След 5-часова среща Борисов раздаде още 150 млн. за хората с увреждания

Мога да гарантирам 150 млн. лв. повече за тази информационна система за инвалидите, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето така работи доброто ченге!!!! Дали някой ще се върже на просташките изцепки? Един познат ми каза – има достатъчно дебили, ще го хвалят!!! Управление за чудо и приказ, само за дебилска държава, като нашата!

ЕГА ТИ ПАРОДИЯТА! ОТ ЛИЧНАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА ЛИ ГИ РАЗДАВА БОРИСОВ - ПАРИТЕ? ЧЕ АКО ТАКА СЕ РАЗДАВАТ ПАРИ, ТОГАВА ЗАЩО ПРИЕМАТ ГОДИШЕН БЮДЖЕТ НА ДЪРЖАВАТА, ЩОМ КАТО ЕДНОЛИЧНО БОРИСОВ БЪРКА В КАСАТА И РАЗДАВА НА ЛЯВО И ДЯСНО КАКТО ПРЕЦЕНИ! КЪДЕ Е ПАРЛАМЕНТА И ЗА КАКВО ГО ИМА ВЪОБЩЕ, ЩОМ КАТО БОРИСОВ КОЛИ И БЕСИ В ДЪРЖАВАТА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НИЩО И С НИКОГО? БОРИСОВ НАД КОНСТИТУЦИЯТА ЛИ Е? ТОЙ ЛИ Е ЗАКОНА-КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?

От къде ли ги е взел? Нали казва, че няма??

Значи просията яко върви. Тия парантии сами са увредили децата си, с опити за аборт, с пиене, с пушене и сега просят с увредените от тях деца. Цигания голяма. Ами да вземем да върнем комунизма, в който на всеки се дава според потребностите.

кретенизма на написалия горното е по голям от циганията у нас !

СЛЕД ЧАСА ДЕБАТИ РАЗДАДЕ Н А Ш И Т Е ПАРИ !!! !

Време е да разпореди да се вдигнат шоково и несимволично заплатите на работещите бедни. Стига мизерия. Ако сме в Европа да сме и с европски доходи,ако не да идем там дето заплатите са като нашите. Или, или. Не става иначе,положението стабилно,но мизерно. По-вече не искаме така. Ако не може повече Човека,нека отстъпи на друг,който може и знае как да постигне европското ниво. Хайде стига тарикатлъци. Не стреляйте в пианиста,толкова може. Като неможе да си иде.

"раздаде" тези пари да не са лично на тиквата?

ЗАЩО НЕ ДАДАТ ПАРИТЕ ТЕЗИ,КОИТО ТРИ МЕСЕЦА ПЛАЩАХА ЗА ПАЛАТКОВИТЕ ЛАГЕРИ И ИЗДРЪЖКАТА НА САКАТЕЛНИЦИТЕ ПО УЛИЦИТЕ И В ПАРКОВЕТЕ

Как ви заставиха да седнете и да преговаряте тези майки, които ще излязат по-големи мъже от маймуните в парламата.

Дали за информационната система 2,5 милиона, обаче тя не работи. Сега ще дадем още 150 милиона за тази система, ама тя пак няма да работи. И накрая майките с тези протести осигуриха едни 149 мил. за джоба на тиквун.

...от задния си джеб ги изкара и ги фърли на масата...

Защо Борисов раздава пари, а не министъра на финансите?

Щом ББ раздава и всичко зависи само от неговата дума, веднага да се закрият всички министерства и агенции

благодарение на десетина некадърни майки, ромските цигани получиха още 150 000 000 лв от нашите пари!

Не е заради тях. Те са само машата в ръцете на корнелия Нинова

каква щедра мутра? от милионите ограбени чрез престъпления, от собствения си джоб отделил 150 милиона за нещастниците?

Европредседателството свърши, но проблемите на България си останаха! нали БорисОFF ??!

