17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новинарчо, казва се "поинтересува се", ама лизането ти е приоритет....

Този наш Премиер, само си разнася туловището по пътищата на страната! Инспектирал строителни обекти? Т.е. дублира хора, които това им е работата! По-голяма част от деня му е шофьорска дейност! Няма ли сили в Парламента, които са го назначили и определили заплатата му, да я редуцират поне с 50%, поради това, че в по-голамата част от работното си време Премиерът работи, като шофьор! А, всичко друго в страната е на автопилот! До кога, всички ще се правят на незаинтересовани? Тази колективна безотговорност и незаинтересованост, лека-полека, корозира държавността, която не се забелязва от голямото баданосване от медиите. Но, зад баданата всичко е гнило и скоро ще се срути! Такова явление е познато у нас и се нарича "Национална катастрофа"! Скоро ще ни дойде до главите "изненадващо"!

"Не стига, че работихме месеци наред без заплати, а сега и глоби" !!! И това го казва човек, с милиони евра в шкафчетата си! Тъпотия, простотия, наглост, каквото и определение да каже човек, все ще е малко. Но така е, когато държавата не си гледа работата. Поне, докато още я имаше. Всички мутри-престъпници от миналото трябваше отдавна да бъдат "прибрани". За по-лесно, а и защото е слаба, държавата ги остави сами да се прочистват. И те го правят успешно! Припомнете си колко знакови убийства имаше, и нито едно разкрито. Ноо, държавата проспа момента, и изтърва конците.Тези, които надделяха и ликвидираха конкурентите си, не се кротнаха, а превзеха и държавата! Едни станаха бизнесмени, легализирайки част от бизнесите си. Други се "захванаха" с политика и стигнаха чак до управлението на държавата. И така двете групи, бизнесмени и управляващи, си живеят в симбиоза, вече 20 години. Едните управляват, като създават условия за безпроблемното (безконтролно) развитие на бизнеса на другите. А другите...другите "помагат" !

Баце няма ли да го покани някой евролидер на гости?

прокуратурата провери ли от къде са парите в ШКАФЧЕТО? да не са парите на черепа, ТЕЗИ ОТ ШКАФЧЕТО? НЕЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА НЯКОЙ ХОРА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА? ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ КАТО пацо терасата и цацата... ЯЛОВА ПРОКУРАТУРА!

Българи, победихме! Мутафчийски е с маска! Не сме го виждали така почти от времето, когато бе против маските. Обаче има и лоша новина - тези без маски са недосегаемите. И казват на другите какво да носят.

Тулупа пак без маска. Проверявайте го за алкохол тоя бе.

Тоя Банкянски селянин,изрод небесен,защо не носи маска,бе? Защото се мисли за недосегаем,мръсна мутра,дано пукнеш скоро!!!

Я я, не знаех че вече е и хуманен лекар, освен специалист по всичко друго.

Той е и заслужил миньор -знае какво е забой!!!!Браво на бащицата!!!!

Кратуно

А милионите в шкафчето? Пълна излагация сме. До кога ще го търпим тоз боклук тулупест?

И как е проверил състоянието им? Фелдшер ли е, доктор ли е, медицинска сестре или санитар?

Мале, аз съм егаси популиста смешен!

тоя смехурко и като главанак секретар на МвРто тичаше след труповете.Превенция трябва толупчо,не като се обърне колата и да тичаш

Борисов бил проверил състоянието на тримата ранени и установил че имат корона вирус. Сега очакваме нови ограничения защото виждате ли какво става - срутват се тунелите защото не спазвате карантината. Майтап бе . . . .

Божке, божкееее, жив да го оплачеш, този беднячец, дето самоотвержено се бори за народа, гол е нема дрехи, нема левчета, тоз народен работник. Владко, сине кайметалия, дай му десет лева да си купи гащи-кюлоти и потник, да не ходи гол и разбунва народа, а и да не настине!

С чуждото нещастие си прави ПиАр. Срамота.

Тая нагла твар докога ще осмърдява ефира???

Борисов, защо не взе със себе си кърджалийската п...а ?? Тя много разбира от тунели .

Гойко е дебел педер.

Този екземпляр кога работи, като не слиза от джипкатс по цял ден, а по цяла нощ брои пачки и кюлчета! ?

