Коментари - Борисов твърдо против атаки срещу Русия със западно оръжие: Ще предизвика удар срещу нас | Днес.dir.bg

Борисов твърдо против атаки срещу Русия със западно оръжие: Ще предизвика удар срещу нас

"Кампанията на ПП-ДБ ликвидира възможността за правителство център - вдясно. В момента борбата е кой да е яростната опозиция", заяви лидерът на ГЕРБ при представянето на листите в София

Обратно в новината

Коментари - Борисов твърдо против атаки срещу Русия със западно оръжие: Ще предизвика удар срещу нас | Днес.dir.bg

Коментари

хахахахахах евроатлантика ми той хахахаххахахаха даже най- големия евроатлантик във вселената

се губят твърди привърженици .БРАВО БОЙКО , БРАВО БОРИСОВ - НИЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ СМЕ С ТЕБЕ!

Какво ще правим след 9 юни ли? Ми същото което са правили след преврата на 9 юни 1923 година. И да успокоя укроробите, които както се вижда от коментарите тук, нещо много са се възпалили. Спокойно бе! Това какво е казал Баце няма никакво значение. Утре ще каже друго, после - трето.. И така нататътк. Важното е, какво ще прави. От друга страна, Бацко ни е от оцеляващите и винаги усеща преди другите, накъде ще духа вятърът във Вашингтон. Затова и знае, че Украйна е вече ненужен и пречещ товар и ще бъде захвърлена, точно както Афганистан например. Знае също, че у нас преобладават привържениците на Русия, а изборите са си избори - гласове му трябват. Освен това, западните оръжия се използват отдавна на територията на Русия. Например, когато свалиха с Пейтриът руските самолети Ил-76, каращи украински пленници за обмен.

Досега се чудех за кой да гласувам, но вече ми просветна - да живее боЕко, главната марионетка на вожда путлер. Браво боЕко, обичам те!!!!

"Ние не се месим, ние помагаме на нападнатия, ". Логика по банкянски.

Опитват се да спечелят хората на тяхна страна, знаейки много добре на чия страна са болшенството българи в този конфликт. Не бива да забравяме обаче, че външната полилика Тиквинджър, беше да коленичи пред САЩ, да се умилква на Брюксел и да не рита против Русия ей така...заради самото ритане!

"Стабилна България в сигурна Европа"!!! Тази фантазия и Стивън Спилбърг не е способен да я измисли!!!

Изгледах "речта" на Мутрафоний! Ей...тоя човек е нереализирал се комик! Честно, ако направи шоу в НДК ще ида да го гледам :-) Говори все едно е пред блока със съседите на по бира :-) Всичко е много просто за него...дори очевидно! Но много от нещата които казва, или са лъжи или просто той не ги разбира! Примерно "Как Уестингхаус и Хюндай били прекрасни да строят блоковете в АЕЦ". Това не е така. Конкретно по тази тема съм се интересувал. Най добрата фирма в света за това нещо е Росатом. Не. Не защото е руска компания. А защото прави всичко от копка - до ключ, за ниска цена с отлични финансови условия. Не направо Турция, Унгария и други се спраяха на тях! Росатом е като фирма която ти доставя цялата кола. Всички други като Уестингхаус, могът да ти направят само една част...примерно двигателя. За другите части, ще ти трябват други фирми! Просто в света няма друга фирма която да може да прави АЕЦ от копка до ключ. После вика защо помагал на Украйна..."Някой може утре да дойде и да прекорй гранцитите на Балканите". Коя е тоя някой? Само Турция може да е виновна за това. Но нали са НАТОВски партньори?! Но кое е по важно от това? КОСОВО! Казуса Косово е МНОГО по опасен за България от колкото казуса Украйна! Каква е позицията на Мутрата относно този въпрос? Каквото кажат от Американското Посолство. Това му е позицията! Да не говорим конфликт между Украйна и Русия, е по като конфликт между Пловдив и София и нещо близко до гражданска война, от колкото като война между Турция и България или Гърция например....война между различни култури, религии и коренно различни етнически групи! Има и други, ама ме мързи да пиша. Комик е той :-)

В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ И ТОЙ СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСИВ!

