Борисов с критика към Тагарев: Да се подготвя преди да говори (видео)

Заради открития край Тюленово дрон с боеприпас министърът на отбраната ще бъде изслушан на извънредно заседание на ресорната комисия в парламента

Обратно в новината

Коментари - Борисов с критика към Тагарев: Да се подготвя преди да говори (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Довбуш Т10. Имаме интернет ако са забравили слугите на Посолствата.

СИПАНИЧАВИЯ ДЯДКА НЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪРЧЕ !! ВЪТЮ САЛАМА И ТОЙ Е НА ПЪТ !!

===споко, бомбата в задника му е активна

Остава въпросът защо крепиш тая сглобка, като не ти харесва

"Борисов с критика към Тагарев: Да се подготвя преди да говори" - Мдаа...колкото и ти се подгатвяше преди да говориш. Тоест, да бръщолевиш селски лафове.

Бойко се опитва да намигва на антивоенното мнозинство, опитва се да се хареса на всички, както обикновено го е правил, но вече малко хора му се вързват. Между другото, все тая, чий е дрона, нищо не променя това. Това, че Магарев не става за нищо е отделен въпрос.

Той понеже Борисов като говори винаги е много добре подготвен. Сменя си мненито през ден.

Ха ха ха! Боко иска преговори по решението което той предложи! Ха ха ах! Кой ще преговаря с тебе бе тулуп? Ортаците от мафията те псуват вече! След 40 дена няма да имаш и кметове! Вързан лъв в цирка не играе! Аре у лево!

Борисов още не е в затвора.

Ами като Борисов знае, на кой е дрона, нека го каже, вместо да дава акъл.

Ти все подготвен говориш и пак само простотии ръсиш.Даваш акъл на други,след като нямаш и грам от тази стока.

По карикатури от в. "Дневник" не се влиза в затвора.

Кандидатът на ГЕРБ–СДС е Вили Лилков от психодесните. Това ще се съобщи най-рано утре 19.09, защото от 00:00 часа се преустановява всякакво зловредно влияние на Ретроградния Меркурий. Лично астроложката Алена е посъветвала Борисов да задържи информацията с обявяването в периода на застоя, който обикновено е 2-3 дни. Борисов дава леко заден ход за София, за да приспи вниманието. Сега се е съсредоточил за бъдещите извънредни парламентарни избори, които смята да спечели с огромно мнозинство и безапелационна подкрепа от началниците, един мандат за последно преди да се оттегли в заслужена почивка за два мандата като президент. За следващ президент, но вероятно 1 мандат е заплануван проф. Гербеджиков!

И как точно да стане това ? Министър получавал огромни суми докато е бил съветник в Украйна сигурно ще прати дрона в Украйна да ги пита дали е техен и те честно ще му отговорят. Или нашите шапкари имат готова колекция от украински и руски дронове и ще могат да направят сравнителен анализ ? И същия тоя министър ще обяви резултатите ? Набийте си го в главите - дронът е паднал, защото Русия незаконно напада Украйна. И както ти Боко сам каза - тука е НАТО и ЕС !

Банкянския РАЗДВАВА АКЪЛ с 200 КАК ДА СЕ ГОВОРИ. :) ... "Направи грешка / Рашидов /. Мога само да съжалявам, че не е в парламента, но решението е правилно", заяви Борисов, като призна, че в други партии подобни грешки не се наказват, но ЗА СЪЖАЛЕНИЕ в ГЕРБ не било така" Гиди-гиди, Лицемер...

Дъ пъмпкин!!!:)

Марш!

Магарев -оствака, престъпник и предател! Магарев -духача на Зеленски!

Тошко Йорданов: Ако дронът беше руски, Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона, с дрона и на снимки с дрона

Дронът всъщност е китайски. От алиекспрес.

Махай Магаренко ще ти изяде главата

Най добре Мутрата да замълчи. Неговото правителство хрантути зърно-терористите 12 години. Докато им наливаше европарите ние останалите простосмъртни "ручахме " постната пица'. Неговата земеделска министърка учеше хората от бранша да лъжат еврокомисията по земеделие. И точно този примат ще раздава акъл. И зърнарите сега клатят правителството. И защо, европарите са хубави когато ги вземат, а сега подпомагат Русия и нейното джудже. Безрамници, поведоха се по акъла та Гумен Гадев и Гечев.