Започваме да ти събираме пари за глобата щото си бил работил без заплата. А ония евраци не са твои, или са монтаж или каквото там кажеш. И записа не е твой, и "Ало Ваньо" е досадна подробност... А бе кой е по-голям идиот-ти или ние че те търпим още?

Нищо лично, но отговорът на твоя въпрос е ясен.

Отврат! Не се търпи вече постоянно да гледаме и слушаме изцепките на тоя охранен пуяк ! Няма ли кой да го изрита по дебелия задник?

Преглежда болни, нали е доктор?!

Скъпите екскурзийки продължават! Шоу за пред електората! Вижте ни колко много работим! Този, който много работи го прави с лостовете за управление, а не като хвърчи като линейка из цяла България, а подире му цял взвод охрана, министри, областни управители и кметове.И снимачни екипи разбира се! Нали вечерта трябва да ни информират за поредния подвиг.Скъпо шоу! Всички тия покрай Борисов са на заплата от бюджета и то не символична. В условията на продължаваща пандемия приходите продължават да намаляват. Вместо да се постарае да намалява разходите, Борисов не е престанал с обиколките си!

Тоя толуп банкянски няма ли да вземе да катастрофира някъде както кара с над 200, и да се затрие най-накрая????

Няма да катастрофира - пред него ченгетата разчистват пътя, зад джипката му има други ченгета, които го пазят.

10 патрулки днес бяха заградили магистралата при Железница, пазеха величеството да го ###ва

Чудя се на Президента защо не вземе и той да яхне някой джип и да тръгне из страната. Толкова работа ще отчете!

Дъждовете били виновни?! Не-е-е-е! Категорично това е бил дрона на Радев, който е слухтял в очакване на Боко да дойде да инспектира и докато е търсил къде да го скрие е бутнал нещо. Д-р Борисов лично е наместил счупените ребра, баял е на другите двама и им е измерил температурата. За довиждане им оставил на пострадалите по 1 малка пачка в нощните шкафчета до болничните легла ама не от ония, манипулираните пачки.

Как е Шкафчето, гнусна мутро? Пълни ли се? Само внимавй "дрона" да не ти влезе с 200 в дупарара ...

Дедо, питай Радев как вдига дрона и ти да може да го вдигнеш.

Сега навсякъде, всеки ден, всеки час, по всеки повод изскача Инспектор Простий. Подготвен по всички теми, громи "комунягите". Мисирките, вие се оляхте вече, но така и никой не попита кога неграмотният тулуп ще бъде глобен за управление на МПС, държавна собственост, на НСО в частност, без законоустановени правомощия. Приятен ден и да гласувате за рапона. Великата мутра се гласи още да оножда и граби дебилните скотове, дето му се радват.

Arcadium

Ауууу, работил нашия без заплата! Ами онези българи, които си стояха по къщите без заплати? Защото тогава налагате глоби за не носене на маска? Толуп долен.

Големият Вожд ще проверява с джипа си!

Ким Чен Ун е учил девет години в Швейцария. Завършил е колеж и университет. Владее три европейски езика и китайски. Сравняваш ли? Също като Борисов нали?!

Само кото се върнем няколко години на зад ,свалянето на правителството на Орешарски протестите бяха за назначаването на Пеевски. "КОЙ"Ца шеф на ДАНС до колкото ди спомням. Сега управляват заедно ДПС иВМРО и стазото си Мълчи.Имаше и някакви студенти"умни и красиви" и те сладко си спинкат,и не на последно място щяхме да имаме и газ която ние да продаваме,но ни се исипаха американск съветвици и наризиха че ще ни е ро ицтодно да получаваме втечнена газ от САЩ.

на мен ли ми се струва само, че тая мърша вече никой не може да го трае но за това пък дебила не се усеща и осмърдява ефира всекидневно

И какво инспектира този глупак като не разбира от нищо друго освен от крадене и интриги.

Търси шкафче някой да не е оставил...

Боко мълчи кат бит зад.к за корупцията си където да натиснеш смърди а сега с другарите от мафията начело с Пеевски и Гешев се опитват да нароят скандали, скандалчета и т.н. но народа не е глупав види ти се края Боко и интерпол с червения печат ти е приготвил топло местенце от няколко квадрата да ближеш рани до края на дните си ако не го изпревари черепа де

Безподобен тъпак.Абе,учил си за пожарникар,говори по тази тема,макар че и там си бос.В "Стани богат"/в тандем с покойния Божидар Димитров/,ти не знаеше какъв цвят е пламъка на магнезия при горене.