Европа беше стабилна докато не решиха САЩ да ограбят Украйна ! И вие активно им помагате !

който се подмазва на Путин от край време и който даже му подари един път кученце порода българска овчарка

де да беше само ББ, ами какви са ПП и ДС, ДПС и всички останали. Боя е кой да влезе да дооглозка кокала на българският народ.

Браво бойко браво, добро кученце, послушно.

Гласувай за ППДБ, то е едно и също. Гласуваш за ППДБ - получаваш боЕко и Шиши.

Борисов е кучка на джуджето!

Мутрата от Банкя - в затвора !

знаем че подари на капасина куче ! . знаем, че цялата шайка от 240-те бандите сте за унищожението на украйна ...само и само да не ви удари джуджето ...даже ше му дадеше варна и бургас ...ако ги поиска ...само и само ..."мир да има" ! . разбрахтне ли сега защо българският народ масово не ви гласува вече 10 години! разбрахте ли ! . просия трябва да бъде смазана ..или те ви смаже вас ! те няма да спрат с украйна ...няма да спрат и с прибалтика ....! . помниш ли онова самолетче, което преди 2 години прелетя над 6 натовски държави и акостира в кочината ! . литва - полша - словакия - унгария - румъния - сърбия - територита ! . прекакарй сега линият на картата и ще видиш линият която иска джуджето и всичко надясно от нея да го командва той ! . само че ние не сме съгласни ...и тук няма да остане никой , ако това тръгне да се реализира ! изнасяме се всички от 70-и набор и нагоре ! оставате тук само шумкарите ....и блядовете по морето ! - просия трябва да бъде смазана и унижена ...или тя ще ви смаже вас !

Както и да въртите думите, това означава само едно: Обявяване на война с Русия! Колкото е да е тъп някой, поне това трябва да му е ясно!

"Ние сме за спазване на международните договори. Утре някой може да дойде и да прекрои границитите на Балканите" И след началото на войната всички скъсаха всичките си договори с Русия, но същевременно очакваха Русия едностранно да изпълнява задълженията по тези договори. Отделно как се очаква някой да прекрои Балканите или която и да било нация? Нали ужким сме в НАТО за да не стане това? Нима ако утре Русия тръгне за България всички други членки на НАТО просто ще стоят от страни безучастин? Между другото нека да не се забравя, че сме тук само защото всички решиха да подкрепят нация така като че е член на НАТО и ЕС, въпреки тя не е част от съюзите. Но ето че ако не направим всичко за Украйна имало риск при всеки Реален член на съюза да не се случи същото!? "Дезинформация се бори с факти, а не със спекулации. Фактът е, че Борисов беше първи на такова високо ниво в Босна и Херцеговина, няма друг" А някакъв пример за тая просволута дезинформация? А за хибридните атаки? А за някакви си саботажи? Намеса в политиката? Не, за какво! Но нека да ви разкажа за индивида който ужким направим много за Западните Балкани. хахаха

Да не е лошо война с русия? Тя отдавна се моли да изчезне от света.

Гнусен наглец, пак обърна резбата!

само дето тя се развела с него преди много години, но въпреки това той се въоръжил до зъби и търси мъст сега... Дано пистолета да и помогне да се защити от агресията му в нейния дом, в които те са живеели заедно, но той и го е отстъпил на нея, като той собственоръчно се подписал тя да го заържи (той дори и гарантирал за това!)

Ще одите на избори, докато някой не получи 121 депутата, ясно ли ви е? Аз не играя!

С ПП-ДБ не може да се работи! Те са се взели на сериозно, като честни, почтени, умни, красиви, млади, здрави и богати, за каквито се вземат, както се наричат Добрите сили, те си мислят, че всички са им длъжни! Трябва да се обединят всички срещу тях!