има една стара поговорка " Разделяй и владей "!? Цялата им стратегия на политическата класа по тия земи е чрез разделени и притивопоставяне на народ с/у народа и докато едните се карат с другите там някъде една шепа политици и техните пионки слагат ту у левия джоб нещо ту у десният джоб а народа пак беден. Ще минат години и хората който сега виреят по тия земи като им кажат " Царя от Банкя " ще се сещат за нови магистрали които всяка година са в ремонт и това е всичко с което ще го запомнят. Толкова тъжна картинка

Аз пък не мисля, че трябва всякакви глезотии да им се осигуряват. И не ги дава Бойко, а всички ние ги плащаме с данъците си! Те може и вертолети да искат, може и най-новите механични протези да искат, и най-скъпите рехабилитационни процедури да искат... Не мисля, че трбява всякакви прищявки да им се осигуряват... И без това са доживот на издръжка на обществото. Може и по-скромно.

Други стоят зад тях и сега доволно потриват ръце

Аз пък не мисля, че трябва всякакви глезотии да им се осигуряват. И не ги дава Бойко, а всички ние ги плащаме с данъците си! Те може и вертолети да искат, може и най-новите механични протези да искат, и най-скъпите рехабилитационни процедури да искат... Не мисля, че трбява всякакви прищявки да им се осигуряват... И без това са доживот на издръжка на обществото. Може и по-скромно.

Кой ще открадне 149000000 е въпросът...

Правилно е да се даде на децата в неравностойно положение. Кой обаче ще даде на мойте деца? Разтът в лишения и само аз и жена ми теглим това бреме и им помагаме. Даваме им каквото можем и с много труд и лишения бутаме напред. Здравеопазването е под сякаква критика с много леки изключения, образованието и то. Кое ще задържи тези деца в България? Ниското заплащане на труда, черната хроника по пътищата, всяка 2 ра новина е за някой криминално проявен, който е извършил отново престъпление, съдът, който не е осъдил никой, полицията, която нищо не прави, бюрокрацията в държавата, магистралите, които са постоянно в ремонти? Кое питам аз? Вече гледат към други държави и при първа възможност ще се махнат. Кой ще плаща тогава пари за политици и хора в неравностойно положение? Първите обаче вече са се уредили, офшорни сметки, вили в Швейцария, къщи в Америка и т.н., но вторите...мъчно ми е за тях.

Много агенции, много неправителствени организации,

Разбира се , че Бойко раздава бюджетните пари! Нормално се е изказал. За тези , лично той ги дава от бюджета. Иначе те щяха да искат среща с председателя на народното събрание, а не с премиера!

Тъкмо гледам един сериал! Богаташка, много богата, има две деца. Забременява с трето. Докторите и казват да не ражда, Защото има усложнения, обаче тя взема решение да роди. Сама взема решение. Ражда, изчитват я от женските органи. Мъжът и си хваща любовница. Тя изпада в депресия, вика майка си и баща си. Те тръгват, ама загиват в самолетна катастрофа! Детето е 20 годишно, момиче, обаче майката цял живот я тормози и обвинява, за случките! Пак повтарям, сама майката взема решение, обаче виновни са и други! Същата работа е и с тези, така наречени майки( така наречени, защото никоя уважаваща и обичаща майка, няма да излезе и да се оплаква, колко и тежи гледането на дете) , които обвиняват държавата и обществото за некадърността си! Въпреки че държавата се е погрижила за децата им!

щото не ти е дошло до главата. И да не ти идва. На никой да се не случва. А на мен ми се случи. Всички прегледи по време на бременността - добре е, расте плода, няма проблем..., роди се и болен. Болен от както се роди. Аз си го гледам, една стотинка не съм зел от държавата и няма да зема. Брой си благословиите братче и тука не пиши.