И после за назидание Божо му "изми" простата кратуна със свещени фекалии от древен кенеф...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Той и линейка ли си купи с пачките от нощното шкафче ?

Мръсни крадливи боклуци, какво стана със шкафчето пълно с милиони евра?

Не може да бъде, бе! ТОЙ "инспектира" тунела и всичко беше тип-топ. Това е саботаж...

Радев е пуснал дрона, ама нали дрона не е прилеп и не е могъл а се справи в тунела без ...радиосигналите ...

БокУ с неговите мании да краде пари кат уж прави пътища запона да изтребва народа.

По данъчна декларация преди години Мутрата каза че има само 5000лв. влог Има ли още някой да му вярва но този лъжец

А не така. Има и 60000 от неползвани отпуски.

Било, божа работа да пази работниците. Правилата за безопасност за нищо ги нямат или просто е наша фирма без капацитет да строи тунели.

"Джи Пи Груп строи тунел "Железница". Изненадани?!?

Мачовете са му най-малкият проблем на Борисов - вече приключи като политик. Всички големи световни медии вече гръмнаха с снимките на голият му rъз, пачките и кюлчетата. Родните бизнесмени вече му нямват доверие - избирателите също. Остана да го обича само Пеевски. Тихо и отзад както той се изрази.

Пеевски му пее не пейчовото по песнопойски

Не, проблемът е в нас. Ние сами сме си виновни че търпим държавата ни да се съсипва. Ще го казвам на всеки, който вярва, че някой друг ще дойде и ще му оправи живота. Трябва да се набие в главите на всички. Има само един начин да се оправим. Трябва колкото се може повече хора да разберем това - бездействието е престъпление, и че трябва да се целим високо, да сме поне малко перфекционисти и да не се задоволяваме с "най - малкото зло" ако не искаме да живеем в мизерия. Всеки един от нас може да промени хората около себе си и да ги накара най - сетне да проумеят, че ако си седим няма да стане нищо, да ги накара да разберат, че простотията и пасивността не трябва да са норма и да се търпят, а да се критикуват и че бездействието е престъпление. Народът трябва да е ожесточен, за да се страхуват управляващите и да управляват съвестно. За всяка нередност, всяка несправедливост, всяка пасивност от управляващите трябва жестока реакция. Трябва да изискваме справедливост, трябва да изискваме безупречност от тези управляващи и то без да спираме. Грешките на управляващите са непростими, защото те отговарят за милиони хора. Грешно е да се мисли, че трябва да оставяме на власт "най - малкото зло" ако е зло. Независимо дали има алтернатива или не ако вреди на държавата трябва да се премахне. Не е нужно да има алтернатива за да свалиш правителството. Самият акт на сваляне ще освести настоящите държавници, . Така че не трябва да се търпи управлението ако вреди на държавата, пък ако ще да е най - малкото зло. Сваля се не непременно за да дойде друго, а за да се освести, да запомни, че народът е буден и не търпи грешки. Докато не дойде свестен управляващ всички се разкрават. Ако и той се корумпира и той се маха. Никаква милост. Никакво търпение. Не трябва да спираме иначе нещата ще се върнат както са сега. Трябва да има наказания и справедливост. Само като действаме ще се оправим. Всеки има силата да действа, просто трябва да го направи.

които си го харесват и си гласуват за него. Или за Ценко Чоков. Или за Митьо Пищова. Има си такива хора и то сериозен брой. Което си е направо несериозно.

Хората в държавната администрация гласуват за него искат-не искат.

В по-малките градове, не е само администрацията. Всичко си е, като през комунизма, ако искаш да съществуваш, трябва да си с Партията.

Дебелия докога ще продължава да се разхожда без маска и да заразява българите ?

Не можа ли да "инспектирал" тунела, когато се е срутил! Щеше много да зарадва българския народ!

Следващия път ще е...!!! И всенароден тридневен празник ще е - с едине, с пиине, и със 'сичко ка' си требе...!!! Дааа...!!!

Боко , смърдиш на прокиснало вече много яко

Смърди той! На кюлчета злато и пачки от по 500 Евро!

Изследвани ли са за коронавирус? На всички работници да се наложат глоби за неспазване на дистанция и неносене на маски!