Боко да отговори защо хариза 300 декара българска земя за руски анклав.

Министъра не е подготвен а Боко не знае че на протест са всички браншове от земеделието Общо взето ето такива образи ни уоравляват

Тиква , трай си.

МВр са 7200 пенсионерите на пенсия +заплата+добавки+празнични.Затова влизат мигранти, затова манго обира бизнес парка 1500 пенсия+2300заплата

ДОКАТО ТОЗИ КРИМИНАЛЕН ТИП НЕ БЪДЕ МАХНАТ ОТ БЪЛГАСКАТА ПОЛИТИКА, ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМЯ ДА ТРЪГНЕ НАПРЕД!

Еййй, това наглото пак надигна глава.

Даде указания на колегите си от зьрнената мафия и опери перушина.

Също и от ранни зори щеше да е привикал посланичката на Русия. Но,.сори, явно дронът е украински и сега се чудят как да реагират и затова ръсят недомислици.

Полша няма да допусне Украйна в ЕС, докато не бъде решен „зърненият въпрос“. Полският министър на земеделието Робърт Телус каза, че Варшава няма да се съгласи с присъединяването на Украйна към ЕС, докато не й бъдат дадени „подходящи условия“, сравними с условията, които Полша трябваше да изпълни.

Дрона е български

Тагарев трябва да уволни всички генерали, русофилистици, завършили военни академии в нацистка русия, трябва да разжалва и мунчо до редник за предателство и шпионаж в полза на русия.

Тиквата е винаги подготвен? Как може да има толкова нагли мутри?

Предателят Тагарев е вероятно одобрен от посолството. Същото в което Борисов каза, че ходил "сряда, петък и понеделник". Вероятно за да не попадне в Магнитски. Дължат го като куче на каишка, да не кривне от политиката му и няма право на собствено мнение по въпроси. Похлупакът на службите ни, да си го кръстят ДС. И без това първо отдел си бе разузнаване (сега май ДАР), а втори контраразузнаване (сега май ДАНС), които искат под похлупака.

защото като падне правителството скоро ,Той ,Великия,Безпогрешния ще каже . Ето само Аз мога ,другите не. Гласувайте пак за селскиО тарикат с ъс селските пинизи и...карайте на вересия до пенсия и заплата. Пада ви се ,

ДИР защо си мисли, че ни пука какво казва една тиква?

Тагаренко е зависим човек. Най - малкото изглежда жалък. Само той си знае като се погледне сутрин в огледалото, какво вижда. Като цяло Русия му е в сърцето, но има един ястреб отзад който го кълве. Оставка!

Ме той самият е завършил там бе ппдб-ил!

Дронът май е украински, затова си траят.

Вашия Тагарев е завършил Долна митрополия и е бил член на БКП като всеки офицер.Айде у лево.

А мината вероятно българска

Тодор Тагарев май е най-новият министър на министерството на войната в Украйна?! БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ДУШМАНИТЕ Й.

Щото банкянската тиква винаги се изказва подготвена. Например, като каза, че построените от него магистрали са по-дълги от земния екватор. Простият да си гледа мис Бикини и да си наляга парцалите.

Ами украински е разбира се!!!То ,ако беше руски нали се сещате какво реване щеше да бъде.Особено пък тоя Тагарев.

Борисов изоставя приятелите си, за да оцелее, че камо ли Тагарев... Борисов е специалист сутрин да говори едно, следобед друго

Пиши с нормални букви бе кретен!!!!!!!!

Таксите е най-смилят и свестен министър на отбраната от десетилетия

Да взима пример от Бат Бойко, той винаги беше мега подготвен! Затова и очакваше само платноходки в Черно море от другаря Путин, а то какво излезе...

Глупако, икономическата зона не е наша сибственост, а международна. Всеки може да прави каквото си иска с изключение на добив на ресурси!