СПЕЦИАЛНО , ИНФОРМАЦИОННАТА СИСТЕМА ЗА ИНВАЛИДИТЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗГРАДЕНА ОТ ФИРМАТА НА ЗЕТЯ .... АЗ СЪМ БЕДЕН ЧОВЕК , А ЖИВОТА НА ДЕЦАТА В АМЕРИКА Е СКЪП ... .... ПАРИТЕ ЗА НЕЯ НЕ СА МОИ , А НАРОДНИ ... АЗ САМО ГИ РАЗПРЕДЕЛЯМ ДА ОТИДАТ В ПРАВИЛНИТЕ МУТРИ ОТ СИК-ГЕРБ

Ти какво искаш? Твоят зет ли да я изгради? Ами направи партия, стани премиер, пък раздавай порциите! Тп да не е лесно?

Те парите не са за хората с увреждания, а за техните лакоми роднини

,,...Разбрахме, че ВСС са обявили обществена поръчка за луксозни лимузини с подгряващи седалки , кожен салон и система за измиване на фаровете. Колите, които сега карат членовете на ВСС са на малко над пет години. И къде е проблемът? Проблема е, че във видинската болница например, всички апарати за диализа са на над десет години и са с отдавна изтекъл срок на експлоатация. Но пари за нови няма...,,???

вие сте много жесток-какво лошо има в подгряващите седалки на депутати и министри?Щом няма какво да им топли сърцето,то поне нещо задниците им да топли:)))и без това са все на течение и със смъкнати гащи

Този говори така, все едно не е министър председател вече 9 години.

"Министерството на здравеопазването е много напред с информационната система - налична в момента платена близо за 2 млн. лв., но се оказва според едните колеги, че не носи никаква информация. Допълнителни 500 хил. лв. сме дали за тази информационна система за хората с увреждания, а се оказва, че не работи. Значи правителството е осигурило достатъчно средства, но целият контрол, организация и практика се оказва, че не е достатъчно ефективна. Много агенции, много неправителствени организации, много министерства, много пари - и ефектът е накрая, че има протест", коментира Борисов. Излиза,че г-н Борисов не прави разлика между агенции,министерства и неправителствени организации.Правителството давало пари,но не знаело как се харчат,затова до година щедро обеша още 150 милиона на тези кото и 2,5 милиона са похарчили нефелно:(((Все си мисля,че който дава пари за нещо то той и ги контролира да се харчат по предназначение?Излиза,че батко дава пари,но не го интересува на кого ги дава и защо

"Министерството на здравеопазването е много напред с информационната система - налична в момента платена близо за 2 млн. лв., но се оказва според едните колеги, че не носи никаква информация. Допълнителни 500 хил. лв. сме дали за тази информационна система за хората с увреждания, а се оказва, че не работи. Значи правителството е осигурило достатъчно средства, но целият контрол, организация и практика се оказва, че не е достатъчно ефективна. Много агенции, много неправителствени организации, много министерства, много пари - и ефектът е накрая, че има протест" Е, Г-н Борисов: Вие давате парите (НАШИТЕ ПАРИ!), а се жалвате, че няма резултат. Срещу 2.5 млн! На кого се жалвате? Кой трябва да упражнява контрол? Направо сте смешен!

Г-н Борисов има мутренското мнение, че проблемите се решават с пари. Пари със сигурност са нужни, но повече от всичко е нужно професионализъм и лична ангажираност към каузата. И на всичкото отгоре Борисов казва "дадохме", но реално е "взехме от вас и ви го връщаме, но по пътя ще оставим малко на нашите хора". Г-н Борисов, вие от собствения си джоб и 5 лева не сте дал. Даваме ние - данъкоплатците.

По ихтиманско има цели махали от инвалиди със една и съща диагноза със официални медицински документи. Всички да иръпшани и никой не смее да гъкне.Гушнали 2.5 млн за някаква система и сега щели да дадат 150 млн за друга система.Невероятно, на факт!

След 5-часова среща Борисов раздаде още 150 млн. за хората с увреждания............И В КОЙ ДЖОБ БРЪКНА И ГИ РАЗДАДЕ ??????????? НАРОДЕ................ЩО СИ ТОЛКО ............ПРОСТ !!!??????????????????????

lu4ka

"Раздаде". Ей така, извади от джоба и раздаде тук-там.