По фронтовете. Тва е. България е най-умиращата в света губерния на Посолствата. По Американска статистика. Няма да е голяма загуба. После Вангард ще изкупи всичко на безценица. Като в Украйна. Са кво ще запази е отделна тема на разговор. Ма носете си белите дрехи и в идващият сезон бъдете умни. Далеч от летища, казарми, Американски бази и т.н. Тия учение дето се правят от години тук за атака към Русия от НАТО няма да бъдат отменени като идея. Дори и да ни обстрелят и сринат. Свиквайте. Сами си го направихте с простотия и олигофрения.

Ти си тоя дето изчезва от света. Погледни коя държава е най-умиращата в глобален мащаб. България е лидер. След нея е Украйна.

Никой не иска война при него си, но на много им е все едно ако е наоколо. Някои смятат, че е невъзможно поощрявайки я там, тя да стигне и при тях. Войната е коварна и обикновено стига там, където е повикана. Все едно как я викат, тя идва. Грозна и страшна, идва да убива и да вземе. Български ръководители и управляващи, не викайте войната в България! Не го правете по никакъв начин! Радвам се че Борисов съзнава това.

от продажник какво очаквате? руЗия отдавна е във война със света, това че някой някъде си гледа живота е кръван обида за всички руснаци, които ако не сеят смут и разруха просто не дишат

От създаването на ГЕРБ съм подкрепял по време на избори тази партия, без да съм членувал или да ползвам някакви облаги от това. Първите съмнения към ориентацията на тази формация и лидера и се породиха у мен, когато само за няколко месеца разпореди да се построи връзката към Сърбия с така наречения български поток - тръба, обслужваща изцяло не български интереси и в огромна услуга към Путин като значим елемент от възможността му да започне пълномащабна война срещу Украйна, като при това си запазва възможността за доставки на газ към Сърбия и Унгария, а вероято и Австрия. Престъпление срещу интересите на България беше построяването на тази тръба, преди да е готова връзката ни с Гърция за доставка на газ. Сегашното изказване на Борисов затвърждава мнението ми, че страхът за живота му го кара да взема грешната страна в този конфликт - страната на агресора. Струва ми се, че това му изказване ще му коства на него и партията му значителен отлив от гласоподаватели. Истината не може да бъде скрита зад благовидни предлози за безопасността на България, тъй като безопасността на България, нейната териториална цялост е продукт не на могъщата ни армия и политика, а на факта, че сме член на отбранителен съюз, който възпира имперските амбиции на Путин за клониране на СССР. С такива благи приказки и териториални отстъпки преди ВСВ европейските лидери в Мюнхен позволиха на Хитлер и Сталин в съюз да разпалят ВСВ и да си поделят Европа на зони на интереси - териториални, разбира се.

Ами ако държавата на бате Борисов ,със неговите партийни бизнес обръчи от фирми,има съдбата като на Украйна да се отбранява от православната братска нам руска агресия,убийства,разрушения,и опожаряване на селища тогава как ще си защитава завзетата от мафиоти корупционери българска държава?

Сретен Йосич ще се погрижи добре за тебе, Тиквичке

Спокойно!Путин ще назначи правилните политици,бизнесмени и елити на България! Русия ще пощади губерния Болгария!

Бате Бойко да посети бившият си приятел Путин във Кремъл и да го убеди да върне войските си от украинските територии и светът ще го приеме като за БАТМАН спасителят на човечеството! Ако бате Бойко от село Банкя убеди Путин да спре войната ГЕРБ ще властва докато Путин е жив!

Бившият член Владко Магнитски още е на първа линия гледам. Марчето явно не я е срам да стои до него. Асенчо май беше прав за лицето на мафията.

Турция ли? Сигурен ли си? Аз мисля че под прекрояване на граници има пред вид някой друг. Някой, който в момента прекроява с армия границите на Европа. Но дотолкова се е вдървил от страх за живота си (Сретен Йосич скоро излиза от затвора)! Как да се разбират иначе думите му "ние подкрепяме Украйна в справедливите и усилия за запазване на териториалната и цялост, но те не трябва да използват оръжията на НАТО за тази цел. Какъв е тогава смисълът от тези оръжия? Мисля че с това ще изгуби доста гласове на хора, които виждат ясно кой е агресора и знаят, че не бъде ли наказан, той няма да спре до Украйна. Точно както не наказаха в началото Хитлер и получиха ВСВ!!!

