Премиерът: София никога не е била по-мръсна

"Никога София не е била толкова мръсна, това е факт", каза премиерът Сергей Станишев по повод думите на столичния кмет Бойко Борисов в Москва, че столицата никога не е била толкова чиста.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: София никога не е била по-мръсна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклука може и ще се изчисти г-н Премиер..Но мафията с която цялото Ви правителство се е обвързала...кога ще се изчисти ???Кога ще заживеем спокойно ???Цялата ви тройна коалиция мирише повече от боклука,който така упорито се опитвате да пробутате,като някаква заплаха !!!Няма по-голяма заплаха от Вашето управление !!!Вие сте като марокански скакалци..нападате и изяждате всичко,което ви се изпречи..

Червени младежи вкупом напуснаха баба си БСП април 4th, 2009 Tags: БСП Седмици преди изборите БСП получи удар от място, което само вътрешни хора и малцина външни наблюдатели са могли да предположат като източник на тежък упрек: от младите социалисти, членуващи в младежката организация на партията. На свой конгрес в София те обявиха, че продължавали напред, но извън БСП. Понеже звучи трудно за вярване ( нали в червените редици думата разцепление отдавна е станала доста по сташна от капитализъм), на пръв поглед изглежда като поредната маневра за привличане на допълнителна подкрепа в обществото чрез заблуждаващ ход по посока на създаване на уж граждански структури. Но от думите на лидера на младежите Даниел Георгиев става ясно, че работата е сериозна. Ако бутнарите се бяха ограничили само с общи приказки за тяхната несъвместичост със силно носталгичната БСП ( както изрично заявява Георгиев), съмненията за бутафорност, подплатени с много подобни хватки в близкото и по далечното минало, щяха да останат. Обаче младите роптаят срещу самия Кирил Добрев, смятан за емблема на младежкото крило на партията и автор на най- шумните ( и доста скандални за хората без червени сантименти) рекламни акции на самия Станишев от червените мажоретки и моторетки, до дъртия трамвай, който като червен ангел се натрапи на националната аудитория дни народ по чисто пртиен повод и с чисто партийни внушения, отправени от вожда Станишев и водещия по рейтинг в партията ( повишен отдавна в генералисимус на пенсионерските червени симпатии) майор Деянов. Заради тези, а може би и заради други изяви, за които, ние, непосветените в партийните завери по късна доба не знаем, младите социалисти с презрение и открито лепват твърде основателно презритело прозвище на вездесъщия любимец на ръководството, наричайки делата му мажоретни.

снимките с боклука, които сте качили тук са красива гледка в сравнение с това, което е в квартала, където живея. Снимах си ги за спомен. Софие е много неприятен град. Бойко Борисов не може да се справи с една София, а иска да управлява цяла държавата - ха познайте как ще изглеждаме след 1 година!

СТА-НИ-ШЕВ СТА-НИ-ШЕВ СТА-НИ-ШЕВ УРАААААА

Наистина София е най-мръсния град,не само столица в цяла Европа ,че и по-нататък.Не мога да си представя ,че някой който не може да се справи с този проблем ще се справи с управлението на държава,просто е наивно да го допуснем!Но наистина според този ,който не е в този град и в тази държава нещата му изглеждат наред-непрекъснатите командировки в чужбина ти дават друга представа за нещата в собствената ти страна.

Мръсна е София,защото толкова боклук не е събирала на едно място-в това число сте вие най-големите боклуци на България!Първото голямо почистване трябва да почне от вас!Другия боклук ще му намерат мястото!Рибата мирише от към главата!Вашата смърди ужасно!Честит празник цигани в Правителството!

Стигя с този боклук има много по важни неща да се оправят .Защо г-н Премиера не каже за отровните вафли кадето децата ги ядат ,защо то сигурно ние сме опитни зайчета затова ли ? Всичкия боклук изядахме на чужденците а той сега се занимава с боклука !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

а боклука от правителството и парламента?

triabva da glasuvame za ataka!v avstria upravliavat nazionalistite i e mnogo 4isto-4ista4ite sa samo avstriizi i polu4avat ogromni zaplati!da 4isti6 tam e mnogo prestijno 6toto zaplatite sa ogromni!!!

Органически не понасям комунистите, но този път е прав другаря Станишев. Бойко реши да се облажи и той от боклука , но да спомена :Мирише и цапа. Това , че столицата никога не е била толкова чиста - явно е обикновен гьонсуратлък , прилягащ на другарите.Ама от пожарникар - толкоз...Чакайте да видите как ще ни оправи след ...

