Борисов ще бъде разпитан по делото срещу Москов

Не съжалявам за нищо, което съм направил, заяви бившият здравен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затвор за такива министри и баш министъра!!!

Освен г-н Бойко Менкащият адвокат да покани и г-н Местан. Валя Ахчиева разнищи сагата с турската връзка с турските ваксини. Стана ясно, че пътят на бартерните ваксини, произведени у нас, е умишлено непроследим - произведени от машини без памет в разрез с евро изискванията; една и съща машина произвеждала едновременно на 2 места... Внесените ваксини също са в разрез с евро разрешените... "Министърът на здравеопазването Петър Москов е спазарил сделката със скандалните ваксини в турското посолство лично с посланика на южната ни съседка Сюлейман Гьокче. Това става ясно от документи, които журналистката Валя Ахчиева е предоставила на Фрог нюз." Прочетете "Валя Ахчиева: Москов е спазарил сделката с ваксините лично с посланик Гьокче"!

Кой падеж е това: Гарван гарвану око не вади.

Осъденият наскоро за лъжа щял да свидетелства...

Мутрата е за затвора та и по лошо. Изтърка ми се езика да го обсъждам. Но Москов ми допада. Струва ми се че читав човек и това е скалъпен процес срещу него. Трябва да си разменят местата с Мутрата Мафиот и тогава нещата може и да потръгнат.

... а осъдени за осъкатените десетки хиляди деца от тези ваксини с живак? А на въжето кога?

Няма такива!!! Тези ваксини бяха предназначени за бежанците евентуално. Всички, родени преди 10-ти са ваксинирани с такива. Този живак във ваксините е в количество, по-малко от един сандвич с риба тон или ... кърмата на съвременна родилка!!! Живакът във ваксините, които са разрешени в ЕС, е изключен от няколко години, за успокоение на антиваксерите родители, които не ваксинират децата си от страх и/или невежество и по този начин компрометират колективната ваксинираност. И поради това невежество и отказ да се ваксинират срещу животозастрашаващи болести имаме завръщане на такива болести като морбили напр.

Ьовиги

Не разбирам от ваксини, но това звучи правдоподобно.

как така получаваш нещо даром, не плащаш, а от това произтичат финансови тегативи. Важното е, че децата получиха ваксини,

Назовете осъден политик.

Тато.

Папа Франциск не е и призован?

От така описаните неща не виждам как е ощетена държавата.

А кога Прокуратурата ще си му образува негови си дела , ориджинъл?