Баба Цоца очаква от кабинета да одобри и предложението - за всеки гласувал на изборите за парламент да бъдат изплатени официално по 50 лева по банков път, хем да повишим избирателната активност, хем и да видим нови лица в парламента и нова политика за България ! Сегашната политика на България ни класира на последно място в ЕС !

Предизборно плямапане! След изборите, ще стана пак най-големия евроатлантик, русофоб(архитект, урбанист и декоратор Ястребовски)

А куче да носи ли? Може и някой паток да му спретне...

Ако съм Слави Трифонов, ще разпусна партията ИТН и ще се коалирам с Център.Така ставаме втора политическа сила Ала понеже Слави Трифонов не е Абу Талиб, ще се задоволи с седмотж място при ицзорите на 09 юни.

а , у мен няма никакви съмнение че си много зле! А съмнения у теб в ГЕРБ и Бойко не се ли появихакогато на 6 -тия месец се скапа магистралата Тракия??

боко Феодала.

Малее и хора ще гласувате пак за тоя. Та той си мени мнението със коростта на светлината., абсолютен психопат. Има, няма преди няколко месеца само плюеше по Радев за подобни изказвания и се кълнеше в натовските си убеждения и вечна любов на Зеленски ..

и разбойко вижда накъде отиват нещата. Само "атлантиците са си завряли главата отзад.

Да попитам: ако американците ударят Русия от военните си бази в България и Русия отговори, Кой ще е виновен? Отговора е: Българският народ, защото допусна тези бази в България.

Не може да му се вярва на нито една приказка. Утре ще запее друга песен, зависи от личния му интерес.

вече поразяват руски ракетни комплекси на руска територия с американски ракети!

какво ще правиш ако руснаците дойдат да "защитават" рускините по нашето черноморие?

Коментари - Борисов твърдо против атаки срещу Русия със западно оръжие: Ще предизвика удар срещу нас | Днес.dir.bg

Борисов твърдо против атаки срещу Русия със западно оръжие: Ще предизвика удар срещу нас

"Кампанията на ПП-ДБ ликвидира възможността за правителство център - вдясно. В момента борбата е кой да е яростната опозиция", заяви лидерът на ГЕРБ при представянето на листите в София

Обратно в новината

Коментари - Борисов твърдо против атаки срещу Русия със западно оръжие: Ще предизвика удар срещу нас | Днес.dir.bg

Коментари

хахахахахах евроатлантика ми той хахахаххахахаха даже най- големия евроатлантик във вселената

се губят твърди привърженици .БРАВО БОЙКО , БРАВО БОРИСОВ - НИЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ СМЕ С ТЕБЕ!

Какво ще правим след 9 юни ли? Ми същото което са правили след преврата на 9 юни 1923 година. И да успокоя укроробите, които както се вижда от коментарите тук, нещо много са се възпалили. Спокойно бе! Това какво е казал Баце няма никакво значение. Утре ще каже друго, после - трето.. И така нататътк. Важното е, какво ще прави. От друга страна, Бацко ни е от оцеляващите и винаги усеща преди другите, накъде ще духа вятърът във Вашингтон. Затова и знае, че Украйна е вече ненужен и пречещ товар и ще бъде захвърлена, точно както Афганистан например. Знае също, че у нас преобладават привържениците на Русия, а изборите са си избори - гласове му трябват. Освен това, западните оръжия се използват отдавна на територията на Русия. Например, когато свалиха с Пейтриът руските самолети Ил-76, каращи украински пленници за обмен.

Досега се чудех за кой да гласувам, но вече ми просветна - да живее боЕко, главната марионетка на вожда путлер. Браво боЕко, обичам те!!!!

"Ние не се месим, ние помагаме на нападнатия, ". Логика по банкянски.