Да, вярно е. И за софиянци това е лошо.Но България не е само София. А кое в държавата България е наред, питам аз? Отношенията с ЕС, където ни спряха над 560 млн. евро, от които над половината са безвъзвратно загубени (останалите същи, за съжаление, като гледам накъде отиват нещата). Още над 1 млтд евро замразени - просто не ги отпускат на ТЕЗИ управници. Защото европейците знаят че ще отидат в обръчите от фирми и престъпни елементи близки до БСП от типа на групата Николов-Стойков (чиито контрагенти отдавна ги осъдиха в Германия и кротко си лежат в пандиза. Или пък за 2 млрд. далавери с ДДС на великата представителка на БСП М. Мургина. Или пък за неприкритите връзки на управниците с мутри, далавераджии и всякакви престъпни елементи? И затова ли им е виновен бат'Бойко? Пък може би наистина да е виновен, като се замисли човек. Просто трябваше още миналата година да ги измете както през 1997 г. Но за разлика от тогава да ги тикне в пандиза. Защото тази крадлива пасмина друго освен затвора не заслужава. И ТЕЗИ МУШМУРОЦИ ИМАТ НЕВЕРОЯТНИЯ КЪСМЕТ ДА ЖИВЕЯТ В СТРАНА КАТО бЪЛГАРИЯ. Ако бяха в Германия или друга нормална държава отдавна да търкат наровете по затворите. Да, София е мръсна. По-мръсна от когато и да било. Е, нека всеки от нас да си признае че голяма част от т.н. софиянци са доста невъзпитани и не пазят чисто. За справка всеки може да погледне около сонбствения си блок - свинщона до небето. И за това ли е виновен кмета? А може би пък е виновен - отдавна трябваше да извади дебелата тояга и да започне да пердаши наред - като започне най-отгоре. Защото онзи безродник с хубавото звучно бългаско бащино име Дмитриевич, с мандата за управление на партия, която е повече турска отколкото българска, не знам какво търси в България освен да осигури далаверата на своите приятелчета. Този трябва само да мълчи и да не дразни лъва Б.Б. Че може и да хапне дървото след някой месец. Той каквато е мижитурка може и да нее най виновен за всичките безобразия, ама той ще го отнесе.

Що се отнася до гласуване е по-добре да гласуваме, защото необразованите турци гласуват по команда и тогава идва най-голямата паплач на власт.

mrasen ti e anusa zashtoto vatre se prazni mazia dogaan

Мръсна е София, защото държвата никога не е отделяла толкова малко средства за столицата. Това са предизборни мръсни номера, целящи да прецакат ББ. Колко ли трябва да си сляп, за да не разбереш че БСП се страхуват от ББ относно изборната победа. Явно коалиция на Герб с малко по-десни партийки ще бъде добър вариант за изчистване на боклука...

Чакайте бе хора! Какво сте налапали Супер Б.Б. Та той е много зает сега, както сам каза! Броял всеки ден метачките по улиците! Ми брои човекът! Знае да брои, но до колко така и не се разбира! Защото не ни е казал колко са му средно дневно чистачките по София. Като установи това ще мине на някоя друга кметска задача, като например преоформянето на някоя градинка в гара или магазин. Ийде да не му се толкова сърдим! Та и той е средняк човек! Не е Наполеон та да върши по три работи едновременно! Тъй, тъй Б.Бойко, д0нес брой, утре- други ден нещо друго изморително! Ми ще се съсипеш бе човек! Пък после кого да гледаме в захлас по ТВ, слушаме по радио, виждаме по билбордове?

В центъра на столицата засега е по-чисто отвсякога - това е факт, но често виждам роми, които ровят в кофите и не връщат боклука отново в кофите, а го разпръскват по тротоара и улиците. Това е голяма беда.

ДВАМАТА СА НА ЕДИН КАНТАР - СОФИЯ Е МРЪСНА А, ПО МРЪСНА НИКОГА НЕ Е БИЛА, НА БЪЛГАРИЯ И СПРЯХА НАЙ_ВАЖНОТО - СУБСИДИЙТЕ, ВИНОВНИ НЯМА, НАКАЗАНИ НЯМА..........БРАВО !!!!! Правете един дебат да си поговорите за младите в БГ...хахахахахаха !! И искайте някой да гласува за ВАС !!!!