всеки път като чуя лозунга им "системата ни убива" ми призлява все едно един кърлеж да ти се оплаква, че му пускаш малко кръв. ми дайте да ликвидираме системата барабар с подаръците дето ви раздава. съчувствам на всеки инвалид и пожелавам на всички никога да не изпадат в тяхното или подобно състояние, но също така всеки инвалид трябва да е на ясно, че тия пари дето му се даряват колкото и да са са му подарък от моя джоб. и имат наглостта да мрънкат, че са им малко! имат дързостта да настояват, че заслужават да бръкнат още по-дълбоко в джоба ми! аз лично като данъкоплатец не съм съгласен ББ да раздава парите ми на подобни паразити. пп. ББ нещо сбърка партията, с този чисто соц ход си е направо за БСП.

Държава кенеф.

От държавицата ни остана само .....КЕНЕФА !!

Що за заглавие.Всички медии ли превъртяхте ,Как така ББ ще извади от джоба 150 милиона. Той е милиардер или притежава банка Скапаняци долни Поне за вас имах добро мнение

Стига си се правил на луд, или си? Бойко казва на Горанов, Горанов го слага в бюджета, а Цветанов го гласува този бюджет! Сега не е ли ясно, кой дава парите? Бойко разбира се, след като той наистина ги дава!

Досега не чух нито една нормална, добра дума от майките на деца с увреждания.

Бойко ги изпързаля! Тия искаха между 500 милиона и милиард, той дава 150 млн. и то за инфо система! Честито на малоумничките и тези дето ги подкрепят! Тя за това Мая гледа много криво!

А спомняте ли си кой предаде Спартанците? Кой показа тайната пътека, жадно за пари и слава? Припомнете си!

ДОТОГАВА НЯМА ДА ГО ИМА. ЗАТОВА ОБЕЩАВА/ПАРДОН ПАК ЛЪЖЕ/ КАТО ЗА СВЕТОВНО. ОБЕЩАНИЯТА МУ ЗВУЧАТ КАТО В ОНЯ ФИЛМ:"ТАТКО ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО, АМА ДРУГ ПЪТ". ТА И МУТРЕНСКАТА МУ РАБОТА. ДА СЕ ГАВРИ С МЪКАТА И ЗЛАТА УЧАСТ НА БОЛНИТЕ ДЕЦА И МАЙКИТЕ ИМ, ПРИНУДЕНИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ИНАТЛИВА И СТИСНАТА МУТРА ДА ПРОСЯТ ОТ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ И ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИЦИ И ДЖУРНАЛЯ, ЗА ДА ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА ИМ

5656 (нерегистриран) Следващата ГОДИНА, НАЙ- ВЕРОЯТНО ти ДА НЕ РАЗПРЕДЕЛЯШ БЛАГИНКИТЕ !!!!! Д А Н О !!!!! АХХХХХХХХ ДАНО,ДАНООООООООО !!!!!!!!

Дава щото има от къде да вземе и парите не са негови.С чужда пита помен прави!Не разбраха тези управници,че няма образовано население в България.От 6 млн.души пенсионери са 2.5 млн.,непълнолетни 1 млн.,държавни и общински служители на бюджетни заплати около 1 млн.,цигани 1 млн.То не останаха хора да работят и да плащат данъци.Спасението е в ограмотяване и образоване на циганите и най вече във включването им в трудова заетост.Те са следващото "бъдеще на България"Мислете не за днес или утре ,а за поне 30 години напред.

Много показателно в цялата история е, че никой, нито веднъж не каза "Моля, помогнете". За да помогнем с желание на нуждаещи се хора. Няма капка човещина в тези майки. Мислех си, че "Или парите, или живота" е някакъв литературен израз. То не било. Ако не искате майките да ви издерат очите и изтръгнат гръкляна - давайте. Спасение от тях няма. Ама и аз, наивен човек - "Моля, помогнете".