Опитват се да спечелят хората на тяхна страна, знаейки много добре на чия страна са болшенството българи в този конфликт. Не бива да забравяме обаче, че външната полилика Тиквинджър, беше да коленичи пред САЩ, да се умилква на Брюксел и да не рита против Русия ей така...заради самото ритане!

"Стабилна България в сигурна Европа"!!! Тази фантазия и Стивън Спилбърг не е способен да я измисли!!!

Изгледах "речта" на Мутрафоний! Ей...тоя човек е нереализирал се комик! Честно, ако направи шоу в НДК ще ида да го гледам :-) Говори все едно е пред блока със съседите на по бира :-) Всичко е много просто за него...дори очевидно! Но много от нещата които казва, или са лъжи или просто той не ги разбира! Примерно "Как Уестингхаус и Хюндай били прекрасни да строят блоковете в АЕЦ". Това не е така. Конкретно по тази тема съм се интересувал. Най добрата фирма в света за това нещо е Росатом. Не. Не защото е руска компания. А защото прави всичко от копка - до ключ, за ниска цена с отлични финансови условия. Не направо Турция, Унгария и други се спраяха на тях! Росатом е като фирма която ти доставя цялата кола. Всички други като Уестингхаус, могът да ти направят само една част...примерно двигателя. За другите части, ще ти трябват други фирми! Просто в света няма друга фирма която да може да прави АЕЦ от копка до ключ. После вика защо помагал на Украйна..."Някой може утре да дойде и да прекорй гранцитите на Балканите". Коя е тоя някой? Само Турция може да е виновна за това. Но нали са НАТОВски партньори?! Но кое е по важно от това? КОСОВО! Казуса Косово е МНОГО по опасен за България от колкото казуса Украйна! Каква е позицията на Мутрата относно този въпрос? Каквото кажат от Американското Посолство. Това му е позицията! Да не говорим конфликт между Украйна и Русия, е по като конфликт между Пловдив и София и нещо близко до гражданска война, от колкото като война между Турция и България или Гърция например....война между различни култури, религии и коренно различни етнически групи! Има и други, ама ме мързи да пиша. Комик е той :-)

В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ И ТОЙ СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСИВ!

Европа беше стабилна докато не решиха САЩ да ограбят Украйна ! И вие активно им помагате !

който се подмазва на Путин от край време и който даже му подари един път кученце порода българска овчарка

де да беше само ББ, ами какви са ПП и ДС, ДПС и всички останали. Боя е кой да влезе да дооглозка кокала на българският народ.

Браво бойко браво, добро кученце, послушно.

Гласувай за ППДБ, то е едно и също. Гласуваш за ППДБ - получаваш боЕко и Шиши.

Борисов е кучка на джуджето!

Мутрата от Банкя - в затвора !

знаем че подари на капасина куче ! . знаем, че цялата шайка от 240-те бандите сте за унищожението на украйна ...само и само да не ви удари джуджето ...даже ше му дадеше варна и бургас ...ако ги поиска ...само и само ..."мир да има" ! . разбрахтне ли сега защо българският народ масово не ви гласува вече 10 години! разбрахте ли ! . просия трябва да бъде смазана ..или те ви смаже вас ! те няма да спрат с украйна ...няма да спрат и с прибалтика ....! . помниш ли онова самолетче, което преди 2 години прелетя над 6 натовски държави и акостира в кочината ! . литва - полша - словакия - унгария - румъния - сърбия - територита ! . прекакарй сега линият на картата и ще видиш линият която иска джуджето и всичко надясно от нея да го командва той ! . само че ние не сме съгласни ...и тук няма да остане никой , ако това тръгне да се реализира ! изнасяме се всички от 70-и набор и нагоре ! оставате тук само шумкарите ....и блядовете по морето ! - просия трябва да бъде смазана и унижена ...или тя ще ви смаже вас !

Както и да въртите думите, това означава само едно: Обявяване на война с Русия! Колкото е да е тъп някой, поне това трябва да му е ясно!