г-н Станишев да вземе да се скрие някаде и да не се показва, че вече е станал достатъчно мазен.А София е мръсна, защото в нея живеят 2 500 000 прасета и я превръщат в кочина.В събота сутринта минаха зад блока ми с багер да натоварят камарата с боклук, натрупана от прасета, които немогат да улучат от 10 метра празните кофи.Следобед като се прибирам заварвам един инспектор(минал на проверка) да се вайка как е възможно такова безобразие - камарата е пак с почти същите размери, а кофите са празни.Е хайде сега някой да ми каже кой е виновен за кризата с боклука?Моля!!!

абе Наште политици да не са отишли да се отчитат в Москва ?. :-O

Ami ako dvamata s Boiko se gu6nete i se metnete ot mosta na vliubenite .... bokluka nqma da go ima... hahahaha skapanqci

А за хамстерите вълнуват ли го?

Май е време да се мести столицата в друг град. Той ще е чист поне 2-3 години докато започнат строежите.

Абе Сергейко,първо виж себе си в огледалото...

Никак не харесвам Станишев и изобщо не искам комунистите да ни управляват, но за боклука е прав - София никога не е била толкова мръсна и е крайно време Бойко Борис да направи нещо по въпроса и то бързо, ако иска да спечели повече гласове в изборите

Да се заеме Серго с боклука означава да се заеме със себе си. Писна ми от глупостите му. Да каже защо спряха европарите а не да заблуждава народа с измислени проблеми. Ега ти тьонсуратлъка.

Абе, Станишев, млъкни малко и пусни кокала, че за нас не остана, всичко изпокрадохте. Кофти - Вълка вече не взима парите на софиянци, нищо де нали в Плевен и Добреч ги взима. Не е същото, ама... нищо ще има друго за крадене.

мишка станишка за съжаление е права-София никога не е имала по крадлив и некадърен кмет. Буклука е по улиците и всеки месец има криза, дупка до дупка а на някой места няма вече пътища, преасфалтират се булеварди всика година-явно за по големи комисионни, на околовръстното вече има дупки, да не говорим че го забавиха безбожно много.Кметската фирма с подставени лица-Паркинги и гаражи открадна центъра на София и краде от всички нас ежедневно милиони, през зимата караме с вериги за да се измъкнеме от непочистените от сняг квартали, бездомни кучета се влачат на глутници, а джебчийките по центъра се поздравяват с полицаите на малко име... Ненаялия се селянен от Банкя не мирясва-съсипа столицата сега иска до окраде и държавата-дано да няма идиоти които да му се вържат, че след това ще има оправдания-ами няма пари за пенсии понеже има криза, има хиперинфлация заради валутния фонд, комунистите ми оставиха съсипана държава...

Никакава тройна коалиция повече. Тия станаха нагли.

Мръсна е София, защото из центъра й пълзят мнооого ла.на - общински, парламентарни, премиерски, президентски, партийни, ченгеджийски, мутренски... Ла.на, братя, мноооого... Не само София е мръсна - цяла България е мръсна... И тези ла.на се готвят да управляват - тоест пак да грабят нас и нашата България... Не на БСП, ГЕРБ, СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ!... Трябва ни реална промяна!

Станишев е най-некадърния идиот, няма такъв кретен - да си обира червените парцали и да ходи да се гръмне...столицата била пълна с боклук, а правителството му какво-там са още по-големи боклуци и най-смрадливият от тях е Гей Станишев...така че да вземе да се гръмне тоя некадърник!!!

Бате Бойко, нали аз те учих на това да казваш Фалете ме уста, оти ке ви посерам! ? Видя ли как стресна и Лужков та го би в спорта! Друго си е да имаш самочуствие! Остави Сергей-ще му вземем властта, но акъла май на мажем, а ни требе!

Когато Станишев говори за тикватакажете ми кого има в предвид?

Значи според мен и Станишев и Борисов трябва да бъдат съдени за държавна измяна. Не може да търчат в чужбина и да си вадят кирливите ризи един на друг! Това са вътрешни проблеми и така само злепоставят държавата и всички в нея.

Това е резултат от опитите Ви господин Станишев с всички средства да изложите Бойко Борисов като управник, че дори ако трябва ще гледате равнодушно как умира народа наоколо, само и само да кажете- хаха, колко лошо управлава кмета. Факт е обаче че не всичко зависи само от него и освен с глупаци си имате работа и с по-грамотни хора, които да поглеждат какво се крие зад глупостите които вършите.....а те не са една и две в интерес на истината- така сте се омазали, че едва ли ще е така лесно да се избършете за изборите- нали, другарю?