Тая държава е там да обслужва гражданите си. Не да ѝ се молиш да си свърши задълженията. Останалите си дървени философии върви ги разкажи на ченгетата, дето направиха блокада на Орлов мост за заплати.

Да обслужва, а не да ги хрантути! Има разлика!

Факт, че има разлика. Ченгетата и циганите и депутатите и държавните чиновници например ги хрантути. Инвалидите ги обслужва, или поне е длъжна.

Кои са граждани ? Уврежданията или майките ? Добра шега.

Шега е само в твоята вдлъбната главица.

Тогава майката му се развикала: - Абе глупак, ти да не мислиш че съм длъжна да изхранвам семейството ти бе?

Борисов раздава пари пред телевизорите. Няма адекватно разпределение. Мърляви закони и чиновници. За 10 години не разбра ли, че има проблем? И ако изсипе 5 милиона ще се реши ли проблема? На нас не са ни проблем родителите на хора с увреждания, а калпавите чиновници, които не знаят какво да правят и да поемат отговорност. а не поемат отговорност, защото ги е страх от началниците, те пък се страхуват за местата си, защото са с политически протекции. Парите отиват при НПО Те пък правят реклама на правителството. правителството си затваря очите и така безкрай....Родителите страдат за децата си, и непрекъснато са унижавани. Сега като капак се приказва за милиони и милиарди, които лапат и така се насъсква обществото срещу тях. Почти е сигурно, че сега медиите ще бъдат впрегнати да ни обясняват как нещастниците крадат и злоупотребяват. Машината ще се задейства. Б. няма да им прости това, че протестираха под прозорците Му.

Борисов кога ще даде пари за увеличение на минималната заплата от 510 да стане 1500 и средната 2000 и пенсията да стане от 150 200 на 500 лв поне геноцид е думата която е точната за народа и затова е виновен Борисов ако иска да гласуват хора които не искат да е повече на власт на следващите ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ за него да увеличи много скоро всички доходи.Не го ли направи никога повече няма да е премиер(цар)

Щом е преразпределил 150 милиона от данъци да преразпрелели и за пенсии и заплати крайно време е хората са без зъби и гладуват всеки се чуди как да събере стотинки за хляб то не е за коментар това положението е отвратително

Ми протестирай, както са направили тези родители.

BajMihal

Как Борисов е дал ненам си колко милиона? Да не би от джоба си да ги вади? Журналята, научете малко как се пишат статии, че не се трае вашето! Борисов може да разпореди изплащането на милиони от бюджета, но дори тогава това става с одобрение на някой министър и пак няма да е Борисов, който ги дава тези пари. АМАН!!!

Нарича се "образно изразяване" бе, Михале. Метафора. Нормалните хора с поне малко развито когнитивно мислене успяват без усилия да асоциират с това, което стои зад израза.

BajMihal

Ква метафора бе ненормалник? Бацето се изживява като краля-слтнце, ти за метафори говориш.

Няма по-жалка картина, да видиш родител , да реве че му е тежко да си гледа детето! Няма по-жалка картина, на оплакващ се родител! Гнус ме е да ги гледам, че им било тежко, да се грижат за чедото си! Нашите баби с по 5 - 7 деца, дали така са се жалвали? При положение, че Държавата им плаща две минимални работни заплати! Срам и позор. Това не са родители!

Бате, ти малоумен ли си?

Обосбови се! Имаш близнета. Едното спре да реве, другото почне! Колики, зъби... Нямаш време да спиш. Ходиш ли да ревеш на държавата, да ти прати помощник , или асистент? Кажи?

Ама лекуваш ли се, или на теб състоянието ти не ти пречи?

Абе малоумник! Още въпроси имаш ли? Ебаси първосигналното. Ти да не си син на една от тези?

Ааа, ясно, не се лекуваш и се имаш за нормален.

Явно си от онези, родени без мозък , от майки пушачки и алкохолички!

Майки целувайте ръка на "бащицата"....той дал от "неговите" пари!!!

целунете ръка, ще ви се даде! дон корлеоне