"Ние сме за спазване на международните договори. Утре някой може да дойде и да прекрои границитите на Балканите" И след началото на войната всички скъсаха всичките си договори с Русия, но същевременно очакваха Русия едностранно да изпълнява задълженията по тези договори. Отделно как се очаква някой да прекрои Балканите или която и да било нация? Нали ужким сме в НАТО за да не стане това? Нима ако утре Русия тръгне за България всички други членки на НАТО просто ще стоят от страни безучастин? Между другото нека да не се забравя, че сме тук само защото всички решиха да подкрепят нация така като че е член на НАТО и ЕС, въпреки тя не е част от съюзите. Но ето че ако не направим всичко за Украйна имало риск при всеки Реален член на съюза да не се случи същото!? "Дезинформация се бори с факти, а не със спекулации. Фактът е, че Борисов беше първи на такова високо ниво в Босна и Херцеговина, няма друг" А някакъв пример за тая просволута дезинформация? А за хибридните атаки? А за някакви си саботажи? Намеса в политиката? Не, за какво! Но нека да ви разкажа за индивида който ужким направим много за Западните Балкани. хахаха

Да не е лошо война с русия? Тя отдавна се моли да изчезне от света.

Гнусен наглец, пак обърна резбата!

само дето тя се развела с него преди много години, но въпреки това той се въоръжил до зъби и търси мъст сега... Дано пистолета да и помогне да се защити от агресията му в нейния дом, в които те са живеели заедно, но той и го е отстъпил на нея, като той собственоръчно се подписал тя да го заържи (той дори и гарантирал за това!)

Ще одите на избори, докато някой не получи 121 депутата, ясно ли ви е? Аз не играя!

С ПП-ДБ не може да се работи! Те са се взели на сериозно, като честни, почтени, умни, красиви, млади, здрави и богати, за каквито се вземат, както се наричат Добрите сили, те си мислят, че всички са им длъжни! Трябва да се обединят всички срещу тях!

По фронтовете. Тва е. България е най-умиращата в света губерния на Посолствата. По Американска статистика. Няма да е голяма загуба. После Вангард ще изкупи всичко на безценица. Като в Украйна. Са кво ще запази е отделна тема на разговор. Ма носете си белите дрехи и в идващият сезон бъдете умни. Далеч от летища, казарми, Американски бази и т.н. Тия учение дето се правят от години тук за атака към Русия от НАТО няма да бъдат отменени като идея. Дори и да ни обстрелят и сринат. Свиквайте. Сами си го направихте с простотия и олигофрения.

Ти си тоя дето изчезва от света. Погледни коя държава е най-умиращата в глобален мащаб. България е лидер. След нея е Украйна.

Никой не иска война при него си, но на много им е все едно ако е наоколо. Някои смятат, че е невъзможно поощрявайки я там, тя да стигне и при тях. Войната е коварна и обикновено стига там, където е повикана. Все едно как я викат, тя идва. Грозна и страшна, идва да убива и да вземе. Български ръководители и управляващи, не викайте войната в България! Не го правете по никакъв начин! Радвам се че Борисов съзнава това.

от продажник какво очаквате? руЗия отдавна е във война със света, това че някой някъде си гледа живота е кръван обида за всички руснаци, които ако не сеят смут и разруха просто не дишат

От създаването на ГЕРБ съм подкрепял по време на избори тази партия, без да съм членувал или да ползвам някакви облаги от това. Първите съмнения към ориентацията на тази формация и лидера и се породиха у мен, когато само за няколко месеца разпореди да се построи връзката към Сърбия с така наречения български поток - тръба, обслужваща изцяло не български интереси и в огромна услуга към Путин като значим елемент от възможността му да започне пълномащабна война срещу Украйна, като при това си запазва възможността за доставки на газ към Сърбия и Унгария, а вероято и Австрия. Престъпление срещу интересите на България беше построяването на тази тръба, преди да е готова връзката ни с Гърция за доставка на газ. Сегашното изказване на Борисов затвърждава мнението ми, че страхът за живота му го кара да взема грешната страна в този конфликт - страната на агресора. Струва ми се, че това му изказване ще му коства на него и партията му значителен отлив от гласоподаватели. Истината не може да бъде скрита зад благовидни предлози за безопасността на България, тъй като безопасността на България, нейната териториална цялост е продукт не на могъщата ни армия и политика, а на факта, че сме член на отбранителен съюз, който възпира имперските амбиции на Путин за клониране на СССР. С такива благи приказки и териториални отстъпки преди ВСВ европейските лидери в Мюнхен позволиха на Хитлер и Сталин в съюз да разпалят ВСВ и да си поделят Европа на зони на интереси - териториални, разбира се.

