!

Дали е от ГЕРБ или БСП - каква е разликата? Видя ли как заедно гласуват за изборния закон? Как искат да са вечно на власт трите партии -ГЕРБ-ДПС-БСП?

Ми, някъде да съм споменал ГЕРБ?

а какви са специялистите,които журналистите доведоха да проверят направата на спирките,какво мецаха за прахово боядисване,само то ли е важно за качеството,защо не казаха какав специялист е,това е целенасочена акция срещу определени хора, служби и партии,някои иска да се намести на стола на зам.кмета.и в това е намесена уж една независима тв,която някои я използва.

"Готова съм да подам оставката, само когато срещу мен има и най-малкото съмнение"- АМИ ДЕЙСТВАЙ БЕ ОВЦО НАГЛА, ДАВАЙ Я ТАЯ ОСТАВКА!

Фъндъкова и тя иска оставки! Предизборни трикове за балъците! До кога лумпените ще са повече от трезвомислещите хора в тази държава?

И това чудо ще мине за три дни и пак герб,бсп,дпс и атака ще са на власт.

три дни ще минат,и триста , и тридесет години , но бсп дпс и атака нивга вече няма да са на власт!

бсп, атака и дпс са националистически партии! двете са руски националисти, а третата е рускотурска !

Иде Великден!Ние - мастър шеф Ирен и Любомира, ви предлагаме празнична рецепта: дроб-сарма с навързани агнешки или свински черва. Да ви е сладко и за мно-ого-мноого години!

Сикаджийски отрепки!

Вашта маа долна, искате ли БЯЛ АВТ ОБУС?

Цвъко ни обяснява, че Боко безпочвено омаскарява свои депутати.

Хм, Нова е телевизията, която се скъса да ласкае ББ и компания. Какво се случи сега, че за една седмица 2 пъти го злепоставяли нашия човек Най-вероятно нищо не се е случило - някой е имал идеята да си спретнат ПР кампанийка, за да се харесат на зрителите си, са решили и те да наругаят началника си. Просто и безинтересно. Или пък някой друг мафиот се домогва до власт и измества ББ. Все едно гледаме филма "Трафик" - смяна на едни мафиоти с други - е и този филм се изтърка, че от 26 години все него гледаме.

Паразити депутати със скопени мозъци ! Вредни и гнусни ! В България политик е мръсна гнусна дума !

Всички от гробарската хунта са от един дол дренки. Ведин малък град / БЕЛОГРАДЧИК / има двама катаджии , които се пенсионираха и на тяхно място назначиха и на двамата синовете. шефа на вик също се пенсионира и на негово място също назначен неговият син. Това как се нарича?

приемственост се нарича! имаше едно комунистическо стихче миньор е моят татко миньор ще съм и аз ах, само да порасна пък вижте ме тогаз

твоят нескопосник се е провалил на конкурса?? нищо! сега ще има нов конкурс за пъдарин! може да се класира , ако се старае де!

Щом и тази брантия кара трети мандат в Парламента и досега не бяхме й чули името, добре смея докарали!Какво работи тази Коцева, някакъв безименен герой на партията ли е?

Егоцентричното торнадо се завъртя, да видим кого ще отнесе.

Никого. Това е един и същи цирк, само дето зрителите сме толкова безпаметни, че не помним, че сме гледали същия цирк всеки ден в изминалите двайсетина години. Пример: Какво стана с Христо Бисеров, с фондацията на жената на Иван Костов - примери всякакви по всяко време. Бас ловя, че 99.9% от вас след един месец няма да помнят какво са коментирали днес по случая, както и самият случай.

Айде! Един повлече крак. Остават още 239 и да удряме кепенците на тоя бардак,че само ядове! Храната ни вносна,дрехите ни вносни, културата ни вносна, та защо пък ида не си внесем малко политици. От Швейцария, например. 24 ще работят за 240.

Това е пунтипластика. Изтъркани номера от времето на Римската Империя. Просто я хвърлиха на лъвовете тази, за да се продължи да има зрелища. Не забелязвате ли, че от време на време ни поднасят подобни спектакли, само дето лъвовете са беззъби, но ние и на това се радваме както виждам. Ще повярвам, че е истина само когато Бойко се отчете честно пред хората.

Волен Сидеров НЕ Е бил никога управляващ , никога АТАКА НЕ Е имала и един министър и ако Волен имаше и една стотинка злоупотреба то хунтата до сега да го е осъдила , а не да му измисля обвинения.ВОЛЕН СИДЕРОВ е единствения ЧЕСТЕН от целия 26г. преход.!

иЗВИНИ СЕ БЕЕЕЕЕЕЕ! ВАРАДЕРОООООО

Е хайде затвор и конфискация на имущество........или това е за простосмъртните?!!!!!

Мамка му! Ще си сложа перде на очите и ще стана член на герб, белким и аз спечеля някой и друг милион! Да живее Боко, Цвъки, Цецка, Емо фаса, Миро Мършата, Фидоска, оня с тефтерчето и другия с отверката!

Давай! Предишният път добри пари взе от Доган с вазелина

Много маймуни ще станете на клона и той може да се счупи.

и членка да станеш , същият смо..таняк ще си останеш!

Сега е ред на Нова да разследват как фамилий и некомпетентни началници управляват земляне.

Леле колко "тежко" наказание.... За няколко откраднати милиона...... Не трябваше ли, ако сме нормална държава да съдят???

Леле колко "тежко" наказание.... За няколко откраднати милиона...... Не трябваше ли, ако сме нормална държава да съдят???