АБЕ ТОЯ ИЗРОД НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКАРВА ДО КРАЙ МАНДАТА! ВЪН! РУСКИ ЦИГАНИН!!!

А държавата никога не е била толкова мафиотизирана и обсебена в пълна шуробаданащина! Вървя и гледам следнота гледка. Някакъв джип с половин метрови гербове върху вратите на които пише МВР!!! Разбира се с дребната подробност - номер 0001. Гледам вътре някакъв пикльо го кара. Та този пикльо прави обратен завой на пешеходна пътека и щеше да изпогази хората ама без да му пука. Та аз да попитам кой МАЛОУМЕН НЕДОРАЗВИТ КРЕТЕН Е ПОЗВОЛИЛ БЪЛГАРИЯ ДА СТИГНЕ ДО ТАМ, ТА МАЛОУМНИТЕ КОМПЛЕКСАРИ ДА СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА НА ХОРАТА? КОЙ ПОЗВОЛЯВА ТАКИВА НЕДОРАЗВИТИ УМСТВЕНО СЪЩЕСТВА ДА СА СЕ САМОЗАБРАВЯТ ТОЛКОВА, ТА ДА СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ И ДА НЕ ЦЕНЯТ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ. А МОЖЕ ЛИ ДА ВИ ИЗБЕСИМ ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ КЪДЕТО СТЕ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, А?

писна ми вече от глупостите им. Вярно е, че София е много мръсна, само че това не е по силите на един човек да го оправи, особено когато му се прави на инат. Като малки деца са, УПРАВНИЦИТЕ НАШИ МИЛИ!!!!

Никога правителството на България не е било толкова мръсно и корумпирано.

Да спретнем ли фотогалерия, онагледяваща противоположната теза? моля прилагайте снимки с актуални дати и GPS координати.

България никога ле е била толкова бедна и предадена СТАНИпиШКА .

НЕ ГИ ИСКАМЕ МАЗНИТЕ СОФИЯНЦИ,ВАРНЕНЦИ И ПЛОВДИВЧАНИ ДА НИ ЦАПАТ СТАРОПРЕСТОЛНИЯТ ГРАД ,ДА СИ СЕДЯТ В КОЧИНИТЕ ,КОЙТО САМИ СИ СКОВАХА!!!!

борисов е срам за България!!!Само селянетата си го харесват защото е като тях- нищо не работи ,но за сметка на това зяе с цяло гъло,че някой му е крив!!!

Ще ходя да гласувам за БСП или някоя Националистическа партия ако има шанс на изборите. Писна ми от демокрация: Боклук навсякъде, паяците вдигат и минават и късат кабели за интернет. И се зъбят,че до 4 м. не ги интересувало. НЯМА НОВА НАДЕЖДА,така че ще го духаме поне да не е някой нов и нови експирименти. На МОРСКИ СВИНЧЕТА ни направиха. Стига опити. Да си беше останала БКП нямаше да е толкова зле. Щях да дочакм да ми излезе вноската за ЛАДА и поне няма да има задръстване и да има място за паркиране. Демокрацията и свободата на движение на хора и стоки не е за нас. Това е за богатите държави с хора разбиращи от демокрация.

ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ДА ИМ СЕ НАМИРАТ СЛУЧАЙНО? ВСИЧКО ДРУГО Е РАЗРЕШЕНО ТА СЕ ХВАНАЛ ЗА БОКЛУКА.

Станишев само боклука на София вижда, а този в парламента, нещо не го забелязва

София е катастрофално мръсна. Защо бе, другарю Станишев? Нали със столичният кмет сте откърмени от БКП. Защо си правите кал, един-друг, по комунистически?

стига с тиа шопски проблемчета бе!!!!!!!!

метът на София за пореден път очерня държавата в чужбина и това е негов стил на поведение, начин на мислене и говорене, каза още Станишев в отговор на думите на Борисов в Москва, че правителството е направило тайно 42 заменки на гори и ги крие, но следващото правителство ще ги оповести E NIAMDA DA VI MULCHAT BE KRETENI MURSNI. TO TOVA DA NE VI E STARATA KOMUNISTICHESKA DIKTATURA S CENZURA ZA PRESTUPLENIATA VI?!?

Нечистоплътните не забелязват мръсотията. Те се вълнуват от геополитика.

Стига ни залъгвахте с тоя боклук. серго е на път да подари цяла България на руската олигархия, те с боклука на София ни занимават денонощно.