Ами ако държавата на бате Борисов ,със неговите партийни бизнес обръчи от фирми,има съдбата като на Украйна да се отбранява от православната братска нам руска агресия,убийства,разрушения,и опожаряване на селища тогава как ще си защитава завзетата от мафиоти корупционери българска държава?

Сретен Йосич ще се погрижи добре за тебе, Тиквичке

Спокойно!Путин ще назначи правилните политици,бизнесмени и елити на България! Русия ще пощади губерния Болгария!

Бате Бойко да посети бившият си приятел Путин във Кремъл и да го убеди да върне войските си от украинските територии и светът ще го приеме като за БАТМАН спасителят на човечеството! Ако бате Бойко от село Банкя убеди Путин да спре войната ГЕРБ ще властва докато Путин е жив!

Бившият член Владко Магнитски още е на първа линия гледам. Марчето явно не я е срам да стои до него. Асенчо май беше прав за лицето на мафията.

Турция ли? Сигурен ли си? Аз мисля че под прекрояване на граници има пред вид някой друг. Някой, който в момента прекроява с армия границите на Европа. Но дотолкова се е вдървил от страх за живота си (Сретен Йосич скоро излиза от затвора)! Как да се разбират иначе думите му "ние подкрепяме Украйна в справедливите и усилия за запазване на териториалната и цялост, но те не трябва да използват оръжията на НАТО за тази цел. Какъв е тогава смисълът от тези оръжия? Мисля че с това ще изгуби доста гласове на хора, които виждат ясно кой е агресора и знаят, че не бъде ли наказан, той няма да спре до Украйна. Точно както не наказаха в началото Хитлер и получиха ВСВ!!!

Баба Цоца очаква от кабинета да одобри и предложението - за всеки гласувал на изборите за парламент да бъдат изплатени официално по 50 лева по банков път, хем да повишим избирателната активност, хем и да видим нови лица в парламента и нова политика за България ! Сегашната политика на България ни класира на последно място в ЕС !

Предизборно плямапане! След изборите, ще стана пак най-големия евроатлантик, русофоб(архитект, урбанист и декоратор Ястребовски)

А куче да носи ли? Може и някой паток да му спретне...

Ако съм Слави Трифонов, ще разпусна партията ИТН и ще се коалирам с Център.Така ставаме втора политическа сила Ала понеже Слави Трифонов не е Абу Талиб, ще се задоволи с седмотж място при ицзорите на 09 юни.

а , у мен няма никакви съмнение че си много зле! А съмнения у теб в ГЕРБ и Бойко не се ли появихакогато на 6 -тия месец се скапа магистралата Тракия??

боко Феодала.

Малее и хора ще гласувате пак за тоя. Та той си мени мнението със коростта на светлината., абсолютен психопат. Има, няма преди няколко месеца само плюеше по Радев за подобни изказвания и се кълнеше в натовските си убеждения и вечна любов на Зеленски ..

и разбойко вижда накъде отиват нещата. Само "атлантиците са си завряли главата отзад.

Да попитам: ако американците ударят Русия от военните си бази в България и Русия отговори, Кой ще е виновен? Отговора е: Българският народ, защото допусна тези бази в България.

Не може да му се вярва на нито една приказка. Утре ще запее друга песен, зависи от личния му интерес.

вече поразяват руски ракетни комплекси на руска територия с американски ракети!

какво ще правиш ако руснаците дойдат да "защитават" рускините по нашето черноморие?